Cea mai bună Cupa mondială de fotbal FIFA 2023 Kodi Addons pentru streaming în direct

>

În acest ghid, vă voi arăta cele mai bune Kodi Addons pentru vizionarea FIFA World Cup 2023 streamlive live pe Kodi 17.6 ✅. Aceste Cupa Mondială FIFA Kodi Addons vor funcționa pentru fiecare dispozitiv care acceptă Kodi, cum ar fi Amazon FireStick, PC, Mobil, Xbox One, etc..

32 de echipe internaționale de fotbal se reunesc din nou și luptă pentru supremația pe gazonul rusesc în cel mai mare eveniment sportiv al lumii – FIFA World Cup 2023. Evenimentul începe pe 14 iunie și va dura mai mult de o lună. Sute de milioane de fani ai fotbalului vor rămâne conectați la televizorul lor și sute de mii îl vor urmări în direct pe stadioane. Cupa Mondială de fotbal nu este doar un eveniment sportiv obișnuit, ci este o lună întreagă de festivitate pentru mulți. Deci, cum intenționați să urmăriți transmisia live anul acesta? Dacă este vorba de Kodi, acest articol vă permite să învățați cum să transmiteți FIFA în direct cu Kodi Addons.

Cum să urmăriți FIFA Football World Cup 2023 pe Kodi

cele mai bune suplimente kodi cupa mondială FIFACupa Mondială FIFA 2023 va fi difuzată pe mai multe canale de satelit din întreaga lume și va fi disponibilă oficial pentru streaming online pe mai multe site-uri web. Dar, pentru un pasionat Kodi, nimic nu i se potrivește mai bine. Mulți dintre cititorii noștri ne-au întrebat cum să vizionăm Cupa Mondială FIFA 2023 pe Kodi. În cele din urmă, suntem aici cu ghidul nostru complet. Am explorat și am ales unele dintre cele mai bune suplimente Kodi care vă vor oferi acces la acest carnaval de fotbal de pe FireStick / PC / Smartphone sau orice altă cutie Kodi. Dacă apar noutăți noi, vă vom ține la curent. Vino și participă la petrecere!!

Recomandat: Dacă nu utilizați deja Kodi pe FireStick, iată cum să închideți Fire TV sau FireStick.

Cupa Mondială FIFA 2023 Live Streaming cu BBC iPlayer WWW Kodi Addon

iPlayer WWW este un add-on sportiv Kodi, care este partea frontală a site-ului web iPlayer de la cel mai popular și mai vechi radiodifuzor, BBC. Acest complement oferă o mulțime de fluxuri pentru diferite sporturi, inclusiv fotbal, rugby, F1 și altele.

BBC este radiodifuzorul oficial al FIFA Football World Cup 2023 în Regatul Unit. Dacă doriți să transmiteți gratuit difuzarea pe internet, iPlayer WWW va fi una dintre cele mai bune opțiuni. Ceea ce este cu adevărat uimitor este că acest supliment este legal și complet gratuit.

Cu toate acestea, există o mică problemă cu acest supliment. Curentele sale sunt geo-restricționate la rezidenții Regatului Unit. Dacă locuiți în afara Regatului Unit, nu vă va permite să descărcați fluxul. Dar este în regulă; știm cum să remediem această problemă folosind un VPN Kodi. Mai multe despre VPN-urile mai târziu; mai întâi să învățăm cum să instalați iPlayer WWW pe Kodi.

# 1. Lansați Kodi și selectați „Adăugări” în bara laterală din stânga

cum să urmărești FIFA World Cup pe Kodi

# 2. Acum selectați pictograma „Instalator de pachete” (arată ca o casetă deschisă) în partea stângă sus

FIFA World Cup live stream on firestick Kodi

# 3. Acum selectați „Instalare din depozit”

cele mai bune suplimente kodi cupa mondială FIFA

# 4. Acum selectați „Kodi-ul suplimentar Kodi”

cele mai bune suplimente kodi pentru cupa mondială fifa

# 5. Deschideți „Componente video” pe ecranul următor

Cea mai bună Cupa mondială de fotbal FIFA 2023 Kodi Addons pentru streaming în direct

# 6. Derulați în jos și deschideți WWW iPlayer. Va trebui să derulați foarte mult, deoarece este o listă mare

vizionați FIFA World Cup pe Kodi

# 7. Apăsați butonul „Instalare” din partea de jos dreapta a ecranului următor

  Cele mai bune Liga Campionilor Kodi Addons 2023: Urmăriți în direct UEFA în direct pe Kodi Krypton

Cupa mondială de fotbal FIFA live stream pe kodi

# 8. Selectați cea mai recentă versiune doar din Kodi-ul suplimentar Kodi. Dacă aveți orice alt depozit instalat care are și iPlayer WWW, nu îl utilizați

addoni kodi pentru a viziona cupa mondială în direct a fifa

# 9. Acum așteptați ca notificarea „Adăugată instalată” să apară în partea dreaptă sus a ecranului

cum să urmărești live FIFA World Cup streaming în SUA

# 10. Reveniți la ecranul de pornire Kodi și deschideți din nou „Adăugări”

FIFA World Cup live streaming pe Kodi

# 11. Acum selectați „Componente video” și veți vedea suplimentul BBC iPlayer adăugat la listă

FIFA World Cup live stream pe fire

# 12. Deschideți suplimentul WWW iPlayer și deschideți „Categorii” din următoarea listă

cum să urmărești cupa mondială de fotbal FIFA pe kodi

# 13. Pe ecranul următor derulați în jos și deschideți „Sport”

iplayer www kodi addon pentru fifa

Acum veți putea vedea lista tuturor fluxurilor disponibile din categoria Sport. Deoarece Cupa Mondială nu a început să scrie acest ghid, nu puteți vedea fluxuri disponibile pentru el. Dar aceasta este secțiunea care este foarte probabil să prezinte fluxurile live pentru Cupa Mondială FIFA 2023.

WWW iPlayer nu curge în regiunea dvs.? Nici o problema! Iată Remediul

Când am încercat să redau un stream prin iPlayer, m-am confruntat cu următoarea eroare:

cum să utilizați iplayer www kodi addon în afara Regatului Unit

Așa cum am mai spus, BBC iPlayer este geore restricționat în Regatul Unit. Dacă vă aflați în SUA / Canada sau în orice altă țară, fluxurile pur și simplu nu vor fi redate.

Nu te dezamăgi! Avem o soluție incredibilă care vă va conecta conexiunea la internet la o adresă IP din Regatul Unit și vă va permite să jucați iPlayer WWW fără probleme.

Puteți utiliza un serviciu VPN pentru a vă reloca IP-ul complet, fără a fi nevoie să vă deplasați un centimetru. Cel mai bun lucru despre o VPN este că îți ascunde și toate activitățile pe internet de privirile indurerate.

Folosesc și recomand ExpressVPN, care este cel mai rapid VPN. Este prietenos Kodi și îți oferă experiență de streaming gratuit de imbatabil. ExpressVPN oferă sute de servere la nivel mondial, iar multe dintre ele sunt în Marea Britanie. Pur și simplu va trebui să alegeți un server din Marea Britanie. Odată conectat, puteți reveni la Kodi și reporniți suplimentul iPlayer WWW.

Deblocați iPlayer WWW

Live Stream Cupa Mondială FIFA cu Fox Sports GO Kodi Addon

FOX este radiodifuzorul oficial al Cupei Mondiale FIFA 2023 din Statele Unite. Fox Sports Go este frontendul web al acestei rețele TV prin satelit. Puteți transmite în flux toate programele sportive difuzate în prezent de FOX pe www.FOXSportsGo.com

Dar, streamingul de browser nu este întotdeauna la fel de distractiv și de calitate ca streamingul de aplicații. Browser-urile mobile sunt în special buggy și sunt predispuse să se prăbușească. Puteți descărca aplicația FOX Sports Go din Google Play Store sau Apple App Store. Cu toate acestea, pentru un utilizator Kodi, experiența Kodi este de neegalat.

Din fericire, Fox Sports Go are un supliment oficial Kodi pe care îl puteți instala direct din Depozitul oficial Kodi.

Complexul Fox Sports Go va funcționa numai dacă aveți un abonament de la unul dintre furnizorii autorizați de televiziune prin cablu din SUA. Aceasta înseamnă că trebuie să fiți un rezident al SUA și să aveți o conexiune TV prin satelit de la un furnizor din țară. Iată lista tuturor operatorilor de cablu TV prin cablu FOX: https://www.foxsportsgo.com/register?#more

Această pagină prezintă lista furnizorilor de televiziune prin cablu. Puteți face clic pe „Mai mulți furnizori TV” pentru lista completă a furnizorilor.

Vestea bună este că, dacă ai deja abonament la FOX Sports prin intermediul furnizorului tău de televiziune, poți urmări gratuit FOX Sports Go pe Kodi. În orice caz, dacă pachetul TV nu include FOX Sports, contactați furnizorul TV și obțineți-l acum pentru a vă bucura de suplimentul Fox Sports Go Kodi.

Haideți să învățăm acum cum să instalați și să folosiți FOX Sports Go Kodi Addon pentru a urmări în direct FIFA World Cup 2023.

# 1. Selectați Adăugări pe bara laterală din stânga din ecranul de pornire Kodi

  Cele mai bune Liga Campionilor Kodi Addons 2023: Urmăriți în direct UEFA în direct pe Kodi Krypton

fox sports go kodi addon

# 2. Faceți clic pe pictograma „Instalator de pachete” din stânga sus (arată ca o pictogramă Dropbox sau o casetă deschisă)

cum să te uiți la FIFA la vulpe sport go kodi addon

# 3. Selectați „Instalare din depozit” pe ecranul următor

cum să urmărești fifa live stream în Statele Unite

# 4. Deschideți „Kodi-ul suplimentar Kodi”

addons kodi cupa mondială de fotbal

# 5. Deschideți „Componente video” pe ecranul următor

vizionați cupa mondială de fotbal pe sporturi de vulpe

# 6. Derulați în jos și deschideți „FOX Sports Go” din lista complementelor

cum să urmărești cupa mondială de fotbal

# 7. Faceți clic pe „Instalare” din partea dreaptă jos pentru a instala complementul

Cupa mondială de fotbal, surse live stream

# 8. Veți ști că suplimentul a fost instalat odată ce vedeți notificarea „Adăugată instalată” în partea dreaptă sus (imaginea de mai jos)

unde să urmărești cupa a cincea mondială

# 9. Acum reveniți la ecranul de pornire Kodi apăsând butonul Backspace și selectați din nou „Add-ons”

suplimente kodi pentru cupa mondială de fotbal live stream-uri

# 10. Deschideți „Componente video” în bara laterală din stânga și apoi selectați „FOX Sports Go” din lista suplimentelor instalate

cum se instalează fox sports go kodi addon

# 11. Acum veți vedea un pop-up cu codul de activare. Acum trebuie să vă conectați la furnizorul de televiziune la www.foxsportsgo.com/activate folosind codul de activare

cum să activați sporturile de vulpe mergeți pe kodi

# 12. Iată cum arată pagina web. Introduceți codul de activare și apăsați butonul Trimite

vulpe sport merge cod de activare

Acum trebuie să vă conectați la furnizorul de televiziune prin cablu

vulpe sport merge furnizori de cablu

Dacă furnizorul dvs. de televiziune nu este listat pe această pagină, faceți clic pe linkul „Mai mulți furnizori TV”. Veți vedea o pagină cu lista completă:

activați sporturile de vulpe mergeți pe kodi

Pur și simplu selectați furnizorul TV și conectați-vă cu datele de acreditare. De exemplu, dacă aveți un abonament de serviciu cu Comcast Xfinity, acesta va arăta ecranul de conectare:

activează vulpe sport merg cu cablu xfinity

Dacă nu aveți un nume de utilizator sau date de autentificare de conectare, puteți face clic pe „Creați unul” în partea dreaptă jos a paginii. Pentru a continua, veți avea nevoie fie de numărul dvs. mobil în fișier cu Comcast Xfinity, Numărul de securitate socială, fie numărul de cont Xfinity. Cam așa funcționează pentru toți furnizorii de servicii.

instala sporturi de vulpe mergi pentru o cupă mondială de fifa

După ce v-ați semnat cu furnizorul TV, mergeți înapoi la Kodi și apăsați OK.

Pentru a rezuma rapid, pentru a viziona Cupa Mondială în direct folosind FOX Sports Go pe Kodi, veți avea nevoie de o conexiune fizică prin cablu TV de la unul dintre furnizorii de televiziune din SUA. Complexul FOX Sports Go poate fi activat prin conectarea la furnizorul TV, folosind codul de activare.

Cele mai bune adaosuri pentru terțe părți pentru FIFA World Cup 2023 în streaming

În afară de complementele oficiale Kodi de mai sus, există și câteva Add-uri terțe care pot transmite FIFA 2023 pe dispozitiv. Prezentez aceste suplimente mai jos cu un link către ghidurile lor de instalare.

Înainte de a începe difuzarea, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (gratuit Sport, filme, emisiuni TV) vă poate duce la probleme legale.

Din fericire, există un mod nepermis de a vă păstra ascunse toate activitățile de streaming de ISP-ul dvs. și de guvern. Tot ce ai nevoie este un VPN bun pentru Kodi. Un VPN vă ajută să ocoliți supravegherea online, accelerarea ISP și geo-restricțiile de conținut.

Eu personal folosesc și recomand ExpressVPN, care este cel mai rapid și sigur VPN. Este prietenos Kodi și foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv PC-uri, Fire TV Stick, Smartphone-uri, cutie Android, Nvidia Shield și alte cutii Kodi.

Să vedem cum se folosește ExpressVPN pentru a-ți ascunde activitățile de streaming ascunse de ochii indurerați.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Dacă sunteți utilizator Fire Stick, iată cum se instalează VPN pe Amazon Fire TV Stick.

  Cele mai bune Liga Campionilor Kodi Addons 2023: Urmăriți în direct UEFA în direct pe Kodi Krypton

Acum că aveți protecția ExpressVPN, consultați mai jos terții Kodi Addons.

Kick Offon Addon

Addon Kick-off este una dintre cele mai viabile opțiuni pentru a viziona Cupa Mondială FIFA 2023 în direct pe Kodi. Acest addon este foarte popular printre pasionații de sport. Kick-off acoperă o gamă largă de jocuri de fotbal din întreaga lume. Puteți viziona și jocuri în direct, canale în direct și momente marcante.

După instalarea addon-ului, veți avea nevoie de un PIN la fiecare 4 ore pentru ca acesta să funcționeze. Puteți genera PIN-ul gratuit la https://pinsystem.co.uk. Articolul nostru principal despre Kick-off acoperă procedura de instalare, precum și modul de utilizare a addonului prin generarea codului PIN.

cCloud TV

Chiar dacă cCloud TV nu este un add-on dedicat sporturilor, există șanse corecte de a prezenta fluxuri de canale live pentru a viziona Cupa Mondială FIFA 2023.

După ce ați instalat cCloud, puteți deschide categoria „Sport” în ea și veți găsi zeci de canale sportive live. Odată cu începerea Cupei Mondiale, este posibil să găsiți fluxul TV live pentru canalele care acoperă evenimentul.

cCloud TV este disponibil și prin intermediul depozitului Kodil. Dacă dintr-un motiv oarecare, nu ați reușit să obțineți Kick-off sau vreun alt addon care funcționează în timpul difuzării Cupei Mondiale, veți avea cCloud ca alternativă.

Cum se instalează cCloud TV pe Kodi

SportsDevil

SportsDevil este un alt addon sport foarte popular pentru Kodi. Acest supliment include acoperire de sporturi diferite, inclusiv fotbal. Există o șansă destul de decentă ca SportsDevil să includă fluxurile live pentru Cupa Mondială FIFA 2023.

Puteți instala acest supliment din depozitul Kodil. De asemenea, veți găsi acest addon în repertoriul Maverick. Totuși, Kodil pare să aibă cea mai actuală versiune.

Cum se instalează SportsDevil pe Kodi

Playlists din Marea Britanie Turk

În timp ce Playlists din Marea Britanie Turk este în principal un addon pentru divertisment, aceasta are o secțiune Sports care cuprinde zeci de categorii pentru diferite sporturi. Deoarece acest addon are mai multe opțiuni pentru streaming de fotbal, sunt obligat să cred că va oferi și fluxuri live pentru Cupa Mondială de Fotbal 2023.

Playlists turci din Marea Britanie este disponibilă în depozitul UKTurk Addon. Nu este nevoie de mai mult de 5 minute pentru a instala Playlists Turk din Marea Britanie pe Kodi.

Chiar dacă nu aveți nevoie de nicio înregistrare sau abonament pentru a utiliza Playlist-urile Turk din Marea Britanie, va trebui să generați un cod PIN la UTPIN.com pentru a utiliza acest addon.

Cum se instalează UK Turks pe Kodi

Fotbal astăzi Addon

Acesta este un alt addon pe care îl puteți descărca și instala direct din depozitul Kodi. Football Today, așa cum îi dă numele, este suplimentul dedicat pentru Fotbal. Veți găsi zeci de fluxuri pentru meciurile recent de retransmisie din marile ligi ale lumii. Dacă există un meci important, în prezent, se transmite în orice loc din lume, veți găsi un stream live cu Football Today Kodi addon.

Sper că Football Today va prezenta și fluxurile live pentru Cupa Mondială FIFA 2023. Acesta este motivul pentru care am pus această completare pe această listă. Continuați și instalați Football Today de la repertoriul Kodil.

Wrapping Up: Cele mai bune Kodi Addons pentru FIFA World Cup 2023

Iată, așadar, lista noastră cu cele mai bune suplimente Kodi pentru a transmite în direct FIFA Football World Cup 2023. Așa cum am mai spus, dacă există noutăți, vă voi ține la curent și informat prin acest articol. Cupa Mondială este încă aproape o săptămână distanță și lucrurile se schimbă cu suplimentele Kodi, uneori destul de repede. Multe noi suplimente pot fi introduse până atunci. Nu vă faceți griji! Voi fi atent tot timpul și voi rămâne în vârf. Mă voi asigura că aveți multe opțiuni pentru a urmări acest eveniment sportiv chiar înainte de a începe. Continuați să vizitați acest articol din când în când pentru a fi la curent. Kodi acceptă o serie de suplimente sportive, iar cele pe care le-am enumerat sunt probabil concurenții de top.

Ghiduri conexe:

  • Cum se instalează Mobdro pe Kodi
  • Cele mai bune Kodi Addons
  • Cele mai bune televizoare live Kodi Addons

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me