Kako instalirati i koristiti Real-Debrid na Kodi / Firestick

>U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako postaviti i koristiti Real-Debrid na Kodi 18.5 Leia i Kodi 17.6 Krypton i FireStick aplikacijama. Kada dodate Real Debrid aplikacijama Kodi ili FireStick, dobivate obilje novih streamova za određeni film ili TV emisiju. To je vjerojatno najpopularniji multihoster koji se podržava na Kodi platformi i kompatibilan je s gotovo svim redovito korištenim dodacima. Real Debrid na Kodi i FireStick također vam nudi obilje izvora pune HD struje koje nećete pronaći nigdje drugdje. To bi moglo u potpunosti transformirati vaše Kodi iskustvo. Real-Debrid sam po sebi nije dodatak, već je alat kojim se olakšava neograničeno preuzimanje putem dodataka koje već koristite. Pročitajte cjeloviti vodič za uživanje u punjenju HD HD streaminga na Kodi.

Kodi je poznat po tome što nudi kvalitetan sadržaj na stotine hostera iz cijelog svijeta. Sve što trebate učiniti je instalirati Kodi i konfigurirati neke od najboljih kodi dodataka. Ti dodaci djeluju poput agregatora i omogućuju vam pristup višestrukim vezama za strujanje traženih videozapisa. Na platformi Kodi nalazi se čitava širina dodataka agregatora. Na Kodiju su na raspolaganju besplatni sati i sati zabave.

To je odlično! Ali, postoji mali problem. Možda ste primijetili da je većina dostupnih streamova vašeg omiljenog filma ili TV serije niske rezolucije. Naći ćete puno domaćina koji nude 720p ili niže kvalitete. Međutim, teško je pronaći 1080p full HD streaming. Čak i kada postoje puni HD streamovi, oni uglavnom ne rade. Kako napreduju naša hardverska i zaslonska tehnologija, internetske veze postaju brže, a svijet već napreduje do 4K rezolucije, mnogi od nas ne bi se složili ni za što manje od barem 1080 razlučivosti pune HD razlučivosti. Ovdje se pojavljuje Real Debrid.

Isto se odnosi i na FireStick aplikacije. Iako možete gledati sadržaj koristeći besplatne veze za streaming, oni možda nisu uvijek pouzdani. Međutim, kada uparite podržane aplikacije s Real Debridom, doživljaj gledanja vam se drastično poboljšava.

Što je Real-Debrid

pravi debrid

Real Debrid je multihoster koji svojim pretplatnicima nudi pristup vrhunskim izvorima za streaming koji niti jedan drugi korisnik ne može dobiti. Tvrtka se promovira kao "neograničeni Downloader" koji omogućava optimizaciju brzine preuzimanja u potpunosti s mogućnošću vaše internetske veze i omogućuje vam pristup vrhunskim domaćinima. Uz omogućen Real-Debrid imat ćete puno novih (i nikada prije viđenih) izvora za strujanje koji su dodani na vaš popis.

Imajte na umu da Real Debrid NIJE dodatak; to je jednostavno multihoster koji dodatnim izvorima dodaje postojeću listu. Da bi on funkcionirao, morate već imati barem jedan od pomoćnih dodataka. Srećom, Real Debrid je podržan od strane mnogih najboljih Kodi dodataka, kao što su Exodus Redux, Neptune Rising i nekoliko FireStick aplikacija, uključujući Cinema HD, Bee TV, CatMouse APK i još mnogo toga.

Ako tražite više novih i radnih izvora za streaming u punoj HD razlučivosti, preuzimanje velike brzine i ispravljanje problema s međuspremnicima Kodi-ja, Real-Debrid biste željeli razmotriti. Ova usluga radi s različitim medijskim platformama. U ovom vodiču saznajemo kako koristiti Real Debrid na Kodi-ju. Ostanite u toku!

Kako postaviti stvarni debridni račun na mreži

Prvo se moramo prijaviti za Real Debrid usluge putem Interneta i stvoriti račun. Ovaj će vam račun trebati za aktiviranje Real Debrida na Kodi (o tome ćemo detaljnije govoriti kasnije). Prvo, naučimo kako se prijaviti za Real Debrid.

Prije nego što se prijavite na Real-Debrid, Želio bih vam reći nešto čega većina ljudi nije svjesna. Među korisnicima postoji zabluda da, kada koriste Real-Debrid, njihove streaming aktivnosti su privatne jer sve dolazi putem Real-Debrid poslužitelja. Međutim, ako prođete kroz Pravila o privatnosti Real-Debrida, jasno se vidi da evidentira podatke korisnika, poput IP adrese, zemljopisne lokacije i aktivnosti preuzimanja. Nadalje, navodi da bi mogao iz korisničkih razloga otkriti korisničke podatke. Ispod je snimka zaslona Pravila o privatnosti Real-Debrida preuzeta s njegove web stranice.

stvarna debridna politika privatnosti

Ako želite da aktivnost svoje streaming anonimne i izbjegnete da vaši osobni podaci dođu u ruke legalnih vlasti, jedini i najbolji način je - koristite Kodi VPN.

Koristim i preporučujem ExpressVPN, koji je najsigurniji i najbrži VPN za Kodi.

Sad kad ste svjesni rizika, dopustite mi da vam pokažem kako dobiti Real-Debrid račun za Kodi.

# 1. Posjetite https://real-debrid.com i kliknite gumb "Registracija" u gornjem desnom kutu (također u donjem desnom dijelu)

# 2. Pojavit će se obrazac za prijavu. Unesite osobne podatke kao što je navedeno i kliknite gumb "Registriraj se besplatno"

pravi debridni račun

# 3. Sada ćete primiti e-poštu na gornjoj adresi e-pošte koju ste tražili da potvrdite svoj račun. Kliknite vezu kako biste potvrdili i aktivirali Real-Debrid račun

# 4. Vratite se na https://real-debrid.com i kliknite gumb "Prijava" u gornjem desnom kutu stranice. Prijavite se pomoću vjerodajnica koje ste stvorili u trenutku prijave.

pravi debrid besplatni račun

Uspješno ste kreirali račun Real Debrid. Sada možete dodati Real Debrid u Kodi i započeti koristiti usluge. Usluge možete koristiti besplatno. Međutim, imajte na umu da besplatnim računom imate pristup ograničenim značajkama.

Uz besplatni račun Real-Debrid možete koristiti samo između 6:00 i 12:00 sati po srednjoeuropskom vremenu (5:00 do 11:00 GMT).

Tijekom Prozora za besplatnu upotrebu (možete ga nazvati Sretnim satima) veliki postotak vrhunskih hostera je izvan mreže.

Ako želite uživati ​​u potpuno opremljenoj Real Debrid usluzi, možete kupiti jedan od dostupnih premijum planova. Više o premium članku u nastavku.

Značajke stvarnog Debrid Premium Premium članstva & cijena

Programeri sustava Real-Debrid tvrde da imaju neke od sljedećih dodatnih značajki i prednosti s premium računom:

 1. Do 300 Mbps brzi download i streaming
 2. Višestruki preuzimanja i streaming istovremeno
 3. Neograničen promet
 4. HTML 5 streaming bez dodataka
 5. Iskustvo bez oglasa i nula vremena čekanja
 6. Dosta novih tokova u punoj HD, HD i SD kvaliteti

Real Debrid nudi četveroglasne cijene s različitim trajanjem pretplate i bodovima vjernosti. Cijene su u eurima. Dao sam grubu procjenu u USD prema sadašnjem tečaju. Evo popisa planova:

 1. 15 dana: 3 Eur (3,70 USD) i 150 bodova vjernosti
 2. 30 dana: 4 Eur (4,93 USD) i 200 bodova vjernosti
 3. 90 dana: 9 Eur (11,09 USD) i 450 bodova vjernosti
 4. 180 dana: 16 Eur (19,71 $) i 800 bodova vjernosti

Prema web stranici Real-Debrid, plan za 90 dana je najpopularniji.

Bodovi vjernosti nude dodatni rok trajanja usluga. Ako ste sakupili 1.000 bodova vjernosti, dobit ćete 30 dana besplatnog pristupa premijskim uslugama.

stvarna debridna cijena za kodi

Plaćanje možete izvršiti pomoću svih glavnih kreditnih i debitnih kartica. Također možete koristiti Bitcoin i Amazon Pay. Na slici ispod navedeni su svi dostupni načini plaćanja.

Sada kada ste se prijavili za usluge (bez obzira da li su besplatne ili premijske), sada ćemo naučiti kako koristiti Real Debrid s Kodi-jem.

Kako postaviti Real Debrid na Kodi (18) & 17.6)

Postavljanje Real-Debrida na Kodiju prilično je jednostavno. Ali, svaki korak treba slijediti na pravi način. Dakle, pažljivo pročitajte ovaj vodič.

Bilješka: Sljedeća metoda je za Kodi 17.6 koji se izvodi na Windowsima 10. Istaknuo sam razlike od Kodi 18 kad god je to potrebno. Kodi sučelje je približno isto na svim uređajima, uključujući Amazon Fire TV Stick, i stoga će ova metoda raditi na svim uređajima. Ako ste novi korisnik Fire Stick-a, evo kako jailbreak FireStick-a i instalirati Kodi na njega.

Kodi programeri službeno su izdali Kodi 18.5 Leia. Možete nastaviti koristiti Kodi Krypton 17.6. Ako želite nadograditi na Kodi 18, provjerite kako ažurirati Kodi i nabavite najnoviju verziju Leia.

Započnimo!

# 1. Pokrenite Kodi na svom uređaju i otvorite Postavke (ikona zupčanika u gornjem lijevom kutu kao na slici ispod)

kodi doma

# 2. Sada odaberite 'Postavke sustava' (ili samo 'Sustav' u Kodi 18)

postavke sustava kodi

# 3. U donjem lijevom kutu, pored ikone zupčanika, ako piše "Osnovno" (ili nešto drugo osim "Napredno"), nastavite klikati dok ne vidite "Napredno" (pogledajte dvije slike u nastavku)

pravi debrid kodi

kodi napredne postavke sustava

# 4. Sada odaberite Dodaci na lijevoj bočnoj traci (dodirnite uređaje koji dodiruju ili pokažite miš na računalu)

# 5. Odaberite "Upravljanje ovisnostima" na desnoj strani

kodi upravljaju ovisnostima

# 6. Pomaknite se dolje do dna i odaberite "URLResolver

Važno!! Koriste se neki dodaci, poput Exodus Reduxa ResolveURL ovisnost umjesto URLResolver.  Možete naći jedno ili oba.

Ako vidite oboje, nakon što ste slijedili korake 6 do 17 za URLResolver, ponovite ih za ResolveURL.

Bilješka: Ako ne vidite Resolver URL-a, morat ćete instalirati Covenant Kodi Addon prije nego što izvedete ovaj korak. Za ResolveURL možete instalirati dodatak Exodus Redux.

pravi debrid na kodi

# 7. Na sljedećem zaslonu odaberite "Konfiguriraj"

konfigurirati kodi url resolutionver

# 8. Odaberite "Universal Resolvers" na ekranu koji će se pojaviti

kodi univerzalni razlučivači

# 9. Pomaknite se prema dolje dok ne vidite odjeljak "Real-Debrid". U ovom odjeljku kliknite "Prioritet"

stvarne postavke URL-a kodi url resolutionver

# 10. Pomoću miša, tipkovnice ili dodirom unesite vrijednost 90 (točno) i odaberite "Gotovo"

stvarne postavke debrid kodi url

# 11. Sada pritisnite gumb "U redu" s desne strane (ovaj korak je važan ili će se vrijednost prioriteta ponovno postaviti na 100)

spremite stvarne debridne kodi postavke

# 12. Ponovno kliknite "Konfiguriraj" (vidi # 7 iznad)

konfigurirati kodi url resolutionver

# 13. Ponovno odaberite "Universal Resolvers" i pomaknite se prema odjeljku "Real-Debrid" još jednom. Odaberite "(ponovo) odobri moj račun"

Bilješka - Prije nego što odaberete "(Ponovno autorizirate moj račun)", najbolje je prijeći na https://real-debrid.com/device i prvo se prijaviti ako to već niste učinili. To će vam uštedjeti vrijeme u sljedećem koraku, jer je potrebno brzo obaviti.

kodi pravi debrid

# 14. Sada ćete na ekranu vidjeti kôd (pogledajte sliku dolje) koji morate unijeti na https://real-debrid.com/device

Evo što trebate znati:

 • Kôd će ostati važeći / aktivan samo 2 minute (120 sekundi)
 • Kôd se ne može kopirati i zalijepiti. Trebat ćete ga unijeti ručno
 • Morat ćete biti prijavljeni na Real-Debrid račun (onaj koji ste stvorili dok ste se prijavili za uslugu) na web mjestu kako biste autorizirali usluge na Kodi
 • Ovaj kôd NIJE osjetljiv na velika i mala slova

postavi pravi debrid na kodi

# 15. Ovako će izgledati stranica za autorizaciju na https://real-debrid.com/device. Kliknite "Nastavi" za nastavak

postava stvarnog debrita

# 16. Ako ste unijeli ispravan kôd i unutar 120 sekundi, to ćete vidjeti na web stranici

kako koristiti pravi debrid na kodi

# 17. A to ćete vidjeti na Kodi (gore desno) - Obavijest koja kaže "Odobreni Real-Debrid Resolver")

kodi stvarno debrid autorizacija

Ovako dodate Real Debrid kod Kodi 18 Leia ili 17,6 Krypton. Sad kad je to učinjeno, dopustite mi da vam pokažem kako koristiti Real-Debrid s Kodi-jem. Ako se u bilo kojem koraku suočite s bilo kakvim problemima, slobodno komentirajte u nastavku.

Prije nego što započnete strujanje pomoću Kodi Addons / Builds, želio bih vas upozoriti da je sve što struji na Kodi-ju vidljivo vašem davatelju internetskih usluga i vladi. To znači da bi se zbog streaminga zaštićenog autorskim pravima sadržaja (besplatni filmovi, TV emisije, sportovi) mogli navesti u pravni problem.

Korisnicima Kodi-a savjetuje se da povezuju VPN tijekom streaminga. VPN za Kodi zaobići će isključivanje ISP-a, nadzor države i zemljopisno ograničenje popularnih dodataka. Uvijek se povezujem ExpressVPN na svim mojim uređajima za strujanje i predlažem vam da napravite isto.

ExpressVPN je najbrži i najsigurniji VPN. Dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca. Znači, možete ga slobodno koristiti prvih 30 dana, a ako niste zadovoljni radom (što je malo vjerovatno), možete zatražiti puni povrat novca.

BILJEŠKA: Ne potičemo kršenje zakona o autorskim pravima. Ali što ako nenamjerno prebacite sadržaj iz nelegitimnog izvora? Razlika između zakonitog i ilegalnog izvora nije uvijek jednostavno.

Dakle, prije nego što započnete streaming na Kodi, evo kako dobiti VPN zaštitu u 3 jednostavna koraka.

Korak 1: Dohvati pretplatu ExpressVPN OVDJE.

Korak 2: Klik OVDJE za preuzimanje i instaliranje aplikacije ExpressVPN na svoj uređaj.

3. korak: Kliknite ikonu Napajanje da biste povezali VPN poslužitelj. To je sve. Vaša je veza sada sigurna s najbržim i najboljim VPN-om za Kodi.

spojite expressvpn za kodi

Kako koristiti Real-Debrid na Kodi

Pa, s većinom dodataka zapravo ne trebate raditi ništa posebno ili dodatno kako biste koristili Kodi Real Debrid nakon što ste se prijavili za usluge i ovlastili ga u aplikaciji Kodi. Posao je kao i obično. Samo otvorite film ili TV emisiju koju želite gledati i vidjet ćete niz novih streamova. Real-Debrid djeluje s većinom sadržaja pružajući dodatke, uključujući one popularne kao što su Savez, Izlazak i mnogi drugi.

Na dvije slike ispod možete vidjeti razliku u broju strujanja prije i nakon dodavanja Real Debrida Kodi-u. Jasno možemo vidjeti da postoji mnogo više strujanja s Real Debridom (izvor struje iz Real Debrida ima 'RD' u sebi)

Prije Real-Debrida na Kodiju:

kodi pravi debrid

Nakon Real-Debrida na Kodiju:

pravi debrid kodi

Što ako Real-Debrid nije automatski omogućen

U većini dodataka Real Debrid je automatski omogućen i nisu potrebne dodatne promjene postavki. Izlazak i sporazum su takvi primjeri gdje jednostavno pristupite sadržaju s Real Debrid protocima koji su već naseljeni.

No ako ne vidite RD tokove na popisu s određenim dodatkom, morat ćete ga omogućiti. Upravo to je slučaj s dodatkom Neptune Rising. Ako koristite Neptune Rising (ili bilo koji drugi dodatak s RD-om prema zadanim postavkama onemogućen), evo što trebate učiniti:

# 1. Na početnom zaslonu Kodi idite na Dodaci > Video dodaci i otvorite Neptune Rising.

# 2. Odaberite "Alati" s popisa

alati za dizanje neptuna

# 3. Otvorite POSTAVKE: Pružatelji usluga

Neptun uzdiže pravi debrid

# 4. Na lijevoj bočnoj traci odaberite "Pružatelji usluga". Sada uključite "Omogući pružatelje debriderskih usluga" pomicanjem prekidača udesno. Kliknite "U redu" (ne zaboravite to učiniti).

koristite pravi debrid s neptunom koji riskira kodi Addon

Sada idite naprijed i pristupite filmu ili TV emisiji koje želite gledati. Vidjet ćete nove struje iz RD-a.

Kako koristiti Real Debrid s FireStick Appsom

Pretpostavljam da ste se već prijavili na premijski račun Real Debrid. Ako nije, pogledajte ovaj odjeljak u ovom vodiču.

Real Debrid kompatibilan je s nekoliko aplikacija FireStick treće strane. Postavljanje Real Debrida u aplikaciji relativno je jednostavnije za postavljanje na Kodi.

U demonstrativne svrhe uparit ćemo Real Debrid s aplikacijom Cinema HD V2. Međutim, koraci djeluju manje-više na isti način kao i kod drugih kompatibilnih aplikacija.

Evo kako to radite:

1: Otvorite aplikaciju s kojom želite upariti Real Debrid

Opciju Real Debrid često ćete pronaći u postavkama aplikacije. Možete pronaći postavke u glavnom izborniku.

Slijedi snimka zaslona Cinema HD u kojoj ćemo kliknuti opciju izbornika u gornjem lijevom kutu

pravi debrid na firesticu

2: Sada kliknemo postavke u padajućem izborniku

kako koristiti pravi debrid s firestick aplikacijama

3: Možda ćete trebati pomaknuti se prema dolje da biste pronašli opciju Real Debrid

Kliknite ga kada ga pronađete

kliknite pravi debrid na aplikaciji firestick

4: Sada biste trebali vidjeti prozor s kodom

kako postaviti pravi debrid na firestick

5: Otvorite vezu real-debrid.com/device u pregledniku mobilnih ili računala

Unesite kôd prikazan na televizoru

Možda ćete se morati prijaviti na svoj Real Debrid račun ako već niste

6: Vratite se na aplikaciju na FireSticku gdje ćete vidjeti da je Real Debrid autoriziran

autorizirani pravi debridistički firestick

7: Naprijed i započnite strujanje. Naći ćete različite nove poveznice s RD-om koji su identificirani kao Real Debrid veze

Završavati

Znači, to je prilično o postavljanju Real-Debrid Kodi-ja. Sada možete započeti istraživanje novih streamova za gledanje svojih omiljenih filmova i emisija u full-HD kvaliteti. Već neko vrijeme koristim Real-Debrid i većinom se smatram vrijednim novca koji sam potrošio. U samo nekoliko rijetkih slučajeva naišao sam na probleme u kojima nisam mogao raditi neke struje. Ali, tada sam uvijek mogao skočiti do drugog izvora. Uostalom, RD dodaje moju novu seriju novih tokova mojim dodacima. Nadam se da ste ovaj članak smatrali korisnim. Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga, slobodno nas obavijestite u odjeljku s komentarima u nastavku. Rado ćemo vam priznati. Sretan streaming!

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me