Kako instalirati Planet MMA na Kodi

>

U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako instalirati Planet MMA na Kodi 18.4 Leia i Kodi 17.6 Krypton. Vodič će raditi za sve vrste Kodi uređaja, uključujući Amazon Fire TV Stick, računala i pametne telefone.

Naći ćete puno Kodi dodataka za filmove i TV emisije. Naći ćete i nekoliko sportskih dodataka koji pokrivaju brojne popularne sportove. Ali, Planet MMA je jedini dodatak koji je posvećen MMA i nudi sveobuhvatnu pokrivenost ovog sporta. Taj je dodatak ranije bio poznat kao UFC Finest. Međutim, iz nekih razloga UFC Finest je morao biti zatvoren. Srećom, vratio se s drugim imenom i u potpuno novom paketu. Ne samo da je sučelje Addon-a vidjelo promjenu, već je dodalo i niz novih streamova od najnovijih događaja do prošlih emisija. Puno je streamova za TV emisije povezane s MMA-om, prikazima igara, dokumentarnim filmovima i drugim UFC događajima. Uistinu je poslastica svim MMA fanovima vani.

: Planet MMA se isključuje. Pokušajte s drugim dodacima za sport i hrvanje na našoj listi najboljih Kodi dodataka.

U ovom vodiču ću vas provesti kroz postupak instalacije Planeta MMA na Kodi. Kako Kodi ima isto sučelje na svim platformama, upute u ovom vodiču primjenjive su na FireStick, PC, Android pametne telefone, Android TV i sve ostale podržane uređaje.

Kako instalirati Planet MMA Kodi Addon

Budući da je Planet MMA Addon treće strane, morat ćete dopustiti nepoznate izvore prije nego što preuzmete i instalirate Planet MMA Kodi Addon.

Evo kako dopustiti nepoznate izvore u aplikaciji Kodi.

  • Otvorite postavke (ikona zupčanika)
  • Kliknite “System Settings” u Kryptonu ili “System” u Kodi Leia
  • Otvorite “Dodaci” na lijevoj bočnoj traci
  • Uključite “Nepoznati izvori” s desne strane

Sad ste spremni instalirati Planet MMA na Kodi. Slijedite korake u nastavku.

Idite na Postavke (ikona zupčanika)

kodi postavke

Otvorite Upravitelj datoteka > Dodajte izvor

dodaj repo izvor kodi

Kliknite “None” i utipkajte ovaj repo URL jednog naroda: http://onenation.info/Repo/

  Duggz Kodi Build Nasıl Kurulur

Unesite “OneNation“U polju imena. Možete odabrati drugo ime, ali pokušajte ga održati relevantnim kako biste ga kasnije prepoznali.

kako instalirati planet mma kodi addon

Vratite se na početnu stranicu Kodi i kliknite izbornik “Dodaci” na lijevoj bočnoj traci

Kliknite Instalacijski paket (ikona u obliku okvira u gornjem lijevom kutu ekrana)

instalacijski program kodi

Otvorite “Instaliraj iz Zip datoteke” i kliknite “OneNation” koji ste dodali ranije.

kako instalirati planet mma na kodi

Kliknite “repository.onenation-x.x.x.zip“I pričekajte obavijest o uspjehu gore desno.

instalirati planet mma kodi

Otvorite “Instaliraj iz spremišta” i kliknite repo “OneNation”.

instalirajte planet mma iz spremišta nadmoći

Sada kliknite Video dodaci  > Planet MMA

planeta mma borimo se kodi addon

Kliknite “Instaliraj” za preuzimanje i instaliranje Planet MMA Kodi Addon

kako instalirati planet mma kodi addon za gledanje borbe uživo

Kliknite U redu na upit s popisom dodatnih dodataka (samo Kodi Leia)

Pričekajte nekoliko sekundi za obavijest o uspjehu u gornjem desnom kutu zaslona.

Vratite se na početnu stranicu Kodi i naći ćete Planet MMA Addon u odjeljku “Dodaci”.

Prije nego što započnete strujanje pomoću Kodi Addons / Builds, želio bih vas upozoriti da je sve što struji na Kodi vidljivo vašem davatelju internetskih usluga i vladi. To znači da bi se zbog streaminga zaštićenog autorskim pravima sadržaja (besplatni filmovi, TV emisije, sportovi) mogli navesti u pravni problem.

Korisnicima Kodi-a savjetuje se da povezuju VPN tijekom streaminga. VPN za Kodi zaobići će isključivanje ISP-a, nadzor države i geo-ograničenja na popularnim dodacima. Uvijek se povezujem ExpressVPN na svim mojim uređajima za strujanje i predlažem vam da napravite isto.

ExpressVPN je najbrži i najsigurniji VPN. Dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca. Što znači, možete ga besplatno koristiti prvih 30 dana, a ako niste zadovoljni radom (što je malo vjerovatno), možete zatražiti puni povrat novca.

BILJEŠKA: Ne potičemo kršenje zakona o autorskim pravima. Ali što ako nenamjerno prebacite sadržaj iz nelegitimnog izvora? Razlika između zakonitog i ilegalnog izvora nije uvijek jednostavno.

Dakle, prije nego što započnete streaming na Kodi, evo kako dobiti VPN zaštitu u 3 jednostavna koraka.

Korak 1: Dohvati pretplatu ExpressVPN OVDJE.

Korak 2: Klik OVDJE za preuzimanje i instaliranje aplikacije ExpressVPN na svoj uređaj.

  Kuinka asentaa yhden kansakunnan portaalin, Kodi rakentaa

3. korak: Kliknite ikonu Napajanje da biste povezali VPN poslužitelj. To je sve. Vaša je veza sada sigurna s najbržim i najboljim VPN-om za Kodi.

spojite expressvpn za kodi

Planet MMA Addon ne radi

Planet MMA Kodi addon ugasio se ne tako davno i potpuno je prestao s radom. Ali, programeri su ga ponovno uveli i sada je u potpunosti operativan. Da pokušavate koristiti Planet MMA tijekom razdoblja kad je bio isključen, to ne bi uspjelo. Budući da ponovno djeluje, nastavite i instalirajte slijedeći upute koje smo podijelili iznad. Mora raditi!

U slučaju da ste ga ponovo instalirali i još uvijek ne radi, to bi moglo biti posljedica problema s poslužiteljem. Planet MMA stabilan je dodatak i problemi s poslužiteljem nisu baš česti. Ali, problemi s poslužiteljem također ne postoje. Ako je problem koji uzrokuje poslužitelj, jedina je mogućnost pričekati da ponovo postane u funkciji. Dobra vijest je da su takva pitanja često privremena i programeri se brzo brinu o njima.

Problemi s dodacima nisu uvijek povezani sa poslužiteljem. Ponekad su problemi lokalni i trebaju ih biti ispravljeni na vašem uređaju. Na primjer, Planet MMA neće raditi ako se nije ispravno instalirala. Ili, postoji vjerojatnost da je neka datoteka addon-a možda oštećena. Lokalni problemi mogu se riješiti nekim uobičajenim rješenjima.

Kada dodatak uopće ne radi, napustite Kodi program i pokušajte ponovo pokrenuti uređaj. Poznato je da se ponovnim pokretanjem rješavaju brojni problemi, čak i naizgled komplicirani. Ponovnim pokretanjem uređaja osvježava se operativni sustav, uklanja nered u memoriji i osvježava aplikacije..

Ako ponovno podizanje sustava ne uspije, bilo bi dobro deinstalirati i ponovo instalirati aplikaciju Planet MMA. Ako je datoteka oštećena ili se nije ispravno instalirala ranije, problem će se riješiti ponovnom instaliranjem aplikacije. Idite na početni zaslon Kodi i pomaknite se na Dodaci > Moji dodaci. Odaberite aplikaciju Planet MMA odavde i pritisnite gumb “Deinstaliraj”. Sada ponovo instalirajte aplikaciju slijedeći naše upute gore.

  Како инсталирати Фире ТВ ГУРУ Буилд на Коди 17.6 Криптон

Planet MMA se ne instalira na Kodi

U jednom od gornjih koraka instalacije, morate unijeti URL izvora ili repo-a iz kojeg ćete instalirati Planet MMA. URL upućuje na mjesto gdje se spremište sprema na poslužitelju. Važno je pravilno unijeti URL, jer u suprotnom neće ukazivati ​​na pravo mjesto repoa poslužitelja. Najčešći razlog zašto se dodatak ne instalira na Kodi je taj što korisnici često neispravno unose URL.

Dakle, pokušajte ponovo instalirati aplikaciju i provjerite jeste li unijeli URL točno onako kako je prikazan.

Naravno, problemi s poslužiteljem ne mogu se isključiti kad imate problema sa instalacijom. Ako je problem na kraju poslužitelja, vjerovatno nećete moći prijeći korak tamo gdje dodate izvor čak i ako pravilno upišete URL. Kao rezultat toga, spremište se neće instalirati i na kraju nećete moći dobiti Planet MMA. Kao što je već rečeno, za probleme sa poslužiteljem čekanje je jedino rješenje.

Ponovno pokretanje uređaja također je opcija koju biste željeli razmotriti. To može riješiti problem.

Ako ništa ne radi, možda ćete morati resetirati Kodi na tvorničke postavke. Poništavanje Kodi izbrisat će sve podatke, uključujući vaše dodatke i postavke. Možete i izraditi sigurnosnu kopiju Kodija tako da možete vratiti neke podatke. Možete slijediti moj vodič za instaliranje Kodija na FireSticku.

Neuspjeh instaliranja ovisnosti je još jedan problem s kojim se možete susresti. Pregledajte naš vodič o tome kako popraviti neuspjeh u instaliranju ovisnika koji će se pobrinuti za ovaj problem.

Zaključak

Ako ste ljubitelj MMA, svidjet će vam se Planet MMA iskustvo na Kodi-ju. Ovo je možda jedini Kodi dodatak posvećen svemu što je MMA. Od snimaka visokih igranih utakmica do dokumentarnih filmova i prikaza UFC-ovog događaja, ovdje ćete pronaći sve. Planet MMA jedno vrijeme je bio isključen, ali sada radi i djeluje stabilno. Samo naprijed i pokušajte!

Kliknite ovdje da biste dobili tajne trikove za rezanje kabela izravno u svoju mapu.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me