A népszerű Kodi-kiegészítők leállítása: Itt van mit tehetsz

>

Ebben a bejegyzésben megtudhatja, hogyan folytathatja a kedvenc tartalmak streamingjét és nézését, miután a népszerű Kodi kiegészítők nemrégiben leálltak..

kodi addons shutdown

Egy Kodi addon fejlesztő letartóztatása nyomán sok más fejlesztő látszólag megelőzően bezárta üzleteit. A Supremacy Repository kicsit több mint egy héttel ezelőtt bezárt, míg a többi népszerű adattár, például a Maverick TV, a 13Clowns és az Eggman hamarosan követte a példát..

Népszerű Kodi Addons Shutdown

Ennek eredményeként számos széles körben használt és népszerű kiegészítő azonnal elérhetővé vált, így a felhasználók zavart helyzetbe kerültek. Itt található a kiemelkedő kiegészítők listája, amelyek már nem állnak rendelkezésre:

- Maverick TV
- Felsőképesség (beleértve az összes Felsőbbség-kiegészítőt)
- 13 bohóc
- X-X
- A Flixnél
- Túl nehéz
- A sors
- Yoda
- Monster Munch

Megjegyzés: A Magic Dragon és a Yoda Kodi kiegészítők új adattárakon keresztül érhetők el, és frissítettük a telepítési útmutatót. Mivel azonban a szülői adattárak már nem állnak rendelkezésre, megbízhatóságunkat nem vállalhatjuk. 

Szóval mit csinálunk most?

Mivel ezek voltak a legszélesebb körben alkalmazott Kodi-kiegészítők az streaminghez, a megfelelő alternatívák megtalálása néhány feladat lett. De ne aggódj! Fedeztük magunkat. Számos új és működő kiegészítővel frissítettük a legjobb Kodi kiegészítők listáját. Ebben a listában rengeteg hűvös streaming lehetőséget talál a Filmek, TV sorozatok, Élő TV, Sport és egyebek számára.

Mielőtt elkezdem, emlékeztetni szeretném Önt, hogy jogi lépéseket tesznek a Kodi kiegészítő szolgáltatók ellen. A támadások azonban nem korlátozódnak csak a fejlesztőkre. Óriási esélye van annak, hogy a harmadik fél forrásaiból streaming felhasználókat perelni lehet.

A biztonság érdekében továbbra is javasolom, hogy streaming közben mindig használjon VPN-t. Az ExpressVPN-t személyesen használom az összes streaming eszközön, beleértve a FireStick, az Android TV Box, a Mobiltelefonokat & PC-n. Azt javaslom, tedd ugyanezt.

Ebben a hónapban az ExpressVPN 49% -ot + további 3 hónapot kínál éves tervében.

Most, hogy az Ön streaming-tevékenységei privát tevékenységek, íme néhány javaslatunk:

1. Exodus Redux: Ez a kiegészítő rengeteg filmet és show-t kínál. Utoljára ellenőriztem, hogy ez számos működési folyamatot vonz.

Az Exodus Redux telepítése a Kodi-n

2. 7/9: Bővített tartalomtárgal és változatos streaming kategóriákkal a 7-ből 9-ből az egyik kedvencünk lett. Ez egy mindent egyben kiegészítő, amely filmeket, sorozatokat, sportokat, élő TV-t és sok extrát tartalmaz

Hogyan telepítsünk 7-ből 9-et a Kodi-ra

3. Korlátlan: Egy újabb bővítmény sokféle streaming kategóriával, beleértve a szokásos filmeket és műsorokat, valamint az élő TV-t, a sportot, az anime-t és még sok minden mást.

A Limitless Kodi Addon telepítése

4. Mozivaj: Ez egy másik megvalósítható alternatíva a leállított Kodi kiegészítésekre. A Movie Theatre Butter kiterjedt igény szerinti tartalommal rendelkezik. Két változatban kapható: egy kattintással és több adatfolyammal.

Hogyan telepítsük a mozivajat a Kodi-ra

Miért ne próbálja ki az APK-kat a streaminghez??

A múltbéli és a közelmúltban végrehajtott fellépések azt jelzik, hogy a Kodi nem a legmegbízhatóbb streaming-választás. Bár még mindig több tucat működő kiegészítő van, nem lehet biztos benne, hogy holnap (vagy akár a következő pillanatban) is elérhetőek lennének-e..

A streaming APK-k viszont úgy tűnik, hogy kevésbé érzékenyek a digitális rendõrség által elkövetett digitális támadásokra. Nagyon sok APK van odakint, amelyek nehéz időkbe kerültek. Tehát miért nem tekintjük őket Kodi lehetséges alternatívájává (akár pótlássá).

Íme néhány az ajánlott APK:

1. Mozi HD APK: A hatalmas tartalomkönyvtárról, a felhasználóbarát felületről és a magas színvonalú streamingről ismert, a Cinema APK könnyű választás azok számára, akik filmeket és TV-műsorokat néznek..

A Cinema APK telepítése a FireStick-en

2. CyberFlix TV: A hatalmas médiakatalógus és a könnyű használat révén a CyberFlix TV az egyik legkedveltebb APK-képeink az igény szerinti filmek és sorozatok számára. Ingyenes, és már jó ideje működik.

Hogyan telepítsük a CyberFlix TV-t a FireStick-re

3. BeeTV: Ez egy újabb rendkívül népszerű APK, amelyet kipróbálni szeretne. A BeeTV szilárd médiakönyvtárat és folyékony, felhasználóbarát felületet kínál.

A BeeTV telepítése a FireStick-en

4. Mobdro: Ha a Live TV eszébe jut, akkor valószínűleg semmi sem lesz jobb, mint a Mobdro. A világ minden tájáról származó csatorna százaival és kiváló minőségű streamingjével a Mobdro a tökéletes streaming társa.

Hogyan telepítsük a Mobdro-t a FireStick-re

Erősen javasoljuk a Real Debrid használatát

A Real Debrid egy prémium házigazda, amely több tucat kiváló minőségű streaming linkhez fér hozzá, amelyek egyébként nem érhetők el.

A Real Debrid által letöltött adatfolyamok megbízhatóbbak. A Real Debrid szintén nagymértékben csökkenti a pufferolást.

Integrálhatja a Real Debrid-t a Kodi-kiegészítőkkel és az APK-kkal.

Havi kevesebb, mint 5 dollárért, a streaming élménye drámaian javulni fog.

A Real Debrid beállítása és használata

Záró szavak

Noha a különféle népszerű Kodi-tárolók és kiegészítők bezárása visszaesést jelent, szerencsére még mindig rengeteg streaming-lehetőség áll rendelkezésünkre. Nemcsak továbbra is sok csúcsminőségű működő kiegészítő van, hanem az APK-kat is használhatja kedvenc tartalmának megnézésére. Remélem, ez a cikk segített visszatérni a streaming kocsiba.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me