Pogoji storitve

>

Pogoji

Ti „pogoji in določila“ urejajo in nadzorujejo vaš dostop in uporabo spletnega mesta www.firesticktricks.com, vaš dostop ali uporabo tega spletnega mesta, se vam zdi edino sprejeto s temi „pogoji in pogoji“ in našo „politiko zasebnosti“..

Toplo vam priporočamo, da pred uporabo tega spletnega mesta preberete naslednje „Določila in pogoje“. Če se ne strinjate s temi „pogoji in določili“, vam priporočamo, da ne uporabljate našega spletnega mesta „Triki o požaru“.

Uporaba katerega koli izraza, kot so »mi«, »naši«, »mi« itd., V teh „pogojih in določilih“ se šteje za predstavljanje „Triki z ognjem“. In uporaba katerega koli izraza, kot so "vi", "vaš" itd. V teh "pogojih in določilih", se šteje za zastopanje uporabnikov "Triki z ognjem”.

Splošna uporaba:

"Triki z ognjem"Je spletni blog, ki v glavnem piše o programu" Amazon Fire TV "," Amazon Fire TV Stick "," Virtual Private Private Networks (VPNs) "in" Kodi ", skupaj z mnogimi dodatki drugih proizvajalcev, ki jih je mogoče namestiti na aplikacija "Kodi" in uporabniki lahko brezplačno prenašajo spletne filme, TV-oddaje, šport in uporabljajo te dodatke. The "Triki z ognjem" ponuja samo članek o navodilih ali navodilih o namestitvi in ​​uporabi takšnih dodatkov in aplikacij, nikakor pa "Fire Stick Tricks" nimajo povezave s takšnimi aplikacijami "Kodi" ali kakršnimi koli dodatki, ki so na voljo ali so povezani z "Kodi" "Aplikacijo in "Triki z ognjem" ne povezuje in gostuje nobene vsebine, zaščitene z avtorskimi pravicami na našem spletnem dnevniku.

Če se odločite za uporabo ali obisk »Fire Stick Tricks« (»spletnega mesta«) in katere koli od funkcij spletnega mesta, se vam bo zdelo edino, da upoštevate vse pogoje teh »Pogojev in pogojev«.

Vse njihove dele lahko spremenimo, spremenimo, dodamo ali odstranimo "Pogoji kadar koli, ki začne veljati takoj po napotitvi. Uporabnika bi morali skrbeti za pregled teh "Pogoji pred vsako uporabo spletnega mesta in z nenehno uporabo "Triki z ognjem" ocenili boste, da ste edini, ki sprejemate take spremembe.

Avtorske pravice:

Vsa vsebina, vključno z logotipom, sliko, blagovno znamko, blagovno znamko storitve, oblikovanjem, ikono, grafiko, video, članki, vsebino in vse druge informacije, uporabljene na tem spletnem mestu, je izvirno delo "Triki z ognjem" in zaščiten z indijskim zakonom o avtorskih pravicah iz leta 1957 in drugim veljavnim zakonom o intelektualni lastnini.

"Triki z ognjem" na noben način ne podpira, ne spodbuja ali spodbuja kakršne koli nezakonite ali kriminalne dejavnosti. Pretakanje / prenos vsebine avtorskih pravic je nezakonito in se ga ne sme izvajati. Omemba vseh nezakonitih / piratskih vsebin na spletnem mestu, če obstajajo, se zgodi, potem bi jih bilo treba razlagati izključno v izobraževalne in informativne namene. Močno odvračamo piratstvo in strogo svetujemo našim bralcem, naj se mu za vsako ceno izogibajo.

"Triki z ognjem"Ne more biti odgovoren za kakršne koli pravne posledice, s katerimi se uporabniki lahko soočijo zaradi nezakonitega pretoka / prenosa ali drugih dejavnosti. Uporabnikom svetujemo, naj preverijo svoje lokalne zakone glede pretakanja piratskih vsebin, našim bralcem pa svetujemo, naj dosledno upoštevajo svoje ozemeljske zakone..

"Triki z ognjem" razkrijejo in se strinjajo, da je Amazon pravi lastnik avtorskih pravic Fire TV Stick. Druga orodja / aplikacije ali grafike, omenjene / uporabljene na tem spletnem mestu, so avtorske pravice njihovih razvijalcev / lastnikov. "Triki z ognjem" nimate nobenih avtorskih pravic in lastništva Amazon Fire TV Stick ali drugih orodij / aplikacij, omenjenih na spletnem mestu.

Brez našega dovoljenja nobene vsebine ni dovoljeno spreminjati, kopirati, distribuirati, uokvirjati, reproducirati, ponovno objavljati, prenašati, prikazati, objavljati, prenašati ali prodajati v kakršni koli obliki ali na kakršen koli način, v celoti ali delno. Lahko prenesete ali natisnete kopijo katerega koli dela vsebine, vključno z Vadnice in članki z našega spletnega mesta, samo za osebno ali nekomercialno ali izobraževalno uporabo. Ne smete ponovno objaviti nobene naše vsebine na katerem koli drugem mestu interneta ali ekstraneta ali jih vključiti v katero koli drugo zbirko podatkov ali zbirko. Vsaka druga uporaba vsebine je strogo prepovedana.

Vsaka osebna ali komercialna uporaba katere koli vsebine, slike, oblikovanja, logotipa, videoposnetkov, blagovne znamke, storitvene znamke ali drugih informacij, vstavljenih na to spletno mesto, je strogo prepovedana vsakršni nepooblaščeni uporabi. Vsaka nepooblaščena uporaba takšne vsebine, slike, blagovne znamke, storitvene znamke, logotipa, ikone, grafike, programske opreme in vseh drugih informacij, ki se pojavijo na tej spletni strani www.firesticktricks.com, bo štela za kršitev Indijskega zakona o avtorskih pravicah iz leta 1957 ali drugega ustreznega pravo intelektualne lastnine v Indiji in teritorialno pravo intelektualne lastnine uporabnika ali drugo veljavno mednarodno pravo .

Zasebnost:

Ogledate si lahko našo politiko zasebnosti, ki je povezana na dnu vsake strani. Z uporabo spletnega mesta ali BLOG-a bo vsa politika, ki se nanaša na vas ali katerega koli od uporabnikov naše spletne strani, vodila naš pravilnik o zasebnosti, ki je vstavljen na dnu naše spletne strani.

Prepovedane dejavnosti:

Pri uporabi naše spletne strani se morate obnašati mirno, civilno, preudarno in spoštljivo. Poleg tega ne boste in je strogo prepovedano:

Ponašajte se na premišljen način, med drugim se lažno predstavljajte za katero koli osebo; a) nadlegujejo ali zastrašujejo katerega koli drugega člana ali uporabnika spletnega mesta "Fire Stick Tricks"; b) razširjati "neželeno pošto"; c) "okvir" ali "ogledalo" katerega koli dela spletnega mesta; d) Spremeniti, prilagoditi, podlicencirati, prevesti, prodati, dekompilirati ali kako drugače razstaviti kateri koli del "Triki z ognjem"Spletnega mesta ali njegove vsebine ali katere koli programske opreme, ki se uporablja na spletnem mestu, ali motivirajte druge, da to storijo. e) Neposredno ali neposredno uporabljajte, prenašajte ali distribuirajte (npr. strganje po zaslonu) ali posredujte katero koli vsebino ali informacije, pridobljene s spletnega mesta www.firesticktricks.com. Sodelujte v dejavnostih, ki se na kakršen koli način štejejo za ničnega ali nezakonitega po katerem koli zakonu.

Omejitev odgovornosti:

Odgovornost "Trick Fire Stricks" je omejena na vas ali katero koli drugo osebo za kakršno koli neposredno, posredno ali posebno škodo ali izgubo, ki je posledica uporabe našega spletnega mesta.

Naša odgovornost za kršitev teh "Pogojev in določil" je omejena na vas, če je taka kršitev povezana s splošno uporabo našega spletnega mesta in le-teh "Pogoji.

V zvezi z uporabo naše spletne strani:

  1. Pridržujemo si pravico, da kadar koli omejimo ali omejimo njen dostop ali vidnost ali dostop do katerega koli uporabnika.
  2. V nobenem primeru nobena od strank ni v nevarnosti ali se ne zavezuje, da bo naslednje zbiranje, vključno s tretjimi strankami, za kakršno koli izgubo, priložnost, posel, dobro ime ali ugled, bodisi v pogodbi, odškodnino, ne glede na to, da je poučena o verjetnosti kakršnega koli takega. škodi pred časom.
  3. Odgovornost "Fire Stick Tricks" je omejena na vas ali katero koli drugo osebo za kakršno koli neposredno, posredno ali posebno škodo ali izgubo, ki je posledica uporabe ali ne morete uporabljati spletnega mesta.
  4. Te "Pogoji je omejena na, če kakršna koli izguba ali škoda nastane zaradi kraje premoženja, ki pripada uporabnikom, ali zaradi kakršne koli izgube ali škode, pri kateri imajo uporabniki kakršen koli prispevek k takšni izgubi ali škodi.
  5. Priznavate in se strinjate, da je „Triki z ognjem " ne odgovarja ali ne odgovarja za kakršne koli grozeče, klevetniške, nespodobne, žaljive ali nezakonite vsebine ali ravnanja katere koli druge stranke ali kakršno koli kršenje drugih pravic, vključno z avtorskimi pravicami. Če ste nezadovoljni s katerim koli od pogojev naših "Pogojev in določb" in "Pravilnika o zasebnosti", je edino in izključno pravno sredstvo, ki vam je na voljo, prenehati uporabljati naše spletno mesto.
  6. "Fire Stick Tricks" si pridržuje pravico, da po lastni presoji preiskuje in ustrezno ukrepa zoper vsakogar, ki krši naše "pogoje in določila" in "zasebnost".

Pravne omejitve:

Ker nekatere jurisdikcije ne dovoljujejo nekaterih izključitev ali omejitev, določenih v teh „Pogojih in določilih“, nekatere od teh izključitev ali omejitev morda ne veljajo za vas. V tem primeru bo odgovornost v skladu z veljavno zakonodajo omejena, kolikor je to zakonsko mogoče. "Fire Stick Tricks" lahko te "pogoje in pogoje" navaja v poljubni zahtevi, tožbi, postopku ali tožbi, ki ste jo vložili proti nam, za kakršno koli stvar, ki izhaja iz kakršne koli pritožbe ali kako drugače v zvezi s temi "pogoji in pogoji".

Upravljanje sporov:

Vse spore, zahtevke ali pritožbe glede uporabe ali vključitve uporabe našega spletnega mesta bo najprej podprl naš center za podporo. Če zadeve napredujejo v pravni fazi, bo naš odvetnik določil čas za pogovor z uporabnikom.

V kolikor kakršna koli pritožba, spor ali spor v zvezi z uporabo spletnega mesta "Fire Stick Tricks" ali v zvezi s kršitvijo intelektualne lastnine katere koli osebe ali katerega koli podjetja ni sporna v skladu z veljavnimi zakoni ali kako drugače, vi in ​​"Fire Stick Tricks "Se strinjata, da bo vsak zahtevek ali spor glede našega spletnega mesta rešen izključno v skladu s temi" pogoji in pogoji ".

Pravo in pristojnost:

Te „pogoje in pogoje“ bodo urejali in razlagali v skladu z ustreznimi indijskimi zakoni in drugim mednarodnim pravom, ki in kjer je to potrebno ter mora uveljaviti te „pogoje in pogoje“ in našo „politiko zasebnosti“.

Če se kateri koli del teh "Pogojev" šteje za nezakonit, ničen ali neizvršljiv, se bo ta del štel za ločljiv in ne bo vplival na veljavnost in izvršljivost preostalih delov.

Odškodnina:

Vsi uporabniki bodo povrnili, zaščitili in se držali neškodljivih "Trikov z ognjeno palico" ter njegovih predstavnikov, partnerjev, uslužbencev ali naslednikov in dovolili dodeliti od in proti vsem terjatev, izgub, stroškov, odškodnin, obveznosti in stroškov, ki izhajajo iz kakršnih koli zahtevkov , dejanja, preiskave ali postopkov, ki jih je sprožila ali sprožila katera koli tretja oseba zaradi ali v zvezi z vašo uporaboTriki z ognjem"Spletnega mesta, ki krši te" pogoje in pogoje "in / ali katero koli drugo kršitev teh" pogojev "s strani vas in / ali kakršno koli kršitev vaših predstavitev in garancij, določenih v teh" pogojih in določilih ".

Razno:

Te raznovrstne določbe so del skoraj vsakega spletnega "Pogoja in določila", da se zagotovi njegova izvršljivost. Strinjate se, da med vami in "Fire Stick Tricks" ne obstaja noben odnos med podjetji, partnerstvom, zaposlitvijo ali agencijskim odnosom, ki izhaja iz "Pogojev in pogojev".

Imamo popolno diskrecijsko pravico, da prenesemo ali dodelimo vse ali kateri koli del naših pravic v skladu s temi „pogoji in določili“ in bomo imeli pravico, da delegiramo ali uporabimo tretje izvajalce za izpolnjevanje naših dolžnosti in obveznosti iz teh „pogojev“. v povezavi z uporabo našega spletnega mesta / bloga.

Povezava tretjih oseb:

Stran "Triki z ognjem" lahko vsebujejo povezave do drugih spletnih mest ali virov. Priznavate in se strinjate, da ne odgovarjamo ali smo odgovorni za razpoložljivost ali točnost takšnih spletnih strani ali virov ali za vsebino, izdelke ali storitve na teh spletnih mestih ali virih ali na voljo na njih.

Povezava s to vrsto spletnih mest ali virov ne pomeni, da je z nami povezana taka spletna mesta ali viri ali vsebina, izdelki ali storitve, ki so na voljo s teh spletnih mest ali virov. Vaša izključna odgovornost za in prevzemate vse tveganje, ki izhaja iz vaše uporabe katerega koli takega spletnega mesta ali virov ali Vsebine, izdelkov ali storitev na teh spletnih mestih ali virih ali.

Sprememba ali sprememba:

"Fire Stick Tricks" si pridržuje pravico, da spremeni, posodobi in / ali popravi katere koli in vse pravilnike, navedene na spletnem mestu. Takšne spremembe in dopolnitve začnejo veljati takoj po objavi ali objavi na ustreznih področjih spletnega mesta. Nenehna uporaba tega spletnega mesta pomeni, da sprejemate takšne spremembe in popravke. Prav tako lahko spremenimo ali opustimo naš dostop z ali brez obvestila do vas in brez odgovornosti do vas ali katere koli tretje osebe. Pogosto preverjajte naše pravilnike.

Vprašalniki in nas kontaktirajte:

"Požarne palice" so izključno pristojne za obrazložitev teh "Pogojev in pogojev". Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s temi „pogoji in določili“, vas prosimo, da vas prosimo. Za stik z nami uporabite spodnji e-poštni naslov:

E-naslov: [zaščitena e-pošta]

Spletna stran: www.firesticktricks.com

FYI: Upoštevajte, da se lahko vsebina te strani spremeni brez predhodnega obvestila.

Ti pogoji storitve so bili nazadnje posodobljeni v nedeljo, 8. julija 2018

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me