Az Amazon Fire TV Stick első alkalommal történő beállítása

>

A TV-nézés gyorsan változik a világon, olyan videó streaming szolgáltatások hírével, mint a Hulu, Netflix, Hotstar, Amazon Prime stb. A DTH hamarosan a múlté válhat, és jó lesz. A video streaming szolgáltatások nemcsak sokkal jobb és jobb tartalmat kínálnak, hanem valódi választást kínálnak a nézők számára. Több mint millió televíziós műsor, film, dokumentumfilm stb. Közül választhat, amire kíváncsi. A video streaming szegmens legújabb bejegyzése az Amazon Fire TV Stick.

A FireStick egy exkluzív Amazon ajánlat, és számos szolgáltatást kínál, mint például az Amazon Prime Video, a Hotstar, a Netflix, a Gaana és még sokan mások. De ez nem a Fire Stick egyetlen fénypontja. Jól gondoltad. A Fire Stick távirányító Alexa támogatással érkezik. Tehát most csak leülhet a kanapén, és a hangján keresztül mindent irányíthat. Csodálatos, nem igaz??

Hogyan kell beállítani az Amazon tűz tv-stábot

Ha megvásárolja az Amazon Fire TV Stick-et, vagy már megvásárolta, és aggódik, hogyan kell beállítani, akkor dőljön hátra és pihenjen. Azért vagyunk itt, hogy elősegítsük az Amazon Fire TV Stick első beállítását a TV-n. Csak kövesse szorosan ezeket a lépéseket, és minden kifutón lesz.

De mielőtt elkezdenénk ezt az oktatóanyagot, először mondjuk meg néhány előfeltételét. Ezekre a dolgokra van szükség állítsa be és futtassa az Amazon Fire TV Stick eszközét. Felhívjuk figyelmét, hogy ezek a dolgok nyilvánvalóan nem kerülnek bele a tűzjelző dobozába !!! Ezek:

  • Kompatibilis TV: Ez nyilvánvalóan a legfontosabb követelmény. A Fire Stick használatához legalább HDTV-re van szükség HDMI-porttal.
  • Internet kapcsolat: A Fire Stick nem rendelkezik saját internet-csatlakozással. A Fire Stick-et csatlakoztatnia kell egy aktív és erős WiFi-kapcsolathoz, hogy a nagyfelbontású videókat megfelelően továbbítsa.
  • Amazon-fiók: Végül, de nem utolsósorban, regisztrálnia kell az Amazon Fire Stick-et Amazon-fiókjába. Ha megvásárolja a Fire Stick-et Amazon-fiókjából, akkor már regisztrálva van ezzel a fiókkal. Bármikor megváltoztathatja, amikor csak akarja.

Az Amazon Fire Stick telepítési útmutatója

Most, hogy mind felkészültél, kezdjük el. Az Amazon Fire TV Stick első alkalommal állíthatja be az alábbiakat. A telepítési folyamatot 4 releváns részre osztottam a dolgok megkönnyítése érdekében.

1. rész: Az első lépések

1. LÉPÉS: Fogd a te Tűzoltó TV-készülék. Itt található egy mikro-USB port és egy HDMI. Most csatlakoztassa az USB tápkábelt a Fire Stick mikro-USB portjához, és a tápkábel másik végét csatlakoztassa az hálózati adapterhez..

csatlakoztassa a tűzoltó tápkábelt és a hálózati adaptert

2. LÉPÉS: Most csatlakoztassa a hálózati adaptert a konnektorhoz. (Megjegyzés: Ajánlott a hálózati adapter használata, nem pedig a néhány tv-készülék által kínált tápellátású USB-portok használata.).

3. LÉPÉS: Most csatlakoztassa a Fire Stick-t a TV-készülék bármely HDMI-portjához. Ne feledje, a HDMI-port számát, mivel mostantól be kell kapcsolnia a TV-jén a megfelelő HDMI-bemeneti csatornát.

helyezze be a tűzoltót a tv hdmi portjába

4. LÉPÉS: Kapcsolja be a TV-t, és nyissa meg a megfelelő HDMI bemeneti csatornát. Megjelenik egy betöltési képernyő a Fire TV Stick logóval. Az első feltöltés eltarthat egy ideig, ezért ne aggódjon.

5. lépés: Itt az ideje, hogy beállítsa a Fire Stick távirányítóját. Először helyezze be a dobozban található két AAA elemet.

Helyezzen be távoli elemeket

Most a távvezérlőnek automatikusan párosulnia kell a Fire Stick-kel. Ha azonban nem párosul automatikusan, csak tartsa lenyomva a távvezérlő Kezdőlap gombját 10 másodpercig. Ez elküldi a Fire Stick felfedezési módba, és a párosítás megtörténik.

Miután a távirányítót párosították a FireStick-rel, nyomja meg a gombot Lejátszás / Szünet gombot a beállítási folyamat elindításához

Hogyan állítsuk be az amazon 4k tűzrakót

6. lépés: A FireStick most felkéri a kívánt nyelv kiválasztására. Jelölje ki a kívánt nyelvet a távirányító navigációs gombjaival, és nyomja meg a gombot / OK gomb a távirányítón a nyelv beállításához.

Jegyzet: A Select / OK (kör) gomb a távirányítón a navigációs gombok belsejében található

amazon tűzjelző telepítési utasítások

2. rész: Csatlakoztassa az Amazon Fire Stick-et a Wifi-hoz

7. lépés: A FireStick most megkeresi a rendelkezésre álló Wi-Fi hálózatokat. Amikor megjelenik a hálózatok listája, válassza ki a Wi-Fi-t, és írja be az SSID-t és jelszót (ha szükséges) a csatlakozáshoz

hogyan lehet csatlakoztatni az Amazon tűzrakót a wifi-hez

3. rész: A Fire TV / Stick regisztrálása egy Amazon-fiókkal

8. lépés: Itt az ideje, hogy regisztrálja készülékét Amazon-fiókjába. Az Amazon Fire TV Stick előzetesen regisztrálódik, ha megrendelte az Amazon-tól. Ha ez nem így van, vagy ha más Amazon-fiókon keresztül kíván regisztrálni, akkor csak kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a Fire TV regisztrálásához vagy regisztrációjának törléséhez. (Itt többet megtudhat.)

Ha a FireStick nincs előre regisztrálva, akkor a következő ablakot kell látnia. Ha van Amazon-fiókja, menjen tovább, és válassza az első lehetőséget. Ha nem, hozzon létre egy Amazon-fiókot először a kattintással Új vagyok az Amazon-ban. 

amazon tűzjelző telepítési utasítások

9. lépés: A FireStick most regisztrál. Várjon néhány másodpercet.

Hogyan állítsam be az Amazon Firestick-et

4. rész: A telepítési folyamat felszámolása

10. lépés: Amikor a regisztráció befejeződik, a FireStick megkérdezi, szeretné-e elmenteni a Wi-Fi jelszavát az Amazon-fiókjába.

Ha több Amazon eszközt használ ugyanarra az Amazon-fiókra, mint a FireStick, akkor érdemes választani Igen hogy ezek az eszközök gyorsan csatlakozzanak a Wi-Fi hálózathoz. Ha nincs más Amazon-eszköz, és a jövőben nem is tervezi megvásárolni azt, akkor ugyanúgy kiválaszthatja Nem 

amazon tűzjelző wifi jelszó

11. lépés: Ha engedélyezni szeretné a Szülői felügyeletet a FireStick eszközön, kattintson az OK gombra A szülői felügyelet engedélyezése a következő képernyőn. Ha így tesz, akkor a rendszer felkéri a PIN kódot a következő ablakban. A FireStick legtöbb tevékenységéhez be kell írnia a PIN-kódot.

Ha nincs szüksége szülői felügyeletre, egyszerűen kattintson a gombra Nincs szülői felügyelet A folytatáshoz.

szülői felügyelet az amazon tűz tv-n 4k

12. lépés:  Most rákattinthat az Első lépések lehetőségre, és kiválaszthatja a telepíteni kívánt alkalmazásokat / streaming szolgáltatásokat, mielőtt elkezdené a FireStick alkalmazást. Ha később telepíteni akarja, kattintson a gombra Nem köszönöm

Hogyan állítsuk be az amazon tűzoltó és tűz-tv eszközöket

Ha a FireStick 2nd Gen nem rendelkezik TV-vezérlő gombokkal (hangerő- és bekapcsológombokkal) a távirányítón, ezt csak annyit kell tennie az eszköz beállításához.

Ha van egy újabb FireStick TV-vezérlőgombokkal, folytassa az 5. résztel

5. rész: Párosítsa a FireStick távirányítót a TV-vel

A következő lépések csak a TV-vezérlőkkel ellátott távirányítókra vonatkoznak. Ha nincs távirányítója hangerőszabályzó gombokkal, kihagyhatja ezt a részt, és léphet a következő szakaszba.

13. lépés: Amikor megjelenik ez az ablak, kattintson a gombra Következő

állítson be tv-vezérlőt a tűzhelyen

14. lépés: Nyomja meg a távvezérlő hangerejének növelését és csökkentését

Győződjön meg arról, hogy a TV távoli pontok vannak. A TV vezérlőgombjai a TV IR-profilját használják. Ezért a TV-készüléknek és a távvezérlőnek látóvonalban kell lennie, hogy a TV-vezérlő funkciók működhessenek.

amazon fire tv és a firestick 4k beállítása

15. lépés: Kattintson Igen ha hallotta a hangot. Ha nem, kattintson a NO gombra a folyamat megismételéséhez

Hogyan állítsuk be a 4k tűzoltót?

16. lépés: Amikor a Fire TV távvezérlője sikeresen szinkronizálta, a következő üzenetet fogja látni a képernyőn

Az Amazon Fire TV Stick első alkalommal történő beállítása

Sikeresen beállította a FireStick készüléket

Hogyan kezdje el használni a tűzvédelmi botját

Most, hogy a FireStick összeszerelése megtörtént, azonnal szeretne indulni. Íme néhány izgalmas dolog, amelyet szeretne tudni, és amely biztosan sokkal jobb FireStick élményt kínál.

Jailbreak a FireStick

A FireStick egy fantasztikus média streaming eszköz. Ez lehetővé teszi kedvenc epizódjainak, filmjeinek és akár élő TV-jének nézését olyan alkalmazásokon keresztül, mint a Netflix, Hulu, Amazon Prime és még sok más. De van egy komoly korlátozás. Ezek a szolgáltatások pénzbe kerülnek, olyanok, amelyek könnyen megsérthetik költségvetését. Ráadásul egyetlen szolgáltatásból nem szerezte meg mindent, amit meg akar nézni. Több előfizetéssel kell rendelkeznie, és ez még többet fizet.

De könnyedén megszakíthatja a FireStick fájlokat, és soha nem kell aggódnia, hogy egy fillért fizet a filmek, műsorok, TV-műsorok és bármilyen más nézéséhez. A börtön törés egy egyszerű, gyors, biztonságos és jogi folyamat. Valójában telepíti a Kodi a Fire TV Stick eszközére, majd a Kodi Addons és a Kodi építkezések segítségével továbbítja a tartalmat. Röviden: hozzáférést biztosít egy feneketlen ingyenes tartalomkészlethez.

Hogyan lehet a Jailbreak FireStick-et használni

Telepítse a FireStick alkalmazásokat

Egyik médiaeszköz semmi jó alkalmazásuk nélkül, és a FireStick tucatnyi támogatást nyújt. Rengeteg alkalmazás van, ingyenes és fizetős is, telepítheti FireStick eszközére, és élvezheti a végtelen órányi streaming-t. Az Amazon Store hatalmas tárolója a hűvös alkalmazásoknak, például a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime be van építve az eszközébe. De ha ez nem elég, akkor rengeteg csodálatos harmadik féltől származó alkalmazást szerezhet, amelyek lehetővé teszik, hogy filmeket és műsorokat ingyen nézzen.

A FireStick egy módosított Android rendszeren fut, de a lényege ugyanúgy hasonlít, mint bármely más Android készülék. Ez az oka annak, hogy sok harmadik féltől származó Android alkalmazás hibátlanul működik a FireStick készüléken. Nagyon sok távoli barát, és azokat, amelyek nem mindig használhatók a FireStick egérváltásával. Vessen egy pillantást a legjobb FireStick alkalmazásokra, és kezdje el.

Maradjon védett VPN-vel

Úgy gondolom, soha nem tudtam volna elég mondani arról, mennyire fontos az óvatosság és a megfelelő intézkedések meghozatala az online biztonság garantálása érdekében. Az Internet az internetszolgáltató kíváncsiságú szemének, a harmadik feleknek, például a hackereknek és akár a saját kormányának is kitenti. Az összes online tevékenysége könnyen megtalálható. És ha ingyenes filmeket és műsorokat közvetít harmadik féltől származó alkalmazásokon keresztül, akkor esély lehet, hogy bajba kerül.

Nem vallom a szerzői jogok megsértését. De szigorúan támogatom a magánélethez való jog fogalmát, és ezt soha nem szabad veszélyeztetni. Ezért azt javaslom, hogy használjunk VPN-t a FireStick-rel.

A VPN titkosított kiszolgálón keresztül irányítja az online tevékenységeit, és ellenőrzi, hogy az interneten való jelenléte továbbra is privát és anonim. Ajánlom az ExpressVPN-t, mivel ez a Fire TV Stick leggyorsabb és legmegbízhatóbb VPN szolgáltatása. Nézze meg ezt a lépésről lépésre a telepítéshez szükséges útmutatót & használjon VPN-t a Fire Stick eszközön.

Kattintson a HERE gombra, hogy 3 hónapot ingyenesen kapjon, és 49% -ot spóroljon meg az ExpressVPN-en

Következtetés

Ez az. Első alkalommal sikeresen állította be az Amazon Fire TV Stick eszközét és most már élvezhetjük a multimédiás tartalmak óriási óceánját különböző alkalmazások vagy jailbreak folyamatok segítségével, amint azt fentebb javasoltam. Remélem, hogy ez segített. Mégis, ha bármilyen Amazon Fire Stick telepítési problémával szembesül, nyugodtan értesítsen nekem az alábbi megjegyzés szakaszban. Mielőtt elmész, ne felejtsd el ellenőrizni a Firestick legjobb beállításait, amelyeket véleményem szerint minden felhasználónak azonnal alkalmaznia kell.

Kapcsolódó útmutatók:

  • Hogyan javítsuk ki a FireStick távoli problémákat
  • A Firestick túlmelegedésének megakadályozása
  • A FireStick újraindítása / újraindítása
  • Hogyan telepíthetem a Mobdro-t a FireStick-re
  • A Cinema APK telepítése a FireStick-en

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me