Är Terrarium TV lagligt och säkert att använda?

>

Online-mediaströmningsappar är inte något nytt för onlinegenerationen. En sådan populär app är Terrarium TV som är ett bra alternativ till Showbox, Mobdro och Playbox HD. Denna Android-baserade app hjälper dig att få tillgång till hela biblioteket med senaste filmer, TV-program och det också gratis. Men den viktiga frågan är, om Terrarium TV är laglig och säker att använda?

De appar som nämns ovan ger dig tillgång till det annars betalda innehållet gratis precis som tredje part Kodi Addons, då är det vettigt att undra om det är lagligt att strömma gratis filmer på Terrarium TV. Dessutom utgör det något säkerhetshot för din enhet i form av skadlig programvara? Vi kommer att diskutera i detalj hur både aspekterna av Terrarium-appen kan ha eller inte kan påverka dig, och om den gör det, hur man ska hantera den.

är terrarium tv lagligt och säkert att använda

Är Terrarium TV Legal?

Även om det finns en hel del källor som ger dig en enorm lista med originalprogram och filmer som Netflix, Hulu, Amazon Prime, etc., kan de bli lite för tunga för din ficka. Terrarium TV ger däremot en billig lösning på det men det kan vara ett juridiskt problem. Det är inte alltid fallet. Olika länder har olika regler och du kan vara säker eller i problem beroende på din plats. Terrarium TV-appen är inte officiellt tillgänglig i Google Play Store eftersom Play Store inte främjar strömmande innehåll från obehöriga källor.

Du måste förstå att apparna som Terrarium TV ger dig gratis upphovsrättsskyddat innehåll och att det i sig själv strider mot lag, förhoppningsvis överallt. Tvärtom, enligt Terrarium TV-webbplatsen är deras tjänst alls inte olaglig eftersom den använder strömningsteknik för att driva innehåll och inte P2P, som torrents. Tillsammans med det, om du installerar Terrarium TV-appen, kan du se "Använd Terrarium TV på din egen risk" nämns med tydliga ord.

  Hoe YouTube TV op FireStick te installeren

I en nyligen avgjord dom av EG-domstolen konstaterades att det är helt olagligt att erhålla och distribuera det upphovsrättsskyddade innehållet av en tredje part utan samtycke från upphovsrättsinnehavaren (Pressmeddelande av detta finns tillgängligt på längst ner på denna sida). Så beroende på i vilken region du använder Terrarium TV-appen kanske du kanske inte har problem. Som det sägs är det bättre säkert än ledsen.

Hur förhindrar jag mig själv från att få problem?

Nu när du vill vara säker från att komma i någon form av lagliga problem bara för att strömma innehåll online, måste du göra några saker. Alla saker som nämns här kommer också att gälla för alla appar som liknar Terrarium TV som låter dig strömma innehåll gratis. Till att börja med måste du hitta ett sätt att dölja din onlineidentitet, dvs. din IP-adress.

Och vad är det bästa att göra det? Ja, naturligtvis, använd ett VPN. En bra VPN kommer att låta dig få online och strömma innehåll från Terrarium TV utan att låta världen veta din faktiska IP-adress, inte ens din ISP. Förutom detta är de anslutningar som görs via ett VPN krypterade så att VPN kan hålla din identitet säker. VPN-tjänsten du väljer kommer att dirigera trafiken från din dator genom deras servrar, vilket ger dig en anonym plats. Detta är det bästa och förmodligen det enda du kan skydda dig själv.

Efter att ha provat flera VPN-leverantörer själv är jag säker på att säga att det inte finns någon bättre än ExpressVPN. Leverantören själv är så säker på att den erbjuder dig 30-dagars återbetalningsgaranti. Här är vår rekommendationslista över bästa VPN.

  So installieren Sie Mobdro auf Amazon FireStick

Så innan du börjar strömma med Terrarium TV så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Klicka här för att få Express VPN-prenumerationen.

Steg 2: Klicka här för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Starta appen och klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med det snabbaste VPN.

anslut expressvpn för kodi

Om du är Amazon Fire Stick-användare kan du installera och använda en VPN på Fire TV Stick så här.

Hur man installerar Terrarium TV på Fire StickTerrarium-TV på FireStick

Är Terrarium TV säkert att använda?

För den delen måste du vara säker på att Terrarium TV är helt säkert att installera, förutsatt att appen har installerats från en pålitlig källa. Eftersom appen inte är tillgänglig från Google Play Store rekommenderas det alltid att ladda ner den från den officiella webbplatsen för Terrarium TV eller använda de betrodda tredjeparts-appbutikerna som apkmirror.com. Appen i sig är helt ren när det gäller skadlig programvara, virus och ransomware.

Om du fortfarande känner dig lite skeptisk till säkerheten för din enhet och data, måste du veta att din Android-telefon redan tar hand om den aspekten. Google Play Protect kommer installerat på alla moderna telefoner som regelbundet skannar alla appar installerade på enheten för något sådant. Du kan också köra ett antivirusprogram om du använder en dator för din sinnesfrid.

Slutsats

Det finns en enorm mängd innehåll tillgängligt på internet och du måste vara medveten om platsen du strömmar eller laddar ner från. Innehållet skulle troligen vara upphovsrättsskyddat och att få tillgång till det via appar som Terrarium TV är inte lagligt. Om du ändå strömmar gratis filmer / TV-program från dessa appar, se till att ta varje steg (viktigast av allt en VPN) för att skydda dig själv. Att strömma en film online är inte värt att komma in i lagliga problem.

  Bedste Amazon FireStick / Fire TV-kanaler (2020)

Relaterad

  • Hur du fixar Terrarium TV Buffering-problem
  • Är det olagligt för Jailbreak FireStick?
  • Är VPN: er lagliga?
  • Är Kodi Legal?
  • Bästa Amazon Fire TV Stick-appar

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me