Kuinka korjata terarium-TV-puskurointiasioita

>

Monet lukijamme ovat kysyneet, olisiko meillä mitään ratkaisua Terrarium TV: n puskurointikysymyksiin. Vaikuttaa siltä, ​​että puskurointitapauksista on tullut säännöllisempää kuin ennen. Itse asiassa olen myös alkanut kokea nämä ongelmat viime aikoina. Ei voida kiistää, että Terrarium TV on yksi parhaista Amazon Fire Stick -sovelluksista katsellaksesi elokuvia ja TV-ohjelmia. Siinä on melkein kaikki nimikkeet, joita voit pyytää. Mutta on myös totta, että joskus törmäät näihin puskurointiongelmiin. Jos sinulla on puskurointia Terrarium TV -sovelluksessa, jatka lukemista.

Kuinka korjata puskurointikysymyksiä Terrarium TV: ssä

terraarium-tv-puskurointi

Mikään kukaan ei korjaa Terrarium TV -asioita. Useiden kokeilujen ja virheiden jälkeen pystyin kuitenkin vähentämään puskurointia ja tekemään kokemuksestani sovelluksen nautinnollisemman. Tässä artikkelissa kerron teille eri tavoista, jotka toimivat minulle. Olen varma, että he toimivat myös sinulle.

Huomautus: Jos olet uusi käyttäjä eikä sinulla vielä ole Terrarium TV: tä, tarkista tämä linkki - Kuinka asentaa Terrarium TV FireStickiin

Tarkista Internet-yhteytesi nopeus

Online-suoratoisto vaatii nykyään vähintään 5 Mbit / s Internet-nopeuden, mutta täydellisen HD-suoratoiston vähintään 10 Mtb ja 4K Suoratoiston suositellaan vähintään 20 N / s. Hyvä uutinen on, että useimmat mobiili- ja laajakaistapalveluntarjoajat tarjoavat sitä nopeamman Internet-nopeuden. Itse asiassa jotkut palveluntarjoajat tarjoavat jopa 100mbps nopeuden jopa asuinyhteyksille. Niin suurella nopeudella saatat ajatella, että sinun ei tulisi koskaan kokea Terrarium TV -puskurointiasioita. Mutta valitettavasti niin ei aina ole.

Jos kohtaat Terrarium-TV-puskurointiongelmia vain harvoin, on mahdollista, että Internetissä on joitain ajoittaisia ​​ongelmia palveluntarjoajan loppupuolella. Tällaisissa tapauksissa ongelmasta hoidetaan yleensä taustalla ja se on lyhytaikainen.

Suosittelen, että tarkistat Internet-yhteytesi nopeuden selvittääksesi, onko minimi minimikaistanleveys. Siellä on paljon sovelluksia ja verkkosivustoja, joiden avulla voit testata nopeutta ilmaiseksi. Ookla on suosituin Internet-nopeuden testauspalvelu. Voit ladata Ookla-sovelluksen Android- tai iOS-laitteellesi tai käydä heidän verkkosivustollaan http://www.speedtest.net/ testataksesi nopeutta.

  Kuinka korjata FireStick-etäongelmat

Jos testitulokset osoittavat jatkuvasti hitaita nopeuksia, Internet-yhteys voi olla ongelma. Saatat joutua päivittämään suunnitelmasi tai reitittimen. Joka tapauksessa ota yhteys palveluntarjoajaasi ja etsi ratkaisu.

Suoratoisto Terrarium TV: n suosittelemista palvelimista

Terrarium TV noutaa suoratoistolinkit kymmeniltä palvelimilta, jotka sijaitsevat maailmanlaajuisesti. On kuitenkin joitain palvelimia, joita tämä sovellus itse suosittelee. Katso suositeltavien palvelimien luettelo alla olevasta kuvasta.

terraarium-tv-puskurointi

Olen henkilökohtaisesti kokenut, että nämä palvelimet ovat nopeampia, ja tuskin koen Terrarium TV: n puskurointia koskevia ongelmia.

Kuvan ponnahdusikkuna tulee näkyviin joka kerta, kun napsautat otsikkoa. Voit tarkistaa alaosassa Älä näytä enää -vaihtoehtoa, jotta se ei tule näkyviin seuraavan kerran. Ennen kuin tarkistin tämän vaihtoehdon, tein muistiinpanot kaikista suositetuista palvelimista, koska tiesin, etten pysty muistamaan niitä kaikkia. Joten ehdotan, että teet saman.

Terrarium-TV-palvelimen ongelmat

Jos Internet-nopeutesi ei ole ongelma ja sinulla on edelleen Terrarium TV -kysymyksiä, näyttää siltä, ​​että palvelimessa, jossa sisältöä ylläpidetään, voi olla ongelma.

Kuten ehkä tiedät, Terrarium TV ei isännöi mitään omaa sisältöä. Tämä sovellus on aggregaattori, joka hakee useita linkkejä tiettyyn sisältöön eri palvelimilta. Kun avaat linkin, laite alkaa yrittää streamia sisältöä palvelimelta, johon linkki osoittaa.

Terrarium TV yrittää tuoda parhaimmat toimivat linkit. Mutta joskus se osoittaa myös huonot linkit. Huono linkki voi olla palvelimella, jolla on seisokkeja tai hidastumista. Seurauksena on terarium-TV: n puskurointiongelmia.

Kun palvelimessa on ongelma, puskuroinnin korjaamiseksi ei voi tehdä paljon. Voit kuitenkin avata uuden linkin toiseen palvelimeen, ja sinulla on kohtuullinen mahdollisuus, että olet huolehtinut ongelmasta.

Olen huomannut, että Terrarium-TV-ongelmat ilmenevät yleensä, kun yritän suoratoistaa HD-sisältöä. Sillä ei ole mitään tekemistä Internet-nopeuteni tai laitteeni kyvyn kanssa suoratoistaa HD-elokuvia tai -ohjelmia verkossa; ongelma on palvelimessa, joka ei kykene käsittelemään useita suoratoistopyyntöjä.

Käytä oikeaa mediasoitinta Terrarium TV: n kanssa

Terrarium TV: llä ei ole omaa mediasoitinta. Sinun on oltava huomannut, että kun käytät Terrarium TV: tä, se pyytää sinua asentamaan ensisijaisen mediasoittimen, jotta suoratoistotehokkuus olisi parempi. Itse asiassa sovellus sanoo jopa, että ilman ensisijaista pelaajaa, sinulla voi esiintyä puskurointiasioita.

  Kuinka palauttaa Firestick tehdasasetuksiin

Kun aloitin ensimmäisen kerran Terrarium TV: n käytön, jäin huomiotta ponnahdusikkunat, joissa pyydetään minua hankkimaan erilainen mediasoitin. Ajattelin, ettei sitä tarvita. Sitten aloin huomata, että Terrarium TV ei toimi kunnolla, ja puhun usein puskurointiasioista. Silloin päätin asentaa Terrarium TV: n poiminnan mediasoittimen. Ja vaikka minusta todistettiin olevan väärä, tunnustan, että esiintymisessä oli huomattava ero. Monet aiemmin puskuroidut linkit sujuivat sujuvasti uuden soittimen asentamisen jälkeen.

Vaikka Terrarium TV on yhteensopiva useiden mediasoittimien, kuten VLC ja MX Player, kanssa, se saattaa silti pyytää sinua asentamaan toisen soittimen. Itse asiassa Terrarium TV: n uusin versio ei virtaa linkkejä, jos sinulla ei ole YesPlayer-ohjelmaa (katso alla oleva kuva).

terraarium-tv ei toimi

Joten asenna YesPlayer ja saatat pystyä hoitamaan Terrarium TV: n puskurointiongelmat. Tämä mediasoitin on saatavana Play-kaupasta sekä Amazon-kaupasta.

Käytä VPN: tä ja vältä Internetin kuristamista

Tiesitkö, että monista Yhdysvaltain käyttäjistä tulee Internetin kuristumisen uhri, ja he eivät ole koskaan edes tietoisia siitä? Internetin kuristus on Internet-palveluntarjoajien keskuudessa yleinen käytäntö.

Jos online-suoratoisto kuluttaa suurimman osan verkkotoiminnastasi, Internet-palveluntarjoajasi saattaa vähentää Internetin nopeutta pienemmäksi kuin mitä Internet-suunnitelmassasi tarjotaan. En sano, että tämä käytäntö on laitonta. Mutta minusta se on epäeettistä. Yleensä Internet-palveluntarjoajilla on ehto ehtoihinsa & Edellytykset, joiden mukaan online-suoratoistosta johtuva tietomäärän kasvu, joka kasvaa tietyn arvon alapuolelle, voi johtaa nopeuden leikkaamiseen.

Valitettavasti kaipaamme usein näitä hienoja tulosteita. Ja vaikka luin lauseen, haluaisin silti nauttia Internetistä täysimääräisesti. Onneksi on olemassa tapa estää Internetin kuristuminen. Aloita VPN-palvelun käyttö ja se peittää kaikki Internet-toiminnot. Tällä tavalla Internet-palveluntarjoajasi ei koskaan tiedä, katsotko elokuvaa verkossa vai lataatko datatiedostoja.

Olen käyttänyt ExpressVPN: tä jo jonkin aikaa ja suosittelen samaa sinulle. Se on nopea, luotettava ja terarium-TV-ystävällinen.

  Kuinka korjata FireStick / Fire TV: n ylikuumenemisongelma

 Poista Terrarium TV -sovelluksen tiedot

On vielä yksi Terrarium TV: n vianetsintä, jonka avulla voit yrittää välttää puskurointiongelmia. Voit tyhjentää Terrarium TV -datan ja palauttaa sen oletusasetuksiin. Olisi kuin käytät Terrarium TV: tä ensimmäistä kertaa.

Tietojen tyhjentäminen tarkoittaa tietysti kaikkien henkilökohtaisten asetusten menettämistä. Mutta terariumtelevisioasetuksia ei ole juuri mitään, jotka olisi säilytettävä. Tee vain muistiinpano kaikista tekemistäsi muutoksista ja ota ne käyttöön myöhemmin.

Suosittelemme myös tyhjentämään Terrarium TV -välimuistin poistaessasi tietoja, kun olemme siinä. Sovellus, jonka välimuisti on poistettu, voisi alkaa tehdä ihmeitä.

Jos käytät Terrarium TV: tä Androidissa, avaa Asetukset ja siirry Sovellukset-asetukseen (polku voi vaihdella hieman laitteiden välillä). Valitse Terrarium TV ja tyhjennä tiedot ja välimuisti napauttamalla painikkeita.

Jos käytät Terrarium TV: tä FireStickissä, tiedot ja välimuisti voidaan tyhjentää seuraavasti:

# 1. Valitse aloitusnäytöstä Asetukset (yläpalkissa)

# 2. Napsauta Sovellukset

# 3. Vieritä alas ja avaa "Asennettujen sovellusten hallinta"

# 4. Vieritä alaspäin ja napsauta Terrarium TV. Kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä, datan koko on 40,82 Mt ja välimuistin on 110 Mt

terarium-tv-aiheita

# 5. Napsauta nyt Tyhjennä tiedot (tämän alla on Tyhjennä välimuisti -vaihtoehto. Mutta sinun ei tarvitse käyttää sitä, koska tietojen tyhjentäminen tyhjentää myös välimuistin alla olevien kuvien mukaisesti)

terraarium-tv-puskurointiongelmat

# 6. Napsauta uudelleen Tyhjennä tiedot seuraavalla näytöllä

terraarium-tv pitää pakkasena

# 7. Palaa nyt edelliseen näyttöön painamalla takaisin-painiketta kerran. Kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä, Data ja välimuisti on poistettu

terarium-tv: n vianetsintä

KÄÄRIMISTÄ

Toivon, että tämä artikkeli auttoi sinua hoitamaan Terrarium TV: n puskurointikysymykset. Vaikka Terrarium TV on uskomattoman suosittu sovellus on-demand-sisällölle, palvelimet, joista se hakee suoratoistot, eivät aina ole mahtavia. Joten jos kohtaat puskurointiongelmia, palvelinongelma on todennäköisempi kuin mikään muu Internet-yhteyden tai laitteen ongelma. Minulle toisen virran valitseminen toimii yleensä. Se on loppujen lopuksi Terrarium TV: n kauneutta - tuo useita linkkejä yhdessä paikassa. Jos kohtaat samanlaisia ​​ongelmia myös Kodissa, älä unohda tarkistaa mahdollisia korjauksia Kodi-puskurointiin.

Related:

Kuinka asentaa Kodi FireStickiin
Kuinka asentaa Exodus Kodiin
Kuinka saada tekstityksiä Kodilla
Kuinka nollata Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me