Bästa Champions League Kodi Addons 2018: Titta på UEFA Live Stream på Kodi Krypton

>

UEFA Champions League 2017/2018 startade redan med de kvalificerande omgångarna, slutspelet och gruppstegsmatcherna som har spelats 2017. Alla fotbollssporter har nu ivrigt att vänta på rundorna med 16 matcher som kommer att avgöra vem som är tillräckligt stark för att spela i kvartalen, semis och finaler. Som en stark fotbollsfan förstår jag vad det betyder för mitt favoritlag att spela i Champions League.


Bästa Champions League kodi addons

Hur ser jag live Football Champions League när mitt kabel-TV-abonnemang inte erbjuder sportkanaler? Tja, Champions League Kodi Addons är svaret! Du kan titta på UEFA Champions League online på din PC / Fire TV / FireStick. Kodi är en streamingplattform som gör att du kan titta på TV-program, filmer, sport och musik. Jag brukar kalla det ett nav för digital underhållning på grund av mångsidigheten i vad du kan titta på, strömma och ladda ner från plattformen. UEFA Champions League är bland de sportevenemang som du kan live stream med Kodi.

Kodi är en gratis programvara med öppen källkod som kan stöds av många operativsystem som Android, Mac OS X, Windows och Linux. För att titta på UEFA Champions League-matcher genom denna plattform behöver du sport-Kodi-tillägg som låter dig strömma live UCL-spel. Att få utövandet av idrottssporter har varit det största hindret för de flesta fotbollsfans. I den här guiden kommer jag inte bara att ge dig dessa tillägg utan också hjälpa dig att installera dem och få din Kodi-plattform klar och igång!

Observera KODI-användare: Läs innan du fortsätter

Kodi Addons / builds erbjuder obegränsat strömningsinnehåll, men kan också få dig till lagliga problem om du fångar strömmande gratis filmer / TV-program / sport. Kodi-användare rekommenderas starkt att alltid ansluta ett VPN när de strömmar online. En bra Kodi VPN döljer din identitet, kringgår regeringens övervakning, geo-blockerat innehåll och ISP-strypning (vilket också hjälper till med buffertfri strömning).

Jag använder ExpressVPN som är den snabbaste och säkraste VPN. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon FireStick. Du får tre månader gratis och sparar 49% på de årliga planerna. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd kan du alltid be om återbetalning.

Klicka HÄR för att få 3-månaders gratis och spara 49% på ExpressVPN

Läs: Hur du installerar och använder ett Kodi VPN

NOTERA: Du kan installera UCL Kodi-tillägg på Amazon Fire TV Stick, Chromecast, Raspberry Pi, Android TV Box, Mac, PC eller Nvidia. Den här guiden beskriver instruktionerna för hur du installerar sådana tillägg på dessa enheter.

Sports Kodi-tillägg för att streama live UEFA Champions League-matcher på Kodi

Det finns massor av Kodi Addons som kan strömma live sport, nedan är de bästa Champions League Addons som du kan använda för att strömma live UCL-spel 2018.

  • BT Sport
  • Fox Sports Go
  • ESPN3
  • Viaplay
  • PS Vue
  • Zatto Box

Läs också: Hur man tittar på FIFA World Cup på Kodi

Strömma UEFA Champions League på Kodi med BT Sport

BT Sport kommer att strömma UEFA Champions League gratis i Storbritannien. Så så länge du är i Storbritannien är detta din lyckadag. Nu är frågan, hur är det med de användare som inte är bosatta i Storbritannien? Svaret är enkelt - få ett bra VPN. Med hjälp av en VPN kan du få en brittisk IP på nolltid och börja strömma UEFA-finaler gratis. Jag använder personligen ExpressVPN, vilket fungerar bra med alla plattformar och jag märkte ingen buffring alls.

Låt oss nu se hur man får BT Sport på Kodi.

1. På Kodis hemsida klickar du på "Tillägg" i vänster sidofält.

kodi addons inställningar

2. Öppna "Package Installer" längst upp till vänster på skärmen.

kodi-paketinstallatör

3. Klicka på "Installera från arkivet"

kodi installera från förvaret

4. Öppna "Kodi Add-on Repository"

officiella kodi addon arkiv

5. Klicka på "Video-tillägg" > "Youtube"

installera YouTube på kodi

6. Klicka på Installera för att starta YouTube-installationen på Kodi.

När YouTube har installerats på Kodi, gå till Kodis hemsida och öppna YouTube-tillägget. Sök efter BT Sport och UEFA live stream. Om du inte är i Storbritannien, se till att du är ansluten till en Kodi VPN och valt den brittiska platsen.

Det är allt.

Stream live UEFA Champions League 2018 med Fox Sports Go

Om du är belägen i någon delstat i USA är du tur att ha det enklaste sättet att se UCL-matcher live på Kodi. Allt du behöver är en Kodi-enhet, prenumeration i alla amerikanska kabelleverantörer och Fox Sports Go Kodi-tillägget. Följande steg hjälper dig att installera Fox Sports Go i din Kodi-app:

Steg 1: Starta din Kodi-app och navigera till avsnittet "Tillägg". I det övre vänstra hörnet väljer du “Ikon för paketinstallatör.” Om du inte kan hitta den, håll muspekaren över ikonerna i det övre vänstra hörnet

kodi-paketinstallatör

Steg 2: Klicka sedan på "Installera från arkivet"

kodi installera från förvaret

Steg 3: Klicka på "Kodi Add-on Repository" där du kan hitta alla officiella Addons tillagda av Kodi Team.

officiella kodi addon arkiv

Steg 4: Öppna "Video Add-ons".

officiella videotillägg av kodi team

Steg 5: Rulla nedåt tills du kan hitta Add-on för Fox Sports Go.

hur man tittar på Champions League på kodi

Steg 6: Klicka på "Installera."

titta på Champions League live stream på kodi

DRICKS: Installationsprocessen kommer att ta lite tid, vänta tills du ser meddelandet "Fox Sports Go" Add-on Enabled. Alternativt kan du överväga att ladda ner det officiella Fox Sports Go-tillägget från den här länken och konfigurera det genom att klicka på "Installera från zip-fil."

Steg 7: Navigera tillbaka till startskärmen och välj ”Tillägg” igen. Klicka på "Video-tillägg."

Steg 8: Alla videotillägg som du har installerat kommer att visas här, inklusive tillägget "Fox Sports Go".

Steg 9: När du startat Fox Sports Go-tillägget för första gången kommer du att erbjudas en aktiveringskod som du kommer att behöva ange på “foxsportsgo.com/activate.”

hur man installerar rävsport gå kodi addon för att titta på Champions League live stream

Steg 10: När du har angett aktiveringskoden måste du logga in med din kabel-TV-leverantör (endast USA: s kabel-TV-leverantörer). Men om du är utanför USA kan du fortfarande njuta av att titta på UCL-matcher genom Kodi med hjälp av Kodi VPN. När aktiverat, klicka på OK.

installera fox go sports addon på kodi

Avblockering av bästa Champions League Kodi Addons utanför USA

Som nämnts kommer detta tillägg bara att fungera i Amerikas förenta stater. Du kan ändå njuta av att strömma UCL-matcher bland andra sporter som basket, fotboll, rugby och baseball utanför denna zon. Allt du behöver är att få ett bra Virtual Private Network (VPN). VPN hjälper dig geo-spoof din nuvarande online-plats och därför avblockera geo-blockerade Kodi-tillägg som Fox Sports Go. Dessutom kommer VPN: n att hjälpa dig att prenumerera på USA: s kabel-tv-tjänster som DirecTV och Verizon.

Men inte alla VPN erbjuder för platsspecifika servrar. Det finns många gratis VPN: er som lovar dig sådana funktioner som serverplatsändring och USA: s IP-adresser. De flesta av dem har dock stora nackdelar som att byta IP-adresser, oändliga annonser och bromsade nätverksanslutningar. Därför behöver du en pålitlig VPN som ExpressVPN. Jag rekommenderar främst denna VPN på grund av de många fördelar som följer av dess användning.

Med ExpressVPN kan du få en IP-adress för alla länder inklusive USA. Således kommer allt du behöver prenumerera på en billig USA-baserad kabel-TV och installera Fox Sports Go-tillägget som om du är i USA. Vi har redan gått igenom dessa steg ovan. Dessutom kommer du att njuta av ultimata integritet eftersom det krypterar alla dina surfvanor och därmed förblir anonym. Att installera ExpressVPN är ganska enkelt oavsett om du använder PC, iOS, Amazon Fire Stick, Android eller Mac. Tack vare den användarvänliga applikationen!

Streaming av live UCL-matchningar på Kodi med ESPN 3-tillägget

ESPN är en av de världskända sportkanalerna. Med det kan du njuta av liveströmmar av MLB, NFL, NHL, NBA, NCAA, college fotboll och basket. Om du är en sportfan, kan du överväga att ställa in detta Kodi-tillägg på din PC eller Fire TV / Stick. Stegen liknar de för installation av Fox Sports Go-tillägget. Om du befinner dig utanför USA måste du använda VPN för att få en amerikansk IP-adress för att låsa upp geo-blockerat innehåll. För att titta på premiuminnehåll blir du dessutom ombedd att verifiera med en kabel-TV-leverantör.

Streaming av live UCL-matchningar på Kodi med Viaplay-tillägget

Viaplay är en premium skandinavisk streamingtjänst. Det finns i alla nordiska länder, inklusive Finland, Sverige, Danmark och Norge. Du kan ställa in Viaplay Kodi-tillägg på alla Kodi-enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. För att kunna använda den utanför Norden som USA och Kanada, behöver du en VPN som kan ge dig en nordisk IP-adress.

Att installera Viaplay-tillägget är ganska enkelt. Alla steg liknar de i Fox Sports Go-tillägget. Du kan också ladda ner tillägget från den officiella Kodi-webbplatsen och installera det på din Kodi-app genom att klicka på "Installera från zip-fil." När du installerat kommer du att bli ombedd att aktivera den. Du får alla nödvändiga aktiveringsinformation genom att prenumerera på Viaplay från deras officiella webbplats.

Streaming av live UCL-matchningar på Kodi med PlayStation Vue-tillägget

PS Vue Kodi-tillägget är ungefär som Fox Sports Go-tillägget. PlayStation Vue är en TV-tjänst som låter dig strömma sport, filmer och titta på direkt-TV. Till skillnad från Fox Sports Go kräver PS Vue inte kabel-TV-abonnemang. Eracknaphobia står bakom utvecklingen av detta tillägg. Samma utvecklare som skapade Livestream, NHL.tv, NBC Sports och MLB.tv tillägg.

Att installera PS Vue i din Kodi-enhet liknar installationen av Fox Sports Go-tillägget. Istället för att få en aktiveringskod uppmanas du dock att ange ett användarnamn och lösenord. Du behöver ett giltigt PlayStation Vue-abonnemang för att få dessa inloggningsuppgifter och lyckas logga in i tillägget efter installationen. Om du befinner dig i en geo-blockerad zon hjälper en VPN dig att få rätt IP-adress för att låsa upp tjänsten.

Streaming Live Champions League 2018 på Kodi: Bottom Line!

Att strömma live UCL-matcher och andra sporter har aldrig varit enkelt. Med Kodi kan du se nästan alla matcher runt om i världen. Dessutom tillåter YouTube Kodi-tillägget dig live stream-matchningar som är live på YouTube trots din plats. Med den bästa Kodi VPN kommer du att njuta av att se geo-blockerat innehåll trots din plats och få tillgång till amerikanska kabel-tv-tjänster!

Relaterad:

  • Bästa Kodi Builds
  • Hur man installerar Exodus
  • Hur man installerar SportsDevil Kodi Addon
  • Hur du installerar Kodi på FireStick

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me