Što je Kodi, kako to radi i sve ostalo što je važno

>

U ovom ćete vodiču naučiti sve što trebate znati o Kodi-ju i kako započeti. Pružit ću vam sve savjete i trikove i pristup svim potrebnim resursima koji bi vam mogli. Uz pomoć ovog vodiča, ne samo da se upoznate sa Kodi-om, već znate i sve alate za započinjanje streaminga besplatnih filmova, TV emisija, TV uživo, sporta i još mnogo toga. Kodi 18.5 je najnovija službena verzija. Međutim, ako i dalje koristite Kodi 17.6 Krypton, ovaj će vam vodič ipak biti relevantan.

kodi

Što je Kodi?

Kodi je besplatni medijski uređaj s otvorenim kodom. To je najjednostavnija i najukusnija definicija ove vrlo popularne aplikacije.

Kad razmišljate o imenima medija playera poput VLC-a, pada vam na pamet. Media playeri se obično koriste za reprodukciju medija iz lokalne pohrane. Kodi to može. No, istinski potencijal Kodija otključava se kad ga koristite za reprodukciju medija putem interneta i to besplatno.

Da, Kodi vam daje besplatan pristup mnoštvu sadržaja uključujući emisije, filmove, TV uživo, sport i još mnogo toga. Sve što trebate su pravi Kodi dodaci. Ako želite poboljšati cjelokupni doživljaj Kodi-a, možda biste trebali isprobati i Kodi-ove gradnje. Razgovarat ćemo o dodacima i sastavljanju za neko vrijeme.

Kodi je kompatibilan s gotovo svim popularnim platformama. Neke se platforme nalaze kodi u službenim prodavaonicama aplikacija (kao što su Android pametni telefoni, Android TV kutije, Windows 10 itd.). Na drugima ga možete lako prebaciti (kao što je Amazon Fire Stick & Fire TV, Mac, itd.). Zapravo, o instalaciji ćemo govoriti u sljedećem odjeljku.

Kako instalirati Kodi

Postupak instalacije ovisi o različitim uređajima. Kao što rekoh, Kodi je službeno dostupan na nekim uređajima, a na nekim se mora ručno instalirati metodom bočnog opterećenja. Evo kratkog pregleda:

Amazon FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV, Fire TV Cube

Ti su uređaji u svakom pogledu prilično isti. Dakle, postupak instalacije Kodi aplikacije je također isti.

Amazon nije domaćin Kodija u svojoj App Store. No, možete ga brzo ukloniti na svim linijama Fire TV uređaja. Evo naših korisnih resursa.

Kako instalirati Kodi na FireStick

Android pametni telefoni, tableti, Android TV & Android kutije

Svi ovi Android uređaji imaju ugrađenu podršku za Google Play usluge, uključujući Google Play Store. Kodi je službeno uključen u Play Store.

Dakle, sve što trebate učiniti da biste instalirali Kodi je preuzeti ga iz Trgovine Play ako koristite bilo koji od ovih Android uređaja.

Windows PC & Xbox

Windows 10 & Xbox One: Kodi je službeno dostupan u trgovini Microsoft 10 za korisnike Windowsa 10. Jednostavno upišite "Kodi" u Cortani i kliknite ikonu Kodi u rezultatima pretraživanja. Slijedite upute na zaslonu da biste instalirali Kodi

Windows 8.1, Xbox 360 i starije verzije: Instalacijski program možete preuzeti sa službenog mjesta Kodi https://kodi.tv/download. Kada se nalazite na ovoj stranici, kliknite Windows.

Mac i iOS & Drugi uređaji

Za Mac, iOS i druge uređaje idite na stranicu za preuzimanje Kodi na https://kodi.tv/download i kliknite ikonu vašeg OS-a. Na primjer, kliknite Mac OS za Mac i iOS za iOS.

Pojavit će se mali prozor s vezom za preuzimanje datoteke za instalaciju. Prozor također ima Kako da veza koja će vas voditi kroz vodič za instalaciju Kodija na odabrani OS u slučaju da vam treba pomoć.

Kako započeti s Kodi

Kodi ne sadrži nijedan sadržaj. Kodi je samo medijski uređaj koji jednostavno omogućuje reprodukciju sadržaja. Možete reproducirati medije na vašem lokalnom pohranu putem Kodi-ja. Ali kao što sam već rekao, Kodi nije ono najbolje po čemu je poznat. Kodi je popularan jer vam omogućuje reprodukciju besplatnih videa i glazbe putem interneta.

Da biste započeli s Kodi-om, trebaju vam dodaci i nadogradnje.

Kodi Addons

Dodaci najveći doprinos uspjehu Kodija. Ovo su vrata u ogromni svijet besplatnog sadržaja na webu. Bez obzira želite li gledati filmove i TV emisije, satelitsku televiziju putem interneta ili sport, dodatci će vam to omogućiti. Jednostavnim riječima, Kodi dodaci su apsolutni osnovni podaci za početak.

Kodi dodaci također ne sadrže nikakav vlastiti sadržaj. Oni su agregatori koji dohvaćaju struje ili linkove za strujanje iz različitih izvora na Internetu.

Na Fire Stick trikovima pronaći ćete sve što trebate znati o dodacima. Evo nekih od naših najboljih resursa i vodiča s uputama:

Kako koristiti Kodi

Najbolji Kodi Addons

Kako instalirati bilo koji Kodi Addon

Kako instalirati Exodus Redux

Kako instalirati 7 od 9 Kodi Addon

Kako instalirati All Eyez na Me Kodi Addon

Kako instalirati Deathstar Addon

Kako instalirati SportsDevil

Kodi gradi

Konstrukcije vizualno mijenjaju Kodi sučelje. Oni mijenjaju način na koji komunicirate s Kodijem. Ove se građevine također isporučuju s popularnim i radnim dodacima, tako da ih ne morate ručno instalirati.

Kodi temelji na kraju se oslanjaju na dodatke za strujanje sadržaja. Prema tome, moglo bi se reći, oni su ne-bitni. To nije u potpunosti neistinito. Možete započeti s gomilom dodataka i bez ikakvog sastavljanja. Ali Kodi je jednostavno toliko zabavniji s notama. Iako to nije obavezno, osobno preporučujem kodi gradnju.

Niste sigurni kako to riješiti? Ne brinite, imamo sve što vam možemo pomoći da odaberete pravu konstrukciju. Evo nekih od naših korisnih resursa:

Najbolje gradnje kodija

Kako instalirati Titanium build

Kako instalirati građu No Limits Magic

Kako instalirati Xanax Kodi Build

Kako instalirati Streamline Kodi Build

Je li Kodi zakonit i siguran?

Za početak napominjem da je Kodi sto posto zakonit. A također je potpuno sigurno ako provjerite instalirate li dodatke i izrađujete samo iz pouzdanih izvora. Svi naši resursi i vodiči s uputama pokrivaju samo one dodatke i sastave koji su sigurni. Mi osobno testiramo svaki dodatak i sastavimo prije nego što s vama podijelimo upute za instalaciju.

Kodi je zakonit i ovu tvrdnju potkrepljuje činjenica da je uključena u Google Play Store i Microsoft Store. Vjerujte mi, to lakmus test nije lako proći.

No, ako strujirate besplatni sadržaj putem dodataka Kodi, možete naići na probleme s autorskim pravima. Ono što radite na Internetu može nadgledati vaš davatelj internetskih usluga, vaša vlada, pa čak i treće strane. Ne ohrabrujemo kršenje autorskih prava ni u jednom svojstvu, ali snažni smo zagovornici vašeg prava na privatnost.

Upotreba VPN-a najbolji je način za izbjegavanje problema tijekom strujanja besplatnog sadržaja. VPN će osigurati da vaše mrežne aktivnosti budu šifrirane i zaštićene od znatiželjnih očiju.

Kako instalirati najbolji VPN za Kodi

Kako riješiti probleme kodija

Imate problema s Kodijem? Ne brinite, i vas smo ovdje pokrivali. Kodi je stabilna, pouzdana aplikacija. Ali, prihvatimo ovo. To je digitalni alat i iako su problemi Kodija rijetki, nisu ih se čuli.

Evo nekoliko resursa koji će vam pomoći da ponovo radite Kodi bez problema:

Zašto Moj Kodi ne radi? Česti problemi i ispravci

Kako riješiti probleme s dobavljačem Kodi-ja

Kako popraviti "Neuspjeh instalirati ovisnost" na Kodi

Kako provjeriti Kodi zapisnik pogrešaka za više informacija i brzo ispravljanje

Završavati

Ovo je kratki sažetak svih važnih aspekata Kodija, kojih svaki korisnik mora imati na umu prije nego što započne. Svaki dio ovog vodiča dalje se obrađuje vezama s različitim korisnim resursima. Kakvo je vaše iskustvo? Rado bismo se javili s vama.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me