10 FireStick-tips og triks for snor-kuttende nybegynnere

>

I denne guiden gir jeg de beste FireStick-tipsene og -triksene for snøremaskinene. Disse triksene fungerer på alle Fire TV-enheter, inkludert Fire TV Stick 2nd Gen, FireStick 4K og Fire TV Cube.

beste ildstedstips og triksFireStick er sannsynligvis den beste strømmenheten for tiden. Det er kostnadseffektivt, raskt og ekstremt brukervennlig. Enheten fungerer med et bredt spekter av streamingplattformer inkludert Netflix, Hulu, Disney + og mer. Videre lar den deg enkelt laste ned, installere og bruke forskjellige tredjepartsapplikasjoner.

Likevel er det mange måter du kan forbedre den samlede opplevelsen med noen små og nyttige tips og triks. Det er det vi skal snakke om i dette innlegget.

Jeg har brukt Fire TV-enheter i flere år. Jeg er en snorskjærer, og tipsene jeg har avrundet i denne artikkelen har hjulpet meg til å få mest mulig ut av enheten. Jeg håper det vil hjelpe deg på samme måte.

De beste FireStick-tipsene og -triksene for snøremaskiner

Så her kommer min liste over de beste tipsene for FireStick. Disse er enkle, trygge og enkle å bruke.

1. Jailbreak FireStick

10 FireStick-tips og triks for snor-kuttende nybegynnereJailbreak FireStick for å få mest mulig ut av det. Vi snakker imidlertid ikke om den konvensjonelle jailbreak-prosessen som du gjør med telefonen din. Jailbreaking FireStick er en enkel, risikofri prosess. Alt du trenger å gjøre er å laste ned noen tredjeparts jailbreak-apper.

Når du jailbreaker din FireStick, tillater du deg ubegrenset tilgang til filmer, show, sport, nyheter og mye mer.

Du krever ingen teknisk kunnskap for å jailbreak enheten din. Selv en lekmann som meg kan gjøre det i løpet av noen få minutter.

Gå gjennom vår trinn-for-trinn-guide om hvordan du jailbreak din FireStick og utforske streamingens endeløse verden.

2. Bruk telefonen som en fjernkontroll for FireStick

Hvis du eier en Android- eller iOS-telefon, kan du bruke den som en fjernkontroll for FireStick. Du trenger bare å laste ned appen Amazon Fire TV fra Google Play Store eller Apple App Store.

firestick triks og tips for snorer

Amazon Fire TV-fjern appen har de samme kontrollene som din fysiske fjernkontroll (bortsett fra volum- og strømknappene for TVen din). I stedet for navigasjonsringen og Select / OK-knappen har den eksterne appen for mobiler en berøringsplate. Du kan sveipe pekeplaten opp / ned eller til venstre / høyre for å navigere i FireStick så vel som alle installerte apper. For å klikke, bare trykk hvor som helst på pekeplaten.

Hvis FireStick-fjernkontrollen ikke fungerer, eller du bare vil ha en alternativ fjernkontroll, kan Fire TV-fjernappen være ganske effektiv. Det fungerer med FireStick 2nd Gen, Fire TV Stick 4K, samt Fire TV Cube.

3. Installer museskift for å navigere i bestemte apper

beste apper for brann-tv-pinneNoen APK-er er ikke ment for TV eller FireStick. De er designet for berøringsenheter, for eksempel mobiltelefonen din. Du kan fremdeles sidelaste dem på FireStick / Fire TV-enheten. Imidlertid ville det være vanskelig - til og med umulig - å navigere i slike apper. Fjernnavigasjonen vil bare ikke nå noen seksjoner uansett hvor mye du prøver.

I slike tilfeller kan du installere en tredjeparts-app som heter Mouse Toggle. Denne appen viser en musepeker på FireStick. Du kan navigere i denne pekeren med fjernkontrollen. Denne pekeren kan brukes til å nå og klikke på de delene av de forskjellige appene der FireStick-fjernkontrollen ikke når.

Jeg anbefaler Mouse Toggle som en av de must-have appene. Faktisk inneholder den også i vår liste over beste apper for FireStick.

Hvordan installere Mouse Toggle på FireStick

4. Kalibrer TV-skjermen slik at den passer til videoene

Hvis du tror at videoene ikke er riktig kalibrert til størrelsen på TV-skjermen, er det en måte å fikse det på. Enten videoene er krympet eller overskjermer skjermen, vil kalibrering hjelpe deg med å matche skjermstørrelsen. Heldigvis trenger du ikke gjøre det hver gang du vil se på noe; du må bare gjøre det en gang.

Her er trinnene for å kalibrere FireStick-skjermen med TV-en din:

 1. Åpne innstillinger på din FireStick (velg den i menylinjen øverst)
 2. Klikk Vise & lyder
 3. Klikk Vise
 4. Klikk Kalibrer skjerm
 5. Trykk på Opp- eller Ned-knappene på fjernkontrollen for å justere skjermen

beste firestick triks og tips for kuttere

5. Bruk en VPN for en tryggere og bedre streamingopplevelse

privat streamingJeg tror at en VPN er et must for kablene. For det første holder det deg trygg. Den skjuler din online identitet mens du streamer og holder deg borte fra de nysgjerrige øynene fra myndighetsovervåking, hackere, tredjeparter og til og med din ISP. En VPN blir desto viktigere når du streamer gratis innhold fra apper som Cinema APK og Kodi.

For det andre hjelper en VPN deg med å få ubegrenset tilgang til det geo-blokkerte innholdet på de populære streamingplattformene som Netflix, Hulu, etc..

Og, ganske viktig, med en VPN kan du unngå hastighetsregulering og nyte bufferfri streaming.

Jeg bruker alltid ExpressVPN på Firestick og andre strømmenheter. Det er en topprangerte VPN og fungerer feilfritt med fjernstyrte enheter. Hvis du ikke allerede bruker en VPN, anbefaler jeg deg på det sterkeste å prøve. ExpressVPN kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som betyr at du kan bruke den fritt de første 30-dagene og få full refusjon hvis du ikke vil fortsette. Takket være den spesielle Holiday-avtalen er den også tilgjengelig med 49% rabatt over den vanlige prisen.

Les: Slik installerer og bruker du en VPN på Amazon Firestick og Fire TV

6. Bruk Alexa for stemmekontroll og stemmesøk

firestick ekstern stemme-knappDette kan være et praktisk FireStick-triks for snorene. Du vet sannsynligvis allerede at FireStick-en din har en innebygd, søtpratende AI kalt Alexa. Det kan svare på mange av spørsmålene dine, for eksempel “hvordan er været på Manhattan” eller “Finn meg topprangerte bakerier i Cincinnati”.

Imidlertid kan det gjøre mye mer enn bare å svare på spørsmålene dine. Alexa kan også åpne streamingapper for deg - også se etter en tittel. Dette betyr at du ikke trenger å bruke FireStick-fjernkontrollen hele tiden.

Legg merke til at Alexa kun fungerer med de offisielle appene fra Amazon Store. Det åpner ikke tredjepartsapper for deg.

7. Koble Bluetooth-hodetelefoner / høyttalere til FireStick

Du kan koble en Bluetooth-hodetelefon eller høyttaler til FireStick. Hvis du vil se en film sent på kvelden og ikke vil at andre rundt deg blir forstyrret, kan du koble til en Bluetooth-hodetelefon. Eller hvis du er ute etter en litt filmopplevelse, kan du koble dine Bluetooth-kompatible eksterne høyttalere med deg FireStick.

Her er trinnene for å gjøre det:

 • Slå på hodetelefonen eller høyttaleren. Slå på Bluetooth og sørg for at den er i 'synlig' modus
 • Åpne FireStick innstillinger fra startskjermen
 • Klikk på alternativet Controllers & Bluetooth-enheter
 • Klikk Andre Bluetooth-enheter
 • Klikk Legg til Bluetooth-enheter
 • Vent mens FireStick søker etter tilgjengelige Bluetooth-enheter
 • Enheten din vises på TV-en din om noen sekunder. Klikk på enheten din for å koble den med FireStick / Fire TV

firestick tips for snorer

8. Tilbakestill apper (tøm data / tøm hurtigbuffer)

Som en kordkutter har du kanskje opplevd at visse apper begynner å oppføre seg uberegnelig uten noen åpenbar grunn. Dette kan skje med Amazon Store-appene så vel som tredjepartsapper.

Du vil ofte få forslaget om å avinstallere og installere problemappen igjen for å løse problemet. Faktisk fungerer denne feilsøkingsteknikken ofte. Imidlertid, før du går gjennom den langstrakte prosessen med å avinstallere og installere appen igjen, kan det være lurt å tilbakestille appen først (eller til og med tømme hurtigbuffer). Dette kan spare deg for litt tid.

Når du tilbakestiller appen, gjenoppretter du den til de opprinnelige fabrikkinnstillingene. Slik kan du gjøre det:

 • Gå til FireStick innstillinger fra startskjermen
 • Klikk applikasjoner
 • Åpne alternativet Behandle installerte applikasjoner
 • Velg problemappen fra listen over appene som vises på neste skjermbilde
 • Klikk Tøm cache (hvis du bare vil tømme hurtigbufferen og ikke tilbakestille appen)
  Klikk Slett data Hvis du vil tilbakestille appen (dette vil også tømme hurtigbufferen)
 • Klikk Slett data igjen (hvis du valgte Tøm data i forrige trinn)

tips og triks fra amazon firestick

9. Cast / speil videoer på FireStick

Du kan caste / speile innhold fra andre enheter til FireStick. Speiling fungerer med mobiler, nettbrett og datamaskiner.

Plattformen du spiller av videoen på må støtte rollebesetningsfunksjonen for at dette skal fungere. FireStick og casting-enheten må også være koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.

YouTube støtter for eksempel rollebesetning eller speiling. Hvis du spiller en YouTube-video på datamaskinen eller mobilen din, klikker du på cast-alternativet og velger din FireStick. Videoen starter avspilling på TV-en din.

støpt til ildsted

Ja, det er alt du trenger å gjøre. Jeg liker denne funksjonen som en snor. Jeg kan spille mange videoer på forskjellige plattformer som jeg ikke kan få på FireStick.

10. Få et IPTV-abonnement

Dette er trolig et av de beste FireStick-triksene for en ledningskutter som leter etter en måte å streame kabel-TV-kanaler til en overkommelig pris.

Det er noen topprangerte IPTV-tjenester der ute som gir deg tilgang til hundrevis av satellittkanaler for et betalt abonnement. Disse tjenestene tilbyr en kostnadseffektiv IPTV-løsning sammenlignet med de andre kabeltjenesteleverandørene.

Ta en titt på listen over de beste leverandørene av IPTV-tjenester vi har satt sammen. Du finner også lenken til installasjonsveiledningene for hver tjeneste.

Vær oppmerksom på at vi ikke har bekreftet ektheten til disse tjenesteleverandørene. Vær en god dommer av handlingene dine, og strøm bare fra juridiske kilder. Bruk alltid en VPN for å opprettholde ditt personvern og anonymitet.

BONUS: Få ekte Debrid og Trakt

Real Debrid og Trakt er to forskjellige tjenester. Real Debrid er en premium hoster som fungerer med forskjellige tredjepartsapper og en rekke Kodi-tillegg. Det gir deg tilgang til flere nye streamingkoblinger av høy kvalitet når du ber om videoavspilling (filmer og episoder). Etter min mening er Real Debrid et must for ledningsskjærene.

Les: Hvordan konfigurere og bruke Real Debrid

Trakt fungerer også med mange tredjepartsapper og Kodi-tillegg. Denne tjenesten lar deg synkronisere streamingdataene dine på forskjellige medieplattformer. Den vil synkronisere sehistorikken, ønskelisten (eller videoene du har merket for å bli sett på senere) og mer. Hvis du bruker flere streamingplattformer på flere enheter, er Trakt et godt alternativ å ha.

Les: Hvordan konfigurere og bruke Trakt

Pakk inn

Så dette er min liste over de beste FireStick-tipsene og -triksene for snøremaskiner. Hvis jeg får et nytt flott triks, vil jeg sørge for at det blir lagt til listen umiddelbart. Hvis du tilfeldigvis har oppdaget noe kjempebra og det ikke allerede er på denne listen, kan du gjerne gi meg beskjed gjennom kommentarfeltet nedenfor. Jeg vil sette stor pris på det.

Flere interessante emner:

Firestick-innstillinger bør du endre nå
Slik setter du opp Firestick for første gang
Slik oppdaterer Kodi på Firestick
Hvordan installere Kodi på Firestick
Slik installerer du Sapphire Secure IPTV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me