38 bästa Amazon Fire Stick-appar för att släcka din kabel-TV

>Det är FireStick-apparna som gör den fantastiska underhållningsupplevelsen som den här enheten är så välkänd för. Från dina favoritfilmer till de senaste TV-programmen, från musikströmning till live-TV, ger dessa appar allt åt dig med en knapptryckning. Men det finns ett enormt bibliotek med hundratals appar att välja mellan, som ofta lämnar oss i dilemmaet - vilka sådana ska vi verkligen gå för? Det är exakt vad den här artikeln handlar om. Vi rally de 38 bästa, handplockade Amazon Fire Stick Apps som du kan välja mellan. Dessa appar är kompatibla med alla Fire TV-enheter inklusive FireStick 4K och Fire TV Cube. Fortsätt läsa!

Amazon Inc har revolutionerat världen av TV-underhållning med sin banbrytande produkt, Amazon Fire Stick. Med Fire TV Stick i handen har du inte bara tillgång till vissa vanliga TV-kanaler utan det ger dig också friheten att uppleva underhållning, långt bortom parametrarna för kabel- eller satellit-TV.

Bortsett från både Amazon Prime-show och Netflix-videor ombord, kan du också använda olika andra Amazon Fire Stick-appar för att se innehållet efter ditt val och efterfrågan. Det finns en stor majoritet av omfattande FireStick-appar och de utför olika funktioner enligt ditt behov.

Men saken är att du faktiskt inte behöver dessa många appar för din Fire Stick. Anledningen är att även om många appar har flera funktioner, är många andra antingen helt enkelt för försköning eller vars syften normalt uppfylls av andra hushållsnamn. Av just den anledningen har vi sammanställt en lista över de viktigaste eller så kan du säga de bästa Amazon Fire Stick-apparna som du kan installera eller sidolasta på din Fire TV / Stick.

Bästa Amazon Fire Stick Apps 2020

Nu när vi är över med grunderna för varför vi behöver FireStick-appar börjar vi med vår lista. Alla dessa applikationer har kategoriserats för att ge dig en bättre uppfattning om det exakta syftet de kommer att tjäna.

bästa Amazon Fire Stick-appar

Varning: De kostnadsfria strömningskällorna bör endast användas för filmer / TV-program som är tillgängliga i den allmänna domänen eller som du har rättigheterna för. Att strömma upphovsrättsskyddat innehåll är olagligt och kan få dig till juridiska problem. Och som sådan stöder eller uppskattar vi inte på något sätt strömningen av upphovsrättsskyddat innehåll. Kontrollera dina lokala lagar om online-streaming innan du väljer att göra det.

Bästa Fire Stick-app för säkerhet

1. ExpressVPN 

VPN (Virtual Private Network) är ett verktyg för dig som har sekretessproblem. Med enkla ord, om du vill visa innehåll som är begränsat i ditt land kan du ändra din serverplats och njuta av det begränsade innehållet utan några risker. Dessutom spårar regeringar och internetleverantörer över hela världen sina användares onlineaktiviteter, och online-innehållsströmmarna är deras toppmål. Om du inte vill bjuda in några juridiska problem är ditt bästa alternativ en bra FireStick VPN. Express VPN har konsekvent rankats som den bästa VPN för Fire Stick. Det erbjuder en lättanvänd app för Fire TV / Stick som kan installeras inom några minuter.

amazon Fire Stick-appar

Du behöver inte heller vara orolig för nätverkshastighet eftersom ExpressVPN har en inbyggd hastighetsoptimisator för att förbättra nätverkshastigheten. När du startar den här applikationen ser du en funktion som heter Smart Location, som visar dig de bästa serverplatserna för att få maximal hastighet från.

Kolla in hur du installerar och använder ExpressVPN på FireStick. Du kan också läsa vår guide om de bästa VPN: n för FireStick för att lära dig mer om ExpressVPN-funktioner och installationssteg.

Bästa FireStick-appar för filmer och TV-program

firestick-appar

2. Biograf APK (gratis)

Cinema APK är en extremt populär Android-app för filmer och shower. Denna app kom till kort kort innan Terrarium TV stängdes och blev mainstream efteråt.

bästa firestick-appar 2019Med hundratals timmars strömningsbart innehåll och en oändlig sortiment av innehåll är Cinema APK en av de måste-ha underhållningsprogram för FireStick. Appen har stöd av ett aktivt team av utvecklare. Innehållsbiblioteket uppdateras regelbundet med nya utgåvor. Appen själv får regelbundna programuppdateringar, vilket gör det bättre med tiden.

Cinema APK, precis som Terrarium TV, är inte värd för något eget innehåll. Det är en aggregator som hämtar strömningslänkar från flera servrar på olika platser. Att hämta kvalitetsströmmarna är en av de viktigaste aspekterna av en sådan tjänst, och Cinema APK gör jobbet bra.

Denna lätta app är helt FireStick-fjärrkompatibel vilket gör navigering, interaktion och hantering otroligt enkel.

Hur man installerar Cinema APK på FireStick

3. CatMouse (gratis)

CatMouse är en annan bra ny app för innehåll på begäran inklusive filmer och TV-program. Appen ser ut och fungerar så mycket som Terrarium TV att vi tror att det är säkert att anta att det är en klon.

CatMouse arbetar imponerande just nu. Det har massor av innehåll för dig att bläddra och binge-watch. Det skrapar också strömmar av hög kvalitet från vissa toppkällor på webben. Du hittar dussintals Full-HD-strömmar för de flesta videor.

Vi är övertygade om att CatMouse kommer att bli mainstream mycket snart. Därför hade vi ingen tvekan om att det kommer att vara en del av de bästa gratisapparna för filmer.

Hur man installerar CatMouse på FireStick

4. CyberFlix TV (gratis)

firestick-apparAvstängning av Terrarium-TV resulterade i gnagande av många kloner; CyberFlix TV är en av dem. Och eftersom CyberFlix TV är en klon, ser det ut precis som Terrarium TV. Den goda nyheten är att den också fungerar mycket som originalet.

CyberFlix TV packar en solid samling av filmer och program. Denna skrapbaserade app hämtar också strömmarna från flera källor som framträdande sågs i Terrarium TV. Du kan också logga in med ditt Real-Debrid-konto för att få tillgång till premium-HD-strömmar.

Du kan sortera innehållet efter genre och år och markera videor som favorit för snabb åtkomst.

Hur man installerar CyberFlix TV på FireStick

5. UnlockMyTV (gratis)

UnlockMyTV är ett bra alternativ för att titta på dina favoritfilmer och program för närvarande. Mediebiblioteket är starkt och uppdateras regelbundet med nytt innehåll. Du hittar nästan alla nya filmer och shower.

Vad jag verkligen gillar med den här appen är dess förmåga att skrapa strömningslänkar av överlägsen kvalitet från en mängd olika källor. Jag blev imponerad av att se flera 1080p-strömmar. Och det finns knappt några döda länkar. Nästan allt fungerar här.

UnlockMyTV får popularitet som en Cinema HD-klon. Båda är påfallande lika i form och funktion. Båda presterar utmärkt också.

Hur du installerar UnlockMyTV på Firestick

6. Titan-TV (gratis)

terrarium tvMånga användare kallar Titanium TV en exakt kopia av Terrarium TV. Efter att ha använt appen ett tag, är jag också benägen att en sådan bedömning. Appen har samma utseende och känsla som Terrarium TV. Det ser ut som att samma koder har använts för att skriva båda apparna.

Det bra är att Titanium TV också fungerar ungefär samma som TTV. Den har en stor katalog med filmer och TV-program och låter dig strömma dem i hög kvalitet. Appen hämtar några bra länkar, inklusive flera Full HD-strömmar. Du kan också logga in på ditt Real-Debrid-konto och öka antalet Full HD-länkar.

Titanium TV är lätt och lätt att installera appen. Det fungerar på FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV och Fire TV Cube.

Hur man installerar Titanium TV på FireStick

7. BeeTV (gratis)

bästa appar för brand-tvOm du letar efter en app med en oändlig samling filmer och program, kanske du vill prova BeeTV. Denna app har ett så stort innehållsbibliotek att du kan titta på i hundratals timmar och du kanske fortfarande har massor av kvar oströmmas.

BeeTV, som många andra on-demand-tjänster, är inte värd för något eget innehåll. Det fungerar som en aggregator och drar strömningslänkar från olika källor på internet. Appen har också Real-Debrid-inloggning, vilket hjälper appen att hämta länkar av högre kvalitet. De regelbundna uppdateringarna till mediebiblioteket ser till att du alltid har något nytt att titta på.

Hur man installerar BeeTV på FireStick

8. BBC iPlayer (gratis)

BBC iPlayer är en av de populäraste streamingtjänsterna i Storbritannien. Med den här tjänsten kan du strömma nästan allt BBC-innehåll inklusive filmer, program, dokumentärer, nyheter och mycket mer. BBC själv är ett otroligt populärt TV-nätverk med en spännande uppsättning av högkvalitativt innehåll. Detta TV-nätverk levererar sitt innehåll utanför Storbritannien genom flera streaming- och sändningspartners. BBC iPlayer är dock en enda butik för alla saker BBC.

Tyvärr är iPlayer begränsad till Storbritannien. Men oroa dig inte, jag har täckt knepet för att avblockera och titta på BBC i alla länder inklusive USA.

Hur man installerar BBC iPlayer på Firestick & Titta var som helst i världen

9. Kodi (gratis)

Kodi är en öppen källkodsprogram för olika plattformar och kan laddas ner på din Amazon Fire Stick utan extra kostnad. Bortsett från allt annat som bidrar till dess växande rykte, är det enkla men eleganta användargränssnittet som fångar ögat.

bästa appar för eldstickMed en mängd alternativ för personlig underhållning kan du välja vad du vill - allt från musik från en förorganiserad festspelning till visning av olika TV-program. Och varför begränsa sig till bara TV-program. Du kan också se fullfjädrade HD-filmer på din Amazon Fire Stick. Via, Kodi har du tillgång till över tusentals filmer av nästan alla genrer, med ett enda klick.

Kodi har en unik funktion som låter dig dela dina foton på någon annan skärm eller digitalt album från ditt personliga bildspel själv. Om du vill spela in dina favorit-TV-program måste du ladda ner ett PVR-tillägg för appen. Kodi-användare rekommenderas att använda ett VPN på grund av tung onlineövervakning över hela världen.

Hur du installerar Kodi på FireStick

10. Stremio (gratis + betalt)

firestick apps listaOm du letar efter ett okomplicerat sätt att strömma dina favoritfilmer och program (och mer), säger jag att du ger Stremio ett försök. Sedan jag började använda Stremio har det faktiskt blivit ett av mina vanliga streamingverktyg. Stremio är en onlinemedietjänst, som Kodi, och den stöds också på ett brett utbud av enheter. Men det finns några tydliga skillnader.

För det första har Stremio ett mycket enklare och användarvänligt gränssnitt. Du kan komma igång nästan direkt. Dessutom installerar Stremio sina tillägg online. Detta innebär att tilläggsinstallationsdata inte lagras lokalt. Detta innebär att när du installerar ett tillägg på en enhet kan det nås från alla dina Stremio-enheter (förutsatt att du är inloggad med samma konto). Det betyder också att lagringsutrymmet på enheter med låg lagring inte blir trångt oavsett hur många tillägg du installerar.

Stremio stöder både officiella och gemenskapsinstitutioner (inofficiella, tredje part). Du kan installera valfri tillägg med ett enda klick. Alla stödda tillägg finns också för dig när du besöker avsnittet om tillägg. Du behöver inte leta upp dem manuellt.

Hur man installerar Stremio på FireStick

11. Plex (gratis + betalt)

bästa appar för eldstickPlex är definitivt ett av de bästa medihanteringssystemen jag har stött på. Den här tjänsten konverterar din dator till ett mediahub genom att förvandlas till en Plex-server och låter dig få åtkomst till lokala och onlinemedier från klientappar för ett brett utbud av enheter inklusive Amazon FireStick. Jag tycker att det är ett mycket praktiskt medieverktyg för FireStick, som har några allvarliga lagringsbegränsningar. Jag kunde ladda ner alla filmer och program på min dator och spela dem trådlöst på min FireStick. Jag behöver inte ens vara på samma Wi-Fi-nätverk för att göra det. Förutom de lokala medierna på min dator kan jag ladda ner serverplugins (kallas Plex-kanaler) och få tillgång till obegränsat onlinemedium på FireStick och andra klientappar. Plex är mestadels gratis och därför rekommenderar jag det som en av de bästa apparna för FireStick.

Hur man installerar Plex på FireStick

12. Netflix (betald)

amazon Fire Stick-apparNetflix har lämpligen visat sig vara en synonym för underhållning idag. Det är utan tvekan en av de mest använda plattformarna för TV-program och filmer. Och även om Netflix är en betald tjänst är det fortfarande en av de bästa apparna för Fire Stick.

Det bästa är att det bästa med Netflix är att du alltid får nytt innehåll och aldrig kan bli uttråkad av det. För älskare av "klassiker", innehåller mediekanalen också massor av gamla TV-program, för sina lojala och djuphåriga fans.

När du prenumererar på Netflix på din Amazon Fire Stick kan du använda samma konto på mer än en enhet. Om du inte är säker på om du ska få det, prova bara Netflix i en månad gratis och avbryt det när du vill (vilket är en allvarligt osannolik sannolikhet). Med en Netflix VPN kan du också strömma andra lands version av Netflix utan några juridiska problem.

Installation - Netflix är tillgängligt i Amazon App Store. Du kan antingen använda Alexa-röst för att hitta det eller helt enkelt gå till sökalternativet (förstoringsglasikonen), söka i det och följ instruktionerna på skärmen för att installera det.

13. Morph TV (gratis)

bästa appar för eldstickTrots att den mycket populära Morpheus-TV är helt bortfallen, får dess klon Morph TV snabbt ett gott rykte bland streamarna. Du kan fortfarande installera Morpheus TV och använda det befintliga innehållsbiblioteket, det får inte längre några nya uppdateringar. Å andra sidan har Morph TV stöd av ett aktivt team av utvecklare. Programvaruuppgraderingarna är regelbundna och mediesamlingen renoveras ständigt med nya filmer och TV-program.

Morph TV har ett osofistiskt gränssnitt som gör att du kan komma igång utan att behöva gå igenom någon inlärningskurva. Appen skrapar kvalitetsströmmar. Jag saknar dock Real-Debrid-stöd. Jag hoppas att det snart läggs till i en av de framtida programuppdateringarna.

Hur man installerar Morph TV på FireStick

14. TVZion (gratis)

bästa Amazon Fire Stick-apparÄnnu en strömningsapp på begäran du vill prova! TVZion är en app med ett klick på uppspelning med dussintals filmer och TV-program. Appen erbjuder massor av filmer och shower, som serveras i ett enkelt och lättanvänt gränssnitt.

Spelfunktionen med ett klick väljer den bästa strömlänken och startar uppspelningen automatiskt. Det är bekvämt för användare som söker direktströmning. Appen är också hundra procent FireStick-fjärrkompatibel. Detta gör interaktion och navigering enkelt.

TVZion är kanske inte 'den' bästa appen på begäran, men det är säkert värt ett försök.

Hur man installerar TVZion på FireStick

15. TeaTV (gratis)

: TeaTV har avbrutits och kan komma att fungera snart

amazon Fire Stick-apparTeaTV kom ungefär samma tid som Terrarium TV. Och även om den senare fortsatte att sväva det mesta av rampljuset, behöll TeaTV sin mark. Appen har dock fått en hel del dragkraft sedan nedläggningen av Terrarium TV.

Med en solid line-up av filmer och shower och ett enkelt gränssnitt är TeaTV ett av de många användarnas val. Denna lätta app är lätt att installera och använda.

Appen användes för att bli buggy och instabil. Emellertid fick utvecklarna det på fötter igen med regelbundna uppdateringar och korrigeringar. TeaTV är för närvarande en av de bästa FireStick-apparna för streamers.

Hur man installerar TeaTV på FireStick

16. Crackle (gratis)

brand-tv-apparCrackle är en annan gratis app för videoströmningstjänster från Sony Entertainment. Du kan enkelt hitta de bästa prisbelönta filmerna och TV-serierna i detta utan problem.

Om du är en riktig beundrare av bra verk inom underhållning bör du definitivt registrera dig själv på Crackle för att se fantastiska TV-program, filmer och webbserier på din Amazon Fire Stick-enhet. Du måste dock skapa ett konto på Crackle för att njuta av friheten att komma åt dess innehåll.

Om du har barn som har tillgång till sådana enheter finns det alltid en risk att de utsätts för något vuxeninnehåll, vilket måste undvikas till varje pris. Tack och lov har Crackle också tagit hand om detta genom att lägga till en föräldrakontrollfunktion i appen för att filtrera innehållet efter ålder. Detta kompletterar bara appens popularitet på Fire Stick.

Installation - Appen finns gratis i Amazon App Store. Du kan ladda ner den genom att använda Alexa-röstsökningsfunktionen på din Fire TV Stick. Eller så kan du klicka på "förstoringsglas" (sökikon) och skriva "Crackle." Appen dyker upp i sökresultaten, klickar på appens namn och trycker på "Get" -knappen för att installera den på din FireStick.

17. Pluto TV (gratis)

bästa appar för eldstickVad kan vara bättre än live-tv? Du kan bli uttråkad av att se samma innehåll upprepade gånger på många andra appar, men Pluto live-TV kommer alltid att ha något nytt för dig. Nedladdning av denna gratis applikation får dig att njuta av live-tv på din Fire Stick.

Det finns mer än hundra livekanaler du kan välja mellan. Kanalerna finns i olika genrer, varav de främsta är nyheter, sport och underhållning. Bortsett från det finns det mer än tusentals TV-program och filmer tillgängliga på plattformen.

Pluto TV har en unik funktion att lägga till en ny hitfilm varje vecka för sina tittare. Applikationen uppdateras regelbundet och underhålls väl av utvecklarna.

Installation - Pluto TV är tillgänglig i Amazon App Store. Gå till sökikonen, sök den och följ sedan instruktionerna på skärmen för att installera den.

18. Crunchyroll (betald)

bästa brand-tv-apparOm du är en fan av japansk anime och asiatisk underhållning är Crunchyroll åt dig. Det är en av de favoritappar som används av Anime-älskare över hela världen.

Det finns mer än 25000+ avsnitt av olika Anime-serier tillgängliga på plattformen som garanterar 15000+ timmar underhållning utan stopp. Även om de flesta animerade tv-program är på japanska, har Crunchyroll en lösning åt dig. Innan sändningarna översätts alla program till olika språk, vilket gör det oavbruten underhållning.

Allt innehåll som finns tillgängligt på Crunchyroll är licensierat och autentiserat från de stora asiatiska medieproducenterna. Den här applikationen är inte gratis, och du måste betala för premiumabonnemanget för att använda alla funktioner. Du kan dock ta en 14-dagars kostnadsfri provperiod innan du köper premiumtjänsten och om du inte gillar det kan prenumerationen avbrytas när som helst.

Installation - Crunchyroll är tillgängligt i Amazon App Store. Gå till sökikonen, sök den och följ sedan instruktionerna på skärmen för att installera den.

19. OneBox HD (gratis)

bästa appar för amazon fire tv-stickOneBox HD har varit en av de mest populära tredjepartsapparna för Android-enheter. Det är fortfarande ett av de första valen för mobilanvändare som letar efter gratis underhållning. De tidigare versionerna av OneBox HD erbjöd inte FireStick-fjärrkompatibilitet. De senaste programuppdateringarna till appen har dock gjort den helt fjärrvänlig.

Medan OneBox HD fortsätter att tillhandahålla strömningslänkar av hög kvalitet (och det är därför det finns på den här listan över bästa appar för FireStick), har det några brister som vi inte kunde bortse från. Det uppdateras med det nya innehållet, men huvudskärmen innehåller inget av det. Du måste söka efter dem manuellt. Appen har inte heller uppdaterats på länge. Du kan fortfarande prova OneBox HD, men det finns andra bättre alternativ du hittar direkt på den här listan.

Hur man installerar OneBox HD på FireStick

20. Morphix TV

Morphix TV är en klon av den populära appen Morph TV. Trots att appen fortfarande är i utvecklingsfasen, bestämde jag mig för att inkludera den i den här listan över bästa appar för FireStick. Det beror på att det erbjuder ett brett utbud av filmtitlar och tillåter uppspelning med ett klick. Den har ett avsnitt för TV-program. Men det är fortfarande offline när jag skriver detta.

Morphix TV är en liten app som fungerar smidigt på FireStick och Android TV-enheter. Den har en fjärrvänlig app som gör det enkelt att navigera på den stora skärmen. Ge det ett försök.

Hur du installerar Morphix TV APK på FireStick

Bästa FireStick-appar för sport / live-tv

bästa appar för eldstick

21. Sling TV (betald)

brand-tv-apparSling TV var den första live-tv som lanserades på internet och borde vara bland dina allra första val om du är förtjust i live-TV-kanaler. Den här tjänsten är dock endast tillgänglig i USA så du måste använda ett VPN för att komma åt den någon annanstans.

De flesta live-streaming-tjänster debiterar mer än $ 40 för samma funktioner som du kan få bara för $ 20 per månad med Sling TV. Det enda problemet är att du behöver en korrekt internetuppkoppling för att njuta av oavbruten live-streamingtjänster.

Den enda begränsningen är att om du väljer det billigaste paketet kommer du inte att kunna strömma på mer än en skärm åt gången. Om du är inloggad med mer än en enhet kommer den automatiskt att be om den enskilda enheten du vill visa kanalerna med vid start.

Hur man installerar Sling TV på FireStick

22. Mobdro (gratis)

appar för eldstickOm du gillar att titta på sport och samtidigt inte vill spendera ett öre för det är Mobdro rätt Fire Stick-app för dig. Leta inte efter den här appen i Amazon App Store eftersom den bara kan laddas ner från Mobdros officiella webbplats. Om du är en Kodi-användare kan du installera den på Kodi själv.

När du laddar ner den här applikationen och kör den på din Fire TV kommer du att märka att Mobdro fortsätter att söka efter gratis videoströmning över hela världen och skickar den direkt till din enhet, vilket gör det till ett mycket användbart verktyg i det nämnda avseendet.

Du kan njuta av gratis streamingtjänst så länge du vill, men om du vill ta bort onödiga skrymmande annonser måste du köpa ett premiumkonto. Med ett premiumabonnemang kan du inte bara njuta av en reklamfri underhållning utan också fånga och ladda ner live streaming videos och lagra dem för senare visning.

Hur man installerar Mobdro på FireStick

23. Live NetTV (gratis)

bästa live-tv-firestick-appar 2019Med Live NetTV kan du titta på många av dina favoritkanaler gratis. Med en stor sammanställning av USA, Storbritannien och internationella kanaler och FireStick-vänliga gränssnitt är denna app definitivt ett av de bästa alternativen för att titta på live-TV.

Det finns olika kategorier för att strömma TV-kanaler från inklusive sport, underhållning, TV-program, filmer, livsstil, barn och mer. Appen har också lagt till video-on-demand-avsnittet för filmer och TV-program. Avsnittet på begäran erbjuder begränsat innehåll men förväntas expandera i framtiden.

Hur man installerar Live NetTV på FireStick

24. Redbox TV (gratis)

bästa live-app för eldstenRedbox TV APK är en annan fantastisk Live TV-applikation för FireStick och andra Android-enheter. Denna app har en stor samling satellit-TV-kanaler. Det låter dig strömma TV från olika länder och regioner. Det enkla att använda gränssnittet låter dig komma igång direkt. Klicka bara på fliken land / region längst upp och utforska listan över tillgängliga kanaler. Det är så enkelt. Du hittar gratis att strömma kanaler från USA, Kanada, Storbritannien och andra delar av världen. Appen låter dig också favoritkanaler du tittar ofta. Om du gillar att titta på Live TV på FireStick är Redbox TV APK en måste-försöka app. 

Hur du installerar Redbox TV på FireStick

25. Sportz TV IPTV (betald)

Sportz TV IPTV-app ger dig en hel mängd innehåll från Live TV till on-demand-filmer och program, allt på en plats. Även om Sportz TV är en betald app, är den varje dag bättre än de många gratis, opålitliga streamingapparna. Och för vad det erbjuder är det värt att använda lite. Du kan komma igång så lågt som $ 14,95 per månad. Ja, det är det pris du betalar för mer än 8000 live-TV-kanaler och massor av filmer och program. Detta är nästan samma pris som många betalar för att prenumerera på en enda traditionell TV-kanal.

Appen är väl underhållen, erbjuder strömning av hög kvalitet (upp till 1080p) och har ett användarvänligt gränssnitt. Gå igång och prova det nu!

Hur man installerar Sportz TV IPTV

26. TVTap (gratis)

TV Tap är en live-TV-app med en solid linje med satellitkanaler från hela världen inklusive USA, Storbritannien, Europa, Asien, Mellanöstern och mer. TV Tap har en dedikerad APK för FireStick, anpassad för fjärrkontroll och större TV-skärm. Användargränssnittet är enkelt och ganska lätt att använda. Det kunde dock ha varit bättre genom att göra kanalsymbolerna på huvudskärmen lite mindre.

Du kan titta på alla typer av kanaler i olika kategorier inklusive underhållning, filmer, nyheter, musik, sport, mat, barn och dokumentär. Med appen kan du också filtrera kanaler efter land / region. Jag önskar att fler kanaler strömmas i HD. Ändå är TV Tap en anständig Live TV-app för FireStick. Ge det ett försök!

Hur man installerar TVTap APK på FireStick

27. Spelare Klub IPTV (betald)

Players Klub IPTV är en annan IPTV-tjänst av hög kvalitet. Det ger dig tillgång till mer än 2000 TV-kanaler. Medan de flesta kanaler kommer från USA kan du också titta på många TV-kanaler från länder som Australien, Storbritannien, Kanada och mer.

Denna IPTV-tjänst kommer till ett överkomligt pris på $ 8 per månad. Med tanke på att det har en enorm samling kanaler och alla strömmar av hög kvalitet, skulle jag säga att det är en ganska fantastisk affär.

Även om Players Klub IPTV främst är en live-TV-app, har den också ett anständigt avsnitt på begäran med dussintals filmer och TV-program för din strömmande glädje. Till skillnad från många gratisappar, erbjuder Players Klub IPTV en mer tillförlitlig och högre kvalitet videouppspelning.

Players Klub IPTV har en Android-app som du kan installera på FireStick. Appen är helt fjärrkompatibel, vilket gör det enkelt att hantera och navigera. Tjänsten erbjuder också en Kodi-tillägg, som du igen kan använda på FireStick via Kodi. Android-appen fungerar dock till synes bättre på FireStick än addon. Naturligtvis gör addon Players Klub IPTV till en multiplatformtjänst.

Hur man installerar Players Klub IPTV

28. HD Streamz (gratis)

HD Streamz är ännu en gratis Live TV-app som hittar vägen till vår samling av bästa appar för FireStick. Denna app har hundratals gratis satellitkanaler från USA, Storbritannien och flera andra länder. Även om appens gränssnitt lämnar lite att önska, är det fortfarande ett bra alternativ med tanke på dess direkta TV-avsnitt. Du kommer också att märka att appen har Radio- och On-Demand-flikar. Men de har inte tillräckligt med innehåll. Använd den här appen för direkt TV-streaming.

Hur man installerar HD Streamz på Fire Stick

29. ESPN för Fire TV (betald)

titta på espn på eldpinnenOavsett om du älskar någon speciell sport eller gillar att titta på sport för att bara döda lite tid bör du ha ESPN på din Amazon Firestick. ESPN tillhandahåller inte bara liveströmning av sport utan du kan också välja en on-demand-tjänst.

Hundratals sportevenemang täcks av ESPN och alla kan vara tillgängliga på din Fire TV. För detta måste du bara välja den sport eller evenemang du vill se och köpa passen för det. Om evenemanget varar i mer än en dag kan du också köpa kort varje månad eller år (som Premier League).

ESPN för Fire TV-tjänst finns i USA och många andra delar av världen. Från NCAA högskolesportsevenemang till tävlingar från Indy Car-serien finns det en mängd alternativ tillgängliga för visning och underhållning. Du kan också använda en 7-dagars fullständig rättegång men efter den sjunde dagen kommer du att debiteras baserat på planen som du ursprungligen valde, såvida du inte avbryter tjänsterna.

Installation - ESPN för Fire TV är tillgängligt i Amazon App Store. Gå bara till sökikonen, sök den och följ sedan instruktionerna på skärmen för att installera den.

Amazon Fire Stick-appar för nyheter

bästa appar för brand-tv

30. Sky News (betald)

Att titta på nyheter regelbundet håller dig uppdaterad i denna snabbt rörande värld. Och vad är bättre än att ha den lyxen på din Amazon Fire TV också? Nåväl, en av de mest populära 24-timmars nyhetskanalerna har Sky News också gjort sin app tillgänglig för Fire TV Stick.

firestick-apparSky News ger dig tillgång till information om alla viktiga saker och saker som händer i världen. Du kan njuta av 24 × 7-strömningar av nyhetsrapporter på appen. Det bästa är att de senaste nyheterna alltid kommer att vara i framkant när du tittar så att du inte missar någon uppdatering. (Det finns dock chanser att du kan bli trött på kontinuerlig väderrapportering.)

En sak är säker på att till skillnad från CBS och NBC kör Sky News inte samma gamla nyheter om och om igen. Det kommer alltid att finnas en eller annan typ av färskt innehåll åt dig. Men Sky News är inte gratis, och du måste köpa en premiumversion för att använda alla dessa funktioner.

Installation - Sky News är tillgängligt i Amazon App Store. Gå bara till sökikonen, sök den och följ sedan instruktionerna på skärmen för att installera den.

31. BBC News (betald)

bästa nyhetsapp för eldstickBBC News är en av de bästa apparna för FireStick. I världen för News and Information, BBC, är en förkortning för British Broadcasting Corporation ett varumärke. Det ger äkta nyheter utan tillverkning. Troligtvis är det främsta skälet till att de flesta av oss helt litar på BBC beror på dess enorma nätverk av pålitliga journalister och deras räckvidd till varje krök och hörn i världen. Och nu är detta också tillgängligt på din Amazon Fire TV.

Genom BBC News kan du inte bara titta på direktuppspelade videor utan även bläddra i nyhetsartiklar och läsa dem på din enhet. BBC News täcker nästan alla delar av News inklusive underhållning, företag, hälsa och livsstil. Det kan vara en realtidssparare om du vill läsa det nya innehållet alltid och inte behöver leta efter det varje gång.

Det finns inte heller några reklamfilmer eller annonser som kan avbryta dina visningsupplevelser. Videor är staplade i autoplay-läge, så du måste byta till andra nyhetsfilmer manuellt.

Installation - BBC News är tillgängligt i Amazon App Store. Gå bara till sökikonen, sök den och följ sedan instruktionerna på skärmen för att installera den.

Bästa Fire TV Stick-appar för musik

bästa musikappar för amazon fire tv-stick

32. YouTube (gratis)

YouTube är en av de främsta underhållningsplattformarna på internet och de flesta av oss är ganska beroende av det. Eftersom vi är vana vid att använda YouTube på våra smartphones och PC, föreställ dig hur det skulle se ut på en större HD-skärm?

amazon Fire Stick-apparNåväl, YouTube är en av de måste-appar för din Amazon Firestick och kan direkt laddas ner från Amazon App Store själv. Spela din favoritmusik på kanalen eller utforska de nya utgåvorna, allt detta är också möjligt på Amazon Fire TV. Dessutom kan du också skapa en musikspelningslista som innehåller dina favoritlåtar och spela upp dem när du vill.

Precis som webbversionen är YouTube-appen för Fire Stick också gratis. Om du vill bli av med intermittenta reklam kan du köpa YouTube Premium-prenumerationen.

Hur man installerar YouTube på FireStick

33. Twitch (gratis)

bästa firestick-apparLiksom YouTube är Twitch också en gratis plattform för att lyssna på musik eller se innehåll. Men ryck har en viss vändning till det. Förutom att visa innehåll kan du också bidra med innehåll. Unikt, är det inte?

Med Twitch-appen kan du inte bara visa något innehåll utan kan också strömma ditt eget innehåll. Till skillnad från andra videoströmningsapplikationer som finns tillgängliga för Fire Stick, kan du också hitta live-streaming av videospel (nu är det något helt coolt). Om du gillar en viss video eller streaming kan du stödja och hjälpa dina favoritströmmar att få belöningar och erkännande genom att öka visningarna, prenumerera och heja på Bits.

Du kan till och med tjäna pengar som streamer på Twitch genom att registrera dig för affiliate-programmet. Om du är en spelare och älskar att tjäna några snabba pengar, behöver du bara registrera dig för att bli en verifierad Twitch-partner och tjäna genom att sända dig själv att spela.

För att installera Twitch på FireStick går du helt enkelt till "Sök" -ikonen och skriver "Twitch." När appnamnet dyker upp i sökresultaten, öppna och installera det.

34. Spotify (Fri)

bästa Amazon Fire Stick-apparOm du är en musikälskare hela tiden, bör Spotify vara ett hushållsnamn för dig. När du laddar ner Spotify på din Amazon Firestick får du direkt tillgång till miljoner låtar, så snart du loggar in på ditt konto.

Du kan också använda ett enda Spotify-konto för att spela musik på olika enheter med samma Wi-Fi-nätverk. För att välja musik från en spellista kan du helt enkelt använda din mobiltelefon och sedan synkronisera den med din Amazon Fire TV för att ställa in stämningen eller för att komma i spåret.

Till skillnad från olika appar för direktuppspelning av musik, skulle Spotify inte irritera dig med oönskade annonser mellan musikspelningslistan. Du får också ett alternativ att ladda ner din favoritmusik och lyssna på den efteråt.

För att installera Spotify går du bara till "Sök" -ikonen och skriver "Spotify." När appnamnet dyker upp i sökresultaten, öppna och installera det.

Verktygsappar för FireStick

bästa brand-tv-stickappar

35. Downloader (gratis)

För alla plattformar måste du ha installerade verktygsprogram för att utföra alla uppgifter. Verktygsprogram utgör själen för en enhet och Downloader är en sådan verktygsprogram, du måste ha på din Amazon Firestick.

nedladdningsapp för eldstenOavsett om du vill ladda ett program eller spara din favoritmusikvideo behöver du alltid en nedladdningsapplikation för att utföra uppgiften. Den andra implikationen är att utan en nedladdare skulle du inte få tillräckligt med nedladdningshastigheten och kanske slösa mycket tid. På grund av dålig internetuppkoppling ibland kan din nedladdning också stoppas och resultera i skadade filer.

För att förhindra detta låter nedladdningsappen för Fire Stick dig omedelbart pausa processen och återuppta den när du är i ett bra nätverk. Detta hjälper dig inte bara att systematisera de filer du vill ladda ner utan förhindrar också att de skadas.

Hur man installerar nedladdningsapp på FireStick

36. FileLinked (gratis)

bästa firestick-apparDen populära fildelningsappen DroidAdmin har omklassificerats, packats om och är nu tillgänglig som FileLinked. Oavsett om du vill dela foton, videor, musik eller APK: er kommer FileLinked att göra allt åt dig. Detta gör också FileLinked till ett otroligt användbart verktyg för sidbelastning.

Medan Downloader och ES File Explorer fortsätter att vara de mest populära sidladdningsapparna på FireStick gör FileLinked snabba framsteg också. Appen gör sidladdning en problemfri process. Allt du behöver göra är att få filkoden från uppladdaren och ange den i FileLinked. Appen gör resten. Det finns absolut inget behov att ange de långa webbadresserna längre.

FileLinked är allt värre för FireStick-användare eftersom den här enheten inte tillåter dig att ladda ner APK-filerna direkt från webbläsarna. Jag har lagt märke till att fler och fler utvecklare i dag erbjuder FileLinked-koder för sina appar. Därför är det bara meningsfullt att ha den här appen på FireStick.

Hur du installerar FileLinked på FireStick

37. Musväxling (gratis)

FireStick och Fire TV-enheter körs på det modifierade Android-operativsystemet. De använder också APK som körbara filer, precis som Android-mobilerna. Detta gör att många antar att all app som fungerar på Android-mobiler också skulle fungera på FireStick. Men det är inte alltid fallet.

bästa appar för brand-tv-stickMobilerna använder ett touchgränssnitt, medan FireStick har ett fjärrstyrt gränssnitt. Det finns många Android-appar som är både berörda och fjärrvänliga, men många är det inte. Även om du installerar apparna på FireStick som inte är fjärrvänliga, kanske du inte kan interagera med dem. Som ett resultat missar du några fantastiska Android-appar.

Tack och lov finns det en lösning som heter Mouse Toggle som låter dig använda nästan vilken Android-app som helst på FireStick. Mus-vippa-appen ger en muspekare på din FireStick-skärm. Du kan manövrera muspekaren med navigeringsknapparna på fjärrkontrollen. Muspekaren kan dock nå de avsnitten i vissa appar, som din FireStick-fjärrkontroll inte kan. Detta gör att Mus Växla till en av de måste ha apparna för din FireStick-enhet.

Hur man installerar musväxling på FireStick

38. Webbläsare (gratis)

mozilla firestick webbläsarappEn webbläsare är utan tvekan en av de mest användbara apparna för Amazon Fire TV Stick. Det finns olika applikationer som är mycket användbara men som inte kan laddas ner från Play-butiken. I ett sådant fall måste du besöka deras officiella webbplats om du vill ladda ner den på din enhet. För att komma åt dessa webbplatser behöver du en webbläsare.

Webbläsaren fungerar som en multifunktionell applikation. Några av de mest populära apparna som YouTube och Spotify har onlineplattformar som kan nås via en webbläsare och en snabb internetanslutning utan att ladda ner eller installera dem.

Webbläsaren sparar tid och utrymme genom att eliminera kravet på att installera tredjepartsapplikationer som du behöver för att ladda på Amazon Fire TV. Tillsammans med applikationer kan du också se dina andra favoritwebbplatser i HD-kvalitet på en större och bättre skärm.

För att installera din favoritwebbläsare på Fire Stick, gå till "Sök" -ikonen och skriv namnet på din webbläsare, till exempel "Firefox" eller "Silk." När appnamnet visas i sökresultaten, öppna och installera det.

Vanliga frågor

Vad är den bästa filmappen för FireStick?

Många appar på vår lista över bästa appar för FireStick erbjuder filmströmning. Men om jag skulle välja från dem, skulle jag säga att antingen gå för Cinema APK eller Typhoon TV. Båda dessa appar har ett stort bibliotek med filmer och de hämtar många kvalitetslänkar. Båda stöder Real Debrid också, vilket ser till att du har premiumströmningslänkar.

Vad är den bästa Live TV-appen för FireStick?

På Live TV-fronten gör Mobdro APK, Ola TV och HD Streamz ett bra jobb. Dessa appar har massor av live-TV-kanaler för filmer, show, sport, barn och mer. Det här är gratisappar. Om du letar efter en betald (men ändå fickvänlig) tjänst kan du prova Sportz TV. Denna app ger dig tillgång till mer än 8000 kanaler för mindre än $ 15 per månad.

Vad är den bästa appen för en Jailbroken FireStick?

Det beror på vilken typ av innehåll du vill titta på. Om du vill strömma filmer och shower vill du ha Cinema HD och Typhoon TV. Om det är den live-TV du gillar rekommenderar vi Mobdro, Ola TV och HD Streamz. Den app som borde vara en del av din jailbroken FireStick är dock ExpressVPN. Denna app kommer att säkerställa din online-strömning genom att dölja din online identitet och se till att dina aktiviteter inte kan spåras tillbaka till dig.

Är det lagligt att ladda appar på FireStick?

Ja, det är 100% lagligt att ladda appar på FireStick. Faktum är att Amazon ger dig möjligheten att aktivera appar från inställningen okända källor för att aktivera sidladdning. Strömning av upphovsrättsskyddat innehåll är dock inte lagligt och det kan få dig till problem.

Hur laddar jag ner filmer på FireStick?

Appar som Cinema HD låter dig ladda ner filmer och show till din FireStick. Jag rekommenderar dock inte det eftersom FireStick har en låg lagringskapacitet. Filmer kommer att ta mycket plats på din lagring och orsaka alla möjliga problem inklusive buffring, överhettning och mer.

Avslutar ...

Det kommer inte att vara fel att säga att Amazon Firestick har en enorm hög potential i framtiden. Det kommer inte att dröja länge innan vi ser människor överge kabel eller skålen och väljer internetströmning. När det gäller att njuta av flexibilitet vad du vill titta på är det meningsfullt.

Om du planerar att köpa en Amazon Firestick eller redan har en så kan applikationerna ovan vara riktigt användbara i många avseenden. Så småningom får du en smak av olika typer av underhållning, och det också på ett mycket förbättrat sätt.

Medan vissa program är kostnadsfria, kommer andra att sätta dig tillbaka med några dollar om du vill njuta av premiumfunktioner. Listan ovan är en blandning av båda och gör din enhet till en komplett underhållningskälla. Fortfarande bör du alltid läsa användarrecensionerna noggrant och använda din egen intelligens innan du investerar pengar i Amazon Fire Stick-appar.

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me