10 FireStick tipp és trükk vezetékvágó kezdőknek

>

Ebben az útmutatóban a legjobb FireStick tippeket és trükköket adom a kábelvágókhoz. Ezek a trükkök az összes Fire TV eszközön működnek, beleértve a Fire TV Stick 2nd Gen, a FireStick 4K és a Fire TV Cube készüléket..


legjobb tippek és trükkökA FireStick valószínűleg jelenleg a legjobb streaming eszköz. Költséghatékony, gyors és rendkívül felhasználóbarát. Az eszköz sokféle streaming platformon működik, beleértve a Netflix, a Hulu, a Disney + és még sok más. Ezen felül lehetővé teszi a különféle gyártói alkalmazások egyszerű letöltését, telepítését és használatát.

Ennek ellenére számos módon javíthatja az általános élményt néhány apró és hasznos tipptel és trükkövel. Erről fogunk beszélni ebben a bejegyzésben.

Évek óta használom a Fire TV eszközöket. Kötélvágó vagyok, és a cikkben lekerekített tippek segítettek a legtöbbet hozni a készülékemből. Remélem, hogy ugyanúgy segít.

A legjobb FireStick tippek és trükkök kábelvágókhoz

Tehát itt jön a FireStick legfontosabb tippeinek listája. Ezek egyszerűek, biztonságosak és könnyen alkalmazhatók.

1. Jailbreak FireStick

10 FireStick tipp és trükk vezetékvágó kezdőknekJailbreak a FireStick, hogy a legtöbbet hozza ki belőle. Ugyanakkor nem a hagyományos jailbreak-ről beszélünk, mint ahogy a telefonoddal. A Jailbreaking FireStick egy egyszerű, kockázatmentes folyamat. Csak annyit kell tennie, hogy harmadik féltől származó jailbreak alkalmazásokat tölt be oldalra.

A böngészés közben a FireStick korlátlan hozzáférést biztosít magának a filmekhez, műsorokhoz, sporthoz, hírekhez és még sok máshoz..

A készülék börtönbe helyezéséhez nincs szükség műszaki ismeretekre. Még egy olyan laikus ember, mint én, néhány percen belül meg tudja csinálni.

Olvassa el a FireStick böngészőjével kapcsolatos lépésről-lépésre szóló útmutatót, és fedezze fel a streaming végtelen világát.

2. A telefont használja a FireStick távirányítójaként

Ha Android vagy iOS telefonja van, akkor távirányítóként használhatja a FireStick készülékéhez. Csak le kell töltenie az Amazon Fire TV alkalmazást a Google Play Áruházból vagy az Apple App Store áruházból.

tűzoltós trükkök és tippek a kábelvágókhoz

Az Amazon Fire TV távoli alkalmazás ugyanazokkal a vezérlőkkel rendelkezik, mint a fizikai távvezérlő (kivéve a tv-készülék hangerő- és bekapcsoló gombjait). A navigációs gyűrű és a Select / OK gomb helyett a mobiltelefonok távoli alkalmazásának van érintőpadja. Az érintőpadot fel / le vagy balra / jobbra húzással navigálhat a FireStick és a telepített alkalmazások között. A kattintáshoz csak érintse meg az érintőpad bármely pontját.

Ha a FireStick távirányítója nem működik, vagy egyszerűen csak alternatív távirányítót akar, a Fire TV távirányító alkalmazás elég hatékony lehet. A FireStick 2nd Gen, a Fire TV Stick 4K, valamint a Fire TV Cube funkcióval működik.

3. Telepítse az Egérváltót az egyes alkalmazások közötti navigáláshoz

legjobb alkalmazások tűz tv-stábhozEgyes APK-k nem TV-re vagy a FireStickre vonatkoznak. Úgy tervezték, hogy érintőeszközökhöz, például a mobiltelefonodhoz. Még mindig oldalra töltheti őket a FireStick / Fire TV készülékre. Azonban nehéz - sőt lehetetlen is - navigálni az ilyen alkalmazásokban. A távoli navigáció nem érheti el az egyes szakaszokat, függetlenül attól, hogy mennyit próbálsz.

Ilyen esetekben telepíthet egy harmadik féltől származó alkalmazást, az Mouse Toggle néven. Ez az alkalmazás egérmutatót jelenít meg a FireStick eszközön. A távirányítóval navigálhat ezen a mutatón. Ez a mutató felhasználható a különféle alkalmazások azon szakaszai elérésére és kattintására, ahova a FireStick távvezérlője nem fogja elérni.

A Mouse Toggle alkalmazást javaslom az egyik kötelező alkalmazásként. Valójában szerepel a FireStick legjobb alkalmazásai között.

Az Egér Toggle telepítése a FireStick-en

4. Kalibrálja a TV-képernyőt a videókhoz való illesztés céljából

Ha úgy gondolja, hogy a videókat nem megfelelően kalibrálták a TV-képernyő méretéhez, akkor erre mód van. Függetlenül attól, hogy a videók zsugorodnak vagy túlhaladják-e a képernyőt, a kalibrálás segít a képernyő méretének megfelelő beállításban. Szerencsére nem kell minden alkalommal megtenni, amikor valamit meg akar nézni; csak egyszer kell megtenned.

A következő lépések vannak a FireStick képernyő kalibrálásához a TV-vel:

 1. Nyissa meg a Beállítások a FireStick készüléken (válassza ki a felső menüsorban)
 2. kettyenés Kijelző & hangok
 3. kettyenés Kijelző
 4. kettyenés Kalibrálja a kijelzőt
 5. A kijelző beállításához nyomja meg a távirányító Fel vagy Le gombokat

legjobb trükkök és tippek a vezetőkhöz

5. A biztonságosabb és jobb streaming élmény érdekében használjon VPN-t

privát streamingÚgy gondolom, hogy a VPN kötelező a kábelvágók számára. Először is biztonságban van. Elrejti online identitását streaming közben, és távol tartja magát a kormányzati felügyelet, a hackerek, a harmadik felek és még az internetszolgáltatók kíváncsi szemétől is. A VPN még fontosabbá válik, ha ingyenes tartalmat közvetít olyan alkalmazásokból, mint a Cinema APK és a Kodi.

Másodszor, a VPN segít korlátlan hozzáféréshez a földrajzilag blokkolt tartalomhoz olyan népszerű streaming platformon, mint a Netflix, Hulu stb..

És ami nagyon fontos, a VPN-rel elkerülheti a sebességszabályozást és élvezheti a puffermentes streaming-et.

Mindig az ExpressVPN-t használom a Firestick és más streaming eszközökön. Ez egy kiváló VPN, és hibátlanul működik a távirányítású eszközökkel. Ha még nem használ VPN-t, határozottan javaslom, hogy próbálja ki. Az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár, ami azt jelenti, hogy az első 30 napban szabadon felhasználhatja és teljes visszatérítést kaphat, ha nem akarja folytatni. A különleges ünnepi ajánlatnak köszönhetően 49% -kal kedvezményes áron kapható a szokásos áránál.

Olvassa el: VPN telepítése és használata az Amazon Firestick és Fire TV készülékekre

6. Használja az Alexa készüléket hangvezérléshez és hangkereséshez

tűzálló távoli hang gombEz egy praktikus FireStick-trükk lehet a kábelvágók számára. Valószínűleg már tudja, hogy a FireStickbe beépített, kedves beszélő AI-vel tartozik, Alexa néven. Sok kérdésre válaszolhat, például: „milyen az időjárás Manhattanben” vagy „Találjon nekem legjobban értékelt pékségeket Cincinnatiban”.

Ennek ellenére sokkal többet tehet, nem csak válaszolhat a kérdéseire. Az Alexa streaming alkalmazásokat is nyithat Önnek - akár címet is kereshet. Ez azt jelenti, hogy nem kell folyamatosan használnia a FireStick távirányítóját.

Vegye figyelembe, hogy az Alexa csak az Amazon Store hivatalos alkalmazásaival működik. Nem nyit meg Önnek harmadik féltől származó alkalmazásokat.

7. Csatlakoztassa a Bluetooth fejhallgatót / hangszórókat a FireStick-hez

Csatlakoztathat egy Bluetooth fejhallgatót vagy hangszórót a FireStick készülékéhez. Ha késő esti órákban szeretne filmet nézni, és nem akarja, hogy zavarjanak körülötted lévők, csatlakoztasson egy Bluetooth fejhallgatót. Vagy ha kissé filmes hangélményt keres, párosíthatja a Bluetooth kompatibilis külső hangszórókat veled a FireStick segítségével..

Ehhez a következő lépéseket kell tennie:

 • Kapcsolja be a fejhallgatót vagy a hangszórót. Kapcsolja be a Bluetooth-t, és ellenőrizze, hogy „felfedezhető” módban van-e
 • Nyissa meg a FireStick-et Beállítások a kezdőképernyőn
 • Kattintson a lehetőségre vezérlők & Bluetooth eszközök
 • kettyenés Egyéb Bluetooth eszközök
 • kettyenés Vegye fel a Bluetooth-eszközöket
 • Várjon, amíg a FireStick megkeresi a rendelkezésre álló Bluetooth eszközöket
 • Az eszköz néhány másodpercen belül megjelenik a TV-n. Kattintson az eszközére, hogy párosítsa azt a FireStick / Fire TV-vel

tűzoltó tippek kábelvágókhoz

8. Az alkalmazások visszaállítása (adatok törlése / gyorsítótár törlése)

Kábelvágóként valószínűleg azt tapasztalta, hogy egyes alkalmazások nyilvánvaló ok nélkül hibásan viselkednek. Ez történhet az Amazon Store alkalmazásokkal, valamint a harmadik féltől származó alkalmazásokkal.

Gyakran kap javaslatot a probléma alkalmazás eltávolítására és újratelepítésére a probléma megoldása érdekében. Valójában ez a hibaelhárítási technika gyakran működik. Mielőtt azonban átmegy az alkalmazás hosszú ideje levő eltávolítási és újratelepítési folyamatán, előbb újra kell állítania az alkalmazást (vagy akár törölnie kell a gyorsítótárat). Ez időt takaríthat meg Önnek.

Az alkalmazás visszaállításakor visszaállítja az eredeti, gyári beállításokra. Így teheti meg:

 • Ugrás a FireStick oldalra Beállítások a kezdőképernyőn
 • kettyenés Alkalmazások
 • Nyissa meg az opciót Telepített alkalmazások kezelése
 • Válassza a problémaalkalmazást a következő képernyőn megjelenő alkalmazások listájából
 • kettyenés Tiszta gyorsítótár (ha csak a gyorsítótárat akarja törölni, és nem kívánja újraindítani az alkalmazást)
  kettyenés Adatok törlése ha vissza szeretné állítani az alkalmazást (ez törli a gyorsítótárat is)
 • kettyenés Adatok törlése ismét (ha az előző lépésben az Adatok törlése lehetőséget választotta)

amazon firestick tippek és trükkök

9. Videók leadása / tükörképezése a FireStick-re

Más eszközök tartalmát átküldheti / tükrözheti a FireStick oldalra. A tükrözés mobiltelefonokkal, táblagépekkel és számítógépekkel működik.

A működéshez annak a platformnak, amelyen a videót játsszuk, támogatnia kell az cast funkciót. A FireStick és az casting eszköznek ugyanabba a Wi-Fi hálózatba kell csatlakoznia.

Például a YouTube támogatja az átadást vagy a tükrözést. Ha YouTube-videót játszik le számítógépeden vagy mobiltelefonján, kattintson az casting opcióra, és válassza a FireStick-et. A videó elindul a TV-n.

dobott a tűzoltóba

Igen, ez minden, amit tennie kell. Kábelvágóként élvezem ezt a funkciót. Sok videót játszhatok különféle platformon, amelyeket nem tudok megjeleníteni a FireStick-én.

10. Szerezzen be IPTV előfizetést

Ez valószínűleg az egyik legjobb FireStick-trükkö egy kábelvágóhoz, amely megkönnyíti a kábel-TV csatornák megfizethető áron történő streamingjének lehetőségét..

Vannak olyan kiváló IPTV-szolgáltatások, amelyek hozzáférést biztosítanak több száz műholdas csatornához fizetett előfizetésért. Ezek a szolgáltatások költséghatékony IPTV-megoldást kínálnak, összehasonlítva a többi kábelszolgáltatóval.

Vessen egy pillantást az általunk összeállított legjobb IPTV szolgáltatók listájára. Megtalálja az egyes szolgáltatások telepítési útmutatóinak linkjét is.

Felhívjuk figyelmét, hogy nem ellenőriztük ezen szolgáltatók hitelességét. Légy jó bírója a cselekedeteidet illetően, és folytasd csak a jogi forrásokat. A magánélet és névtelenség fenntartása érdekében mindig használjon VPN-t.

BÓNUSZ: Get Real Debrid és Trakt

Az Real Debrid és a Trakt két különféle szolgáltatás. A Real Debrid egy prémium házigazda, amely különféle külső alkalmazásokkal és számos Kodi kiegészítéssel működik. Hozzáférést biztosít számos új és kiváló minőségű streaming linkhez, amikor video lejátszást kér (filmek és epizódok). Véleményem szerint a Real Debrid kötelező a kábelvágók számára.

Olvassa el: A Real Debrid beállítása és használata

A Trakt sok harmadik féltől származó alkalmazással és a Kodi kiegészítőkkel is működik. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a streaming adatok szinkronizálását a különféle médiaplatformok között. Szinkronizálja a megtekintési előzményeket, a kívánságlistákat (vagy azokat a videókat, amelyeket megjelöltél ahhoz, hogy később megnézhessék) és még sok más. Ha több streaming platformot használ több eszközön, akkor a Trakt jó lehetőség.

Olvassa el: A Trakt beállítása és használata

Csomagolás fel

Tehát ez a legjobb FireStick tippek és trükkök listája a kábelvágókhoz. Ha bármilyen új nagy trükköt felveszek, ellenőrizni fogom, hogy azonnal felveszik-e a listára. Ha történt valami félelmetes felfedezésével, és ez még nem szerepel ebben a listában, kérjük, bátran ossza meg velem az alábbi megjegyzés részben. Nagyon értékelni fogom.

További érdekes témák:

A Firestick beállításait most meg kell változtatni
A Firestick első beállítása
Hogyan frissíthetem a Kodi-t a Firestick-en
Hogyan telepíthetem a Kodi-t a Firestick-re
A Sapphire Secure IPTV telepítése

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me