Как да инсталирате Covenant Addon на Kodi

>

В това ръководство ще ви покажа как да инсталирате Covenant на Kodi 18.5 Leia и по-стари версии. Addon вече е достъпен за инсталиране от Repo Covenant.

Пактът на Kodi addon е актуализиран до последната версия 1.1.33 от януари 2020 г. Това е първата актуализация от няколко месеца. Изглежда добавката е съживена от новите разработчици. В момента работи добре. 

Също така, Covenant е наличен чрез две хранилища - Covenant и cy4Root. Предоставих и двете връзки в ръководството.

Exodus Kodi Addon царуваше света на добавките Kodi за дълго време. Прекратяването на Exodus доведе до появата на товари от Exodus Forks. От всички тези вилици тази, която се открояваше, беше Завет. Истинският наследник и наследник на Изход в много отношения го направи най-добрата алтернатива на Изход. На първо място, и Exodus, и Covenant са разработени от един и същ разработчик Lambda, което го прави официален вилица. Споразумението дори има същия потребителски интерфейс като предшественика си.

Заветът не само запълни обувките на Изход, но беше и по-добър от Изхода в много отношения. Беше далеч по-стабилен и предлагаше много повече функции. Ламбда дори спря да актуализира Изход, което направи Съглашението най-добрата алтернатива на Изхода.

Изходът е по-късно възкресен и двете тези аддони заедно са работили добре от доста време. Те вече не са толкова популярни, колкото преди, особено след като възникнаха много нови и по-добре представящи се добавки при поискване. И все пак, много потребители на Kodi все още търсят Завет и Изход. Добрата новина е, че и двете добавки са актуализирани едва наскоро и засега работят чудесно.

Ако сте инсталирали Kodi на вашия FireStick или компютър, тогава бих казал, че Съглашението все още е задължителен опит за добавка.

В този урок ще ви покажем как да инсталирате Covenant на Kodi 18 Leia в някои много лесни за следване стъпки. Моля, обърнете внимание, че можете да инсталирате по подобен начин всяка друга видео добавка / или всяка друга добавка на Kodi.

Как да инсталирате Covenant на Kodi

Ще използваме хранилището на Covenant, за да инсталираме добавка на Covenant на Kodi. Ето стъпките:

Внимание KODI Потребители: Прочетете, преди да продължите

Kodi Addons / builds предлага неограничено поточно съдържание, но също така може да ви изпадне в правни проблеми, ако бъдете хванати да стриймират безплатни филми / телевизионни предавания / спорт. На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва винаги да свързват VPN, докато стриймират онлайн. Един добър Kodi VPN крие вашата идентичност, заобикаля правителственото наблюдение, геоблокираното съдържание и дроселирането на ISP (което също помага при без буферно стрийминг).

Използвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon FireStick. Вие получавате 3 месеца безплатно и спестявате 49% от годишните си планове. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни, винаги можете да поискате възстановяване на средства.

Кликнете ТУК, за да получите 3 месеца безплатно и спестите 49% от ExpressVPN

Прочетете: Как да инсталирате и използвате Kodi VPN

ЕТАП 1: Стартирайте Kodi и щракнете върху отворете менюто за настройки.

изтегляне на Споразумението Kodi

СТЪПКА 2: Щракнете Системни настройки (Потребителите на Kodi Leia ще кликнат Система)

kodi завет аддон

СТЪПКА 3: От левия бутон на мишката Добавки

СТЪПКА 4: На същия екран щракнете върху Неизвестни източници щифт

инсталирайте завет kodi addon

СТЪПКА 5: Щракнете да когато бъдете подканени

завет добавка на kodi

СТЪПКА 6: Сега щракнете върху отворен File Manager, както е показано на снимката по-долу (в Kodi Leia тази опция е в горния ред)

Завет Коди

СТЪПКА 7: Сега кликнете върху Добавяне на източник.

как да инсталирате Covenant Kodi

СТЪПКА 8: Когато щракнете върху отворено Добавяне на източник, ще се появи поле. Просто щракнете . Сега ще се появи ново меню, в което ще бъдете помолени да поставите името / URL адреса на пътя. Просто напишете https://covenant01.github.io/zip в полето, както е показано на снимката по-долу, и щракнете Добре

Алтернативна връзка (ако горната връзка не работи): https://cy4root2.github.io/zip

завет kodi addon

СТЪПКА 9: В следващата стъпка поставете завет в името на медийния източник, както е показано по-долу (или всяко друго име на източник, което харесвате). Моля, проверете много внимателно, преди да продължите. След това само щракнете върху OK.

kodi завет аддон

СТЪПКА 10: Сега щракнете върху Backspace няколко пъти, за да се върнете към главното меню. Сега отворете менюто за добавки.

изтегляне на Споразумението Kodi

СТЪПКА 11: Сега отворете инсталатора на пакета (иконата на отворения прозорец горе вляво, както е показано по-долу).

Завет Коди

СТЪПКА 12: Сега изберете отворена Инсталиране от Zip File.

инсталирайте Covenant Kodi

СТЪПКА 13: Сега намерете и изберете завет (или всяко друго име на източник, което сте добавили по-рано) и отворете repository.covenant-x.x.zip. Инсталацията ще започне. Изчакайте инсталирането на хранилището

Забележка: Ако сте използвали алтернативната връзка https://cy4root2.github.io/zip, щракнете върху zip файла repository.cy4root-master.zip

завет добавка на kodi

СТЪПКА 14: Сега отново се върнете в главното меню и щракнете върху отворени Добавки и след това щракнете върху отвори инсталатора на пакета, както е направено по-рано. Този път щракнете върху отворена Инсталиране от хранилището, както е показано на изображението по-долу.

как да инсталирате Covenant на Kodi

СТЪПКА 15: Сега изберете Съхранение на завета и след това изберете Видео добавки.

Забележка: Избирам cy4root хранилище ако сте използвали алтернативната връзка

Завет Коди

СТЪПКА 16: Сега просто превъртете надолу и намерете Завет. След като го намерите, щракнете, за да го отворите.

Завет Коди

СТЪПКА 17: Сега кликнете Инсталирай на следващия екран

За потребителите на Kodi Leia ще се покаже изскачащ прозорец след щракване върху Инсталиране. Кликнете върху OK, за да продължите

изтегляне на Споразумението Kodi

СТЪПКА 18: Честито. Всичко е готово и сега успешно инсталирате Covenant на вашия Kodi, използвайки този метод. Сега се насладете на огромния океан от невероятни медии, предлагани от Covenant и се наслаждавайте на вашия компютър или Amazon Fire TV.

Коди завет

Надяваме се, че този урок за начина на работа помогна. Чувствайте се свободни да пуснете всякакви въпроси в полето за коментар по-долу, ако се сблъсквате с някакви проблеми след стъпка или по друг начин. Междувременно можете да разгледате и нашия списък с най-добрите Kodi Addons.

Забележка - Ако получите проблеми с буферирането, ето как да коригирате буферирането на Covenant на Kodi.

Заветът Kodi Addon не работи

Заветът Addon вече не се актуализира и ако се опитвате да го получите от Colossus repo, той няма да работи, тъй като това repo е затворено. Въпреки това, потребителите все още могат да инсталират и използват Covenant от Covenant repo, както е показано в ръководството по-горе. Продължавам да тествам и актуализирам тази статия на всеки няколко дни. Ако имате някакви трудности при инсталирането му с това ръководство, моля, не се колебайте да коментирате по-долу.

Kodi Covenant Addon: Няма налични потоци

Най-често срещаният проблем, с който се сблъскват потребителите на Kodi е - „Няма налични потоци“ за много популярни Addons. Заветът също е засегнат от тези проблеми, но за щастие, има поправка. Можете да получите Real Debrid на Kodi, който осигурява множество допълнителни източници за стрийминг в пълен HD и вашият проблем с No Streams Available няма да замине завинаги. Все пак горещо препоръчвам да получите Kodi VPN, тъй като Real Debrid поддържа регистъра на всички данни, до които имаме достъп.

Свързани:

  • Най-добър VPN за Kodi
  • Как да инсталирате Exodus Redux на Kodi
  • Най-добрите Kodi Builds
  • Как да актуализирате Kodi на FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me