A terrárium-TV pufferolással kapcsolatos problémák megoldása

>

Sok olvasónk azt kérdezte, hogy van-e megoldás a Terrarium TV pufferelésével kapcsolatos kérdésekre. Úgy tűnik, hogy a pufferelési példányok rendszeresebbek lettek, mint korábban. Valójában az utóbbi időben is megkezdtem ezeket a kérdéseket. Nem vitatható, hogy a Terrarium TV az egyik legjobb Amazon Fire Stick alkalmazás, amely igény szerint filmeket és TV-műsorokat néz. Szinte minden olyan címmel rendelkezik, amelyet igényelhet. De igaz az is, hogy néha ezekkel a pufferelési problémákkal szembesül. Ha jelenleg a Terrarium TV alkalmazásban pufferrel szembesül, akkor olvassa tovább.

A pufferproblémák javítása a terrárium TV-n

terrárium tv-pufferelés

Nincs olyan javítás, amely a Terrarium TV problémáival foglalkozik. Több próba és hiba után azonban enyhíteni tudtam a pufferelést, és élvezetesebbé tehettem az alkalmazással kapcsolatos tapasztalataimat. Ebben a cikkben megosztom veled a különféle módszereket, amelyek nekem működtek. Biztos vagyok benne, hogy nektek is dolgozni fognak.

Jegyzet: Ha új felhasználó vagy, és még nem rendelkezik Terrarium TV-vel, ellenőrizze ezt a linket - Hogyan telepítsük a Terrarium TV-t a FireStick-re

Ellenőrizze az internetkapcsolat sebességét

Az online streaming manapság legalább 5 Mbps internet sebességet igényel, de a teljes HD streaminghez legalább 10 Mbps és a 4K streaminghez legalább 20 Mbps ajánlott. A jó hír az, hogy a legtöbb mobil és szélessávú internetszolgáltató ennél nagyobb internetes sebességet kínál. Valójában néhány szolgáltató akár 100mbps sebességet is kínál lakossági kapcsolatokhoz. Ilyen nagy sebességgel azt gondolhatja, hogy soha nem szabad megtapasztalnia a Terrarium TV pufferelésével kapcsolatos problémákat. De sajnos sajnos nem mindig ez a helyzet.

Ha csak ritkán találkozik Terrarium TV-pufferproblémákkal, akkor valószínű, hogy az internet bizonyos időszakos problémákat tapasztal a szolgáltató végén. Ilyen esetekben a problémát rendszerint a háttéren kezelik, és rövid élettartamúak.

Azt javaslom, ellenőrizze az internet-kapcsolat sebességét annak meghatározása érdekében, hogy rendelkezik-e a minimális sávszélességgel. Rengeteg olyan alkalmazás és webhely található, amelyek ingyenesen tesztelhetik a sebességet. Az Ookla a legnépszerűbb internetes sebesség-tesztelési szolgáltatás. Töltse le az Ookla alkalmazást Android- vagy iOS-eszközére, vagy látogasson el webhelyükre a http://www.speedtest.net/ webhelyen, hogy tesztelje a sebességet.

Ha a teszt eredményei állandóan alacsony sebességet mutatnak, akkor probléma lehet az internet-kapcsolattal. Lehet, hogy frissítenie kell a tervet vagy az útválasztót. Mindenesetre lépjen kapcsolatba szolgáltatójával és keresse meg a megoldást.

Patak a Terrarium TV által ajánlott szerverekről

A terrárium TV a streaming linkeket tíz, világszerte működő szerverről tölti le. Vannak olyan szerverek, amelyeket maga az alkalmazás javasol. Az ajánlott szerverek listájáért lásd az alábbi képet.

terrárium tv-pufferelés

Személy szerint azt tapasztaltam, hogy ezek a szerverek gyorsabbak, és alig tapasztalom meg a Terrarium TV pufferelésével kapcsolatos problémákat.

A képen megjelenő előugró ablak minden alkalommal megjelenik, amikor rákattint a címre. Az alján jelölje be a „Ne mutassa újra” lehetőséget, hogy a következő alkalommal ne jelenjen meg. Mielőtt ellenőriztem ezt a lehetőséget, feljegyeztem az összes ajánlott szervert, mert tudtam, hogy nem fogom emlékezni rájuk. Szóval azt javaslom, tedd ugyanezt.

Terrárium TV szerver problémák

Ha az internet sebessége nem jelent problémát, és továbbra is Terrarium TV problémákkal szembesül, akkor úgy tűnik, hogy problémát okozhat a szerver, ahol a tartalom üzemel..

Mint tudod, a Terrarium TV nem tárol semmilyen tartalmat. Ez az alkalmazás egy aggregátor, amely több hivatkozást hoz le egy adott tartalomra különféle szerverekről. Egy hivatkozás megnyitásakor a készülék megkezdi a tartalom stream-jét a szerverről, amelyre a link mutat.

A terrárium TV megpróbálja elérni a legjobb működő linkeket. De néha a rossz kapcsolatokat is megjeleníti. Rossz link lehet a kiszolgálón, amely leállást vagy lelassulást tapasztal. Ennek eredményeként Terrarium TV pufferelési problémák merülnek fel.

Ha probléma merül fel a kiszolgálóval, nincs sok tennivaló a puffer javításához. Ennek ellenére új linket nyithat meg egy másik szerverre, és nagy esély van arra, hogy vigyázott a problémára.

Észrevettem, hogy a terrárium TV-vel kapcsolatos problémák általában akkor merülnek fel, amikor megpróbálom egy teljes HD tartalmat közvetíteni. És ennek semmi köze sincs az internet sebességéhez vagy az eszköz azon képességéhez, hogy online HD filmeket vagy műsorokat közvetítsen; a probléma az a szerver, amely képtelen kezelni több streaming kérést.

Használja a jobb médialejátszót a terarium TV-vel

A Terrárium TV-nek nincs saját médialejátszója. Bizonyára észrevette, hogy a Terrarium TV futtatásakor a jobb streaming teljesítmény érdekében felkéri egy preferált médialejátszó telepítését. Valójában az alkalmazás még azt is mondja, hogy az előnyben részesített lejátszó nélkül pufferelési problémákat tapasztalhat.

Amikor először elkezdtem használni a Terrarium TV-t, figyelmen kívül hagytam azokat a felbukkanó ablakokat, amelyek más médialejátszót kértek tőlem. Azt hittem, hogy erre nincs szükség. De aztán észrevettem, hogy a Terrarium TV nem működik megfelelően, és rendszeresen felveszem a pufferelés kérdéseit. Ekkor döntöttem el a Terrarium TV médialejátszójának telepítéséről. És bár tévesnek bizonyítottam, be kell vallanom, hogy észlelhető különbség volt a teljesítményben. Az előzőleg pufferolt sok link zökkenőmentesen futott az új lejátszó telepítése után.

Noha a Terrarium TV kompatibilis számos médialejátszóval, beleértve a VLC-t és az MX Player-t, még mindig kérheti, hogy telepítsen egy másik lejátszót. Valójában a Terrarium TV legújabb verziója nem közvetít linkeket, ha nincs YesPlayer (lásd az alábbi képet).

terrárium tv nem működik

Tehát telepítse a YesPlayer alkalmazást, és elképzelhető, hogy a Terrarium TV pufferelési problémáival is foglalkozhat. Ez a médialejátszó elérhető a Play Áruházban, valamint az Amazon Store-ban.

Használjon VPN-t, és kerülje az Internet fojtását

Tudja, hogy az Egyesült Államokban sok internetező válik az internet fojtása áldozatává, és soha nem is tudják róla? Az Internet fojtása az Internet szolgáltatók (ISP) körében gyakori gyakorlat.

Ha az online streaming az online tevékenységek legnagyobb részét elhasználja, az internetszolgáltató lecsökkentheti az internet sebességét, mint amit az internetes terv kínál. Nem azt mondom, hogy ez a gyakorlat jogellenes. De úgy érzem, etikátlan. Az internetszolgáltatók általában rendelkeznek záradékkal a feltételeikben & Feltételek, amelyek szerint az online adatfolyam miatt egy bizonyos érték alá növekvő adatfelhasználás a sebesség csökkentését eredményezheti.

Sajnos gyakran hiányoznak azok a finom nyomatok. És még akkor is, ha elolvastam a záradékot, továbbra is szeretném élvezni az internet teljes potenciálját. Szerencsére van egy módja az internet fojtásának megakadályozására. Kezdje el használni a VPN szolgáltatást, és elrejti az összes internetes tevékenységet. Ilyen módon az internetszolgáltató soha nem fogja tudni, hogy online filmet néz-e, vagy adatfájlokat tölt le.

Már egy ideje használom az ExpressVPN-t, és azt ajánlom neked. Gyors, megbízható és terarium TV-barát.

 Tisztítsa meg a Terrarium TV alkalmazás adatait

Van még egy Terrarium TV hibaelhárítási módszer, amellyel megpróbálhatja elkerülni a pufferelési problémákat. Törölheti a Terrarium TV adatait, és visszaállíthatja az alapértelmezett beállításokra. Olyan lenne, mintha először használja a Terrarium TV-t.

Az adatok törlése természetesen az összes személyes beállítás elvesztését jelenti. De alig van olyan Terrarium TV-beállítás, amelyet meg kell őrizni. Csak jegyezze fel az összes módosítást, majd alkalmazza azokat később.

Amíg itt vagyunk, azt is javaslom, hogy törölje a Terrarium TV gyorsítótárát az adatok törlése közben. Egy gyorsítótárral eltávolított alkalmazás csodákat hozhat.

Ha Terrarium TV-t használ Androidon, nyissa meg a Beállítások elemet, és lépjen az Alkalmazások opcióra (az elérési út eszközökönként kissé eltérő lehet). Válassza a Terrárium TV elemet, és koppintson a gombokra az adatok és a gyorsítótár törléséhez.

Ha a TerraSum TV-t használja a FireStick alkalmazásban, akkor az adatok és a gyorsítótár törléséhez kattintson ide:

# 1. A kezdőképernyőn válassza a Beállítások menüpontot (a felső sávon)

# 2. Kattintson az „Alkalmazások” elemre.

# 3. Görgessen le és nyissa meg a „Telepített alkalmazások kezelése”

# 4. Görgessen le egészen, és kattintson a „Terrarium TV” elemre. Amint az alábbi képen látható, az adatméret 40,82 MB, a gyorsítótár pedig 110 MB

terrárium tv-kérdések

# 5. Most kattintson az „Adatok törlése” elemre (ez alatt található a „Gyorsítótár törlése” opció. De nem kell ezt használni, mivel az adatok törlésével a gyorsítótár is törlődik, amint az alábbi képeken látható)

terrárium tv-pufferelési problémák

# 6. A következő képernyőn kattintson ismét az „Adatok törlése” elemre

a terrárium tv tovább fagy

# 7. Most nyomja meg egyszer a Vissza gombot, hogy visszatérjen az előző képernyőhöz. Amint az alábbi képen látható, az adatok és a gyorsítótár törlődtek

terrárium tv hibaelhárítása

Csomagolás

Remélem, hogy ez a cikk segített a Terrarium TV pufferelésével kapcsolatos kérdések kezelésében. Annak ellenére, hogy a Terrarium TV hihetetlenül népszerű alkalmazás igény szerinti tartalomhoz, a kiszolgálók, amelyekről az adatfolyamokat lehívják, nem mindig nagyszerű. Tehát, ha pufferelési problémákkal szembesül, a szerverprobléma valószínűbb, mint az internetkapcsolat vagy az eszköz bármely helyi problémája. Számomra egy másik patak kiválasztása általában működik. Végül is, ez a Terrarium TV szépsége - több linket hozva egy helyre. Ha hasonló kérdésekkel is szembesül a Kodi-nál, ne felejtsd el megnézni a Kodi-pufferelés lehetséges javításait.

Összefüggő:

A Kodi telepítése a FireStick-en
Az Exodus telepítése a Kodi-on
Hogyan lehet feliratokat szerezni a Kodi-n
Hogyan lehet visszaállítani Kodi

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me