Paras Mestarien liigan Kodi Addons 2018: Katso UEFA: n suoraa suoratoistoa Kodi Kryptonilla

>

UEFA: n Mestarien liigan 2017/2018 aloittaminen jo aloitettiin karsintakierrosten, pudotuspeleiden ja ryhmävaiheiden otteluiden jälkeen vuonna 2017. Kaikki jalkapallourheilun harrastajat odottavat nyt innokkaasti 16 ottelukierrosta, jotka määrittävät kuka on tarpeeksi vahva pelaamaan vuosineljänneksissä, puolivälissä ja finaalissa. Uskomattomana jalkapallofanina ymmärrän, mitä suosikki joukkueelleni tarkoittaa pelaamista Mestarien liigassa.

parhaat Mestarien liigan kodi-lisäosat

Kuinka voin seurata jalkapallon Mestarien liigan suoraa katselua, kun kaapeli-TV-tilaukseni ei tarjoa urheilukanavia? No, Champions League Kodi Addons on vastaus! Voit katsella UEFA Mestarien liigan verkossa tietokoneellasi / Fire TV / FireStick. Kodi on suoratoistoalusta, jonka avulla voit katsella televisio-ohjelmia, elokuvia, urheilua ja musiikkia. Kutsun sitä yleensä digitaalisen viihteen keskukseksi, koska monipuolisuutta on sillä, mitä voit katsella, suoratoistaa ja ladata alustalta. UEFA Mestarien liigan joukossa on urheilutapahtumia, joita voit seurata suorana lähetyksenä Kodin kanssa.

Kodi on ilmainen avoimen lähdekoodin ohjelmisto, jota voivat tukea monet käyttöjärjestelmät, kuten Android, Mac OS X, Windows ja Linux. Jotta voit seurata UEFA: n Mestarien liigan otteluita tämän alustan kautta, tarvitset urheilu-Kodi-lisäosia, joiden avulla voit suoratoistaa UCL-pelejä. Toimivien urheilulisäosien hankkiminen on ollut suurin este useimmille jalkapallofaneille. Tässä oppaassa en tarjoa sinulle vain näitä lisäosia, vaan autan myös niiden asentamisessa ja saat Kodi-alustasi valmiiksi ja käynnissä!

Huomio KODI-käyttäjille: Lue ennen kuin jatkat

Kodi-lisäosat / rakennukset tarjoavat rajoittamattoman suoratoistosisällön, mutta voivat myös viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin, jos kiinni streaming ilmaisista elokuvista / TV-ohjelmista / Urheilu. Kodi-käyttäjiä kehotetaan ehdottomasti yhdistämään VPN-verkko aina suoratoiston aikana. Hyvä Kodi VPN piilottaa henkilöllisyytesi, ohittaa hallituksen valvonnan, geosuojatun sisällön ja ISP: n kurkistuksen (mikä auttaa myös puskuritonta suoratoistoa).

Käytän ExpressVPN: tä, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon FireStick. Saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmissa. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et ole tyytyväinen, voit aina pyytää palautusta.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi 3 kuukauden ilmaiseksi ja säästää 49% ExpressVPN: ssä

Lue: Kodi VPN: n asentaminen ja käyttö

HUOMAUTUS: Voit asentaa UCL Kodi -lisäosat Amazon Fire TV Stick, Chromecast, Raspberry Pi, Android TV Box, Mac, PC tai Nvidia -sovelluksiin. Tämä opas sisältää ohjeet tällaisten lisäosien asentamisesta näihin laitteisiin.

Urheilu-Kodi-lisäosat suoratoistamaan UEFA: n Mestarien liigan otteluita Kodilla

On tonnia Kodi-lisäosia, jotka voivat suoratoistaa suoraa urheilua, alla on parhaat Mestarien liigan lisäosat, joita voit käyttää suoravirtaisten UCL-pelien viemiseen vuonna 2018.

  • BT Sport
  • Fox Sports Go
  • ESPN3
  • Viaplay
  • PS Vue
  • Zatto-laatikko

Lue myös: Kuinka katsella FIFA: n maailmancupia Kodilla

Suoratoista UEFA: n Mestarien liigan Kodi BT Sportin kanssa

BT Sport lähettää UEFA: n Mestarien liigan ilmaiseksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Joten niin kauan kuin olet Isossa-Britanniassa, tämä on onnenpäiväsi. Nyt kysymys kuuluu, entä käyttäjille, jotka eivät ole Yhdistyneen kuningaskunnan asukkaita? Vastaus on yksinkertainen - hanki hyvä VPN. VPN: n avulla voit saada UK-IP: n nopeasti ja aloittaa UEFA-finaalien suoratoisto ilmaiseksi. Käytän henkilökohtaisesti ExpressVPN: ää, joka toimii hienosti kaikilla alustoilla ja en huomannut puskuroivan ollenkaan.

Katsotaanpa nyt kuinka saada BT Sport Kodiin.

1. Napsauta Kodin kotisivulla vasemmalla olevan sivupalkin ”Lisäosat”.

kodi addons -asetukset

2. Avaa ”Package Installer” näytön vasemmassa yläkulmassa.

kodi-paketin asentaja

3. Napsauta “Asenna arkistosta”

kodi asenna arkistosta

4. Avaa ”Kodi Add-on Repository”

virallinen kodi addon -varasto

5. Napsauta ”Video-lisäosat” > ”YouTube”

asenna youtube kodiin

6. Käynnistä YouTube-asennus Kodissa napsauttamalla asentaa.

Kun YouTube on asennettu Kodiin, mene Kodi-kotisivulle ja avaa YouTube-lisäosa. Hae BT Sport- ja UEFA-live-streamia. Jos et ole Isossa-Britanniassa, varmista, että olet muodostanut yhteyden Kodi VPN: ään ja valinnut Ison-Britannian sijainnin.

Siinä kaikki.

Stream Live UEFA: n Mestarien liigan 2018 Fox Sports Go -palvelun avulla

Jos sijait missä tahansa Yhdysvaltojen osavaltiossa, olet onnekas, että sinulla on helpoin tapa katsella UCL-otteluita livessä Kodissa. Tarvitset vain Kodi-laitteen, tilauksen mille tahansa amerikkalaiselle kaapelitoimittajalle ja Fox Sports Go Kodi -lisäosan. Seuraavat vaiheet auttavat sinua asentamaan Fox Sports Go Kodi -sovellukseen:

Vaihe 1: Käynnistä Kodi-sovelluksesi ja siirry Lisäosat-osioon. Valitse vasemmasta yläkulmasta ”Package Installer -kuvake”. Jos et löydä sitä, siirrä kohdistin vasemman yläkulman kuvakkeiden päälle.

kodi-paketin asentaja

Vaihe 2: Napsauta seuraavaksi ”Asenna arkistosta”

kodi asenna arkistosta

Vaihe 3: Napsauta ”Kodi-lisäosäiliö”, josta löydät kaikki Kodi-tiimin lisäämät viralliset lisäykset.

virallinen kodi addon -varasto

Vaihe 4: Avaa ”Video-lisäosat”.

kodi-ryhmän viralliset videon lisäykset

Vaihe 5: Vieritä alaspäin, kunnes löydät ”Fox Sports Go” -lisäosan.

kuinka katsella Mestarien liigan kodi

Vaihe 6: Napsauta ”Asenna”.

katsella Mestarien liigan suoraa suoratoistoa Kodilla

KÄRKI: Asennusprosessi vie jonkin aikaa, odota, kunnes näet Fox Sports Go -lisäosan käytössä -ilmoituksen. Vaihtoehtoisesti voit harkita virallisen Fox Sports Go -apuohjelman lataamista tältä linkiltä ja määrittää sen napsauttamalla ”Asenna zip-tiedostosta”.

Vaihe 7: Siirry takaisin aloitusnäyttöön ja valitse uudelleen ”Lisäosat”. Napsauta "Video-lisäosat".

Vaihe 8: Kaikki asentamasi videolisäosat näkyvät täällä, mukaan lukien ”Fox Sports Go” -lisäosa.

Vaihe 9: Kun olet käynnistänyt Fox Sports Go -lisäosan ensimmäistä kertaa, sinulle tarjotaan aktivointikoodi, joka sinun on annettava osoitteeseen “foxsportsgo.com/activate”.

Kuinka asentaa kettuurheilu go kodi addon seuraamaan Mestarien liigan suoraa suoratoistoa

Vaihe 10: Kun olet antanut aktivointikoodin, sinun on kirjauduttava sisään kaapeli-TV-palveluntarjoajasi kanssa (vain Yhdysvaltojen kaapelitelevisiopalvelujen tarjoajat). Jos olet kuitenkin Yhdysvaltojen ulkopuolella, voit silti nauttia UCL-otteluiden katsomisesta Kodin kautta Kodi VPN: n avulla. Kun aktivoit, napsauta OK.

Asenna Fox Go Sports Addon Kodi

Parhaiden Mestarien liigan Kodi Addons -sovelluksen vapauttaminen Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuten edellä mainittiin, tämä lisäosa toimii vain Yhdysvalloissa. Voit kuitenkin nauttia UCL-otteluiden suoratoistosta muiden urheilulajien, kuten koripallo, jalkapallo, rugby ja baseball, välillä tämän alueen ulkopuolella. Tarvitset vain hyvän VPN: n (Virtual Private Network) hankkimisen. VPN auttaa sinua huijaamaan nykyisen online-sijaintisi ja siksi poistamaan maantieteellisesti estettyjen Kodi-lisäosien, kuten Fox Sports Go, eston. Lisäksi VPN: t auttavat tilaamaan Yhdysvaltain kaapelitelevisiopalveluita, kuten DirecTV ja Verizon.

Kaikki VPN: t eivät kuitenkaan tarjoa sijaintikohtaisia ​​palvelimia. On monia ilmaisia ​​VPN-verkkoja, jotka lupaavat sinulle sellaisia ​​ominaisuuksia kuten palvelimen sijainnin muutos ja USA: n IP-osoitteet. Useimmissa niistä on kuitenkin suuria haittoja, kuten IP-osoitteiden siirtäminen, loputtomat mainokset ja hidastetut verkkoyhteydet. Tarvitset siis luotettavan VPN: n, kuten ExpressVPN. Suosittelen lähinnä tätä VPN-yhteyttä sen käytöstä koituvien monien etujen takia.

ExpressVPN -sovelluksella voit saada IP-osoitteen mistä tahansa maasta, mukaan lukien Yhdysvallat. Siten kaikki tarvitsemasi tilaat halvan yhdysvaltalaisen kaapeli-TV: n ja asentaa Fox Sports Go -laajennuksen kuin olisit Yhdysvalloissa. Olemme jo käyneet läpi nämä vaiheet yllä. Lisäksi nautit täydellisestä yksityisyydestä, koska se salaa kaikki selaustottumuksesi ja pysyy siten nimettömänä. ExpressVPN: n asetusten määrittäminen on melko helppoa riippumatta siitä, käytätkö PC: tä, iOS: ää, Amazon Fire Stick, Android tai Mac. Kiitos käyttäjäystävälliselle sovellukselle!

Live-UCL-otteluiden ottelu Kodissa ESPN 3 -lisäosan avulla

ESPN on yksi maailman tunnetuimmista urheilukanavista. Sen avulla voit nauttia MLB: n, NFL: n, NHL: n, NBA: n, NCAA: n, yliopistojalkapallojen ja koripallojen suoratoistoista. Jos olet urheilufani, voit harkita tämän Kodi-lisäosan asentamista tietokoneellesi tai Fire TV / Stick -sovellukseen. Vaiheet ovat samanlaisia ​​kuin Fox Sports Go -lisäosan asentaminen. Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinun on käytettävä VPN: tä saadaksesi amerikkalainen IP-osoite maantieteellisesti estettyjen sisältöjen avaamiseksi. Lisäksi, jotta voit katsella premium-sisältöä, sinua pyydetään autentikoimaan kaapeli-TV-palveluntarjoajan kanssa.

Live UCL -tapahtumien ottelut Kodissa Viaplay-lisäosan avulla

Viaplay on premium-luokan skandinaavinen suoratoistopalvelu. Sitä on saatavana kaikissa Pohjoismaissa, mukaan lukien Suomi, Ruotsi, Tanska ja Norja. Voit määrittää Viaplay Kodi -laajennuksen mihin tahansa Kodi-laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Jotta voit käyttää sitä Pohjoismaiden, kuten Yhdysvaltojen ja Kanadan, ulkopuolella, tarvitset VPN: n, joka voi tarjota sinulle pohjoismaisen IP-osoitteen.

Viaplay-lisäosan asentaminen on melko helppoa. Kaikki vaiheet ovat samanlaisia ​​kuin Fox Sports Go -lisäosa. Voit myös ladata lisäosan Kodi-viralliselta verkkosivustolta ja asentaa sen Kodi-sovellukseesi napsauttamalla ”Asenna zip-tiedostosta”. Asennuksen jälkeen sinua pyydetään aktivoimaan se. Saat kaikki tarvittavat aktivointitiedot tilaamalla Viaplay heidän viralliselta verkkosivustoltaan.

Live UCL -tapahtumien ottelu Kodissa PlayStation Vue -lisäosan avulla

PS Vue Kodi -apuohjelma on paljon kuin Fox Sports Go -lisäosa. PlayStation Vue on televisiopalvelu, jonka avulla voit suoratoistaa urheilua, elokuvia ja katsella suoraa televisiota. Toisin kuin Fox Sports Go, PS Vue ei vaadi kaapelitelevisiotilausta. Eracknaphobia on tämän lisäosan kehittämisen takana. Sama kehittäjä, joka loi Livestream-, NHL.tv-, NBC Sports- ja MLB.tv-lisäosat.

PS Vue -sovelluksen asentaminen Kodi-laitteeseen muistuttaa paljon Fox Sports Go -lisäosaa. Sen sijaan, että saisit aktivointikoodin, sinua pyydetään antamaan käyttäjänimi ja salasana. Tarvitset voimassa olevan PlayStation Vue -tilauksen saadaksesi nämä kirjautumistiedot ja kirjautuaksesi sisään lisäosaan onnistuneesti asennuksen jälkeen. Jos olet maantieteellisesti estyneellä alueella, VPN auttaa sinua saamaan oikean IP-osoitteen palvelun avaamiseen.

Suoratoisto Live Champions League 2018 Kodilla: Bottom Line!

UCL-otteluiden ja muiden urheilulajien suoratoisto ei ole koskaan ollut helppoa. Kodin avulla voit katsella melkein mitä tahansa ottelua ympäri maailmaa. Lisäksi YouTube Kodi -lisäosan avulla voit suoratoistaa stream-otteluita, jotka ovat live-tilassa YouTubessa sijainnistasi huolimatta. Parasta Kodi VPN -sovellusta käyttämällä voit katsella geosuojattua sisältöä sijainnistasi huolimatta ja saada pääsy amerikkalaisiin kaapelitelevisiopalveluihin!

Related:

  • Paras Kodi rakentaa
  • Kuinka asentaa Exodus
  • Kuinka asentaa SportsDevil Kodi Addon
  • Kuinka asentaa Kodi FireStickiin

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me