Cele mai bune Liga Campionilor Kodi Addons 2018: Urmăriți în direct UEFA în direct pe Kodi Krypton

>

UEFA Champions League 2017/2018 a dat deja startul cu rundele de calificare, playoff-urile și meciurile din fazele grupelor care s-au jucat în 2017. Toate fanii sporturilor de fotbal așteaptă cu nerăbdare rundele din 16 meciuri care vor determina cine este suficient de puternic pentru a juca în sferturi, semifinale și finale. În calitate de fan al fotbalului, am înțeles ce înseamnă pentru echipa mea preferată să joace în Liga Campionilor.

cele mai bune addons kodi liga campionilor

Cum mă uit în direct la fotbal Champions League când abonamentul meu la cablu TV nu oferă canale sportive? Ei bine, Champions League Kodi Addons este răspunsul! Puteți viziona UEFA Champions League online pe PC / Fire TV / FireStick. Kodi este o platformă de streaming care vă permite să vizionați Emisiuni TV, filme, sport și muzică. În mod normal, îl numesc un hub al divertismentului digital, datorită versatilității a ceea ce puteți viziona, transmite și descărca de pe platformă. Liga Campionilor UEFA se numără printre evenimentele sportive pe care le poți transmite în direct cu Kodi.

Kodi este un software gratuit, open-source, care poate fi suportat de numeroase sisteme de operare precum Android, Mac OS X, Windows și Linux. Pentru a urmări meciurile UEFA Champions League prin această platformă, veți avea nevoie de suplimente sportive Kodi care vă permit să transmiteți în direct jocuri UCL. Obținerea suplimentelor sportive de lucru a fost cel mai mare obstacol pentru majoritatea fanilor de fotbal. În acest ghid, nu vă voi oferi numai aceste suplimente, dar vă va ajuta să le instalați și să vă pregătiți platforma Kodi și să funcționeze.!

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

NOTĂ: Puteți instala suplimente UCL Kodi pe Amazon Fire TV Stick, Chromecast, Raspberry Pi, Android TV Box, Mac, PC sau Nvidia. Acest ghid acoperă instrucțiunile despre instalarea unor astfel de suplimente pe aceste dispozitive.

Sporturi Kodi Componente pentru a transmite în direct meciuri din Liga Campionilor UEFA pe Kodi

Există tone de Kodi Addons care pot transmite sporturi în direct, mai jos sunt cele mai bune Addons League Champions pe care le puteți folosi pentru a transmite live jocuri UCL în 2018.

  • BT Sport
  • Fox Sports Go
  • ESPN3
  • Viaplay
  • PS Vue
  • Cutie Zatto

Citește și: Cum să urmărești Cupa Mondială FIFA pe Kodi

Stream UEFA Champions League pe Kodi cu BT Sport

BT Sport va transmite gratuit liga campionilor UEFA în Marea Britanie. Atât timp cât sunteți în Marea Britanie, aceasta este ziua voastră norocoasă. Acum, întrebarea este, ce zici de utilizatorii care nu sunt rezidenți din Marea Britanie? Răspunsul este simplu - obțineți un VPN bun. Cu ajutorul unui VPN, puteți obține un IP din Marea Britanie în cel mai scurt timp și puteți începe să transmiteți în mod gratuit finalele UEFA. Eu personal folosesc ExpressVPN, care funcționează excelent cu toate platformele și nu am observat deloc buffering.

Acum să vedem cum să obțineți BT Sport pe Kodi.

1. Pe pagina principală Kodi, faceți clic pe „Adăugări” din bara laterală din stânga.

setări pentru addonamente kodi

2. Deschideți „Package Installer” în partea stângă sus a ecranului.

instalator de pachete kodi

3. Faceți clic pe „Instalare din depozit”

kodi instala din depozit

4. Deschideți „Kodi Add-on Repository”

Depozitul oficial de coduri addon

5. Faceți clic pe „Componente video” > „YouTube“

instalați YouTube pe kodi

6. Faceți clic pe Install pentru a începe instalarea YouTube pe Kodi.

După ce YouTube este instalat pe Kodi, accesați pagina principală Kodi și deschideți suplimentul YouTube. Căutați în direct BT Sport și UEFA. Dacă nu sunteți în Regatul Unit, asigurați-vă că sunteți conectat la un VPN Kodi și selectați locația din Marea Britanie.

Asta e tot.

Stream live UEFA Champions League 2018 cu Fox Sports Go

Dacă sunteți localizat în orice stat al SUA, atunci aveți norocul să aveți cel mai simplu mod de a urmări meciurile UCL în direct pe Kodi. Tot ce ai nevoie este un dispozitiv Kodi, abonament la orice furnizor de cablu american și suplimentul Fox Sports Go Kodi. Următorii pași vă vor ajuta să instalați Fox Sports Go în aplicația dvs. Kodi:

Pasul 1: Lansați aplicația Kodi și navigați la secțiunea „Adăugări”. În colțul din stânga sus, selectați „Pictograma Instalatorului de pachete.” În cazul în care nu puteți localiza, plasați cursorul peste pictogramele din colțul din stânga sus.

instalator de pachete kodi

Pasul 2: Apoi, faceți clic pe „Instalare din depozit”

kodi instala din depozit

Pasul 3: Faceți clic pe „Kodi Add-on Repository” unde puteți găsi toate addon-urile oficiale adăugate de Kodi Team.

Depozitul oficial de coduri addon

Pasul 4: Deschideți „Componente video”.

Componente video oficiale ale echipei kodi

Pasul 5: Derulați în jos până puteți localiza suplimentul „Fox Sports Go”.

cum să urmărești campionii ligii pe kodi

Pasul 6: Faceți clic pe „Instalare”.

Urmăriți Liga Campionilor live stream pe kodi

BACSIS: Procesul de instalare va dura ceva timp, așteptați până când veți vedea notificarea activată „Fox Sports Go”. În mod alternativ, puteți lua în considerare descărcarea suplimentului oficial Fox Sports Go din acest link și configurarea acestuia făcând clic pe „Instalare din fișierul zip”.

Pasul 7: Navigați înapoi la ecranul de start și selectați din nou „Adăugări”. Faceți clic pe „Componente video”.

Pasul 8: Toate suplimentele video pe care le-ați instalat vor apărea aici, inclusiv suplimentul „Fox Sports Go”.

Pasul 9: După lansarea pentru prima dată a complementului Fox Sports Go, vi se va oferi un cod de activare pe care vi se va cere să îl introduceți la „foxsportsgo.com/activate”.

cum să instalați vulpe sport mergeți kodi addon pentru a viziona fluxul campionilor live stream

Pasul 10: După introducerea codului de activare, va trebui să vă conectați la furnizorul de televiziune prin cablu (numai furnizorii de televiziune prin cablu din Statele Unite). Cu toate acestea, dacă sunteți în afara SUA, vă puteți bucura totuși de vizionarea meciurilor UCL prin Kodi cu ajutorul VPN Kodi. Odată activat, faceți clic pe OK.

instalați vulpe go sports addon pe kodi

Deblocarea celor mai bune adepți Kodi League Champions din afara SUA

După cum am menționat anterior, acest supliment va funcționa numai în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, vă puteți bucura în continuare de meciuri UCL streaming printre alte sporturi precum baschet, fotbal, rugby și baseball în afara acestei zone. Tot ce ai nevoie este să obții o rețea virtuală virtuală (VPN) bună. VPN vă ajută la geo-spoof-ul dvs. locație online actuală și, prin urmare, deblocați suplimentele Kodi geo-blocate precum Fox Sports Go. Mai mult, VPN-urile vă vor ajuta să vă abonați la serviciile TV prin cablu din SUA, precum DirecTV și Verizon.

Cu toate acestea, nu toate VPN-urile oferă pentru servere specifice locației. Există multe VPN-uri gratuite care vă promit asemenea funcții, cum ar fi schimbarea locației serverului și adresele IP ale SUA. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre ei prezintă dezavantaje majore, cum ar fi schimbarea adreselor IP, reclama neîntreruptă și încetinirea conexiunilor de rețea. Prin urmare, veți avea nevoie de un VPN de încredere precum ExpressVPN. Recomand în special această VPN datorită numeroaselor beneficii care rezultă din utilizarea sa.

Cu ExpressVPN, puteți obține o adresă IP pentru orice țară, inclusiv SUA. Astfel, tot ce va trebui să vă abonați la un televizor prin cablu ieftin din SUA și să instalați suplimentul Fox Sports Go ca și cum sunteți în SUA. Am trecut deja prin acești pași mai sus. Mai mult, vă veți bucura de confidențialitate finală, deoarece vă criptează toate obiceiurile de navigare, rămânând astfel anonime. Configurarea ExpressVPN este destul de ușoară indiferent dacă utilizați computer, iOS, Amazon Fire Stick, Android sau Mac. Mulțumesc aplicației prietenoase pentru utilizator!

Transmiterea în direct a meciurilor UCL pe Kodi cu suplimentul ESPN 3

ESPN este unul dintre canalele sportive de renume mondial. Cu aceasta, vă puteți bucura de fluxuri live de MLB, NFL, NHL, NBA, NCAA, fotbal la colegiu și baschet. Dacă sunteți un fan sportiv, puteți lua în considerare configurarea acestui supliment Kodi pe computer sau pe Fire TV / Stick. Pașii sunt similari cu cei ai instalării suplimentului Fox Sports Go. În cazul în care sunteți în afara SUA, va trebui să utilizați VPN pentru a obține o adresă IP americană pentru a debloca conținutul geo-blocat. Mai mult, pentru a viziona conținut premium, vi se va solicita autentificarea cu un furnizor de televiziune prin cablu.

Transmiterea în direct a meciurilor UCL pe Kodi cu suplimentul Viaplay

Viaplay este un serviciu de streaming scandinav premium. Este disponibil în toate țările nordice, inclusiv în Finlanda, Suedia, Danemarca și Norvegia. Puteți configura suplimentul Viaplay Kodi pe orice dispozitiv Kodi, inclusiv Amazon Fire TV Stick. Pentru a-l utiliza în afara țărilor nordice precum SUA și Canada, veți avea nevoie de un VPN care vă poate furniza o adresă IP nordică.

Configurarea suplimentului Viaplay este destul de ușoară. Toți pașii sunt similari cu cei ai suplimentului Fox Sports Go. De asemenea, puteți descărca suplimentul de pe site-ul oficial Kodi și să îl instalați în aplicația dvs. Kodi făcând clic pe „Instalare din fișierul zip”. Odată instalat, vi se va solicita activarea acestuia. Veți obține toate detaliile necesare de activare prin abonarea la Viaplay de pe site-ul lor oficial.

Transmiterea în direct a meciurilor UCL pe Kodi cu suplimentul PlayStation Vue

Componenta PS Vue Kodi este similară cu complementul Fox Sports Go. PlayStation Vue este un serviciu TV care vă permite să transmiteți fluxuri de sport, filme și să vizionați TV în direct. Spre deosebire de Fox Sports Go, PS Vue nu necesită abonament la TV prin cablu. Eracknaphobia se află în spatele dezvoltării acestui add-on. Același dezvoltator care a creat suplimente Livestream, NHL.tv, NBC Sports și MLB.tv.

Instalarea PS Vue în dispozitivul Kodi este asemănătoare cu instalarea complementului Fox Sports Go. Cu toate acestea, în loc să obțineți un cod de activare, vi se va solicita să introduceți un nume de utilizator și o parolă. Veți avea nevoie de un abonament valid la PlayStation Vue pentru a obține aceste detalii de conectare și pentru a vă conecta cu succes la suplimentul după instalare. În cazul în care vă aflați într-o zonă blocată geo, un VPN vă va ajuta să obțineți adresa IP potrivită pentru deblocarea serviciului.

Streaming live Champions League 2018 pe Kodi: Bottom Line!

Transmiterea în direct a meciurilor UCL și alte sporturi nu a fost niciodată ușoară. Cu Kodi, puteți viziona aproape orice meci din întreaga lume. Mai mult decât atât, suplimentul YouTube Kodi vă permite să trăiți meciuri transmise în direct pe YouTube, în ciuda locației dvs. Cu cel mai bun VPN Kodi, vă veți bucura de vizionarea de conținut geo-blocat, în ciuda locației dvs. și veți avea acces la serviciile americane de cablu TV!

Legate de:

  • Cele mai bune construcții Kodi
  • Cum se instalează Exodus
  • Cum se instalează SportsDevil Kodi Addon
  • Cum se instalează Kodi pe FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me