Cum se instalează SportsDevil pe Kodi

>

În acest ghid, vă voi arăta cum instalați SportsDevil addon pe Kodi 18 Leia și Kodi Krypton 17.6. Instrucțiunile furnizate aici pot fi utilizate pentru instalarea SportsDevil pe toate dispozitivele acceptate de Kodi, inclusiv, dar fără a se limita la, Amazon FireStick, iOS & Mobilele Android, Windows & Mac. 

SportsDevil a fost cândva considerat Sfântul Graal al iubitorilor și pasionaților de sport. Fie că este NFL, NBA, NHL, Premier League englez, Cricket, Fotbal, Hockey, UFC sau orice alt sport important, SportsDevil a transmis totul. A fost ceva pentru toată lumea. Adonul trăiește acum doar moaștele gloriei sale trecute. Cu toate acestea, este posibil să găsiți în continuare suficiente fluxuri de sport pentru a vă menține lipit. Puteți transmite în flux aproape orice eveniment sportiv important folosind acest complement Kodi. Puteți viziona videoclipuri cu diferite calități ale imaginii, cum ar fi 480p, 720p, 1080p.

Multe dintre site-urile din SportsDevil ar putea fi blocate de către ISP-ul dvs., astfel încât aveți nevoie de un VPN bun pentru Kodi să-l ocolească (rețineți că nu încurajăm niciodată cititorii noștri să acceseze lucruri ilegale, deci accesați-le pe propriul dvs. risc. Puteți verifica mai multe despre problemele legale referitoare la Kodi aici.)

SporstDevil poate fi instalat pe Kodi fie direct prin instalarea repo din calea sursă, fie prin descărcarea fișierului zip. Ambele metode au fost prezentate în acest ghid.

: Multe videoclipuri nu sunt difuzate în diverse categorii. Cu toate acestea, mulți dintre ei încă se joacă. 

Disclaimer: Acest tutorial este strict în scopuri educaționale și nu încurajăm utilizarea suplimentelor pentru utilizare ilegală sau accesul la niciun fel de conținut neautorizat. Deci discreția cititorilor este recomandată.

Cum se instalează SportsDevil Kodi Addon pe FireStick și pe computer

SportsDevil este încă un add-on Kodi foarte popular și poate fi descărcat de pe multe depozite. În acest tutorial, vom instala SportsDevil folosind repo EzzerMacs, dar nu veți fi liber să utilizați.

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut nelimitat de streaming, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Condiție preliminară de instalare

Trebuie să activați Sursele necunoscute din Setările Kodi pentru a permite instalarea SportsDevil, care este un supliment terț. Urmați acești pași:

  • Faceți clic pe Kodi Setări de pe ecranul de pornire (stânga sus)
  • Clic Sistem dacă utilizați Kodi Leia sau Setarile sistemului pe Kodi Krypton
  • Selectați Add-on-uri pe stânga și pe dreapta porniți Surse necunoscute
  • Clic da pentru a menține opțiunea activată

După ce ați făcut acest lucru, urmați pașii de mai jos pentru a instala SportsDevil Kodi Addon.

PASUL 1: Lansați Kodi pe computer sau pe Amazon Fire TV și deschideți dispozitivul Setări meniu așa cum se arată în poza de mai jos.

sportsdevil Kodi

PASUL 2: Acum mergeți la Manager de fișiere.

kodi sportdevil

PASUL 3: Acum faceți clic pe deschis Adaugă sursa.

sportdevil repo

PASUL 4: De îndată ce faceți clic pe deschis Adaugă sursa, va apărea o fereastră pop-up. Clic  pe acea fereastră. În fereastra următoare, introduceți următoarea adresă URL așa cum vedeți în imaginea de mai jos: - http://www.lvtvv.com/repo/

Folosiți linkul http://ezzer-mac.com/repo

Sursa Kodil nu mai este disponibilă

sportsdevil kodi addon

PASUL 5: În următorul meniu pop-up, vi se va cere numele sursei media. Introduceți doar Kodil așa cum se arată mai jos. Vă rugăm să verificați dacă ați pus totul corect, deoarece este foarte crucial, apoi faceți clic pe O.K.

cum se instalează sportdevil addon pe kodi

PASUL 6: Acum, depozitul va fi descărcat. Acum întoarceți-vă la meniul principal al Kodi, apăsând de câteva ori backspace și deschideți Add-on-uri meniul.

kodi sportdevil

PASUL 7: Acum faceți clic pe deschis Instalator de pachete (pictograma casetei deschise în stânga sus, așa cum se arată mai jos).

SportsDevil Kodi

PASUL 8: Acum faceți clic pe deschis Instalați din fișierul Zip.

sportsdevil Kodi

PASUL 9: Acum selectați Kodil sau orice alt nume sursă pe care l-ați ales anterior, urmat de acesta repository.kodil-1.3.zip repository.EzzerMacsWizard.zip

kodi addon sportdevil

PASUL 10: Aceasta va începe instalarea depozitului EzzerMacs. Instalarea va dura doar câteva secunde. Acum întoarceți-vă la meniul anterior și de data aceasta selectați Instalați din Repositoriu in loc de  Instalați din fișierul Zip.

cum se instalează sportsdevil pe kodi

PASUL 11: Acum faceți clic pe deschis Depozitul Kodil Repozitorul asistent EzzerMacs apoi selectați Componente video. Aici veți vedea o mulțime de suplimente, așa că doar derulați în jos până când veți găsi SportsDevil.

SportsDevil Kodi

PASUL 12: Faceți clic pe deschide SportsDevil. În următorul meniu, selectați Instalare. Poate apărea câteva avertismente, dar ignoră-le. Dacă nu ați activat instalarea din Surse necunoscute, veți fi accesat în meniul de setări, doar activați-l și întoarceți-vă aici. După ce faceți clic pe instalare, instalarea va începe.

kodi sportdevil

(Numai Kodi Leia) După ce faceți clic pe Instalare, va trebui să faceți clic O.K pe fereastra care va apărea în continuare

PASUL 13: Aceasta va începe instalarea. După ce este instalat, puteți doar să vă îndreptați către meniul Add-ons și să găsiți SportsDevil acolo în secțiunea suplimente video. Acum deschide-l și bucură-te de lumea sportului cu SportsDevil pe PC sau Amazon Fire TV.

kodi sportdevil

Aceasta a fost una dintre metodele de instalare a SportsDevil pe Kodi. Aceasta este cea mai populară metodă. Cu toate acestea, mai există o metodă de instalare a suplimentelor pe Kodi. Este unul mai direct și mai scurt, dar nu va funcționa pe FireStick.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP, Supravegherea Guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar, ce se întâmplă dacă sfârșiți să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Așadar, înainte de a începe difuzarea pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Cum se instalează SportsDevil pe Kodi (PC)

Utilizați metoda de mai sus pentru a obține SportsDevil pe PC, precum și următoarea metodă nu mai funcționează.

PASUL 1: Această metodă implică descărcarea depozitului direct dintr-un fișier Zip. Descărcați acest fișier Zip de pe acest link http://www.lvtvv.com/repo/repository.kodil-1.3.zip și amintiți-vă directorul în care ați salvat fișierul zip.

PASUL 2: Lansați acum Kodi pe computer sau pe Fire TV și deschideți Add-on-uri Meniu așa cum se arată în imaginea de mai jos.

cum se instalează sportsdevil pe kodi

PASUL 3: Acum îndreptați-vă către Instalator de pachete (pictograma casetă deschisă din stânga sus, așa cum se arată mai jos) și deschideți-o.

SportsDevil Kodi

PASUL 4: Acum faceți clic pe deschis Instalați din fișierul zip și mergeți la directorul în care ați salvat fișierul zip și l-ați selectat. Aceasta va instala automat depozitul Kodil pe Kodi. După ce instalarea va fi finalizată, veți vedea un mesaj pop-up în partea dreaptă sus, care spune completarea actualizată.

SportsDevil Kodi

PASUL 5: Acum revino la Pasul 3 și deschide Instalator de pachete. De data aceasta faceți clic pe deschis Instalați din Repositoriu.

cum se instalează sportsdevil pe kodi

PASUL 6: Acum faceți clic pe deschis Kodil Repertoriu apoi selectați Componente video. 

Kodi SportsDevil

PASUL 7: Acum derulați mai jos până găsiți SportsDevil și instalați-l așa cum se face în metoda de mai sus doar urmând indicațiile.

kodi SportsDevil

PASUL 8: Voila, Sports Devil a fost instalat cu succes pe Kodi. Acum stai pe spate și bucură-te de NFL, NBA, Cricket, Hockey, UFC sau orice alt sport important pe Amazon Fire TV sau PC.

cum se instalează sportsdevil pe kodi

Puteți utiliza oricare dintre cele două metode menționate mai sus pentru a instala Sportsdevil pe Kodi 18 Leia sau Kodi 17.6 Krypton. După ce ați terminat, un ocean de evenimente sportive vă va sta la dispoziție. Puteți doar să vă așezați pe canapea și să vă bucurați de sporturile preferate. Dar pentru toate acestea, ar trebui să luați în considerare obținerea unui VPN Kodi cu cea mai mare prioritate.

Similar cu orice software, Kodi nu este, de asemenea, lipsit de erori. Cele mai frecvente probleme raportate de utilizatori sunt bufferingul și streamingul lent. Dacă întâmpinați probleme, iată cum puteți remedia bufferul Kodi.

Video: Cum se instalează Sportsdevil Kodi Addon

Dacă aveți probleme cu instalarea Sportsdevil addon pe Kodi, consultați videoclipul de mai jos.

Instalarea SportsDevil a eșuat

Există câteva motive pentru care instalarea addon-ului ar putea eșua și trebuie să ne uităm la fiecare, începând de la elementele de bază.

Cel mai de bază aspect al depanării este determinarea și eliminarea oricăror probleme locale. Deci, asigurați-vă că dispozitivul are acces la internet. Încercați să rulați orice altă aplicație care utilizează internetul sau să deschideți un site web într-un browser. Dacă nu există conexiune, rezolvați problemele de internet înainte de a continua instalarea SportsDevil. În cazul în care internetul funcționează bine și suplimentul nu ar fi instalat, va trebui să analizăm alte soluții.

Adesea, problema este cu serverul unde se află depozitul. Am învățat să instalăm Sports Devil din depozitul EzzerMacs, care este, de departe, unul dintre cele mai utilizate depozite în aceste zile. Dar, se știe că are și perioade de oprire. Așadar, dacă nu puteți adăuga depozitul EzzerMacs ca sursă în timpul procesului de instalare, este posibil să existe o problemă cu serverul. Și, atunci când există probleme de server, cel mai bine puteți face este să așteptați ca acesta să fie din nou operațional.

Aș recomanda, de asemenea, repornirea dispozitivului dvs., care va reporni și Kodi și va reîmprospăta fișierele sistemului. De multe ori, o simplă repornire rezolvă problema.

Dacă nimic nu pare să funcționeze și sunteți sigur că serverul funcționează bine, poate fi necesar să resetați Kodi și să reinstalați suplimentul Sports Devil. Resetarea Kodi șterge toate datele și suplimentele. Dar, puteți salva o parte din aceasta, făcând o copie de siguranță a datelor Kodi.

SportsDevil nu funcționează

SportsDevil este găzduit în depozitul EzzperMacs, iar această sursă are de obicei suplimente de încredere. Dar, fiecare addon Kodi are potențialul de a avea probleme, oricât de rare ar fi acestea.

Dacă SportsDevil nu funcționează după instalare, din nou, primul lucru pe care doriți să îl verificați este faptul că dispozitivul dvs. are încă acces la internet.

Dacă internetul funcționează într-adevăr și SportsDevil nu, ar putea exista din nou o problemă de server. Și, așa cum am mai spus, dacă serverul este vinovatul, așteptarea este singura soluție.

În cazul în care ați așteptat suficient timp pentru a fi puțin probabil să fie o problemă de server, veți dori să încercați unele probleme de depanare locale.

Ieșiți de Kodi și reporniți dispozitivul. Repornirea rezolvă multe probleme și este probabil să remediați și SportsDevil.

Dacă acest lucru nu funcționează, dezinstalați SportsDevil accesând ecranul de pornire Kodi > Add-on-uri > Adăugări video și apoi reinstalați-l. Este posibil ca unele fișiere să fie corupte sau sparte. Urmați același proces de instalare pe care l-am descris mai sus pentru a reinstala acest addon.

Și, atunci când nimic nu funcționează, resetarea Kodi ar putea fi ultima soluție.

În cazul în care primiți vreun mesaj de eroare specific, v-aș recomanda să faceți captură de ecran și să o împărtășiți în secțiunea de comentarii. Voi încerca tot posibilul să rezolv problema. De asemenea, poate doriți să verificați și să partajați fișierul de înregistrare Kodi. Va ajuta la determinarea cauzei exacte a problemei.

Legate de:

  • Cele mai bune construcții Kodi
  • Cum să jailbreak Amazon FireStick
  • Cum se instalează Exodus Redux pe Kodi

Faceți clic aici pentru a obține trucuri secrete de tăiere a cablurilor direct în căsuța de e-mail.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me