15 най-добра телевизия на живо Kodi Addons (2018)

>

В тази статия ще научите за най-добрите добавки на живо от Kodi на живо. Изброените тук добавки работят във всички кутии на Kodi, включително FireStick, компютър, Android TV, мобилни телефони с Android и таблети и т.н..

Обичам да се настройвам на любимия ми канал за кабелна телевизия, когато имам възможност. Но традиционният начин за гледане на телевизия чрез кабелна връзка само става все по-скъп. И това ме кара да обмислям други варианти.

През последните няколко години предаването на телевизия на живо по интернет се превърна в по-мейнстрийм, отколкото преди. Вече започнахме да режем кабела и приемаме онлайн начина на гледане на телевизия. Благодарение на добавките на TV Kodi на живо, гледането на телевизия на свързаните с интернет устройства стана още по-лесно и удобно.

Kodi е универсален медиен плейър, който възпроизвежда съдържанието от локалното хранилище, съдържанието при поискване в интернет, както и телевизията на живо. Ако сте нови за Kodi, разгледайте моето крайно ръководство за начинаещи за Kodi.

За да гледате телевизия на живо на Kodi, всичко, което трябва да направите, е да намерите подходящия добавка, която ви позволява да предавате любимите си канали. Въпросът е как да намерите най-добрите добавки на телевизия на живо за Kodi? Популярността на играча на Kodi нараства през последните години. Има стотици добавки на Kodi, от които можете да избирате. За съжаление, не всички добавки работят правилно. Затова ни е трудно да намерим тези, които го правят.

Най-добрата телевизия на живо Kodi Addons

Подбрахме някои от най-добрите добавки на телевизия на живо за Kodi, които всъщност работят. В тази статия ще ви покажа как да гледате телевизия на живо на Kodi. Продължавай да четеш!

най-добрите коди на живо телевизионни добавки

Внимание KODI Потребители: Прочетете, преди да продължите

Kodi Addons / builds предлага неограничено поточно съдържание, но също така може да ви изпадне в правни проблеми, ако бъдете хванати да стриймират безплатни филми / телевизионни предавания / спорт. На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва винаги да свързват VPN, докато стриймират онлайн. Един добър Kodi VPN крие вашата идентичност, заобикаля правителственото наблюдение, геоблокираното съдържание и дроселирането на ISP (което също помага при без буферно стрийминг).

Използвам ExpressVPN, който е най-бързият и сигурен VPN. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon FireStick. Вие получавате 3 месеца безплатно и спестявате 49% от годишните си планове. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не сте доволни, винаги можете да поискате възстановяване на средства.

Кликнете ТУК, за да получите 3 месеца безплатно и спестите 49% от ExpressVPN

Прочетете: Как да инсталирате и използвате Kodi VPN

1. Безкористен

Самоотвержен е предпочитаният избор на онези, които търсят добавки на телевизия Kodi на живо. Тази добавка ви носи здравословна библиотека от телевизионни канали на живо от много части на света, включително от САЩ. Можете да гледате спорт, предавания, филми, денонощни предавания и много повече през тази добавка. В добавката има и няколко премиум сателитни канала и можете да ги гледате безплатно. Безкористно може да се инсталира от хранилището на отметки, което е част от източника на телевизия Bliss. Аз лично използвам Selfless от известно време и го намирам за по-добър от много други добавки към телевизия на живо.

Repo Източник: http://bliss-tv.com/blisstv/

Как да инсталирате Selfless Kodi Addon

2. Хронос

Хронос е поредният адон, когото обичам напоследък. Той няма толкова премиум канали, колкото Selfless, но общият списък с канали е също толкова голям, колкото всеки. Независимо дали искате да гледате спорт, новини, плуване за възрастни, анимационен филм или филми, предавания, Chronos има всичко за вас. Можете да получите този аддон от източника на SkyDarks. Отнема не повече от няколко минути, за да инсталирате Chronos и да започнете да гледате любимите си канали. Chronos също има специална категория за спортове, наречена „Спорт на живо“. Излишно е да казвам, че тук можете да гледате широка гама от спортове на живо през няколко потока. Този addon обаче не е само за телевизия на живо в Kodi; тя също има някои по поръчка съдържание.

Repo Източник: http://www.skydarks.com/skydarks/

Как да инсталирате Chronos Kodi Addon

3. ТВ ТУГА МИЛАНО

Сега, TV Tuga Milhano не е непременно един от най-популярните добавки на TV Kodi на живо. Но открих този аддон не много отдавна и вярвам, че си струва да бъдеш част от този списък. TV Tuga се фокусира основно върху телевизионните канали на португалски език. Въпреки това ще намерите и много канали на английски. В добавката има и специална секция „World TV“, където можете да намерите телевизионни канали от цял ​​свят. Можете да инсталирате тази добавка на Kodi TV на живо директно от zip файл, без да минавате през никакво хранилище.

Източник: http://j2mf4.com/download/

4. cCloud TV

cCloud TV addon ви предлага десетки програми на живо и широк спектър от телевизионни канали от САЩ и Великобритания. Лесно е един от най-добрите добавки на Kodi за телевизия на живо, които ще намерите. Тук можете да гледате телевизионно съдържание на живо, свързано със спорт, новини, начин на живот, музика, филми, телевизионни предавания и много други. Освен това има раздел „Не-английски / международен“, който ви позволява да предавате канали от цял ​​свят. Ако търсите висококачествено телевизионно съдържание на живо, опитайте cCloud TV. Можете да инсталирате cCloud от хранилището Kodil.

Източник: http://kdil.co/repo/

Как да инсталирате cCloud TV на Kodi

5. Яростни потоци 

Furious Streams има огромна колекция от телевизионни канали на живо от Великобритания и САЩ. Този адон съдържа 5 списъка на безплатните телевизионни канали на живо от тези две места на началния си екран. Освен това има специална категория за спортните канали. Няма да откъсвам думи, като казвам, че бях повече от малко впечатлен от яростни потоци. Ето защо не се колебаех да превърна този адон в част от най-добрите добавки на телевизия на Kodi на живо. Както е при другите телевизионни канали на живо, може да не намерите всички потоци във Furious Stream, работещи през цялото време. Но той има повече възпроизвеждани потоци от няколко други добавки на телевизия на живо, които съм използвал. Furious Streams се хоства в хранилището на Brettus Builds и за да го инсталирате са нужни само няколко минути.

Източник: http://brettus.hol.es/

Как да инсталирате Furious Streams на Kodi

6. Устойчивост

Когато за първи път инсталирах и започнах да изследвам Съпротивата, почувствах, че тази добавка на телевизия на Kodi на живо е само за испанските канали. Но когато изкопах по-дълбоко, открих, че има и солидна колекция от английски канали. Не бих казал, че Съпротивата е най-добрият добавник на телевизия на живо. Но библиотеката му от канали е достатъчно задоволителна, за да си спечели място в този списък. Разработчиците очевидно имат собствено хранилище, едноименно за addon - Resistance - откъдето можете да инсталирате Resistance addon. Тази добавка ви позволява да гледате спортове на живо, музика, филми, предавания, новини и други.

Източник: http://resistance.es/info/

Как да инсталирате Resistance Kodi Addon

7. IPTV Bonanza

Да! IPTV Bonanza е достъпен чрез два източника, Maniac Repository и Kodil Repository. Можеш инсталирайте този аддон от двете, тъй като и двете работят. IPTV Bonanza, както обещава името, със сигурност изглежда като банан на телевизионното съдържание на живо. Той има буквално стотици телевизионни канали на живо от цял ​​свят. Това означава, че има почти всеки канал, който бихте искали да гледате. И така, защо тази добавка на телевизия на Kodi на живо го прави толкова далеч в списъка, а не в горната му част? Това е така, защото каналите са изброени доста случайно и не винаги е лесно да намерите този, който търсите. Няма жанрови категории. Каналите са категоризирани на случаен принцип, предимно от името на държавата. За съжаление списъкът дори не е азбучен. Ако обаче можете да увиете главата си около списъка, уверен съм, че наистина ще се насладите на добавката на телевизия на живо от IPTV Bonanza за Kodi.

Източник: http://catoal.org/Repositorios/ & http://kdil.co/repo/

Как да инсталирате IPTV Bonanza на Kodi

8. Ultra IPTV 

Точно като IPTV Bonanza, Ultra IPTV също има богата колекция от телевизионни канали на живо от цял ​​свят. И точно като IPTV Bonanza, този добавка на Kodi TV на живо не организира правилно каналите си. По този начин търсенето на каналите по ваш избор става малко сложно. Щеше да е толкова по-добре, ако бяха категоризирали тези канали поне по език, ако не по жанр. Независимо от това, има много неща за гледане тук и ако се вгледате достатъчно внимателно, ще намерите любимите си канали. Има спорт, филми, предавания, новини и почти всичко, което може да поискате от стотици канали. И разбира се, всичко е безплатно.

Източник: http://cazlo.com/repo

Как да инсталирате Ultra IPTV на Kodi

9. Плейлисти на UK Turks

Плейлистите на UK Turks обхващат широк спектър от съдържание в различни категории, включително телевизия на живо на Kodi. Въпреки че този аддон е предимно за съдържание по заявка, той има отделен, специален раздел за телевизия на живо. И този раздел съдържа много телевизионни канали от Обединеното кралство, САЩ и други страни.

Този аддиен телевизор на Kodi на живо може да бъде инсталиран от хранилището на UKTurk Addon, което е първото, което получи актуална версия на добавката. Предлага се и в хранилище Kodil. Но забелязах, че Kodil не винаги има най-новата версия. След като инсталирате плейлисти във UK Turks, ще ви трябва ПИН за достъп. ПИН кодът може да бъде генериран в UTPIN.com.

Източник: https://addoncloud.org/ukturk/install

Как да инсталирате плейлисти на UK Turks

10. Американо туга

Има голям шанс, че може би дори не сте чували за тази добавка на TV Kodi на живо. Натъкнах се на него само преди няколко седмици и реших да го запазя. Защо? По простата причина ми позволява да гледам телевизионни канали на живо от цял ​​свят без никакви излишни. Началният екран на тази добавка разполага с различни категории с връзки към десетки канали. Тези категории са най-добре за страната, но също така ще намерите секции като VIP Kids TV, филми и др. American Tuga е част от хранилището на VIP Secret и точно там можете да го инсталирате от.

Източник: http://team-vipsecret.com/

11. Луди потоци

Mad Streams е още една добавка, която бихте искали да опитате, ако искате да гледате телевизия на живо на Kodi. Този аддон има много телевизионни потоци на живо за някои популярни телевизионни канали. В момента Mad Streams е офлайн за поддръжка и актуализация на версиите. Ще ви уведомим, след като отново е онлайн.

Източник: http://bliss-tv.com/blisstv/

12. SportsDevil

SportsDevil редовно се включва сред най-добрите добавки за гледане на телевизия на живо на Kodi. Тя има тази огромна колекция от канали от почти всички места по света. Името на аддона подсказва, че всичко е свързано със спорта. Вярно е, че голяма част от SportsDevil е посветена на спорта. Основният му екран разполага с две отделни секции за спорт - спортове на живо & Спортна телевизия. За SportsDevil обаче има повече от спорт.

Има раздел „Телевизия на живо“, който освен това има категория „ShadowsNet.ro (World TV)“. Частта от световната телевизия на този аддон ви позволява да изследвате телевизионни канали на живо от САЩ, Великобритания, Германия, Италия, Франция и др.

Можете да инсталирате SportsDevil от хранилището Kodil. Можете също така да откриете, че SportsDevil е част от почти всички други основни хранилища, включително Supremacy, Maverick, UKTurk Addon Repository и т.н., но Kodil изглежда има най-новата версия на този addon и затова е най-добрият източник за инсталиране на SportsDevil от.

Източник: http://kdil.co/repo/

Как да инсталирате SportsDevil Kodi Addon

13. Mobdro

Mobdro е един от много популярните добавки на Kodi и е достъпен за изтегляне от хранилището на Kodil. Въпреки че Mobdro по същество е добавка при поискване, той разполага с категория, наречена „Канали“, която има прилична колекция от някои широко гледани сателитни канали. Mobdro има богата гама от съдържание и ви позволява да гледате канали на живо в различни категории, включително филми, телевизионни предавания, забавления, спорт, музика и други. Този аддон също редовно се актуализира с новото съдържание.

Repo Източник: http://kdil.co/repo/

Как да инсталирате Mobdro на FireStick

14. Ultimate IPTV

Подобно на IPTV Bonanza и Ultra IPTV, Ultimate IPTV също има голяма колекция от сателитни телевизионни канали от цял ​​свят. Точно както другите два, Ultimate IPTV каналите също по някакъв начин са подредени и поставени на случаен принцип. Така че ще трябва да кликнете през екраните, за да намерите това, което търсите. Хубавото е, че ако сте готови да работите за него, е по-вероятно да намерите любимия си канал тук, отколкото където и да е другаде.

Източник: http://kdil.co/repo/

15. USTVnow

USTVnow е абонаментна услуга, предлагаща телевизионно предаване на живо по американските сателитни канали на американците извън страната, като например военния персонал в разполагането. Тази услуга е посочена като USTVNow Plus в официалното хранилище на Kodi. Първо ще трябва да се регистрирате за акаунта в USTVnow и след това да инсталирате неговата телевизия Kodi addon на живо, за да използвате услугата. USTVnow има многостепенна структура на цените, като основният план е безплатен. Но безплатният план предлага само до 6 канала и ограничени функции. Платените абонаменти започват от $ 14.99 и предлагат повече канали (до 24) и по-добри DVR възможности. Можете да посетите http://watch.ustvnow.com/guide и да научите повече за плановете и каналите.

Преди да започнете да стриймирате с Kodi Addons / Builds, бих искал да ви предупредя, че всичко, което предавате в Kodi, е видимо за вашия интернет доставчик и правителството. Това означава, че поточното съдържание, защитено с авторски права, (безплатни филми, телевизионни предавания, спорт) може да ви изпадне в правни проблеми.

На потребителите на Kodi настоятелно се препоръчва да свързват VPN, докато стриймират. А VPN за Kodi ще заобикаля превключването на ISP, държавния надзор и гео ограничаването на популярни добавки. Винаги се свързвам ExpressVPN на всичките ми поточни устройства и ви предлагам да направите същото.

ExpressVPN е най-бързият и сигурен VPN. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ние не насърчаваме нарушаването на законите за авторското право. Но какво ще стане, ако неволно предавате съдържание от нелегитимен източник? Не винаги е лесно да се каже разликата между легитимен и незаконен източник.

И така, преди да започнете стрийминг на Kodi, ето как да получите VPN защита в 3 прости стъпки.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за Kodi.

свържете expressvpn за kodi

Обобщавайки

И така, ето нашия списък с най-добрите добавки на телевизия на Kodi на живо за 2018 г. Вярно е, че има още много. Но идеята е да намерим добавките, които наистина работят. Няма смисъл да преживявате проблемите с инсталирането на добавка, само за да откриете, че не работи. Лично съм инсталирал всяка една от тези добавки и ги тествах за стремеж. Моля, обърнете внимание, че тепърва ще намирам добавка на телевизия на живо за Kodi, която да може да пуска 100% потоци през цялото време. Но добавките, които изброих по-горе, имат по-обемни връзки и работят по-добре от останалите. Ако случайно се натъкна на някоя нова, ефективна телевизия на Kodi addon, непременно ще актуализирам този списък. В случай че откриете някой добавка, моля, споделете го с нас в секцията за коментари по-долу. Благодаря ви за четенето!

Свързани:

Най-добрите Kodi Builds
Как да направим Jailbreak Fire Stick
Как да актуализирате Kodi на Fire TV Stick
Как да коригирате буферирането на Kodi
Как да гледате Hotstar в САЩ

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me