Sådan rettes problemer med ildsteder i ildsteder

>I dette indlæg vil vi diskutere de forskellige muligheder for at løse buffering på FireStick. Fejlfindingstrinnene, der findes i denne vejledning, fungerer på FireStick 4K, Fire TV Cube samt ældre Fire TV-enheder.

hvordan man fikserer buffering på ildstedFireStick er en af ​​de mest populære streaming-enheder over hele verden. Det er utroligt nemt at konfigurere og bruge. Det understøtter masser af fantastiske apps fra Amazon Store samt flere apps fra tredjepart. Alt i alt giver FireStick en fantastisk streamingoplevelse.

Mange brugere oplever imidlertid også bufferingsproblemer med deres FireStick. Procentdelen af ​​sådanne brugere er lille. I betragtning af at millioner af brugere har FireStick, udgør den lille procentdel dog et betydeligt antal.

Hvis din FireStick fortsat buffrer hele tiden, diskuterer denne artikel forskellige mulige årsager og løsninger.

Bemærk FireStick-brugere: Læs før du fortsætter

Regeringer og internetudbydere overalt i verden overvåger deres brugers online aktiviteter. Hvis du finder streaming af copyright-indhold på din Fire TV Stick, kan du komme i alvorlige problemer. I øjeblikket er din IP synlig for alle. Jeg anbefaler dig kraftigt at få en god FireStick VPN og skjule din identitet, så din filmvisningsoplevelse ikke tager en dårlig vending.

Jeg bruger ExpressVPN hvilket er den hurtigste og mest sikre VPN i branchen. Det er meget let at installere på enhver enhed inklusive Amazon Fire TV Stick. Det leveres også med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke kan lide deres service, kan du altid bede om refusion. ExpressVPN har også en særlig aftale, hvor du kan få 3 måneder gratis, og spar 49% på årsplanen.

Her er grundene til, at du skal bruge en VPN hele tiden.

Læs: Sådan installeres og bruges en VPN på Fire Stick

Hvad der forårsager buffering på FireStick

Der er en række faktorer, der kan forårsage bufferingsproblemet. Her er nogle af de mest almindelige årsager til, at buffering sker på FireStick:

 • Langsom internetforbindelse: Det anbefales, at du har mindst 10 Mbps til 1080p og 20 Mbps til 4K-streaming. Hvis din internetforbindelse er langsom, vil du opleve problemer med buffering
 • ISP Throttling: Din internetudbyder sænker muligvis din tilslutningshastighed fra tid til anden, hvis de registrerer for meget streamingaktiviteter
 • Modem langt fra FireStick: Hvis din FireStick er placeret for langt fra dit Wi-Fi-modem, vil din signalstyrke være svag og forårsage bufferingsproblemer
 • Kører lavt på RAM: Det er ikke ualmindeligt, at FireStick løber tør for RAM. Der kan være mange unødvendige apps, der kører i baggrunden
 • Kører lavt på lager: Igen er det almindeligt blandt FireStick-brugere. Enheden har kun 8 GB plads, hvoraf mange allerede er brugt op af OS
 • FireStick overophedning: Hvis din FireStick overophedes, kan det sandsynligvis forårsage problemer med buffering
 • Forældet Firestick OS: Du kan opleve problemer med buffering på FireStick, hvis det kører på et forældet operativsystem

Sådan rettes FireStick-bufferingsproblemer

Nu hvor vi har set på nogle af de mest almindelige faktorer, der forårsager buffering på FireStick, lad os finde løsningen. Her kommer de.

1. Genstart FireStick

Hvis du ikke rigtig kan sætte en finger på den nøjagtige årsag, der forårsager FireStick-bufferingsproblemet, kan et trick, så enkelt som genstart, være løsningen.

Faktisk er genstart en af ​​de mest basale fejlfindingsmetoder, og det burde være en af ​​de første, der prøver. Det kan løse mange problemer.

Her er trinnene:

 • Gå til FireStick Indstillinger

Firestick-bufferingsproblem

 • Klik Min Fire TV

Sådan rettes buffering på ildsted

 • Klik Genstart

Sådan rettes buffering på ildsted

 • Klik Genstart at bekræfte

Fix ildstødbuffer

2. Pas på internethastighed

Du har sandsynligvis et højhastighedsbredbånd, og internethastighed er ikke et problem for dig. Jeg vil dog stadig anbefale dig at kontrollere internethastigheden som det første fejlfindingstrin.

Hvis det viser sig, at du faktisk får ønsket internethastighed på FireStick, vil du have taget denne bekymring ud af vejen.

Og hvis det er den langsomme internetforbindelse bag bufferingsproblemer, kan du altid kontakte din internetudbyder for at finde ud af årsagen, eller du kan endda endda få en ny forbindelse.

Enhver hastighed over 10 Mbps er god nok til streaming i op til 1080p opløsning

Hvis du streamer 4K-videoer, anbefales mindst 20 Mbps.

Sådan kontrolleres internethastighed på Firestick

Hvis din Firestick ikke modtager den ønskede internethastighed, er det her, du skal gøre næste-

Kontroller og forbedrer Wi-Fi-signalstyrken

Signalstyrke spiller en nøglerolle i en glat streamingoplevelse. Signalstyrken er stærkere, når modemet er i nærheden af ​​din FireStick og svagere, når det er langt.

Sådan kan du kontrollere signalstyrken på FireStick og handle i overensstemmelse hermed:

 • Gå til Indstillinger fra FireStick-startskærmen

Firestick-bufferingsproblem

 • Klik Netværk i næste vindue

Sådan rettes buffering på ildsted

 • Fremhæv din Wi-Fi-adresse / navn
 • Til højre finder du status under Signalstyrke

Firestick-bufferingsproblem

Hvis det siger Meget Godt, får du ordentlige Wi-Fi-signaler. Hvis det siger dårlig eller svag, er der et problem.

Normalt skal modemet være inden for 20-30 fod fra enheden for at få den bedste signalstyrke. Hvis dit modem er længere end dette, kan du overveje at købe en Wi-Fi Extender. Som navnet antyder udvider en Wi-Fi Extender dækningsområdet for dit modem, så det er effektivt i et større område.

Du skal også sørge for, at der ikke er for mange elektriske enheder i nærheden af ​​dit modem, der kan forårsage interferens med signalet.

Og placer eventuelt modemet lidt højere op (6ft eller højere) for bedre signaldækning.

Brug Ethernet-kabel til kabelforbindelse

Brug amazon ehternet-adapter for at forhindre buffering på ildstedEn kabelforbindelse er normalt meget hurtigere end den trådløse forbindelse. For det første behøver det ikke at stole på routerens nærhed fra enheden. Ethernet-ledningen er sluttet direkte til din FireStick.

For det andet er der ingen hindringer mellem routeren og enheden. Mange elektriske såvel som visse mekaniske forhindringer har en tendens til at svække Wi-Fi-signalet.

Du kan kontrollere eller endda rette buffering på FireStick med den kabelforbundne forbindelse. For den kabelforbundne forbindelse på FireStick kan du købe Amazon Ethernet-adapter til Amazon Fire TV-enheder fra Amazon.com.

Internet / LAN-ledningen og strømkablet fra din FireStick-strømadapter går i Ethernet-adapteren. Og så er et enkelt kabel fra Ethernet-adapteren tilsluttet din FireStick.

Bemærk, at du IKKE behøver at købe Ethernet-adapteren, hvis du allerede får betydelig netværkshastighed gennem din Wi-Fi-forbindelse.

3. Brug en VPN til at forhindre buffering

Anbefales til bedre hastighed såvel som fortroligheden

privat streaming

Internet-throttling er en almindelig praksis blandt internetudbydere. Din internetudbyder kan muligvis bremse din internetforbindelse, når der opdages streamingaktiviteter ud over et vist niveau. Som et resultat kan du opleve buffering på FireStick.

Heldigvis kan dette let undgås ved at bruge en VPN til FireStick. En god  VPN vil ikke kun stoppe din internetudbyder fra at slå gashastigheden op, men vil have gavn på flere måder, såsom:

 • Skjul streamingaktiviteter fra regeringsovervågning og internetudbyder
 • Anonyme torrent-downloads
 • Beskytter personlige oplysninger fra hackere
 • Fjern blokering af geo-begrænset indhold (herunder Netflix, BBC iPlayer, Prime Video, Hulu, HBO osv.)

Efter min erfaring er ExpressVPN den bedste VPN til FireStick. Den bruger den bedste krypteringsteknologi og er også den hurtigste VPN.

I øjeblikket tilbyder ExpressVPN en 49% rabat på sin årlige plan. Desuden får du 3 måneder gratis med denne plan. Og det tilbyder også en ubetinget 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Her er, hvad du kan gøre for at få ExpressVPN og undgå buffering på FireStick:

 • Klik her for at tilmelde dig ExpressVPN
 • Når du har din ExpressVPN-konto, skal du tænde for din FireStick og vælge søgemulighed i øverste venstre hjørne af startskærmen

Fix ildstødbuffer

 • Søg efter ExpressVPN, og klik på det i søgeforslagene. Følg instruktionerne på skærmen for at installere ExpressVPN

Firestick-bufferingsproblem

 • Åbn ExpressVPN, og log ind med dine kontonet loginoplysninger, du oprettede under tilmeldingen

Sådan rettes buffering på ildsted

 • Opret forbindelse til en VPN-server og start streaming

Sådan rettes bufferstuffe

4. Ryd op FireStick RAM

FireStick har en RAM-størrelse - 1 GB på FireStick 2nd Gen og 1,5 GB på FireStick 4K. Det er ikke rigtig meget, men nok til en streamingenhed. Imidlertid har en sådan lille hukommelse en tendens til at blive optaget temmelig for hurtigt.

Lav RAM-plads er en af ​​de skyldige i den buffering, du oplever på FireStick. Du vil blive overrasket over at vide, at nogle apps fortsætter med at hæve RAM, selv når du lukker dem.

Du kan rydde RAM-pladsen ved blot at lukke baggrundsprogrammerne. Men hvordan ville du finde hvilke apps, der rent faktisk kører i baggrunden? Tvinge til at lukke alle de installerede apps individuelt er kedeligt og tidskrævende.

Heldigvis er der en app, du kan bruge til at finde ud af baggrundsprogrammerne og til at lukke dem. Det kaldes Baggrundsapps og procesliste. Du kan få denne gratis app fra Amazon Store.

Her er trinnene til at downloade baggrundsapps & Process List-app og for at bruge den skal du lukke baggrundsapps:

 • Gå til Søg fra FireStick-startskærmen

Fix ildstødbuffer

 • Søg efter appen Baggrundsapps og procesliste, og følg instruktionerne på skærmen for at installere den

Sådan rettes bufferstuffe

 • Åbn appen. Denne promp vises første gang.
 • Fjern markeringen i indstillingen 'Åbn app ved start', hvis du ikke ønsker, at appen skal åbnes automatisk, hver gang du genstarter din FireStick
 • Klik Forstået! knap

Buffere på amazon ildsted

 • Du vil se listen over alle de apps, der kører i baggrunden. Klik Luk alle apps i øverste venstre hjørne

Sådan rettes buffering på ildsted

 • Du vil se følgende vindue for den første app på listen. Gå videre og klik Tvunget stop
 • Når du er færdig, skal du trykke på tilbage-knappen på fjernbetjeningen.

Fix ildstødbuffer

 • Du vil se de samme muligheder for den næste app på listen. Klik Tvunget stop igen.
 • Gentag dette, indtil du har dræbt alle baggrundsapps

Bemærk: Tving ikke tæt ExpressVPN (eller nogen anden VPN), der kører i baggrunden. En VPN kører i baggrunden, mens den leverer sikkerhed. Tvinge til at lukke VPN kan forårsage, at du mister forbindelsen til den sikre VPN-server. VPN-apps tager alligevel ikke meget plads.

5. Ryd cache / data til streaming-app

Rydning af cachen til streaming-apps kan hjælpe dig med bufferen på FireStick. Mange brugere har rapporteret, at tredjeparts apps som Cinema APK, Cyberflix TV, Ola TV, BeeTV osv. Har fungeret bedre, efter at de har ryddet deres cache.

Du kan også rydde appdataene for at nulstille appen helt til dens standardindstillinger fra fabrikken.

Her er trinnene:

 • Gå til FireStick Indstillinger fra startskærmen

hvordan man løser problemer med firestick-buffering

 • Klik Applikationer

firestick-buffering

 • Åben Administrer installerede applikationer

firestick buffering problemløsning

 • Du skal nu se denne liste over de installerede apps
 • Gå videre og klik på streaming-appen med bufferspørgsmål

Klik på appen med ildsproblemet med ildsted

 • Du finder oplysninger om appdata og cache-data i højre del af dette vindue

Du kan gøre et af følgende:

 • Slet data: Det vil rydde alle de apprelaterede data (inklusive eventuelle loginoplysninger) og nulstille appen til fabriksindstillingerne. Det vil også rydde cachen
 • Ryd cache: Hvis du bare vil rydde cachen og holde de resterende data intakt, skal du vælge denne mulighed i stedet

ryd cache for at stoppe buffering på ildsted

6. Tilpas dine personlige indstillinger

Amazon overvåger og indsamler dine data under påskud af markedsføring og forbedring. Det vil sandsynligvis kompromittere dit privatliv. Men det er ikke bare det.

Hvis du konstant overvåger og indsamler dine data, skal dit FireStick OS holde visse processer kørt i baggrunden. Dette kan bremse din FireStick og til sidst forårsage bufferingsproblemer.

Sådan kan du deaktivere dataovervågning og dataindsamling:

 • Åben Firestick Indstillinger fra startskærmen

Firestick-bufferingsproblem

 • Klik Indstillinger på næste skærm

Sådan rettes buffering på ildsted

 • Klik Privatindstillinger

Fix ildstødbuffer

 • Sluk for følgende muligheder: Data om enhedsbrug og Saml data om brug af apper

Sådan rettes bufferstuffe

 • Nu skal du trykke på tilbage-knappen en gang og klikke på Dataovervågning

Buffere på amazon ildsted

 • Sluk Dataovervågning

Firestick-bufferingsproblem

7. Kontroller og opdater FireStick OS

Det er sjældent, men ikke uhørt. Forældet FireStick OS kan være årsagen til, at du oplever problemer med buffering.

Normalt opdaterer din FireStick sig selv automatisk, når den nye OS-version er tilgængelig. Nogle gange er det måske ikke.

Så her er trinnene til at tjekke efter og installere OS-opdateringer:

 • Gå til FireStick Indstillinger

Firestick-bufferingsproblem

 • Åben Min Fire TV

Sådan rettes buffering på ildsted

 • Klik Om

Fix ildstødbuffer

 • Klik Søg efter opdateringer

Buffere på amazon ildsted

 • Vent et par sekunder. Din FireStick fortæller dig, om der er brug for opdateringer, eller om din enhed allerede er opdateret

Sådan rettes bufferstuffe

8. Undgå FireStick-overophedning

Overophedning kan forårsage funktionsfejl på enheden. Det kan også forårsage buffering eller streaming af problemer på FireStick. Derfor er det vigtigt, at du holder din FireStick fra overophedning.

Her er vores detaljerede vejledning om, hvordan man løser FireStick-opvarmningsproblem.

Mens din FireStick kan køre i flere timer uden problemer, anbefaler jeg, at du giver den lidt hvile fra tid til anden.

Lad det ikke være tændt natten over. Tag stikket ud af strømkilden.

Hvis du mener, at FireStick har overarbejdet, skal du tage stikket ud af strømkilden og lade det køle ned i mindst 30 minutter.

9. Brug Real-Debrid til tredjepartsapps

Real Debrid er et premium-hoster, der fungerer med en lang række tredjeparts FireStick-apps såvel som Kodi-tilføjelser.

Normalt forbindes apps og tilføjelser til de offentlige servere. Sådanne servere giver adgang til næsten enhver. Som et resultat har de en stor tilstrømning af trafik. Dette medfører til gengæld problemer med serverafbrydelse, nedetid og buffering på FireStick.

Real-Debrid er på den anden side en betalt tjeneste. Det begrænser serveradgangen til premium-brugere. Derfor er strømme fra Real Debrid meget hurtigere og pålidelige.

Du kan integrere Real-Debrid med næsten alle de populære apps som Cinema HD APK, CyberFlix TV, BeeTV og mere.

Læs: Sådan konfigureres og bruges Real Debrid

Afslutter

Jeg håber, at denne artikel vil hjælpe, hvis du oplever problemer med buffering på FireStick. Vi har forsøgt at inkludere alle mulige scenarier og løsninger. Men hvis du føler, at vi har gået glip af noget vigtigt, er du velkommen til at fortælle os det via kommentaredelen nedenfor.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me