Hoe Chronos Addon op Kodi te installeren

>

Dus je hebt Kodi op je Firestick of smartapparaat geïnstalleerd en je bent klaar om live tv te kijken. Probleem is dat het downloaden van Kodi alleen u niet direct toegang geeft tot live-tv, films en muziek. Omdat Kodi gewoon een open-source mediaspeler is, moet het worden ingesteld en aangepast om daadwerkelijk inhoud te kunnen bekijken. Om echt van Kodi te genieten en inhoud te streamen, moet u er add-ons naar downloaden.

Add-ons brengen Kodi tot leven en stellen gebruikers in staat tv-programma's, sport, films en meer te bekijken. Er zijn add-ons die u kunt zoeken en downloaden in de officiële Kodi-repository en dan zijn er Kodi-add-ons van derden die vaak gratis te downloaden en te installeren zijn. Houd er rekening mee dat add-ons van derden vaak illegale inhoud bevatten, dus vergeet niet verantwoordelijk te streamen! Dat gezegd hebbende, zal dit artikel je laten zien hoe je de Chronos Kodi-add-on installeert.

Chronos-add-on is functioneel, maar veel streams werken niet

Gebruik Chronos veilig op Kodi met een VPN

Voordat we het installatieproces van de Chronos Kodi-add-on induiken, wordt het ten zeerste aanbevolen om een ​​VPN in te stellen als u van plan bent inhoud op Kodi te streamen. Een virtueel privénetwerk (VPN) stelt u in staat om veilig en privé inhoud op Kodi te streamen door uw identiteit en locatie verborgen te houden voor internetproviders (ISP's). Als ISP's weten dat u inhoud streamt, kunnen ze uw verbindingssnelheid vertragen en uw inkomende en uitgaande gegevens bewaken. Door een VPN te verkrijgen, kunnen ISP's uw inhoud niet verstoren en kunt u ook inhoud bekijken die mogelijk niet beschikbaar is in uw regio of die geografisch is geblokkeerd.

Er zijn veel VPN-opties voor u beschikbaar, maar ik gebruik en beveel ExpressVPN aan vanwege de snelste snelheid en het nullogbeleid. U kunt klikken HIER om ExpressVPN voor Kodi te krijgen. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen voor het geval u hun diensten niet leuk vindt (wat zeer onwaarschijnlijk is).

U kunt ook ons ​​artikel lezen over de beste VPN's voor Kodi en de redenen waarom u een VPN moet gebruiken.

Nu u zich bewust bent van de risico's van Kodi en de voordelen van een VPN, gaan we dieper in op het installatieproces voor Chronos op Kodi.

Hoe Chronos Kodi Addon te installeren

Chronos is een add-in van derden die kan worden gedownload op Kodi waarmee gebruikers live tv-programma's en sport kunnen streamen. De add-on bevat aanvullende categorieën zoals hockey, concerten, films, radio en meer. Chronos bestaat bijna een jaar en is beschikbaar via een onofficiële Kodi-repository die bekend staat als Skydarks Repository. Om te beginnen met de installatie van Chronos op Kodi, moet je eerst onbekende bronnen inschakelen op Kodi. Om dit te doen, wilt u:

  • Klik op de “Instellingen” snelkoppeling linksboven in het startscherm (tandwielpictogram)
  • kiezen Systeem instellingen op Kodi 17.6 of Systeem op Kodi 18
  • Klik op Add-ons op de zijbalk
  • Scroll naar "onbekende bronnen" en zet hem aan
  • Selecteer "Ja" wanneer u het waarschuwingsbericht ziet

Nadat u onbekende bronnen op Kodi hebt ingeschakeld, kunt u teruggaan naar de startpagina en op klikken “Instellingen” pictogram nog een keer. Na het klikken op “Instellingen” (het tandwielpictogram), wilt u het volgende doen:

# 1. Open de Bestandsbeheer

Chronos Kodi-add-on

# 2. Nadat u Bestandsbeheer hebt geopend, dubbelklikt u op "Bron toevoegen" van het linker zijpaneel. Dit zou een pop-up scherm moeten oproepen dat leest "Bestandsbron toevoegen." kiezen “” en Kodi zal u vervolgens om een ​​webadres vragen. Voer het volgende webadres in: http://www.skydarks.com/skydarks/

Wanneer u klaar bent, klikt u op "OK" en u zou de mogelijkheid moeten hebben om de naam van de bron te wijzigen. Nadat u een naam voor uw mediabestand hebt ingevoerd, klikt u op 'OK' om het pop-upvenster te verlaten.

hoe Chronos kodi addon te installeren

# 3. Ga terug naar het Kodi-startscherm en klik op “Add-ons” uit het menu aan de linkerkant. Zoek op de pagina Add-ons naar "Open doos" pictogram aan de linkerkant van het scherm en klik erop om het te starten.

kodi-pakketinstallatieprogramma

# 4. Selecteer vervolgens "Installeren vanuit ZIP-bestand."

installeren vanuit zipbestand kodi

# 5. Er wordt een nieuw venster geopend met de naam 'Installeren vanuit zipbestand', waar u alle bronnen ziet die u hebt toegevoegd. Hier zou u uw "Sky Darks" -bestand moeten zien en erop moeten klikken. Nadat u op het bestand hebt geklikt, ziet u er één zipbestand in, genaamd 'repository.skydarks-x.x.x.zip.”Klik op dat bestand om het te installeren.

Installatie van Chronos Kodi-add-on

# 6. Na het installeren van het zip-bestand, ga naar "Installeren vanuit Repository."

kodi installeren vanuit repository

# 7. Vanaf daar kunt u nu de selecteren Skydarks Repository. Na het selecteren van de repository, ga naar 'Video-add-ons' en klik op “Chronos.” Selecteer eenvoudig op de pagina Chronos "Installeren" (onderaan de pagina) en u bent klaar om te beginnen met het bekijken van inhoud!

hoe Chronos op Kodi te installeren

Perks of Chronos Kodi Addon

Met de Chronos Kodi-add-on kunnen gebruikers een verscheidenheid aan inhoud streamen zonder daarvoor toegang te moeten betalen. De primaire focus van deze add-on van derden ligt op live tv en sport, maar het biedt veel meer inhoud dan dat aan zijn gebruikers. Momenteel heeft Chronos 70 live tv-kanalen, maar de meeste kanalen komen uit Canada. Chronos biedt wel enkele internationale zenders uit Oostenrijk en Duitsland, maar houd er rekening mee dat sommige van de 70 zenders niet goed werken. Chronos biedt momenteel de volgende sportprogramma's aan haar gebruikers: MLB, UFC en NHL. Maak je geen zorgen over NFL-fans! Met Chronos kunnen gebruikers live sporten streamen, zoals voetbal, basketbal en motorsport.

Met Chronos Kodi Addon kunnen gebruikers genieten van muziekconcerten van ongeveer 400 muzikale artiesten en kunnen ze zelfs enkele muziekdocumentaires tegenkomen. Gelukkig werken alle muziekgerelateerde links correct in de add-on. Films, hoewel een recente categorie, zijn ook beschikbaar op Chronos met 30 onlangs uitgebrachte films die momenteel kunnen worden gestreamd. Let op bij het streamen van filminhoud (evenals tv-programma's) waarin de meeste add-ons van derden vaak illegale bronnen gebruiken om dergelijke inhoud te verkrijgen. Hoewel Chronos een nieuwe add-on in Kodi is en bezig is met het verkrijgen van meer inhoud, is het snel een populaire add-onkeuze geworden voor gebruikers!

Verwant:

Hoe Exodus Redux op Kodi te installeren
Hoe Exodus Kodi Addon te installeren
Hoe Cache op Kodi te wissen
Hoe Venom Kodi Addon te installeren

Klik hier om geheime snijtrucs voor snoeren rechtstreeks in je inbox te krijgen.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me