A Covenant Addon telepítése a Kodi-n

>

Ebben az útmutatóban megmutatom, hogyan kell telepíteni a Covenant a Kodi 18.5 Leia és régebbi verziókra. Az Addon már telepíthető a Covenant repóból.

A Covenant Kodi addon 2023 januárjától frissül a legújabb 1.1.33 verzióra. Ez az első frissítés több hónap alatt. Úgy tűnik, hogy az új fejlesztők újraindították a kiegészítőt. Jelenleg jól működik. 

A Covenant jelenleg két tárolón keresztül is elérhető – a Covenant és a cy4Root. Mindkét linket megadtam az útmutatóban.

Az Exodus Kodi Addon hosszú ideig uralkodott a Kodi kiegészítők világában. Az Exodus halála az Exodus villák terheinek megjelenését eredményezte. Ezen villák közül a Szövetség az egyetlen, amelyik kiemelkedett. Az Exodus valódi örököse és utódja sok tekintetben tette a legjobb Exodus-alternatívának. Először is, mind az Exodus-ot, mind a Covenant-t ugyanaz a fejlesztő, Lambda fejlesztette ki, és ez valamiféle hivatalos villává teszi. A Covenant ugyanolyan felhasználói felületet sportol, mint elődje.

A szövetség nemcsak kitöltötte Exodus cipőjét, de sok szempontból is jobb volt, mint az Exodus. Sokkal stabilabb volt, és még sok más funkciót kínált. Lambda még abbahagyta az Exodus frissítését, ami a Covenantot az Exodus legjobb alternatívájává tette.

Az Exodus később feltámadt, és mindkét kiegészítés jó ideje jól működött. Már nem olyan népszerűek, mint régen, főleg, mivel a sok új és jobban teljesítő igény szerinti kiegészítő született. Ennek ellenére sok Kodi-felhasználó továbbra is keresi a Szövetséget és az Exodust. A jó hír az, hogy mindkét kiegészítést csak nemrégiben frissítették, és egyelőre nagyszerűen működnek.

Ha a Kodi telepítette a FireStick vagy PC-jére, akkor azt mondanám, hogy a Covenant még mindig kötelező próbaverzió.

Ebben az oktatóanyagban megmutatjuk Önnek Hogyan telepítsük a Covenant a Kodi 18 Leia-ra néhány nagyon könnyen követhető lépésben. Felhívjuk figyelmét, hogy hasonlóképpen bármilyen más videó kiegészítőt vagy bármely más Kodi kiegészítőt telepíthet.

Hogyan telepítsük a szövetséget a Kodi-ra

A Covenant-lerakatot használjuk a Covenant-kiegészítő telepítéséhez a Kodi-ra. Ez a lépés:

  Hogyan telepítsük a Plex-et FireStick és Android TV Box-ra

Figyelem a KODI felhasználók számára: Olvassa el a folytatás előtt

A Kodi Addons / build-ek korlátlan streaming tartalmat kínálnak, de jogi problémákba is kerülhetnek, ha ingyenes filmek / TV-műsorok / sport streaming-t észlelnek. A Kodi felhasználóinak erősen javasoljuk, hogy mindig csatlakoztasson egy VPN-t online streaming közben. Egy jó Kodi VPN elrejti személyazonosságát, megkerüli a kormányzati megfigyelést, a földrajzilag blokkolt tartalmat és az ISP fojtását (ami szintén segít a puffermentes streamingben)..

Az ExpressVPN-t használom, amely a leggyorsabb és legbiztonságosabb VPN. Nagyon könnyű telepíteni bármilyen eszközre, beleértve az Amazon FireStick alkalmazást. 3 hónap ingyenes, és 49% -ot spórol meg éves terveiben. Ugyancsak 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. Ha nem elégedett, akkor mindig kérhet visszatérítést.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Olvassa el: A Kodi VPN telepítése és használata

1. LÉPÉS: Indítsa el a Kodi-t, és kattintson a Beállítások menü megnyitásához.

letöltés Kodi szövetség

2. LÉPÉS: Kattintson Rendszerbeállítások (Kodi Leia felhasználók kattintanak Rendszer)

kodi szövetségi kiegészítő

3. LÉPÉS: A bal egérgombbal Kiegészítői

4. LÉPÉS: Ugyanazon a képernyőn kattintson a Ismeretlen források pecek

telepítse a szövetségi kodi kiegészítőt

5. LÉPÉS: Kattintson Igen amikor megkérdezi

szövetségi kiegészítő a Kodi-n

6. LÉPÉS: Most kattintson a File Manager megnyitására az alábbi képen látható módon (a Kodi Leiden ez a lehetőség a felső sorban található)

Kodi szövetség

7. LÉPÉS: Most kattintson a Forrás hozzáadása elemre.

Hogyan telepítsük a Covenant Kodi programot

8. LÉPÉS: Amikor a Megnyitás forrás elemre kattint, egy doboz jelenik meg. Csak kattintson a gombra . Most megjelenik egy új menü, amelyben fel kell kérni az elérési út nevét / URL-jét. Csak gépelj https://covenant01.github.io/zip az alábbi képen látható mezőbe, majd kattintson a gombra rendben

Alternatív link (ha a fenti link nem működik): https://cy4root2.github.io/zip

szövetségi kodi addon

9. LÉPÉS: A következő lépésben tedd Szövetség a médiaforrás nevében, az alább látható módon (vagy bármilyen más forrásnévvel). Kérjük, ellenőrizze nagyon alaposan, mielőtt további folytatná. Ezután csak kattintson az OK gombra.

  A Stremio telepítése és használata a FireStick / Android Boxon

kodi szövetségi kiegészítő

10. LÉPÉS: Most kattintson többször a Backspace gombra, hogy visszatérjen a főmenübe. Most nyissa meg a Kiegészítők menüt.

letöltés Kodi szövetség

11. LÉPÉS: Most nyissa meg a csomagtelepítőt (a bal felső sarokban lévő nyitott doboz ikon az alább látható módon).

Kodi szövetség

12. LÉPÉS: Most válassza a nyitott telepítés ZIP-fájlból lehetőséget.

telepítse a Kodi szövetséget

13. LÉPÉS: Most keresse meg és válassza ki Szövetség (vagy bármely más, korábban hozzáadott forrásnevet) és nyissa meg repository.covenant-x.x.zip. A telepítés megkezdődik. Várja meg, amíg a tároló települ

jegyzet: Ha a https://cy4root2.github.io/zip alternatív linket használta, akkor kattintson a zip fájlra repository.cy4root-master.zip

szövetségi kiegészítő a Kodi-n

14. LÉPÉS: Most ismét térjen vissza a főmenübe, kattintson a Kiegészítők megnyitása elemre, majd kattintson a csomag telepítőjének megnyitására a korábbiak szerint. Ezúttal kattintson a Telepítés a lerakatból elemre az alábbi képen látható módon.

Hogyan telepítsük a Covenant a Kodi-ra

15. LÉPÉS: Most válassza ki Szövetségi lerakat majd válassza a lehetőséget Videó kiegészítők.

jegyzet: Választ cy4root Repository ha az alternatív linket használta

Kodi szövetség

16. LÉPÉS: Most görgessen le és keresse meg a szövetséget. Miután megtalálta, kattintson a megnyitásához.

Kodi szövetség

17. LÉPÉS: Most kattintson a gombra Telepítés a következő képernyőn

A Kodi Leia felhasználók számára a Telepítés gombra kattintva megjelenik egy felugró ablak. A folytatáshoz kattintson az OK gombra

letöltés Kodi szövetség

18. LÉPÉS: Gratulálunk. Minden kész, és ezzel a módszerrel sikeresen telepítette a Covenant a Kodi-ra. Most élvezze a Covenant által kínált csodálatos média óriási óceánját, és élvezze a számítógépen vagy az Amazon Fire TV-n.

Kodi szövetség

Reméljük, hogy ez az útmutatás segített. Nyugodtan hagyjon be minden kérdést az alábbi megjegyzés mezőbe, ha bármilyen lépéssel vagy bármilyen lépéssel szembesül. Időközben megnézheti a Kodi kiegészítők legjobb listáját is.

Megjegyzés: Ha pufferelési problémák merülnek fel, akkor a következőképpen javíthatjuk a Szövetség pufferelését a Kodi-on.

A Kodi Addon szövetség nem működik

A Covenant Addon-ot már nem frissítik, és ha megpróbálja szerezni a Colossus repo-tól, akkor nem fog működni, mivel ezt a repo-t leállították. A felhasználók azonban továbbra is telepíthetik és használhatják a Covenant a Covenant repo-tól a fenti útmutatóban bemutatott módon. Néhány naponta folyamatosan teszteljük és frissítjük ezt a cikket. Ha nehézségekbe ütközik az útmutató telepítésével kapcsolatban, kérjük, nyugodtan kommentálja az alábbiakat.

  A Kodi telepítése az Amazon FireStick webhelyen

A Kodi Szövetség kiegészítése: Nincs elérhető stream

A leggyakoribb probléma, amellyel a Kodi felhasználók szembesülnek – a „No Streams Available” sok népszerű Addon számára. A szövetséget ezek a kérdések is sújtják, de szerencsére van javítás. A Kodi-on kaphat Real Debrid-et, amely rengeteg további streaming-forrást biztosít HD minőségben, és a No Streams Available probléma örökre eltűnik. Erősen ajánlom a Kodi VPN beszerzését, mivel a Real Debrid megőrzi az összes hozzáférhető adat naplóját.

Összefüggő:

  • A legjobb VPN a Kodi számára
  • Hogyan telepítsük az Exodus Redux-ot a Kodi-ra
  • A legjobb Kodi épít
  • Hogyan frissítsük a Kodi-t a FireStick-en

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me