Cum se instalează Liberatus Kodi Addon

>

În acest tutorial, vă voi oferi instrucțiunile detaliate pentru instalarea Liberatus addon pe Kodi. Instrucțiunile vor funcționa pe Amazon FireStick, Android TV Box, telefoane mobile, Nvidia Shield, calculatoare și toate celelalte hardware suportate de Kodi & platforme software.

Trebuie să fi observat că suplimentele de top, precum Neptune Rising și Placenta, nu se descurcă la fel de grozav de la închiderea Blamo Repo. Aceste suplimente sunt disponibile prin intermediul depozitelor alternative și nu al Blamo. Am căutat continuu noi suplimente pentru filme și emisiuni TV. Mă bucur că am descoperit câteva opțiuni cu adevărat interesante, cum ar fi Liberatus Kodi addon.

Liberatus este un addon rapid al Kodi, cu un catalog masiv de filme și emisiuni. Biblioteca de conținut este, de asemenea, actualizată în mod regulat. Cu acest addon Kodi, puteți viziona conținutul preferat timp de ore. Vă oferă fluxuri de bună calitate care vă permit să începeți rapid. Adăugul acceptă, de asemenea, Real Debrid, oferindu-vă acces la link-uri de o calitate chiar mai bună cu multe care pot transmite videoclipuri full HD. Să învățăm să instalăm Liberatus addon pe Kodi. Începem:

Cum se instalează Liberatus Kodi addon

ACTUALIZAȚI: REPOZITAREA PENTRU ACEST ADDON NU FUNCȚIONEAZĂ NICIODATĂ. Vă rugăm să consultați lista noastră cu cele mai bune funcționare Kodi Addons.

Acum veți învăța cum să descărcați și să instalați addonul Liberatus pe Kodi. Pentru a simplifica metoda, am împărțit fluxul procesului în trei părți, după cum urmează:

  • Partea 1: Activați surse necunoscute
  • Partea 2: Adaugă sursa BCRepo
  • Partea 3: Instalați Liberatus Kodi addon din Bandicoot Builds Repository

Vom parcurge acum fiecare parte în aceeași ordine, așa cum este listată mai sus.

Partea 1: Activați surse necunoscute

Kodi nu vă va permite să descărcați suplimente de la terți precum Liberatus până când nu aveți activate Surse necunoscute. Această opțiune este dezactivată implicit pentru a împiedica Kodi să instaleze suplimente dăunătoare și dăunătoare. Dar, îl puteți activa pentru additionarea Liberatus Kodi. Urmați pașii de mai jos:

# 1: Rulați aplicația Kodi pe dispozitivul dvs.

# 2: Navigați spre stânga sus și deschideți Setări

cum se instalează liberatus kodi addon

# 3: Selectați și deschideți Setarile sistemului

setări de sistem kodi

# 4: Faceți clic Add-on-uri opțiune din stânga

# 5: Selectați Surse necunoscute din dreapta aceluiași ecran și porniți-l dacă este oprit

kodi liberatus addon

# 6: Faceți clic da pentru a-l menține pornit când apare următoarea solicitare. Liberatus Kodi addon este în siguranță.

surse necunoscute

Acum continuăm procesul de instalare.

Partea 2: Adăugați sursa la Kodi

Kodi trebuie să știe de unde să descarce lucrurile. Și, pentru asta, trebuie să-l indicați către sursa (serverul) de unde se va face descărcarea. Așadar, pentru a instala addonul Liberatus pe Kodi, iată cum îi veți adăuga sursa:

# 1: Deschideți Kodi Setări din nou de pe ecranul de start

Pagina de pornire kodi

# 2: Acum deschideți Manager de fișiere opțiune atunci când este afișată următoarea fereastră

manager de fișiere kodi

# 3: Mergeți înainte și dați clic Adăugați sursa

cum să obțineți liberatus kodi addon

# 4: În următoarea fereastră, faceți clic pe

kodi liberatus addon

# 5: Introduceți următoarea adresă URL sursă în următoarea fereastră:  http://coots.co/_bcrepo/

Aceasta este sursa de unde vom obține addonul Liberatus Kodi. Asigurați-vă că ați introdus corect adresa URL. 

Lovit O.K 

liberatus kodi addon

# 6: Acum numele sursei trebuie furnizat în câmpul desemnat. Numele sursei nu trebuie să fie specific. Puteți introduce orice vă place.

Îl voi face relevant și identificabil tastând bcrepo ca nume sursă

Lovit O.K din nou

liberatus pe kodi

Sursa a fost astfel adăugată. Trecem la ultima parte acum.

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Partea 3: Instalați Liberatus Kodi Addon

Veți vedea că această parte este în continuare împărțită în două părți. Vom instala mai întâi Bandicoot Builds Repository din sursa adăugată mai sus. Din acest depozit, vom instala Liberatus addon pe Kodi. Iată cum merge:

# 1: Deschis Add-on-uri pe ecranul de pornire Kodi

liberatus addon pe kodi

# 2: Deschideți secțiunea Instalator de pachete pictograma care se află în partea stângă sus a ecranului următor (este cea care seamănă cu o casetă deschisă)

instalator de pachete kodi

# 3: Acum faceți clic pe opțiune Instalați din fișierul zip

liberatus kodi addon

# 4: Apoi, faceți clic pe bcrepo sau orice alt nume pe care l-ați adăugat mai devreme în timp ce adăugați sursa

kodi liberatus addon

# 5: Veți vedea mai multe fișiere pe această pagină. Găsiți și deschideți repository.bandicootbuilds

Depozitul de addon liberatus kodi

# 6: Acum ar trebui să vedeți un fișier zip repository.bandicootsbuilds-1.8.2.zip. Deschideți acest fișier.

Notă: Este posibil să vedeți un număr de versiune diferit de 1.8.2. Aceasta nu este o preocupare. Deschideți fișierul indiferent de numărul versiunii.

cum se instalează liberatus pe kodi

# 7: După aproximativ un minut, confirmarea instalării Depozitorului Bandicoots Builds va fi afișată în partea dreaptă sus a ecranului Kodi.

Așadar, așa instalați Bandicoot Builds Repository. Să instalăm acum addisonul Liberatus Kodi.

instalați liberatus addon pe kodi

# 8: În timp ce rămâneți pe aceeași fereastră în care a apărut notificarea de mai sus, faceți clic pe Instalați din depozit

depozitul liberatus

# 9: Deschis Bandicoot Build Repository

bandicoot construiește depozit

# 10: Faceți clic Componente video

cum să obțineți liberatus kodi addon

# 11: Mergeți înainte și dați clic Liberatus

cum se instalează liberatus addon pe kodi

# 12: Faceți clic Instalare pentru a începe instalarea addonului Liberatus pe Kodi

kodi liberatus addon

# 13: Așteptați până când veți vedea A fost instalat suplimentul Liberatus confirmare în partea dreaptă sus a ferestrei. Așa știți că addonul a fost instalat în cele din urmă.

cum să adăugați liberatus addon pe kodi

Aceștia sunt toți pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a instala Liberatus Add-on. se bucura.

Descoperirea Liberatus Kodi Addon

După ce ați instalat suplimentul, să-l explorăm un pic împreună. În timp ce vei descoperi cea mai mare parte a sa pe cont propriu, voi aborda elementele de bază ale acesteia.

Pentru a deschide Liberatus, iată ce trebuie să faceți:

  • Accesați ecranul de pornire Kodi
  • Deschis Add-on-uri
  • Clic Componente video
  • Iată pictograma Liberatus. Faceți clic pe el și deschideți-l.

cum se folosește liberatus kodi addon

Liberatus este suplimentul dvs. esențial Kodi la cerere. Dacă ați mai folosit un astfel de addon (cum ar fi Neptune Rising, Placenta etc.) veți găsi o mulțime de asemănări între ele.

Iată ecranul principal al addonului Kodi Liberatus:

Prezentare generală a liberatus addon

După cum vedeți, există secțiunea pentru filme (filme) și emisiuni TV. Acesta este cel mai puțin așteptare de la orice supliment la cerere.

De asemenea, Liberatus vă permite să autorizați Real Debrid chiar de pe ecranul principal. Nu trebuie să navigați la setările addon.

Deschideți una dintre opțiuni. Aleg Filme pentru divertismentul tău (secțiunea Filme). Iată cum este împărțit în continuare în subcategorii:

cum să vizionezi filme cu liberatus kodi addon

Addon-ul a plasat listele TMDB în partea de sus. Acest lucru vă ajută să alegeți imediat filmele populare și cele mai bine cotate.

Dacă sunteți fan al universurilor de benzi desenate ale DC și Marvel, Liberatus are categorii separate pentru dvs. Acest lucru vă face ușor pentru a transmite aceste filme. Nu trebuie să vă uitați prin alte categorii și genuri.

Liberatus Kodi addon are și o categorie care vă permite să alegeți filme după Gen. Dar, de asemenea, a plasat cele mai populare genuri chiar pe ecranul principal, inclusiv filme de acțiune, filme de aventură, filme animate, filme de comedie, filme de crimă și multe altele.

Deschideți categoria Show-uri TV (Emisiuni TV pentru plăcerea dvs.) de pe ecranul principal și veți observa că emisiunile sunt organizate în diferite categorii obișnuite, cum ar fi Acțiune, aventură, animație, comedie, crimă, documentare, etc..

Este vorba mai degrabă despre additivul Liberatus Kodi. Acest addon este destul de simplu. Nu trebuie să întâmpinați nicio dificultate în căutare și navigare.

Lichidare

Celebrul Blamo Repo, care a găzduit cele mai populare și utilizate pe scară largă, precum Placenta, Neptune Rising, Uranus, a fost închis. Chiar dacă aceste suplimente sunt acum disponibile prin alte surse, acestea nu sunt la fel de bune ca până acum. Din fericire, au apărut multe suplimente noi, iar unele dintre ele sunt serios bune. Liberatus pare a fi un simplu addon, dar este probabil la fel de bun ca aceste addonuri populare au fost în prim-planul lor. Liberatus Kodi addon este rapid, are o colecție uriașă și aduce fluxuri de încredere de pe web.

Legate de:

Cum se instalează Kodi pe FireStick
Cum să remediați eroarea Olpair, Tvad.me/pair
Cum se instalează mai multe Build-uri Kodi
Cum se instalează DeathStar Kodi Addon

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me