IPVanish Review: Huippuluokan VPN-vaihtoehto!

>

Verkkotietosuojan ja nimettömyyden tarve on lisääntynyt joka vuosi: hakkerit ovat jatkuvasti uhka, koska he voivat katkaista yhteyden ja varastaa salasanasi. Jopa luottokorttisi numerot ovat vaarassa kopioida ja käyttää ilman lupaa.

Voit ratkaista suuren osan näistä tietoturvauhdista palkkaamalla luotettavan VPN-palvelun. Virtuaaliset yksityiset verkot, tai VPN, voivat peittää käyttäjien IP-osoitteen ja piilottaa kaiken heidän jakamansa tiedon ja liikenteen tarkoituksella välttää näkyvyyttä verkossa.

Internet on täynnä kaikenlaisia ​​VPN-asiakkaita: ilmaisia, maksettuja, laadukkaita ja keskinkertaisia, tarjoajia on kymmeniä. Mutta vain muutama heistä voi väittää tarjoavansa täydellisen, luotettavan palvelun, ja yksi laajimmin arvostettuja on IPVanish. Tämä artikkeli antaa sinulle perusteellisia käsityksiä IPVanishista. Pysy kanavalla.

ipvanish arvostelu

IPVanish Review

Koska suurin osa VPN-teollisuudesta on yhtä mieltä nopeistaan ​​ja yleisesti ottaen hyvästä suorituskyvystä, IPVanish on yksi viidestä suurimmasta VPN-asiakkaasta, joita käyttäjille on tarjolla ympäri maailmaa. Yhdysvaltoihin perustuva IPVanish tarjoaa mielenkiintoisia ominaisuuksia ja mahdollisuuden selata verkkoa yksityisesti ja nimettömästi.

IPVanish, joka on kiistatta nopein VPN-palveluntarjoaja kentällä, sopii erinomaisesti streaming-ystäville, jopa niille, jotka haluavat katsella HD-multimediasisältöä. Käyttäjillä on melkein vaivaton kokemus, mutta koska sillä on niin paljon määritysvaihtoehtoja, se ei ehkä ole täydellinen VPN-maailman aloittelijoille..

Muita ominaisuuksia ovat P2P-aktiviteetin salliminen, mikä tarkoittaa, että erinomainen ympäristö rentouttamiseen on sallittu turvallisilla latauksilla. IPVanish antaa käyttäjien määrittää yksityisyyden tarpeet ja mieltymykset, ja sillä on yli 850 palvelinta 60 maassa ympäri maailmaa.

IPVanish varmistaa, että pystyt toteuttamaan vahvan salauksen, mikä tarkoittaa, että yhteyden aikana jakamasi tiedot eivät ole saatavilla uteliaille silmille verkossa. Windows-asiakas saattaa olla hieman hämmentävä, mutta kaiken kaikkiaan tämä vaihtoehto tarjoaa erinomaisen palvelun.

Sillä on työpöytä- ja mobiilisovellus, murtautumisnopeudet Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopassa sekä erittäin konfiguroitavat ohjelmistot ensisijaisina positiivisina pisteinä. Asiakkaan ja tukipalvelun hitaus on toinen haitta.

IPVanish-palvelimet

IPVanish ei voi tarjota 90, 80 tai jopa 70 maata yhteydelle kuin kourallinen muita VPN: itä, mutta se on enemmän kuin katettu tällä alueella, sillä yli 850 palvelinta 60 maassa sijaitsee strategisesti ympäri maailmaa..

Kuvittele, että sinulla on mahdollisuus käyttää sivustoja, sarjoja, elokuvia, suoratoisto-kanavia, torrent-sivuja ja muita palveluita 60 maasta ympäri maailmaa: se on unelmaesitys ihmisille, jotka rakastavat saada viihdemahdollisuuksia verkossa.

ipvanish-arvostelu palvelimille

IPVanishilla ei ole palvelinta Venäjällä, mutta se on yleinen Euroopan maissa ja myös kotikaupungissaan Yhdysvalloissa: siellä sillä on yli 400 palvelinta 17 eri kaupungissa..

IPVanish Netflixille

Valitettavasti IPVanish on yksi uhreista Netflixin pyrkimyksille vähentää VPN-yrityksiä huijata käyttäjien sijaintia ja käyttää erillisiä maantieteellisiä alueita. Yhtiö esti IPVanishin palvelimet, joten käyttäjät eivät voi nauttia tämän online-multimediaalustan kansainvälisestä sisällöstä.

Koska tällä hetkellä tarkistetulla VPN-valinnalla on kotikaupunkinaan Yhdysvallat, amerikkalainen Netflix-alue (jolla on ylivoimaisesti kaikkein mielenkiintoisin ja täydellisin elokuvien, TV-sarjojen ja tuotantojen kirjasto) on saatavana IPVanishissa. Jos olet iso Netflixissä, kannattaa ehkä lukea oppaamme parhaasta Netflix VPN -sovelluksesta.

IPVanish Kodille

Kodi on avoimen lähdekoodin multimediaalusta, joka on täydellinen valinta suoratoistajille, koska heidän ei tarvitse maksaa Netflix-liittymämaksua nauttiakseen parhaista elokuvista, sarjoista, dokumenttiohjelmista, lyhytelokuvista, musikaaleista ja muista tuotannoista.

Kodi toimii virallisten ja epävirallisten lisäosien kanssa. Koska suuri osa niistä on saatavana kansainvälisesti, niitä ei voi poistaa muista sijainneista, ellei sinulla ole VPN: tä. IPVanish on yksi parhaista VPN-koodeista Kodi-käyttäjille 60 maansa (eli voit saada lisäosia 60 maasta!) Ja uskomattoman nopeuden vuoksi..

Jotta Kodi voidaan käyttää IPVanish VPN -tililläsi, sinun on vain suoritettava sovellus tai asiakas laitteesta riippuen, ja se on se! Sinulla on rajoittamaton käyttöoikeus kaikkiin lisäosiin mistä tahansa haluat.

IPVanish torrenteille

Jos et salaa liikennettäsi ja peitä henkilöllisyyttäsi, Internetin uteliaiden silmät näkevät tekemäsi. Tämä yhdessä joidenkin maiden torrentia ja P2P-toimintaa koskevan lain kanssa voi rajoittaa online-kokemuksiasi ja viihdettäsi.

  Bagaimana Pilih VPN Terbaik untuk Keperluan Anda

Onneksi VPN-palvelut voivat auttaa sinua tässä. Erityisesti IPVanish tarjoaa erinomaisen ilmapiirin rentouttavalle ja P2P-toiminnalle, antaen sinun olla tekemisissä ilman, että sinun on huolehdittava siitä, että hallituslaitokset kieltävät sinut tekemästä sitä.

Mikään ei ole 100% yksityisyyden torrentiaa, ja IPVanish on täydellinen työkalu, joka tarjoaa turvallisen ympäristön ja edistyneitä ominaisuuksia, kuten SOCKSS5-tekniikan, jonka avulla voit olla täysin anonyymi.

IPVanish FireStickille

Hämmästyttävä Amazon Fire TV -keppi on tällä hetkellä yksi planeetan suosituimmista suoratoistolaitteista, koska se on erittäin kannettava ja käyttäjät voivat kantaa sitä ympäri ja käyttää sitä missä ja milloin tahansa. IPVanishiin yhdistettynä se toimii kuitenkin ehdottomasti parhaimmillaan, koska se suojaa käyttäjää hakkereilta ja muilta uhilta tehokkaalla salauksella ja kaikilla tärkeimmillä protokollilla sekä antaa pääsyn sivustoille ja sisältöön 60 maasta ympäri maailmaa. Lisäksi IPVanish tarjoaa alan nopeimpia nopeuksia, täydellisen tilanteen streaming-ystäville. Voit lukea lisää FireStickin parhaasta VPN: stä.

IPVanish-hinnoittelu

Jos tarkastelet vain kuukausittaista hintaa, huomaat, että IPVanish ei ole tarkalleen yksi markkinoiden halvimmista VPN-asiakkaista. Sisäänkirjautuminen on 10 dollaria. Jos kuitenkin otat huomioon kaikki sen tarjoamat ominaisuudet, turvallinen salaus, yksityisyys ja nimettömyys sekä palvelimien ja yhteysmahdollisuuksien suuri määrä, huomaat, että maksu on enemmän kuin oikeudenmukainen.

Kuukausisuunnitelman lisäksi IPVanish, kuten useat VPN-asiakkaat usein tekevät, tarjoaa tarjouksia ja alennuksia, jos henkilö hankkii palvelun yli kuukaudeksi. Esimerkiksi neljännesvuositila tarkistaa sisään 8,99 dollaria, ja vuosittainen hinta maksaa 6,49 dollaria 30 vuorokauden välein..

IPVanish-kuponki: Yksi parhaimmista asioista IPVanishissa on – se tarjoaa alennuskuponkeja aika ajoin, mikä antaa sinulle lisäalennuksen sen hinnasta. Tällä hetkellä IPVanish-kuponki SAVE20NOW on suora, jota voit käyttää kassalla ja säästät vielä 20%.

Napsauta TÄSTÄ saadaksesi IPVanish

ipvanish-arvostelu hinnoittelusta

Yksi suosituimmista VPN-ominaisuuksista on ilmaiset kokeilut ja kätevät palautuskäytännöt. Tältä osin IPVanish jää vähän taaksepäin suosituimmista vaihtoehdoista, koska sillä ei ole ensimmäistä ja jälkimmäinen kirjautuu sisään vain viikossa. Toki, on hyödyllistä testata ominaisuuksia seitsemän päivän ajan ja päättää sen jälkeen, kannattaako maksaa täysi suunnitelma, mutta suurimmalla osalla vaihtoehtoja on 15 tai jopa 30 päivän rahat takaisin -takuu..

Erinomainen piirre asiakkaille on laaja valikoima maksutapoja, jotka IPVanish hyväksyy palveluihinsa. Näitä ovat luottokortit (kaikki tärkeimmät), PayPal, Bitcoin, Giropay, CashU, DineroMail ja muut.

Hanki IPVanish

IPVanish-nopeus ja suorituskyky

IPVanish läpäisee lähes kaikki alueen asiantuntijoiden ja asiantuntijoiden suorittamat nopeustestit. Tämä Yhdysvaltoihin perustuva vaihtoehto voi saada 30-35 Mbit / s Ison-Britannian palvelimissa ja vastaavan nopeuden muualla Euroopassa, missä sen tiedetään olevan erityisen vahva.

Nopeudet eivät ole vain korkeita / nopeita, vaan myös tasaisia. Useimpien Yhdysvaltojen palvelimien nopeus on 25–30 Mbit / s. IPVanishilla on pakottava etu muihin palveluntarjoajiin nähden: Kun valitset vaihtoehdon “Paras palvelin”, järjestelmä yhdistää sinut automaattisesti, vaikka saatat löytää manuaalisesti sellaisen, joka on nopeampi kuin yksi IPVanishin määrittelemä tätä ominaisuutta valittaessa..

IPVanishilla on muun muassa DNS-vuodonsuojaus ja tapinkytkin, mikä varmistaa käyttäjien yksityisyyden nauttien samalla VPN-markkinoiden parhaista nopeuksista. Jos olet Isossa-Britanniassa, muualla Euroopassa tai Yhdysvalloissa, et ehkä löydä nopeampaa asiakasta.

IPVanishin nopeudet voivat kilpailla jopa alan luotettavien VPN-vaihtoehtojen kanssa, ja sitä streamin ystävät eivät pidä itsestään selvänä..

Käyttökokemus

Paras palvelin -ominaisuus parantaa käyttökokemusta huomattavasti, lähinnä jos asiakas on VPN-maailman aloittelija. Jos IPVanishilla ei olisi sitä, henkilölle, joka käyttää virtuaalista yksityisverkkoa ensimmäistä kertaa, olisi hankalaa selata kymmeniä vaihtoehtoja ja kokoonpanoja, jotka tällä vaihtoehdolla on.

Android- ja iOS-sovellukset näyttävät nykyisen IP-osoitteesi, palvelimesi, johon olet yhteydessä, ja kuinka kauan olet käyttänyt sitä. Se osoittaa myös asiakkaalle, kuinka paljon tietoa hän on jakanut järjestelmän kanssa.

Pieni haittapuoli IPVanishin muuten erinomaiselle palvelulle on mainosten esto-ominaisuuden puute. On muutamia ärsyttäviä asioita, jotka joutuvat viivyttämään verkkokokemustaan ​​sopimattomien mainosviestien takia, joita et halua nähdä.

  Melhor VPN para Torrent (2023) | Download de Torrents com Segurança

IPVanishin asentamiseen ja asentamiseen on ohjeita Amazon Fire TV Stick, Windows, Mac, Linux, Android ja iOS varten, joten käyttäjillä on ohjeita amatööreinä. Näiden sovellusten lataaminen ei yleensä vie kovin kauan ja ovat käyttökelpoisia asennuksen jälkeen. Vaikka käyttöliittymä tarjoaa lukuisia määritysvaihtoehtoja, jotka voivat mukauttaa VPN-kokemuksen, sen ulkonäkö on tumma ja houkuttelematon.

Protokollat ​​ja salaus

ipvanish turvallisuus- ja yksityisyysominaisuudet

IPVanish sisältää runsaasti turvatoimenpiteitä ja ominaisuuksia, etenkin mobiililaitteissa, kuten iOS ja Android. Käyttäjä voi ”estää verkon”, mikä tarkoittaa, että jotkut puhelimesi sovelluksista eivät pysty muodostamaan yhteyttä Internetiin ennen kuin VPN on käytössä. Ja koska IPVanishilla on rajoittamaton tiedonsiirtonopeus, voit vain jättää sen päälle pysyvästi.

Hyödyllisellä, innovatiivisella järjestelmällä IPVanish pitää sinut suojattuna vaarallisilta, julkisilta Internet-yhteyksiltä, ​​jotka eivät vaadi salasanaa, kun puhelimesi tai kannettavasi tietokoneessa on Wi-Fi aktivoitu. Lukuisat hakkerit hyödyntävät ihmisten huomiottomuutta ja naiivisuutta, mutta IPVanish varmistaa, että et ole viimeisin uhri.

IPVanish käyttää laajalle levinnyttä OpenVPN-salausta AES-256-bittisellä salauksella, HMAC SHA1 -todennuksella, RSA-2048-kättelyllä ja HMAC SHA-256 -todennuksella..

AES: n 256-bittinen salaus on Yhdysvaltojen hallituksen toimeksianto, koska se piti mainittua menetelmää parhaana kaikista, käyttämällä sitä suojaamaan online-viestintäänsä kaikilla tasoilla. Huolimatta siitä, että hallitus voi käyttää IPVanishia helpottajana AES-256-menetelmällä “piilotettujen” viestien lukemiseen, niin ei ole, koska kaikki merkittävät VPN-palveluntarjoajat toteuttavat toimenpiteen salaamiseen.

VPN: t, jotka toteuttavat AES-256-bittisen salauksen OpenVPN-protokollalla, kuten IPVanish tekee, sijaitsevat yleensä lähellä tai yläpuolella luetteloa, kun kyse on asiantuntijoiden sijoituksista ja ihmisten mieltymyksistä..

Asiakkaat ja yhteensopivuus

IPVanish tarjoaa enemmän kuin tarpeellista yhteensopivuutta tyydyttääkseen useimmat ympyrät Internetissä. Tämä tuotemerkki sisältää sovelluksia Windowsille, Mac OS X: lle, macOS: lle, iOS: lle, Androidille ja jopa Amazon Fire TV / Stickille. Se on erityisen kätevää, koska IPVanish antaa käyttäjille mahdollisuuden kytkeä jopa viisi eri laitetta samanaikaisesti.

ipvanish vpn arvostelu

IPVanish Windows -asiakkaan asennusohjelma asettaa tämän VPN-tuotemerkin pikakuvakkeen työpöydällesi. Sinun on vain napsautettava sitä saadaksesi sovellus käyttöösi. Syöttämisen jälkeen sinun on annettava kirjautumisprosessissa luomasi käyttäjänimi ja salasana.

Kun olet paikalla, sinun pitäisi nähdä päänäytössä kolme palvelimen sijaintia, jotka sijaitsevat asettelun alaosassa, juuri “Yhdistä” -painikkeen yläpuolella. Sinun on valittava maa, johon haluat muodostaa yhteyden. , sitten kaupunki ja lopulta palvelin.

Sinulla on palvelinluettelo valitaksesi yksi niistä 850: stä, joita IPVanishin on tarjottava uskollisille asiakkailleen, ja Asetukset-osiosta löydät tarvittavat kokoonpanot ja vaihtoehdot kokemuksen mukauttamiseksi..

IPVanish Logs Policy

Tähän mennessä kaikki ovat tuttuja IPVanishista ja siitä, mitä sen sijainti maailmankartalla tarkoittaa yksityisyyteen sekä tietojen ja toiminnan kirjaamiseen. Ollessaan Yhdysvalloissa tämän vaihtoehdon on käsiteltävä mahdollisia paineita, joita NSA ja muut lainvalvontaviranomaiset aiheuttavat. Lisäksi on tekijänoikeuksien puolustajia, jotka tuomitsevat aktiivisesti VPN: n kaltaisia ​​vaihtoehtoja heidän roolistaan ​​auttaa varjoisia tekemään hämäriä juttuja.

Jos sinut kiinni käytetään VPN: n avulla laittoman sisällön jakamiseen ja levittämiseen, vankilaan menemisen mahdollisuudet ovat suuret. IPVanish sallii P2P-toiminnan ja luottaa siihen, että sen asiakkaat eivät harjoita tällaista toimintaa, eikä varmasti tue mitään rikollista toimintaa.

IPVanish ilmoittaa tietosuojakäytännössään, ettei se pidä kirjaa käyttäjiensä toiminnasta, kun hän muodostaa yhteyden VPN-salauksen alla, ja jos NSA: n tuomioistuimen määräys olisi, heillä ei olisi mitään auttaa heitä. Tämän skenaarion takia ihmiset ovat vakuuttuneita IPVanishin luotettavuudesta.

IPVanish-lisäominaisuudet

Vaikka aloittelijoille ja yksinkertaisuuden ystäville se voi tuntua liian monimutkaiselta, IPVanish-ohjelmassa on mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita useimmat VPN-vakituiset käyttävät ja toteuttavat. Esimerkiksi yritys antaa seitsemän päivän rahat takaisin -takuun, ja vaikka se ei ole kilpailukykyinen numero muiden vaihtoehtojen 15 tai 30 päivän kanssa, se on todella hyödyllinen.

DNS-vuodonsuojaus varmistaa, että WebRTC- tai IP-vuotoja ei ole, jotka voivat asettaa online-identiteettisi tai digitaalisen omaisuutesi todelliseen vaaraan. Killswitch tarjoaa myös käyttäjille mahdollisuuden suojata resurssejaan, vaikka VPN-yhteys menisi.

Viiden samanaikaisen yhteyden ansiosta käyttäjät voivat yhdistää useita laitteita saman VPN-yhteyden alle, vaikka he eivät määritä salausa reitittimissään. Sovellus asentuu itse ja auttaa aloittelijoita.

  ביקורת IPVanish: אלטרנטיבה VPN מהשורה הראשונה!

Rajapinta ei ole kovin houkutteleva, mutta sitä pidetään helppokäyttöisenä, vaikka jotkut piirit ovat valittaneet lukuisista valikoista, asetuksista ja asetusvaihtoehdoista. Tiedonsiirtonopeutta on kuitenkin rajoittamaton.

ipvanish ominaisuudet

Yhdessä +850-palvelimien ja 60 maan kanssa, jotka IPVanish tarjoaa mahdollisuuden yhdistää käyttäjiään, tarjolla on yli 40 000 IP-osoitetta. Se tarkoittaa, että asiakkaat voivat vaihtaa palvelimien välillä pyrkiessään parempaan nopeuteen ja suorituskykyyn.

IPVanish mahdollistaa P2P-toiminnan, täydellisen asennuksen torrentia varten, ja sillä on SOCKS5-verkkopalvelin. Se toteuttaa VPN-teollisuuden parhaat käytettävissä olevat salausprotokollat ​​OpenVPN, L2TP (Layer to Tunneling Protocol) ja vanha PPTP (Peer to Peer Protocol, VPN: n isä) muodossa.

IPVanish-selainlaajennukset

Kaikista hyödyllisistä ja jännittävistä ominaisuuksista ja tarjouksista huolimatta IPVanishilla ei ole erillisiä laajennuksia tietyille selaimille, mutta sillä on Chromebookin suunnittelema sovellus tämän käyttöjärjestelmän käyttäjille. Lisäksi siinä on sovelluksia lähes kaikkiin käyttöjärjestelmiin ja laitteisiin.

Asiakaspalvelu

Yksi IPVanishin anteeksiannoista on sen asiakaspalvelu. On yleistä vaikutelmaa, että vastausaika on liian korkea useimmille asiantuntijoille ja ihmisten makuille, koska apu- ja tukitiimillä voi kulua yli päivä vastaamaan käyttäjien vaatimuksiin ja kyselyihin.

On hiukan yllättävää, että IPVanishilla ei ole live chat -ominaisuutta tai sähköpostitukipalvelun henkilöstöä, joka voi vastata hieman nopeammin, kun otetaan huomioon valtava infrastruktuuri ja investoinnit, jotka yritys on huolellisesti tehnyt tarkoituksenaan tarjota täydellinen, laadukas tuote.

UKK (Usein kysytyt kysymykset) on ensisijainen tapa auttaa IPVanish-asiakkaita asentamalla, määrittämällä ja auttamalla tarkkoja neuvoja. Käyttäjät voivat nopeasti etsiä tiettyjä kohteita ja ominaisuuksia, joista he haluavat tietää enemmän.

Lisäksi IPVanish tarjoaa täydelliset asennusoppaat tämän VPN-palvelun oikean asentamiseksi ja käyttämiseksi kaikissa laitteissa ja missä tahansa käyttöjärjestelmässä. Jos sinun on tiedettävä jotain, johon UKK, oppaat ja oppaat eivät pysty vastaamaan, sinun on otettava yhteyttä tukitiimiin lomakkeen kautta.

Kun olet täyttänyt vaaditut tiedostot ja lähettänyt viestisi omalla tarpeesi alueella, IPVanish-henkilökunta ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse. Heillä on kuitenkin vastausaika yleensä tunteja, jopa pari päivää, jos sinulla on huonoa onnea. Se on muuten huippuluokan VPN-palveluntarjoajan heikoin osa.

IPVanish Review: Viimeiset ajatukset

Yhteenvetona voidaan todeta, että IPVanish on loistava VPN-asiakas, joka kuuluu mukavasti yrityksen viiden parhaan joukkoon. Sillä on erinomainen määrä palvelimia, ja se voi auttaa asiakkaitaan muodostamaan yhteyden 60 maahan ympäri maailmaa. Mitä tämä luku tarkoittaa? Hyvin, asiakkaat pääsevät streaming-sisältöön, torrent-sivustoihin, suosikkisivustoihin ja Kodi-lisäosiin 60 maasta. Tämä on eliittinumero, joka ylittää melkein kaikki ensisijaiset tarjoajat muutamin merkittävin poikkeuksin.

IPVanishilla on joitain heikkouksia. Esimerkiksi siinä ei ole ilmaista kokeiluversiota, hyvityskäytäntö on melko lyhyt verrattuna muihin parhaimpiin kilpailijoihin, sillä ei ole mainosten estäjää, ja Windows-asiakas voi olla hieman hankala useiden asiantuntijalausuntojen perusteella. Sen suurimpana haittana on kuitenkin lähes reagoimaton asiakaspalvelu, ilman live chat -ominaisuutta ja vastaaminen ikuisesti sähköpostitse yksinkertaisiin kyselyihin tai vaatimuksiin, jotka saattavat olla kiireellisiä.

Siitä huolimatta IPVanish on yksi suosituimmista vaihtoehdoista streamereille ja torrent-ystäville ympäri maailmaa. Yhdysvalloissa sijaitsevalla yrityksellä on siellä yli 400 palvelinta, jotka sijaitsevat 17 paikkakunnalla. Koska maassa on paljon streaming-sivustoja ja -alustoja, lisäosia, esityksiä, verkkokanavia ja muunlaista sisältöä, IPVanish voi olla erittäin hyödyllinen pyrkimyksessäsi poistaa asioita Amerikassa.

Soveltamalla armeijan kaltaista AES 256-bittistä salausta, IPVanish varmisti, että sisältösi ja jaettu liikenne ovat rajojen ulkopuolella vakoojilta ja uteliailta internetistä. Se tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden valita useiden protokollien välillä, mukaan lukien OpenVPN, L2TP ja PPTP.

IPVanish, huolimatta sen juurista Yhdysvalloissa ja useiden lainvalvontaviranomaisten alaisuudesta, ei pidä käyttäjien toiminnan lokia varmistamalla, että he voivat selata verkkoa yksityisesti ja nimettömästi.

Tärkeintä on, että IPVanish on huippuluokan VPN, jolla on erinomaiset tarjoukset ja hyvä arvo, jos otat huomioon kuinka monta ominaisuutta ja ainutlaatuisia elementtejä sillä on. Kokeneille VPN-käyttäjille IPVanish on haaveileva asiakas kaikista asetusten ja asetusten mahdollisuuksista johtuen. Vaikka valitset ostaa kalleimman, kuukausittaisen suunnitelman, et varmasti tule pettymään, koska mahdollisuus saada sisältöä 60 maasta nopeaa ja jatkuvaa suorituskykyä on erittäin houkutteleva.

Hanki IPVanish

Related:

  • Miksi tarvitset VPN: n
  • Ovatko VPN-verkot laillisia ja turvallisia käyttää?
  • ExpressVPN-arvostelu
  • Paras VPN FireStickille

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me