Kako instalirati Durex Build na Kodi 17.6

>

Durex Build se u posljednje vrijeme više puta našao među vrhunskim Kodi gradnjama. Ova gradnja drastično mijenja izgled i osjećaj Kodi-ja, čini Kodi-jev način rada intuitivnijim, dodaje mnoštvo novih značajki i funkcija i poboljšava vaše Kodi iskustvo raznovrsne. Durex Build za Kodi 17.6 Krypton donosi veliku biblioteku dodataka kojima možete pristupiti dodirom gumba, a da ih ne morate instalirati pojedinačno.

Placenta, Neptunski uspon, Uran neki su od njegovih unaprijed instaliranih, istaknutih dodataka, ali ovdje se popis ne završava. Pa, vjerojatno počinje ovdje. Istražite njegovu kolekciju dodataka Kodi i pronaći ćete otprilike sve za vaše zabavne potrebe. Izgrade Durex Kodi dodaju i nekoliko novih strugača kako bi osigurali da su najbolji streamovi predstavljeni kad addon potraži izvore za svoj omiljeni sadržaj.

Durex Build neometano funkcionira na svim uređajima koji podržavaju Kodi, uključujući pametne telefone, računala i uređaje za streaming televizora. U stvari, savršen je za jailbroken FireStick i Fire TV uređaje. Sve u svemu, Durex je jedna nevjerojatna Kodijeva građevina i pomoći ću vam da je odmah dobijete. U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako instalirati Durex Build na Kodi. Nastavi čitati!

UPDATE: Durex Build više ne radi. Xanax build najbolja je alternativa za Durex. Također možete pogledati naš popis najboljih Kodi gradnji.

KAKO UGRADITI DUREX ZGRADU NA KODI 17.6

Napomena: Sljedeća metoda instalacije funkcionira na svim uređajima koji podržavaju Kodi, kao što su pametni telefoni, računala, FireStick itd.

Durex je Kodi-ova treća strana za izgradnju i da bismo tu instalaciju trebali omogućiti Nepoznatim izvorima u Kodi-ju. Dakle, prije nego što krenemo naprijed, evo što trebate promijeniti sigurnosne postavke:

Idite na početni zaslon Kodi i pomaknite se do Postavke > Postavke sustava > Dodaci. Na desnoj strani vidjet ćete opciju "Nepoznati izvori". Ako je onemogućen ili isključen, uključite ga pomicanjem prekidača pokraj njega kao što je prikazano na slici ispod

kako instalirati durex build na kodi

Kada se pojavi sljedeća poruka upozorenja, jednostavno kliknite 'Da' i zanemarite je. Durex build jedna je od najvjernijih Kodi gradnji.

graditi durex

Sada ste spremni instalirati Durex Kodi build.

Instaliranje građe malo se razlikuje od instaliranja jednostavnog dodatka. Kako bih osigurao da stvari ostaju jednostavne, postupak sam podijelio u 3 različita koraka na sljedeći način:

- KORAK 1: Dodavanje izvora Durex-ovog čarobnjaka u Kodi

- KORAK 2: Instalirajte Durex čarobnjaka iz izvora

- KORAK 3: Instalirajte Durex Build na Kodi pomoću Durex Wizarda

Pogledajmo svaki po jedan.

Pažnja: Kodi Builds donosi neograničen streaming sadržaja, ali mogao bi vas dovesti i do problema sa pravom. Korisnici Kodija moraju koristiti VPN da bi sakrili svoj identitet tijekom streaminga filmova / TV emisija / sporta. Štoviše, mnogi su popularni Addonovi automatski blokirani i trebat će im VPN za rad.

Osobno ga koristim i preporučujem ExpressVPN što je najbolji VPN za Kodi. Možete dobiti 3 mjeseca besplatno i uštedjeti 49% na svojim godišnjim planovima.

KORAK 1: Dodajte izvor Durex-ovog čarobnjaka u Kodi

Ovo je dio na kojem Kodi upućujemo na mjesto poslužitelja čarobnjaka Durex. Evo kako to ide:

# 1. Otvorite izbornik "Postavke" klikom na ikonu zupčanika / zupčanika u gornjem lijevom kutu početnog zaslona, ​​odmah ispod Kodi logotipa

durex kodi build

# 2. Sada idite naprijed i otvorite "Upravitelj datoteka"

durex graditi na kodi

# 3. U sljedećem prozoru kliknite "Dodaj izvor". Ako imate previše izvora, možda ćete se morati pomaknuti malo prema dolje da biste pronašli ovu opciju.

kako instalirati durex build na firestick

# 4. Kad vidite sljedeći dijaloški okvir, kliknite ""

kako instalirati durex build na kodi

# 5. Unesite izvorni URL kao http://www.drxbld.com/wiz/

Ovo je dio na kojem je važno biti oprezan. Jedna pogreška pri pogrešnom postupku neće uspjeti. Dakle, upišite URL točno onako kako sam dao.

Nakon unosa URL-a kliknite 'U redu'

# 6. Sada kliknite okvir ispod izvora „Unesite ime za ovaj medij“ i upišite „Durex“ (bez navodnika). Zapravo možete unijeti bilo koje ime po vašem izboru. Preporučio bih korištenje imena s kojim ćete kasnije lako identificirati taj izvor. Nakon upisa imena pritisnite OK

kako instalirati durex kodi build

Dobro! Tako dodajete izvor. Prijeđimo na sljedeći dio.

KORAK 2: Instalirajte Durex spremište iz izvora

U ovom ćemo dijelu dodati izvorište Durex na Kodi iz izvora koji smo upravo dodali. Evo koraka:

# 1. Vratite se na početni zaslon Kodi i kliknite "Dodaci"

durex kodi build

# 2. Pronađite i kliknite opciju "Instalacijski paket". Nalazi se u gornjem lijevom dijelu i izgleda kao otvoreni okvir kao što je prikazano na slici ispod

kako doći do izrade durexa

# 3. Sljedeće što morate učiniti je kliknuti "Instaliraj iz zip datoteke"

vodič za instalaciju durex gradnje

# 4. Sada pronađite ime izvora koje ste dodali malo unatrag i kliknite ga. U ovom smo vodiču izabrali naziv 'Durex'. To je ono što ću kliknuti

instalirati graditi durex

# 5. Sada biste trebali vidjeti par zip datoteka ovdje. Ono što želimo raspakirati je datoteka s nazivom "plugin.program.drxwizard-6.0.zip”. Odaberite i kliknite ovu datoteku. Zapamtite da je 6.0 bio broj verzije u vrijeme pisanja ovog vodiča. Može se promijeniti ako izađe nova verzija.

durex kodi graditi preuzimanje

# 6. Sada pričekajte obavijest 'Dodatak instaliran čarobnjaka Durex' koja će se pojaviti u gornjem desnom kutu. Može potrajati neko vrijeme (3-4 minute)

durex kodi build

# 7. Uspješno ste instalirali Durex Wizard-a iz izvora. No, prije nego što instaliramo gradnju Durex Kodi, trebat ćemo proći kroz neke skočne poruke. Na primjer, kad vidite sljedeći skočni prozor, na dnu kliknite gumb "Odbaci"

durex čarobnjaka

# 8. Sada ćete vidjeti ovog pop-a koji vas traži da omogućite bilo koju od navedenih postavki. Ako mislite da želite izvršiti neke promjene, odaberite opcije u skladu s tim. Ako se ništa ne može promijeniti, jednostavno kliknite "Nastavi"

durex čarobnjak kodi

# 9. Pojavit će se još jedan skočni prozor sa upitom da li želite otvoriti izbornik za izgradnju. To ćemo učiniti kasnije. Dakle, jednostavno kliknite 'Zanemari' za nastavak.

kako instalirati durex čarobnjaka

Dakle, u osnovi morate kliknuti Odbaci, Nastavi i Zanemari dok se konačno ne riješite skočnih prozora.

Nakon što učinimo, možemo instalirati Kodi Durex build pomoću čarobnjaka Durex.

KORAK 3: Instalirajte Durex Build na Kodi pomoću čarobnjaka Durex

Dobro! Krenimo sada s završnom fazom postupka instalacije. Sada ćemo instalirati Durex Kodi build putem čarobnjaka Durex kojeg smo upravo instalirali. Evo sljedećih koraka:

# 1. Vratite se na početni zaslon Kodi i pomaknite se na Dodaci > Programski dodaci. Ovdje biste trebali moći vidjeti ikonu Durex Wizard-a. Samo naprijed i otvori.

kako instalirati durex build

# 2. Sada otvorite opciju "Izrađuje >S popisa

kako instalirati durex kodi build

# 3. Vidjet ćete Kodi Durex Build pod naslovom Krypton Builds. Kao što vidite, tu je verziju instalirano na više poslužitelja. Možete odabrati bilo koji poslužitelj koji vam se sviđa. Međutim, ako jedan poslužitelj ne radi, uvijek možete odabrati drugi.

Prvi mi je radio. Idem naprijed i otvorim ga.

durex gradnja za kodi kripton

# 4. Sada morate odabrati između "Svježe instalacije" i "Standardne instalacije". Kao što možda pogađate, Fresh Install izbrisat će sve moje postojeće podatke Kodi i vratiti ih na tvorničke postavke prije instaliranja Durex Build-a na Kodi.

Standardna instalacija, s druge strane, vratit će neke podatke. Ali, nema garancije da će zadržati sve.

Nemam važnih podataka za čuvanje. Dakle, nastavit ću sa Fresh Installom.

durex graditi svježe instalirati

# 5. Pitaće vas želite li resetirati Kodi konfiguraciju na zadanu. Kliknite "Nastavi"

kako svježe instalirati durex build

# 6. Durex Kodi build sada će se početi instalirati. Može potrajati 4-5 minuta ili čak i više. Pričekajte da se preuzimanje dovrši.

kako instalirati durex na kodi

# 7. Jednom kada se Durex Build instalira na Kodi-u, ovo je poruka koju ćete vidjeti. "Ponovno učitaj profil" ne radi baš puno. Dakle, ja ću kliknuti 'Force Close'. Ovo će prekinuti aplikaciju Kodi.

sila zatvoriti kodi

# 8. Sada ponovo pokrenite Kodi aplikaciju na svom uređaju. Ovako će izgledati početni zaslon Kodija s Durex Buildom.

kako instalirati durex kodi build

To je sve što trebate učiniti kako biste instalirali Durex Kodi build!

Zaključak: Durex Kodi Build

Durex Build jednostavno je jedna od najboljih Kodi gradnji koje sam naišla u posljednje vrijeme. Iako je bogat značajkama, na mom uređaju to ide jednostavno. Sadrži solidnu kolekciju unaprijed instaliranih dodataka. Durex Build je također dobro pogledati i komunicirati. Nadam se da vam je ovaj vodič pomogao da instalirate Durex Build bez ikakvih problema. Ako imate bilo kakvih pitanja ili komentara, ispunite nas putem odjeljka s komentarima u nastavku.

Povezano:

Kako instalirati Titanium Kodi Build
Kako instalirati Misfit Mods Lite Build
Kako instalirati No Limits Magic Build
Kako instalirati više Kodi gradnji na FireStick
Kako instalirati Addons nad Builds

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me