Kako instalirati Chronos Addon na Kodi

>

Dakle, instalirali ste Kodi na svoj Firestick ili pametni uređaj i spremni ste za gledanje televizije uživo. Problem je u tome što samo prenošenje Kodi-ja ne pruža trenutni pristup televiziji, filmovima i glazbi uživo. Budući da Kodi jednostavno predstavlja open-source medijski uređaj, mora ga se postaviti i prilagoditi tako da se zapravo pregledava sadržaj. Stoga, da biste zaista uživali u Kodi-u i strujili sadržaj, na njega morate preuzeti dodatke.

Dodaci su ono što oživljava Kodi i omogućuju korisnicima gledanje TV emisija, sporta, filmova i još mnogo toga. Postoje dodaci koje možete potražiti i preuzeti u službenom skladištu Kodi, a tu su i Kodi dodaci trećih strana koje je često besplatno preuzeti i instalirati. Imajte na umu, dodaci trećih strana često sadrže piratski sadržaj, stoga ne zaboravite odgovorno strujati! S tim u vezi, ovaj članak će vam pokazati kako instalirati dodatak Chronos Kodi.

Chronos addon je funkcionalan, ali mnogi protoci neće raditi

Sigurno koristite Chronos na Kodi s VPN-om

Prije nego što uđemo u postupak instalacije dodatka Chronos Kodi, preporučuje se postavljanje VPN-a ako namjeravate strujati sadržaj na Kodi-ju. Virtualna privatna mreža (VPN) omogućuje vam sigurno i privatno strujanje sadržaja na Kodiu, čuvajući svoj identitet i lokaciju skrivenima od davatelja internetskih usluga (ISP-a). Ako su davatelji internetskih usluga svjesni da prenosite sadržaj, oni mogu smanjiti brzinu vaše veze i nadzirati vaše dolazne i odlazne podatke. Dobivanje VPN-a spriječit će davatelje internetskih usluga da poremete vaš sadržaj, a također će vam omogućiti pregled sadržaja koji možda nije dostupan u vašem području ili je blokiran geo..

Dostupno je mnogo VPN opcija za dobivanje, međutim, ja koristim i preporučujem ExpressVPN za njegovu najbržu politiku brzine i ništice. Možete kliknuti OVDJE dobiti ExpressVPN za Kodi. Dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca u slučaju da vam se ne sviđaju njihove usluge (što je malo vjerovatno).

Također možete pročitati naš članak o najboljim VPN-ovima za Kodi i razloge zašto morate koristiti VPN.

Sada kada ste svjesni rizika povezanih s Kodi-om i pogodnostima VPN-a, produljimo u postupak instalacije Chronosa na Kodi-u.

Kako instalirati Chronos Kodi Addon

Chronos je dodatak treće strane dostupan za preuzimanje na Kodi-u koji korisnicima omogućuje prenošenje televizijskih programa i sportova uživo. Addon uključuje dodatne kategorije kao što su hokej, koncerti, filmovi, radio i još mnogo toga. Chronos postoji već skoro godinu dana i dostupan je putem neslužbenog Kodijevog spremišta poznatog kao Skydarks Repository. Da biste započeli s instalacijom Chronosa na Kodi-u, prvo morate omogućiti Kodi nepoznate izvore. Da biste to učinili, morat ćete:

  • Klikni na „Postavke” prečac u gornjem lijevom kutu početnog zaslona (ikona prijenosa)
  • Odaberi Postavke sustava na Kodi 17.6 ili Sustav na Kodi 18
  • Kliknite na Add-ons na bočnoj traci
  • Pomaknite se na "Nepoznati izvori" i uključite ga
  • Odaberite "Da" kada vidite poruku upozorenja

Nakon što na Kodiu omogućite nepoznate izvore, možete se vratiti na početnu stranicu i kliknuti na „Postavke” još jednom ikona. Nakon klika na „Postavke” (ikona zupčanika), želite sljedeće:

# 1. Otvori Upravitelj datoteka

Chronos kodi addon

# 2. Nakon što otvorite upravitelj datoteka, dvokliknite ih "Dodaj izvor" s lijeve bočne ploče. Zbog toga bi se trebao pojaviti skočni ekran koji glasi "Dodavanje izvora datoteke." Odaberi „” a Kodi će vas tada pitati za web adresu. Unesite sljedeću web adresu: http://www.skydarks.com/skydarks/

Kada završite, kliknite "U redu" i trebali biste imati mogućnost promjene imena izvora. Nakon što unesete naziv za svoju medijsku datoteku, pritisnite "U redu" za izlaz iz skočnog prozora.

kako instalirati Chronos kodi addon

# 3. Vratite se na početni zaslon Kodi i kliknite na „Dodaci” s lijevog izbornika. Na stranici Dodaci pronađite "Otvori kutiju" ikonu na lijevoj strani zaslona i kliknite na nju kako biste je pokrenuli.

instalacijski program kodi

# 4. Zatim odaberite "Instaliraj iz ZIP datoteke."

instalirati iz zip datoteke kodi

# 5. To će tražiti novi prozor za otvaranje naziva "Install from zip file", gdje ćete vidjeti sve dodane izvore. Ovdje biste trebali vidjeti svoju datoteku "Sky Darks" i morat ćete je kliknuti. Nakon što kliknete datoteku, vidjet ćete jednu zip datoteku u njoj, pod nazivom "repository.skydarks-x.x.x.zip.”Kliknite tu datoteku da biste je instalirali.

Instalacija Chronos kodi addon

# 6. Nakon instalacije zip datoteke idite na "Instalacija iz spremišta."

kodi instalirati iz spremišta

# 7. Od tamo sada možete odabrati Repozitorij Skydarks. Nakon odabira spremišta, idite na "Video dodaci" i kliknite na „Chronos”. Na stranici Chronos jednostavno odaberite "Instalirati" (na dnu stranice) i spremni ste za početak gledanja sadržaja!

kako instalirati Chronos na kodi

Perke Chronos Kodi Addon

Chronos Kodi Addon omogućava korisnicima strujanje raznovrsnog sadržaja bez plaćanja za pristup njemu. Glavni fokus ovog dodatka treće strane je TV uživo i sport, ali on nudi puno više sadržaja od toga svojim korisnicima. Trenutno Chronos ima 70 TV kanala uživo, ali većina kanala potiče iz Kanade. Chronos pruža nekoliko međunarodnih kanala iz Austrije i Njemačke, ali imajte na umu da neki od njegovih 70 kanala ne rade ispravno. Chronos svojim korisnicima trenutno nudi sljedeće sportske programe: MLB, UFC i NHL. Ne brinite NFL fanove! Chronos korisnicima omogućuje strujanje sportova uživo kao što su nogomet, košarka i moto-sportovi.

Uz Chronos Kodi Addon, korisnici će moći uživati ​​u glazbenim koncertima oko 400 glazbenih umjetnika, a možda će naići i na nekoliko glazbenih dokumentarnih filmova. Srećom, sve veze u vezi s glazbom pravilno funkcioniraju na dodatku. Filmovi, iako nedavna kategorija, dostupni su i na Chronosu s 30 nedavno objavljenih filmova koje je trenutno moguće reproducirati. Imajte na umu prilikom strujanja filmskog sadržaja (kao i TV programa) u kojem većina dodataka drugih proizvođača često koristi piratske izvore za stjecanje takvog sadržaja. Iako je Chronos novi dodatak u Kodi-u i u procesu je nabavljanja više sadržaja, brzo je postao popularan izbor dodatka za korisnike!

Povezano:

Kako instalirati Exodus Redux na Kodi
Kako instalirati Exodus Kodi Addon
Kako očistiti predmemoriju kodi
Kako instalirati Venom Kodi Addon

Kliknite ovdje da biste dobili tajne trikove za rezanje kabela izravno u svoju mapu.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me