Er Kodi lovlig og sikker at bruge?

>

Kodi har vundet en masse popularitet i den nylige fortid takket være sin evne til øjeblikkeligt at omdanne din enhed til et mediecenter. Jeg har brugt Kodi i flere år og ville ikke hakke mine ord, der siger, at det sandsynligvis er den bedste medieafspiller, jeg har haft chancen for at bruge langt. Kodi spiller ikke kun medier fra det lokale lager, men dets virkelige magt ligger i at lette online streaming gennem forskellige tilføjelser. Kodi giver dig adgang til den bundløse pool af indhold på nettet. Og der er hundredvis af gratis tilføjelser, der giver dig mulighed for at tage et dyk i den pool.

Det er enestående! Er det ikke? Helt sikkert. Imidlertid har Kodi også været genstand for juridiske debatter, fordi det giver dig mulighed for at streame begivenheder, der er beskyttet af ophavsret, gratis. Du har måske spurgt dig selv - er Kodi lovlig og sikker, eller kan jeg blive fanget i juridiske besvær ved hjælp af denne medieafspiller? Vi har hørt meget om Kodi, og jeg forstår, hvor dine bekymringer kommer fra. Derfor skriver jeg denne artikel for at hjælpe med at besvare nogle af dine spørgsmål og give dig en vis klarhed om den juridiske status for Kodi media player.

er kodi legal

Hvad jeg vil dele med dig er ikke afgørende, men det skal hjælpe dig med nogle af dine tvivl.

Er Kodi Legal?

Legaliteter omkring Kodi forbliver stort set tvetydige, da der endnu ikke er udarbejdet nogen klare love mod streaming af ophavsretligt beskyttet indhold, næsten intetsteds i verden. Der er dog absolut ingen tvivl om, at Kodi selv er en lovlig medieafspiller. Download og installation af Kodi forårsager ikke overtrædelser. Faktisk er Kodi allerede tilgængelig gennem de officielle app-butikker såsom Android's Google Play og Microsoft Store. Disse butikker vil aldrig være vært for en ulovlig app.

Kodi som en enkeltstående ansøgning er lovlig. Det er nogle Kodi-plugins, der giver gratis adgang til ophavsretligt beskyttet indhold, der har en tendens til at trække brugerne inden for området for den lovlige radar. Som jeg allerede sagde, er der naturligvis ingen sort / hvide love mod streaming af copyright-indhold. Men det betyder ikke at spille gratis, licenseret indhold er lovligt; faktisk kan det være meget ulovligt og lande dig i problemer. Mange mennesker har modtaget juridiske meddelelser for streaming af copyright-indhold ulovligt. Hvad jeg prøver at sige, er, at lovene er mere entydige for dem, der lagrer og distribuerer det piratkopierede / ophavsretligt beskyttede indhold.

Kodi-plugins kaldes mere populært Kodi-tilføjelser, og der er hundredvis af dem. De fleste af disse tilføjelser er gratis, og lad dig streame det licenserede indhold, såsom film og shows, også gratis. Kodi-tilføjelserne downloades gennem depoterne, der er vært for flere tilføjelser. Der er et officielt arkiv, kaldet Kodi Add-on Repository. Den officielle butik har alle de lovlige tilføjelser, der enten giver adgang til det gratis indhold i det offentlige domæne eller har det abonnementsbaserede indhold.

Hvis du downloader og bruger en tilføjelse fra det officielle arkiv, har du ikke noget at bekymre dig om vedrørende legaliteterne. Det er dog tredjepartslagre med tredjepartsudvidelser, der lover gratis streaming af ophavsretligt beskyttet indhold, der gør tingene lidt vanskelige.

Streaming af det licenserede indhold gratis er i strid med copyright-lovgivningen. Spørgsmålet, der beder om svaret, er imidlertid - hvor straffbare er disse gratis online streaming-aktiviteter?

Er Kodi Legal i USA?

Lad mig prøve og besvare dit spørgsmål - Er Kodi lovlig i USA? Ophavsretten mod online streaming af gratis indhold i USA er ikke nøjagtigt det, jeg vil kalde "klart." Men jeg har set mange mennesker blive forfiltret i det juridiske rod på grund af at se gratis, ophavsretligt beskyttet indhold. For eksempel har jeg hørt om flere brugere, der får meddelelser, der advarer dem om de ulovlige streamingaktiviteter.

En ting, der er helt sikker, er, at salg og distribution af ophavsretligt beskyttet indhold er krænkelse af lovgivningen om ophavsret, og gerningsmændene kan også få store bøder og fængsel. Så hvis der er en tredjepart-tilføjelse, der tilbyder gratis streaming af det ophavsretligt beskyttede indhold, er det en ulovlig tilføjelse, og udviklerne kan blive beskyldt.

Det er sandsynligvis bedst at forlade gætterne og forblive i sikkerhed. Brug ExpressVPN, og sørg for, at alle dine online-aktiviteter ikke kan spores.

Er Kodi lovlig i EU og resten af ​​verden?

I Den Europæiske Union og andre dele af verden er copyrightlovene lige så uklare som i USA. Det er lovligt at bruge Kodi i de fleste lande, da denne software ikke overtræder nogen love. Brug af Kodi-tilføjelser til at se ophavsretligt beskyttet indhold kan dog let få dig i juridiske problemer, uanset hvilken del af verden du bor i.

Lovene er strengere, når det drejer sig om opbevaring og distribution af det licenserede indhold. Fremme og reklame for værktøjer til gratis online streaming tiltrækker tunge sanktioner (hundretusinder af dollars) og mange år i fængsel.

For eksempel er det en krænkelse i mange lande at sælge streaming set-top-bokse eller enheder (som f.eks. FireStick) med Kodi og dens tilføjede tilføjelser. En europæisk domstol afsagde for nylig en hollænder, der havde solgt forudlæste Kodi-kasser. Det, der er bemærkelsesværdigt, er, at det ikke var ulovligt at sælge kassen. Det, der gjorde det ulovligt, var det faktum, at Kodi havde forhåndsinstalleret og fremmet piratkopiering.

Sådan streames på Kodi sikkert

Din regering, din internetudbyder og endda nogle tredjeparter holder måske øje med, hvad du laver på nettet. Men du kan altid holde dine online aktiviteter skjult for de nysgerrige øjne. Den enkleste løsning på dette er at bruge en VPN til Kodi.

VPN maskerer din internetforbindelse og forhindrer, at dine online aktiviteter spores eller spores. Med VPN kan du bruge Kodi sikkert og uden bekymringer.

Jeg anbefaler personligt at bruge ExpressVPN til at beskytte din internetforbindelse. Jeg har brugt det i lang tid og har bemærket, at det er den hurtigste VPN-service. Express VPN er også Kodi venlig.

Udover at maskere dine internetaktiviteter giver ExpressVPN dig også mulighed for at streame geo-begrænset indhold og hjælper dig med at undgå internet-throttling.

Du kan også tjekke om disse alvorlige grunde til at bruge en VPN hele tiden.

Bemærk: Jeg udelukker ikke praksis med illegal streaming af ophavsretligt beskyttet indhold. Jeg anbefaler at bruge en VPN-service til at bevare dit privatliv.

Er Kodi-app sikker at bruge?

Hvis du mener, at vejret Kodi er lovligt sikkert eller ej, forbliver dette spørgsmål delvist ubesvaret på grund af de vage ophavsretlige love. I det store og hele, hvis du er en bruger, der kun bruger Kodi til underholdningsformål og ikke distribuerer eller markedsfører salget af det piratkopierede indhold, er Kodi stort set sikkert for dig. Men tag ikke mit ord for det og hold øje med nye beslutninger i dit land eller din region.

I tilfælde af at du mente, om Kodi er en sikker applikation uden malware eller vira, er det meget lettere at besvare spørgsmålet. JA! Kodi er en sikker applikation. Det indeholder ingen ondsindede programmer. Det vil ikke skade din enhed.

Som jeg allerede har fortalt dig, er Kodi vært i mange officielle app-butikker såsom Google Play og Microsoft Store. Disse butikker er kendt for at sætte enhver app gennem alvorlig kontrol og flere test, før de er vært for dem. Hvad jeg mener at sige er, at Kodi i sig selv er en helt sikker applikation, der ikke udgør nogen trussel for den enhed, den er installeret på.

Vær dog opmærksom på de tilføjelser, du installerer på Kodi. Der er hundreder af tilføjelser derude. Mens mange af dem er sikre, er det ikke tilfældet med alle. Installer altid tilføjelsen fra en pålidelig kilde. Det officielle Kodi Add-on Repository har alle de sikre addons. Men når du downloader tredjepartsudvidelser, er det bedst at gå efter dem, der er populære, og som allerede har stået tidens prøve. Du kan tage et kig på de øverste Kodi-tilføjelser, som jeg fandt sikkert at installere fra og med denne skrivning.

Konklusion

Det er klart, at Kodi selv er en lovlig medieafspiller. Det er lovligt at installere og bruge Kodi til at se ophavsretligt beskyttet indhold gennem de autoriserede kilder. Det er den gratis online streaming af det licenserede indhold, der ofte fører til vanskelige situationer. Som bruger er det usandsynligt, at du tiltrækker sanktioner eller straffe for streaming af det licenserede indhold. De, der distribuerer, sælger eller markedsfører piratkopieret indhold eller værktøjerne til at tilbyde adgang til sådant indhold, er imidlertid i strid med lovgivningen og er underlagt tunge sanktioner og fængsel. Jeg udelukker ikke krænkelse af ophavsret og opfordrer dig til at se gratis indhold, der kun er tilgængeligt på det offentlige domæne. Dog anbefaler jeg at bruge en VPN-tjeneste til at maskere dine online aktiviteter fra din regering eller internetudbyder.

Relaterede:

Er VPN'er lovlige?
Er det ulovligt at Jailbreak en FireStick?
Er Terrarium TV lovligt og sikkert at bruge?

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me