Ansvarsfraskrivelse

>

Sidst opdateret: 15. februar 2018

Oplysningerne på https://www.firesticktricks.com/ hjemmeside ("Tjenesten") er kun til generel information.

Fire Stick Tricks påtager sig intet ansvar for fejl, mangler eller fuldstændig nøjagtighed i indholdet af tjenesten.

Fire Stick Tricks er under ingen omstændigheder ansvarlig for særlige, direkte, indirekte, følgeskader eller tilfældige skader eller andre skader overhovedet, hvad enten det drejer sig om en kontraktforhold eller anden erstatning, herunder forsømmelse, der opstår som følge af eller i forbindelse med brugen af Tjenesten eller indholdet af Tjenesten. Fire Stick Tricks forbeholder sig retten til at foretage tilføjelser, sletninger eller ændringer af indholdet på Tjenesten på et hvilket som helst senere tidspunkt fra det tidspunkt, hvor den oprindelige offentliggørelse på webstedet uden forudgående varsel.

Fire Stick Tricks garanterer ikke, at webstedet er fri for vira, malware eller andre skadelige komponenter. Hjemmesiden bruger cookies til en jævn oplevelse, og Fire Stick Tricks er på ingen måde ansvarlige, hvis malware / ransomware eller andet angreb tilfalder brugen af ​​hjemmesiden.

Fire Stick Tricks forbeholder sig retten til at tilbageholde alle oplysninger, som de måtte anse som passende, og på ingen måde ansvarlig for skader på grund af manglende videregivelse af disse oplysninger. Derudover er Fire Stick Tricks ikke ansvarlige for skader på grund af information eller service leveret, selvom Fire Stick Tricks er blevet underrettet om de mulige skader.

Intet, der hostes på Fire Stick Tricks, skal fortolkes som et forsøg på at tilbyde eller afgive en juridisk udtalelse eller service. Webstedet giver ingen garanti for gyldighed og ejer ikke noget ansvar for ægtheden eller ægtheden af ​​noget indhold der er offentliggjort på det.

Webstedet kan til tider være vært for indhold, der ikke er egnet til alle målgrupper, inklusive børn. Seernes skøn frarådes i disse tilfælde.

Brug af piratkopieret / copyright-indhold

Vi (Fire Strick Tricks) støtter ikke på nogen måde, fremmer eller tilskynder til ulovlig eller kriminel aktivitet. Streaming / download af copyright-indhold er ulovligt og må ikke udøves. Omtalelsen af ​​ulovligt / piratkopieret indhold på webstedet, hvis det er tilfældet, sker, skal det fortolkes strengt til uddannelsesmæssige og informative formål. Vi fraråder stærkt piratkopiering og råder strengt vores læsere til at undgå det for enhver pris.

Vejledninger fundet i Fire Stick Tricks er udelukkende til uddannelsesmæssige formål og beregnet til det indhold, der er tilgængeligt i det offentlige domæne. Disse vejledninger / tutorials MÅ IKKE bruges til uautoriserede eller ulovlige aktiviteter.

Fire Stick Tricks kan ikke holdes ansvarlige for juridiske konsekvenser, som brugerne kan have på grund af deres ulovlige streaming / download eller andre aktiviteter. Brugere rådes til at kontrollere deres lokale love vedrørende streaming af piratkopieret indhold, og vi råder vores læsere til nøje at overholde deres respektive kommunale love.

Fire Stick Tricks er ikke vært for eller link til copyright-indhold.  

expressvpn

Produkter / logoer Copyright

Amazon er den retmæssige ejer af ophavsretten til Fire TV Stick. Kodi er en open-source software, der er listet og vedligeholdt af sine officielle udviklere på Kodi.tv websted. Vi er på ingen måde tilknyttet Amazon eller Kodi (tidligere XBMC). Andre værktøjer / apps eller grafik, der er nævnt / brugt på dette websted, er copyright på deres respektive udviklere / ejere. “Fire Stick Tricks” hævder ikke at have nogen ophavsret og ejerskab af Amazon Fire TV Stick, Kodi eller andre værktøjer / apps nævnt på webstedet.

Ansvarsfraskrivelse for eksterne links

https://www.firesticktricks.com/ website kan indeholde links til eksterne websteder, der ikke leveres eller vedligeholdes af eller på nogen måde tilknyttet Fire Stick Tricks.

Disse links leveres som en bekvemmelighed og kun til informationsmæssige formål; de udgør ikke en påtegning eller godkendelse fra Fire Stick Tricks for nogen af ​​de produkter, tjenester eller udtalelser fra selskabet eller organisationen eller individet. Fire Stick Tricks bærer intet ansvar for nøjagtigheden, lovligheden eller indholdet af det eksterne websted eller for det for efterfølgende links. Kontakt det eksterne websted for svar på spørgsmål vedrørende dets indhold.

Bemærk, at Fire Stick Tricks ikke garanterer nøjagtigheden, relevansen, aktualiteten eller fuldstændigheden af ​​oplysninger på disse eksterne websteder.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me