Bästa IPTV-spelare för din IPTV-tjänst

>

I det här inlägget hittar du listan över de bästa IPTV-spelarna för Fire Stick, Fire TV, Android TV Boxar, Smart TVs, Android Mobiles, iOS, Windows PC och mer. Även om vissa av spelarna på den här listan inte har en särskild app för Windows och macOS, kan du använda dem med hjälp av en Android-emulator. 

bästa iptv-spelare

IPTV-spelarna som finns här kan användas med många IPTV-tjänster. Den viktiga punkten att notera är att apparna som listas här bara är spelarna och inte tillhandahåller några IPTV-kanaler.

För att kunna använda dessa IPTV-spelare måste du ha en befintlig IPTV-prenumeration. Dessutom måste din nuvarande IPTV-prenumeration stödja M3U-spellistor eller EPG.

IPTV-spelarna kan användas med både officiella och tredjeparts IPTV-tjänster med M3U-spellista och / eller EPG-support.

NOTERA: Denna sida omfattar endast IPTV-spelare och inte tjänsterna. Du kan kolla listan över leverantörer av IPTV-tjänster här. 

Vad är IPTV-spelare?

Det är alla appar eller tjänster som kan spela IPTV-kanaler från din nuvarande IPTV-prenumeration. Så du köper en IPTV-prenumeration från din leverantör och spelar kanalerna med en IPTV-spelare.

De flesta IPTV-leverantörer har sina egna appar eller klient. Du kan installera appen separat på de enheter som stöds.

Men om du använder flera IPTV-abonnemang blir hanteringen enklare med en IPTV-spelare. Du behöver inte installera flera appar från olika prenumerationer. Du kan logga in på dem alla via en enda IPTV-spelare.

De flesta IPTV-spelare kräver att du loggar in antingen med M3U-spellistans URL eller EPG-URL. Vissa stöder också API-inloggningar.

Detta betyder att din befintliga IPTV-leverantör måste stödja M3U- eller EPG-URL- eller API-inloggning (om IPTV-spelaren stöder det).

Vanligtvis, när du registrerar dig för IPTV-tjänsten, skickas M3U- eller EPG-URL- och API-inloggningsuppgifter till dig i din registrerade e-postadress. Om du inte har tagit emot det kan du behöva kontakta din IPTV-tjänsteleverantör.

IPTV-spelarna som listas här har en länk till sina respektive guider. Du hittar installations- och installationsproceduren i dessa guider.

Fördelar med att använda en IPTV-spelare

Här är några av anledningarna till att du vill använda en IPTV-spelare över den ursprungliga appen för din IPTV-leverantör:

  • Vanligtvis är IPTV-spelarna mer användarvänliga än de ursprungliga apparna
  • IPTV-spelare stöds vanligtvis på fler enheter än APK: er från dina IPTV-tjänsteleverantörer
  • Du kan konfigurera och hantera flera IPTV-prenumerationer med en enda app. Det finns inget behov av att installera flera appar från flera leverantörer
  • IPTV-spelare är officiellt tillgängliga på de flesta enhetsplattformar. Till skillnad från de ursprungliga apparna behöver de inte laddas i sidled (utom på Amazon Fire TV & FireStick)
  Migliori servizi IPTV (febbraio 2023)

Är IPTV-spelare lagliga?

Ja det är de.

IPTV-spelare låter dig helt enkelt spela IPTV-kanaler från din befintliga IPTV-prenumeration. De tillhandahåller inget eget innehåll. De är inte värd för några kanaler. De underlättar bara uppspelningen.

Faktum är att alla IPTV-spelare som finns i den här artikeln är tillgängliga via officiella källor som Google Play Store, Apple App Store, etc..

Uppmärksamhet: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din enhet kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra VPN och dölja din identitet så att din filmupplevelse inte tar en dålig vändning.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

  • Hur man installerar VPN på FireStick / Fire TV
  • Hur man installerar VPN på andra strömningsenheter

Bästa IPTV-spelare

Här kommer vår lista över bästa IPTV-spelare. Ta en titt.

Perfekt spelare IPTV

bästa iptv-spelare

Perfect Player är förmodligen de mest populära IPTV-spelarna för närvarande. Med ett snyggt och användarvänligt gränssnitt låter den här spelaren dig strömma genom din favorit IPTV-tjänst med ganska enkelt. Appen stöder flera URL-format (M3U, XC, XSPF) och EPG-format (XMLTV, JTV).

Tydligen är Perfect Player IPTV en IPTV-spelare och är inte värd för sitt eget innehåll. Du måste källa till innehållet från IPTV-tjänsteleverantörerna som stöder spellistor eller EPG.

En av de största fördelarna med Perfect Player är att den låter dig hantera flera IPTV-abonnemang från samma skärm. Om du använder mer än en IPTV-leverantör kan du komma åt dem alla på ett ställe.

Perfect Player är officiellt tillgängligt på iOS- och Android-enheter via App Store och Play Store. Det är sidolastat på dina Amazon FireStick och Fire TV-enheter. Du kan också ladda ner det för Windows och Linux från dess officiella webbplats (niklabs.com).

  GSE Smart IPTV voor FireStick, Android en iOS

Hur man laddar ner och installerar Perfect Player

GSE Smart IPTV

iptv-spelareGSE Smart IPTV är en annan IPTV-spelare med möjlighet att logga in med flera IPTV-abonnemang. Detta gör det till ett utmärkt alternativ att titta på kanaler via alla dina prenumerationer på ett ställe. Allt du behöver är din IPTV-tjänsteleverantör för att stödja spellistor och EPG-format.

Du kan antingen ladda ner spellistan och / eller EPG till din enhet och importera lokalt eller använda en URL / hyperlänk som stöds. Du kan också importera spellistor från en FTP-server. För närvarande stöder GSE Smart IPTV både M3U- och JSON-format för spellistor.

Förutom IPTV låter den här appen också spela media från den lokala lagringen. Du kan även använda externa spelare som MX Player.

GSE Smart IPTV har ett intuitivt, användarvänligt gränssnitt som låter dig komma igång direkt. Det är också lätt att importera M3U och EPG.

Du kan få GSE Smart IPTV officiellt från Apple Store och Play Store för iOS respektive Android-enheter. Det måste dock sidledas på Amazon Fire TV- och FireStick-enheter. Det är inte heller tillgängligt på Windows och macOS, men man kan använda det med en Android-emulator (som BlueStacks).

Hur man installerar GSE Smart IPTV

IPTV Smarters

iptv smartersIPTV Smarters är verkligen ett smart sätt att hantera dina IPTV-abonnemang. Med den här appen behöver du inte vara beroende av din IPTV-leverantör för gränssnittet såväl som för videospelarens alternativ. Med IPTV Smarters kan du integrera ditt befintliga IPTV-abonnemang och lägga ut kanalerna i ett användarvänligt gränssnitt. Den har också en egen videospelare, som vanligtvis är bättre än standardspelarna som är inbyggda i IPTV-leverantörernas appar.

Med IPTV Smarters IPTV-spelare kan du logga in med ditt befintliga prenumeration antingen via Playlist-filen / M3U URL eller via Xtream Codes API.

Även om Xtream-koder har tagits bort kan du använda ett motsvarande API om din IPTV-leverantör stöder en.

Liksom de andra IPTV-spelarna på den här listan kan du logga in med flera IPTV-abonnemang (från samma leverantör eller olika leverantörer).

Medan IPTV Smarters måste laddas på FireStick och Fire TV-enheter, är det officiellt tillgängligt för Android-mobiler och iOS via Google Play Store och App Store.

Hur man installerar IPTV Smarters

Smart IPTV

bästa iptv-spelare för eldstickSmart IPTV är en betald IPTV-spelare som kräver en engångsavgift på 5,49 EUR eller cirka 6,10 USD per enhet. Tydligen är alla andra tjänster på denna lista gratis.

  Beste IPTV-spillere for din IPTV-tjeneste

Denna IPTV-spelare stöds på en rad enheter, inklusive smarta TV-apparater, Android TV-lådor, Amazon Fire TV och FireStick, Mag-enheter och mer. På de flesta enheter kan du ladda ner den direkt från de officiella appbutikerna. Det måste emellertid laddas på Amazon FireStick.

Smart IPTV stöds för närvarande inte på iOS-enheter.

Medan Smart IPTV stöder M3U-spellistformat, liksom de andra spelarna på den här listan, kan du importera spellistan direkt via appen. När du köper appen för din enhet tilldelas du en MAC-adress. Du måste gå till my.siptv.app via en mobil- eller datorwebbläsare och använda MAC-adressen för att ladda upp spellistan.

Förutom M3U-format stöder Smart IPTV också XMLTV EPG URL.

Smart IPTV är inte så enkel som de andra alternativen i denna lista över bästa IPTV-spelare. Det är dock fortfarande populärt på grund av stöd för flera enheter och stabil användarklient.

Hur man installerar Smart IPTV

Kodi

kodi iptv-spelareKodi är en av de mest populära mediaspelarna. Det låter dig strömma onlineinnehåll genom olika tillägg. Du kan spela filmer, program, Live TV och mer.

Vad många inte vet är att Kodi också kan användas som en IPTV-spelare. Du kan göra det med Kodi-tillägget som heter PVR IPTV Simple Client som är tillgängligt via det officiella Kodi Add-on Repository.

Du kan använda vilken IPTV-prenumeration som helst med det här tillägget så länge det stöder M3U-spellistans URL eller XMLTV EPG-URL.

Kodi är kompatibel med ett brett utbud av enhetsplattformar än de andra apparna på den här listan över bästa IPTV-spelare. Förutom Amazon Fire TV, Android TV, Android Mobiles, iOS Mobiles, fungerar Kodi också på Windows, Mac, Linux-datorer, Raspberry Pi och mer.

Därför, om din enhet inte stöder någon av ovanstående IPTV-spelare, prova Kodi med PVR IPTV Simple Client-tillägg.

Hur du installerar tillägg av PVR IPTV Simple Client på Kodi

Avslutar

Så här är vår lista över bästa IPTV-spelare. Som ni måste ha märkt kan dessa IPTV-spelare laddas ner från de officiella kanalerna på olika enheter som Android-mobiler och iOS. De är emellertid inte tillgängliga i Amazon Store. Därför måste du ladda dem på din FireStick eller Fire TV. Om du tror att vi saknade en bra IPTV-spelare som borde vara en del av denna lista, vänligen meddela oss via kommentaravsnittet nedan.

Relaterad:

Sapphire Secure IPTV
Sportz TV IPTV
Snabba upp IPTV

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me