Topp 25 beste Torrenting nettsteder (2023)

>

Torrent-nettsteder er den uovertrufne kilden for gratis nedlasting av sanger, videoer, filmer, bøker, spill osv. De gir enkel tilgang til ellers utilgjengelig materiale på internett. De fleste land i verden rynker over ulovlig distribusjon av materiale på internett. Derfor forbyr de torrentbruk samt distribusjon av slikt materiale. Imidlertid er mesteparten av materialet som finnes på torrenting nettsteder trygt og helt lovlig.

Vi har samlet en liste over de beste torrent-nettstedene som er tilgjengelige på internett for enkelhets skyld og underholdning. Vår guide vil hjelpe deg med å glede deg over fordelene med torrenting nettsteder. De fleste av disse nettstedene har vært en mangeårig favoritt blant brukere. FireStickTricks.com har inkludert de nyeste og mest populære nettstedene som flertallet av brukerne har tilgang til for å laste ned torrentfiler.

beste torrent nettsteder

Advarsel: IP-en din er synlig for alle. For din egen sikkerhet anbefales det å bruke en VPN når du går til torrenting nettsteder. En VPN omgår forbruk av ISP og hjelper deg med å laste ned torrenter med en raskere hastighet. Den skjuler også IP-adressen din og omgår ISP / myndighetsovervåking.

Jeg personlig bruker og foreslår ExpressVPN, som er den sikreste og raskeste VPN-en i verden. Det kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti i tilfelle du ikke liker tjenesten deres (noe som er svært usannsynlig).

Klikk her for å få 3-måneders gratis og spare 49% på ExpressVPN

Opplæringen – Hvordan installere & bruk den beste VPN-enheten på enheten din

Hvordan fungerer Torrent-nettsteder?

Det er et godt spørsmål. Imidlertid er torrent nettsteder bare en del av hele torrenting prosessen. Så, det bedre spørsmålet er, “hvordan fungerer torrenting?”

Normalt, når du laster ned noe over Internett, kobler du til serveren der filen er lagret ved hjelp av nettstedet som letter nedlastingen. Du klikker på alternativet ‘Last ned’ og ber nettstedet be serveren om å laste ned den forespurte filen til enheten.

Med andre ord er filen du laster ned en server.

Dette er nedlastingssystemet “server til klient”. Her er serveren den digitale enheten som er vert for filen, og du er klient.

Torrent fungerer på en helt annen måte. Den bruker ‘peer-to-peer (P2P)’ -teknologien i stedet for ‘server til klient’-systemet. Her laster du ned fra folket (som deg og meg) og ikke fra en server. Derfor liker jeg også å kalle det ‘folk til folk’ nedlasting.

Den største forskjellen mellom server-til-klient og peer-to-peer er at med sistnevnte (P2P), stoler du ikke på en eneste person. I stedet laster du ned forskjellige biter av filen samtidig fra flere jevnaldrende (eller personer). For alt du vet, kan du laste ned fra John, Joe, James på samme tid.

Før jeg kommer nærmere inn på dette, la meg introdusere deg for de to veldig brukte begrepene i torrentens verden – seeder og leecher.

De er faktisk utrolig enkle begrep å forstå.

seeder er personen som laster opp filen
leecher er personen som laster ned filen

De er navngitt passende så! Men ikke føl deg dårlig med å være en igler. Du kan bidra til P2P-samfunnet ved å være seeder mens du fortsatt laster ned. Hver nedlaster kan velge å være seeder.

For å koble til peer to peer torrent-nettverket og for å laste ned eller seed-filer, trenger du en torrent-klient. For tiden er uTorrent den mest populære torrentklienten. BitTorrent er også en av de mest brukte torrenting-applikasjonene.

Så du trenger ganske enkelt å få et av torrent-applikasjonene, for eksempel uTorrent, bruke torrent-filen med den og laste ned filen du vil.

Så hvilken rolle gjør disse torrent nettsteder spille?

Torrent-nettstedene gir deg tilgang til torrent-filene, som du bruker med torrent-klienter som uTorrent eller BitTorrent.

Jo høyere antall såmaskiner, jo raskere er nedlastingen. En av faktorene som bestemmer effektiviteten til et godt torrentsted er dens evne til å slå opp for torrentfiler med et stort antall såmaskiner.

Når du er på et av disse torrent-nettstedene, er det første du gjør å søke etter filen du vil laste ned. Hver torrent-side har søkealternativet.

Du vil sannsynligvis finne flere alternativer i søkeresultatene (noen ganger til og med i hundrevis). Tanken er å finne den ekte torrent-filen (dekket i seksjonen How to Spot Fake Torrents) med mange såmaskiner.

Når du finner den ønskede torrentfilen, kan du laste den ned på enheten din og senere åpne den med BitTorrent eller en hvilken som helst annen klient du bruker. Det andre alternativet er å velge Magnet-koblingen med torrent-filen på torrent-siden. Magnet-lenken åpner torrent-filen direkte med klienten uten at du trenger å laste ned filen.

Alt du trenger å gjøre er å vente på at nedlastingen er fullført.

Hvordan søke og laste ned Torrenter

Den enkleste måten å søke etter en torrent er via Google. Skriv inn spørringen i tekstfeltet og legg til nøkkelordet “torrent.” Google vil automatisk vise resultater for ønsket søk. Du kan velge lenken som passer dine behov, og bruke en av de ovennevnte torrentklientene for å enkelt laste ned torrentfiler på systemet ditt.

Hvordan finne falske Torrenter

De fleste torrenting nettsteder gir brukerne informasjon om forskjellene mellom en falsk torrent og en ekte en. Disse torrenting nettstedene trenger hjelp fra brukere til å identifisere falske torrent koblinger. Hvis slik informasjon ikke blir gitt av et torrentnettsted, kan brukeren identifisere en falsk torrent av seg selv. Brukeren bør sjekke seeder / leecher-forholdet til lenken mens han leter etter sunne torrenter på nettstedene.

Ekte torrenter har vanligvis et stort antall seeder til leecher. De fleste nettsteder oppdaterer torrentkoblinger ved å vise en bekreftet status på disse koblingene, som hjelper til med å skille falske torrenter fra ekte. Bortsett fra dette, fall aldri i fella med å laste ned de ‘nyeste’ opplastningene. Det er færre sjanser for å få en nylig utgitt film eller lyd via torrenter. Siden disse ikke er tilgjengelige for allmennheten i utgangspunktet, kan opplasteren ofte villede brukeren.

  Topp 25 bästa Torrentwebbplatser (2023)

En god tommelfingerregel er å ikke laste ned filer med WMV eller VMA-forlengelse, da de vanligvis er falske. Dessuten bør torrentbrukere alltid sjekke statusen til RAR-, TAR- og ZIP-filene de laster ned for å forhindre en mulig svindel.

Før vi begynner med listen over topp torrenting nettsteder, ta en titt på den juridiske ansvarsfraskrivelsen.

Ansvarsfraskrivelse & Torrent juridisk advarsel

FireStickTricks.com godkjenner ikke ulovlig deling av noe copyright-innhold. Før vi fortsetter, må du merke deg at P2P-fildeling er en juridisk prosess, da flertallet av de delte filene er beskyttet av copyright. I tilfelle du laster opp noen av disse opphavsrettsbeskyttede filene, risikerer du et sivilt søksmål i land inkludert USA, Canada, Storbritannia og Australia for å nevne noen.

Slike søksmål er rettet mot en gruppe brukere eller enkeltpersoner etter skjønn. De sivile søksmålene fra P2P er et straffbart forhold og kan føre til en følelsesmessig og økonomisk belastning for de tiltalte.

Videre kan Internett-leverandører gi ut historien til alle dine opplastnings- og nedlastningsaktiviteter til opphavsrettssøkere. Kort sagt, jo mer data du laster opp og laster ned, jo større er sannsynligheten for å møte et søksmål fra opphavsrettsbeskyttelsesgrupper.

Beste Torrent-nettsteder 2023

Før vi begynner med nettstedslisten, kan du skjule identiteten din mens du torrenser (anbefales på det sterkeste)

Du skal ikke bruke Torrent-nettsteder for ulovlige nedlastinger. Så så lenge du laster ned opphavsrettsfrie artikler via torrents, trenger du ikke å bekymre deg for juridiske problemer. Hvis du av noen andre grunner ønsker å holde surfing / streaming / torrenting-aktiviteter privat, er en god torrenting VPN det beste alternativet. Det er mange grunner til at folk velger å bruke VPN-er. De;

 • Beskytt din online identitet
 • Hindre ISP-gasspjeld (som hjelper deg med å laste ned raskere)
 • Omkjøring av overvåkning fra myndigheter og ISP
 • Fjern blokkering av torrent-nettsteder, så vel som andre geo-blokkerte tjenester som Netflix, BBC iPlayer
 • unngå merknader om copyright og juridiske problemer

Det må bemerkes at ikke alle VPN-er er pålitelige for torrenting. Jeg foreslår ExpressVPN, som jeg personlig bruker hver dag på alle enhetene mine, inkludert PC, mobil og Amazon FireStick. ExpressVPN er torrentvennlig og pålegger ikke nedlastningene noen begrensninger. Det kommer også med “ingen spørsmål stilt 30-dagers pengene-tilbake-garanti” i tilfelle du ombestemmer deg.

Slik installerer du ExpressVPN på enheten din.

Trinn 1: Få ExpressVPN-abonnement HER.

Steg 2: Klikk HER for å laste ned og installere ExpressVPN-appen på enheten din.

Trinn 3: Klikk på Power-ikonet for å koble til en VPN-server. Det er alt. Forbindelsen din er nå sikker med den raskeste og beste torrenting VPN.

koble expressvpn for kodi

La oss nå se på listen over de 25 beste torrenting-nettstedene.

 1. The Pirate Bay
 2. YTS
 3. 1337x
 4. rarbg
 5. Nyaa.si
 6. Torrentz2
 7. EZTV
 8. LimeTorrents
 9. Torrent Nedlastinger
 10. KATCR.CO
 11. Zooqle
 12. Torrents.io
 13. Torrent Galaxy
 14. ETTV Torrents
 15. Torlock
 16. Torrentfunk
 17. ETTV Torrents
 18. BTDigg
 19. iDope
 20. monova
 21. Sky Torrents
 22. YourBittorrent
 23. BitPort
 24. Toorgle
 25. DirtyTorrents

1. The Pirate Bay

beste torrenting nettstederBetegnet som “King of Torrents” er Pirate Bay et av de beste torrentnettstedene for å laste ned torrenter fra internett. Pirate Bay gir enkel tilgang til lyd, video, film, sanger, programvare, spill og mye mer. Brukere kan lett bla gjennom tusenvis av koblinger relatert til søket sitt og finne det som passer best for dem. Pirate Bay er beryktet for å unngå flere avstengninger og blokker fra regjeringen og er derfor den beste torrent-siden som er tilgjengelig på internett.

Videre tillater VIP-brukere eller pålitelige brukeremblemer som er tilgjengelige på nettstedet, brukere å skille mellom legitime lenker og svindel. Nettstedet gir til og med støtte for magnetkoblinger, med et enkelt grensesnitt som ikke bare er enkelt å bruke, men som også er lett å navigere gjennom.

Nettsteds-URL – https://thepiratebay.org/

2. YTS

Link – https://yts.am/

torrent nettstederYTS.am er et annet populært brukt torrentside. Nettstedet er den uoffisielle etterfølgeren til den nå nedlagte YTS og YIFY-gruppen. Nettstedet har en omfattende liste over filmer, inkludert klassikere og de nyeste utgivelsene. På grunn av sin minimalistiske design og det vennlige brukergrensesnittet, er nettstedet en perfekt match for brukere med begrenset båndbredde.

Nettstedet er stedet for filmtorrenter. Selv filmtorrentene som er lastet ned fra YTS, er enkle på brukerens båndbredde, og blir dermed en favoritt blant filmentusiaster. YTS har en massiv brukerbase, som hjelper BitTorrent-protokollen til å fungere på en mer effektiv og effektiv måte.

3. 1337x

Nettsted – https://1337x.to/

beste torrent nettstederDen tredje mest populære torrentnettstedet i 2023 var ifølge TorrentFreak nyhetsblogg 1337x. Nettstedet har et enkelt brukergrensesnitt med en organisert bane for hvert av sine kataloger. Ferskt innhold lastes opp til nettstedet hver time, noe som gjør nettstedet til et av de mest brukte nedlastingsnettstedene for torrent tilgjengelig. Nettstedet har ikke bare en utmerket samling av filmer, TV-serier, lyd, video, spill, programvare og sanger, men det kan også hjelpe brukeren å finne det de leter etter.

1337x gjennomgikk enorme endringer for å forbedre noen av sikkerhetsfunksjonene for brukervennligheten for brukerne, noe som også bidro til å forbedre grensesnittet. Derfor er det vårt tredje valg å finne torrenter på internett, samtidig som det er en god kombinasjon av et organisert grensesnitt med en rekke torrenter.

4. RARBG

Nettsted – http://rarbg.to/

RARBG ble funnet i 2008, og er et annet torrent-nedlastingsnettsted, som startet som en bulgarsk tracker, og nå hjelper brukerne med peer-to-peer-fildeling via BitTorrent-protokoll. Nettstedet tilbyr nedlastinger av torrentfiler, med støtte for magnetkoblinger, også. Den har tusenvis av aktive brukere og gir mye frø. Du kan finne både gamle og nye torrenter som gjør RARBG til et av de mest foretrukne torrentnettstedene for sanger, spill, programvare, filmer, videoer og lydfiler..

RARBG oppdaterer stadig og legger til nye torrenter på hjemmesiden sin. Den høye trafikken på nettstedet har hjulpet nettstedet med å tjene en plassering på blokklisten for mange land som Bulgaria, Danmark, Storbritannia og Portugal. For å bruke RARBG, må du først bruke en VPN.

5. Nyaa.si

Nettsted – https://nyaa.si/

beste torrenting nettstederNyaa er en kinesisk oppstandelse av anime som tidligere var beryktet anime torrent nettstedet Nyaa. Nyaa la ned i 2023, og åpnet en sti for Nyaa. Nettstedet har alle slags animevideoer og lydfiler som lett kan nås via det brukervennlige grensesnittet til nettstedet. Nettstedet har støtte for både sine kinesiske og engelsktalende brukere.

  Top 25 nejlepších torrentů (2023)

6. Torrentz2

Link – https://torrentz2.eu/

Torrentz2.eu er en gratis, rask og kraftig meta-søkemotor som kombinerer resultatene fra dusinvis av søkemotorer. Den har et enkelt og brukervennlig grensesnitt med et omfattende torrentbibliotek på mer enn 61 millioner torrenter. Torrentz2 ble lansert som et stand-in for det originale nettstedet Torrentz.EU. Nettstedet opprettholder nå en lav profil.

Det inkluderer fortsatt noen av funksjonene på det originale Torrentz-nettstedet. Torrentz2 er en av de beste og mest pålitelige trackere som er tilgjengelige på internett.

7. EZTV

URL: https://eztv.io/

topp torrent nettstederHvis du har brukt litt tid i den torrenting verden, må du sannsynligvis allerede ha hørt om EZTV. Det er en torrentleverandør som har vært synlig på nesten alle de store torrentstedene. Nå har de sin egen side.

EZTV er et av de sjeldne torrentnettstedene som bare er designet for TV-programmene. Du finner omtrent hver TV-show-torrent som er tilgjengelig for nedlasting på dette nettstedet. Den støtter både direkte og magnetnedlasting.

Selv om de har en god samling av show, er det ikke så mange seedere, selv for de siste episodene. De har kanskje ikke alltid 1080p-videoene. De fleste av deres torrenter er begrenset til 720p.

8. LimeTorrents

Nettstedslink – https://www.limetorrents.info/

beste nettsteder for torrentingBasert på brukeranmeldelser har dette nettstedet en av de største torrentdatabasene på internett. Brukere kan enkelt finne ut om en torrent er verdt å laste ned. LimeTorrents har et brukervennlig grensesnitt med torrenter som kommer fra større og bedre trackere. Nettstedet har en liste over interne lister som lar brukeren se på datoen torrenten ble lagt til, dens størrelse, seeder og helsemåler for hver torrent.

Brukere kan få tilgang til en omfattende informasjonsside for hver torrent for å lære mer om torrentfilen. Gamle torrenter er stort sett ikke tilgjengelige på dette nettstedet, og derfor kan nettstedet brukes som et alternativ for sikkerhetskopiering for å laste ned torrenter. Operatøren LimeTorrents.cc kjører også hurtigbufferen for torrentnettstedet iTorrents. Denne torrentbufferen brukes av forskjellige andre torrent-søkemotorer.

9. Torrent Nedlastinger

Besøk nettstedet – https://www.torrentdownloads.me/

torrent nedlastingerDen enorme databasen og innholdet kombinert med det enkle, men detaljerte grensesnittet, gjør Torrent Downloads til et godt valg. Nettstedet har en rekke kategorier å laste ned fra, og gjør det dermed til et godt valg for nedlasting av torrenter. Nettstedet gir muligheten til å kommentere og rangere torrentfilene. Kommentarene og rangeringene bidrar til å redusere forekomsten av falske filer på nettstedet.

Søylinjen på Torrent Downloads har til og med et avansert søkealternativ. Avansert søk-funksjonen lar brukerne begrense søkeresultatene på bakgrunn av kategori, leverandør og status. Du kan finne detaljer om en spesifikk torrentkobling inkludert opplastningsnavn, opplastingsdato, distributør, størrelsen på filen, antall frø og koblingenes helse. Denne informasjonen lar deg bestemme den generelle autentisiteten til en torrentlink.

10. KATCR.CO

URL – https://katcr.co/

KATCR er det offisielle nettstedet for nedlasting av kickass torrent. Nettstedet inneholder en rekke torrenter som er tilgjengelige for nedlasting av filmer, TV, spill, musikk og mye mer. De siste torrentene oppdateres regelmessig i databasen. Mange speil på nettstedet finnes, men dette er det offisielle nettstedet, som gir enkel og enkel tilgang til alle dine torrenting behov.

Nettstedet KATCR har et veldig enkelt grensesnitt med en enkelt søkefelt og kategoriene du ønsker å velge mellom. Nettstedet er rett frem, enkelt å bruke og brukere kan enkelt finne torrentene de leter etter. Nettstedet har til og med et påloggingsalternativ på forsiden.

11. Zooqle

Nettstedets lenke – https://zooqle.com/

Zooqle har en imponerende database sammensatt av mer enn 3,5 millioner torrenter. Nettstedet inneholder en rekke lyd-, video-, spill- og programvarestorrenter. Nettstedet har vunnet popularitet bare nylig på grunn av sin database med mellom 37 000 filmer og 600+ TV-serier.

Grensesnittet til nettstedet er enkelt, men likevel enkelt å bruke. Nettstedet har en lojal fanbase som bruker torrentnettstedet for kontinuerlig nedlasting av torrenter. Nettstedet har holdt seg under radaren i ganske lang tid. Imidlertid, med veksten av brukerbasen på nettstedet, forventes Zooqle imidlertid å vokse ytterligere.

12. Torrents.io

Nettsted – https://torrents.io/

Til tross for tilgjengeligheten av tusenvis av forskjellige torrentnettsteder på internett, likte Torrents.io et enormt skudd i trafikken, da brukere besøkte nettstedet for å laste ned tusenvis av torrenter. Nettstedet har en enorm database med torrenter som enkelt kan lastes ned via nettstedets enkle brukergrensesnitt. Torrents.io er en metasøkemotor som kan koble torrentfiler og magnetkoblinger fra andre torrent-nettsteder.

Du kan finne detaljer om en spesifikk torrentkobling inkludert opplastningsnavn, opplastingsdato, distributør, størrelsen på filen, antall frø og koblingenes helse. Denne informasjonen lar deg bestemme den generelle autentisiteten til en torrentlink.

13. Torrent Galaxy

Besøk – https://torrentgalaxy.org/

Torrent Galaxy er et annet nettsted for nedlasting av torrent som kan hjelpe deg med å søke etter torrenten du leter etter. Med en rask og variert database, har Torrent Galaxy en rekke kategorier du kan laste ned fra. Nettstedet inneholder anime, bøker, spill, filmer, sanger, applikasjoner, filmer, dokumentarer, TV-show, sportsprogrammer og mye mer. Brukergrensesnittet er et rent brukervennlig oppsett som hjelper brukeren med å laste ned den best tilgjengelige torrenten.

14. ETTV Torrents

Nettsted – https://www.ettv.tv/home/

ETTV Torrents er et av få torrent nettsteder som har en enorm database med TV-episoder. Brukere kan enkelt finne de nyeste TV-programmene på ETTV Torrents og laste dem ned. ETTV Torrents er også det beste torrentstedet for nedlasting av filmer, bøker, programvare og lyd.

Nettstedet har et brukervennlig grensesnitt som er ganske greit. Brukere kan enkelt søke etter den torrenten de ønsker og nettstedet lett bla gjennom sin enorme database. Nettstedet har en rekke show på forskjellige språk, og appellerer derfor til et langt større publikum enn andre nettsteder.

15. Torlock

Nettsted – https://www.torlock2.com/

En av de sjeldne nettstedene, men en av de beste torrenting nettstedene på internett er Torlock. Nettstedet har en enorm database med bekreftede torrenter. Nettstedet inneholder stort sett torrenter for musikk, anime og e-bøker blant mange andre filer. Grensesnittet for nettstedet er rent, brukervennlig og oppdateres for hver nye torrentutgivelse. I tillegg til å være en stor database med bekreftede torrenter, betaler Torlock brukerne sine for å finne noen falske torrentlenker.

  25 Situs Torrenting Terbaik (2023)

Nettstedet hevder å ha mer enn fem millioner bekreftede torrenter. Nettstedet har til og med en Topp 100-liste, som viser alle de populære nedlastningene til torrent. Det meste av innholdet på Torlock er vanskelig å finne på noen annen torrentnettsted, og gjør derfor Torlock til å stoppe for alle slags torrent.

16. Torrentfunk

Nettstedslink – http://www.torrentfunk.com/

En annen populær webside for nedlasting av torrenter er Torrentfunk. Nettstedet har ikke bare en betydelig database med torrenter fra hele internett, men har også en verifiseringsstatusindikator. Bekreftelsesstatusen lar brukerne filtrere gjennom falske lenker og velge den som er best egnet for deres bruk. I tillegg til bekreftelsesstatus, har Torrentfunk til og med en av de mest avanserte brukeranmeldelser-seksjonene. Avsnittet lar brukerne lese og legge inn en kommentar om favorittkoblingene sine.

Nettstedet inneholder til og med datoen da torrentlenken ble lagt til, navnet på opplasteren, antall frø og frøens helse. Totalt sett er nettstedet en pakke for alle som leter etter et enkelt sted å finne all sin favorittmusikk, filmer, programvare eller spill.

17. ETTV Torrents

URL: https://ettvtorrents.com/

Dette er en annen torrent-side dedikert til TV-show. Hvis du ønsker å laste ned filmer, må du prøve et av de andre alternativene på denne listen over beste Torrent-nettsteder.

Du finner mange populære TV-serier og episoder på dette nettstedet. Imidlertid kan det hende at det ikke har utgitt episoder nylig. Det tar vanligvis noen uker før episodene er tilgjengelige etter utgivelsen.

ETTV har også vært et kjent navn i torrentingens verden. Deres torrenter er også tilgjengelige på andre torrent-nettsteder.

Dessverre tilbyr de heller ikke mange 1080p nedlastinger. Heldigvis er magnetnedlasting tilgjengelig, noe som gjør ting litt enklere.

18. BTDigg

Link – https://btdig.com/

BTDigg ble lansert i januar 2011, og er den første BitTorrent DHT-søkemotoren. BTDigg er ikke avhengig av noen torrentfiler, men er avhengig av bruk av BitTorrents DHT for å søke i nye filer. Nettstedet har et enkelt retro-grensesnitt som gir brukere fulltekstsøk over aktive torrenter via webgrensesnittet. BTDigg samler torrentmetadata og analyserer DHT-nettverket. Den største fordelen med å bruke BTDigg er at det ikke er noen torrenter involvert og ikke noe lagres. BTDiggs websøk støtter spørsmål på flere asiatiske og europeiske språk. Alt du får se på hjemmesiden er en søkeboks. Søkeresultatene til BTDigg viser detaljert informasjon om torrentene.

19. iDope

Link – https://idope.se/

iDope er et anstendig alternativ for å få tilgang til både filmer og show-torrenter. Selv om nettstedet ikke har så mange såmaskiner som de beste torrent-nettstedene på denne listen, laster det fortsatt ned akseptabelt raskt. Det stiller opp nedlastingsalternativene fra mange pålitelige torrentere.

Magnetnedlastingen sørger for at du kan begynne å laste ned innholdet direkte uten å måtte laste ned torrentfilen først.

Du finner kanskje ikke mange 1080p-kvalitetsvideoer her. Imidlertid, hvis du leter etter små videoer i 720p, er det mange alternativer.

20. Monova

Nettstedslink – https://monova.org/

Et flott torrenting-nettsted, Monovo har et rent og pent grensesnitt, samtidig som brukerne får tilgang til tusenvis av torrenter på internett. Imidlertid har nettstedet mange annonser som kan forårsake problemer, men dette nettstedet er et bra sted å laste ned torrenter. Brukere kan til og med registrere seg på nettstedet og laste opp sine egne torrentfiler. Nettstedet har et bredt spekter av kategorier å velge mellom, og gjør dermed nettstedet til et godt torrenting-alternativ.

21. Sky Torrents

Link – https://www.skytorrents.to/

En annen viktig webside på listen vår er Sky Torrents. Dette torrentnedlastingsnettstedet har en massiv database og et rent og greit grensesnitt uten å bombardere brukerne med reklame. Sky Torrents er en favoritt av alle som ønsker å nyte maksimal privatliv, med minimalistisk sporing. Den aksepterer til og med gaver fra brukere i form av cryptocurrencies som bitcoin eller ethereum. Ifølge nettstedet har Sky Torrents 21, 841, 003 torrenter i indeksen, og gjør dermed databasen til en ganske stor.

22. YourBittorrent

Nettsted – https://yourbittorrent.com/

YourBittorrent er en annen beryktet torrentdatabase på listen vår. Nettstedet har en kontroversiell historie. Nettstedet ble opprinnelig funnet i 2003 og ble opprettet som et samarbeid mellom to partnere. Etter hvert måtte grunnleggeren stenge av det opprinnelige nettstedet på grunn av ukjente årsaker.

I 2009 dukket det opp et lignende nettsted med navnet YourBittorrent. Nettstedet har et enkelt grensesnitt som enkelt kan nås av alle. Grensesnittet er enkelt å bruke og er ganske rett frem. Lenkene er for det meste verifisert og viser datoen koblingen ble lagt til på nettstedet. Nettstedet har mer enn en million torrentkoblinger, og dette tallet vokser raskt dag for dag. På grunn av sin popularitet er nettstedet forbudt i Portugal og Storbritannia.

23. BitPort

Link- https://bitport.io/

BitPort er et freemium torrenting nettsted. Dette betyr at det tillater begrensede gratis nedlastinger. Du kan kjøpe en abonnementsplan for økt båndbredde og ekstra funksjoner.

Du må opprette en konto med BitPort for å begynne å bruke tjenesten. Den gratis planen tillater opptil 1 GB skylagring, har bare 1 nedlastingsspor, og begrenser deg til 1 torrent per dag. Nedlastingshastighetene er ikke garantert. Det gir heller ingen sikkerhet da det bare er HTTP-tilgang og ingen antivirus-kontroll.

De betalte planene starter på $ 5 per måned og 30 GB skylagring. Med betalte planer får du flere spor, mer nedlastningshastighet, ubegrenset torrents og mer sikkerhet.

Bitport har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

24. Toorgle

Nettsted – http://www.toorgle.com/

Toorgle er en metasøkemotor som lenker til over fire hundre torrentnettsteder. Nettstedet gir enkel tilgang til torrentnettsteder og deres databaser fra hele internett. Toorgle har en Firefox-søkefelt og en Facebook-plugin, noe som gjør nettstedet enkelt å bruke og tilgjengelig fra nettleseren. Den informerer også brukere om helsen til torrentlenken, nedlastingshastighet og antall nedlastinger.

25. DirtyTorrents

Link – https://dirtytorrents.com

Dirty Torrents er stedet hvor du kan laste ned show, filmer, lyd, apper, spill og mer. Det er omtrent som søkemotoren for torrenter. Den viser torrentene fra populære nettsteder som The Pirate Bay, LimeTorrents, 1337x, Torlock og mer. Disse nettstedene er allerede på listen vår.

Med et betydelig antall seeders, anstendige nedlastingshastigheter og mange verifiserte torrentere, kommer Dirty Torrents enkelt til vår liste over beste torrent-nettsteder..

Det minimale grensesnittet på dette nettstedet gjør det enkelt for deg å komme i gang. Du kan bla gjennom innholdet etter kategori eller ganske enkelt skrive inn nøkkelordene for å finne det du leter etter.

Konklusjon

Hvis du noen gang har gått tom for alternativer når det gjelder tilgang til nedlastingsnettsteder for torrent, kan du alltid besøke FireStickTricks.com for å se de som er i gang. Vi har laget en liste og rangert beste torrent-nettsteder for å gjøre det enkelt å garantere topp torrent-nedlasting til enhver tid.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me