Hoe Kodi op Amazon FireStick te installeren

>

In deze stapsgewijze handleiding laat ik u zien hoe u Kodi 18.5 Leia op FireStick binnen 2 minuten installeert. Dezelfde gids werkt ook voor Firestick 4K, Fire TV en Fire TV Cube. Voordat we met de installatiestappen beginnen, laten we beginnen met een korte introductie.

hoe Kodi op Firestick te installerenAmazon Fire TV / Stick heeft de videostreamingmarkt al stormenderhand veroverd. Sinds het op het toneel verscheen, verkoopt het als hotcakes, dankzij het ongelooflijke gebruiksgemak en de ondersteuning voor populaire entertainmentdiensten zoals Netflix, BBC iPlayer, Hotstar, Amazon Prime Video en vele anderen. Bovendien komt de Amazon FireStick met Alexa-ondersteuning. Ga dus gewoon op je bank liggen en begin door alles te navigeren, gewoon met je stem. Je hoeft nu zelfs je vingers niet op te tillen. Is het niet super cool!!!

Hoe aantrekkelijk het ook klinkt, er is echter maar een klein probleempje. Hoewel een grote hoeveelheid multimedia-inhoud gratis beschikbaar is, komt de premium inhoud met premium prijskaartjes. Dit is absoluut een last voor de meeste gebruikers en de grootste reden waarom gebruikers Kodi op Firestick installeren. Kodi is een van de beste Amazon Fire Stick-apps, die een nieuwe wereld van gratis multimedia-inhoud opent die misschien niet eens beschikbaar is in uw regio of die gepaard gaat met een exorbitant prijskaartje.

Als u Kodi al op uw Fire TV of Fire Stick gebruikt en op zoek bent naar slechts een eenvoudige update naar 18.5 Leia, zou u dit moeten lezen - hoe Kodi op FireStick bij te werken.

Notitie: We raden u aan geen software / hardware / service te gebruiken voor toegang tot de illegale inhoud. Wees alsjeblieft een goede rechter van je acties.

Hoe Kodi op FireStick te installeren

Kodi voor Fire Stick biedt veel streamingmogelijkheden. De multimedia-inhoud aangeboden door Kodi is inderdaad verbluffend. Als je besloten hebt om jailbreak Amazon Fire Stick, u bent precies op de juiste plaats. Je staat op het punt om te leren hoe Kodi op FireStick te installeren op zoveel mogelijk manieren.

Aandacht FireStick-gebruikers: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP's over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud wordt gestreamd op je Fire TV Stick, kun je in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede FireStick VPN te krijgen en je identiteit te verbergen, zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

Dit zijn de redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken.


Lezen:
Hoe beste VPN voor FireStick te installeren en gebruiken

STAP 1: Bereid uw FireStick voor op Kodi-installatie

Allereerst, als u zojuist uw Fire TV of FireStick hebt gekocht, ziet u hier hoe u Fire Stick voor het eerst instelt. Nu u uw Stick met succes hebt ingesteld, bereidt u hem voor op de Kodi-installatie. Je moet vier tweaks maken. Schakel ADB-foutopsporing in, schakel apps van onbekende bronnen in, schakel apparaatgebruiksgegevens uit en schakel het gebruik van app-gebruiksgegevens uit. U kunt dit allemaal eenvoudig doen door deze stappen te volgen:

# 1: Navigeer gewoon naar instellingen op uw Fire TV / Stick. Selecteer vervolgens Mijn Fire TV / apparaat en kies Ontwikkelaarsopties

hoe Kodi op Firestick te installeren

# 2: Nu moet u twee dingen doen. Allereerst, ADB debugging inschakelen (optioneel) en schakel vervolgens AAN Apps van onbekende bronnen (verplicht)

Firestick Kodi

# 3: Navigeer nu naar instellingen en open voorkeuren > Privacy instellingen. Schakel nu gewoon de Gegevens apparaatgebruik en Verzamel app-gebruiksgegevens

Amazon Firestick Kodi

Je Amazon Fire TV is nu helemaal klaar. Nu zijn we een stap dichter bij de Kodi-installatie.

STAP 2: Download de Downloader-app

Dit is veruit de meest populaire, gemakkelijkste en snelste methode voor het installeren van Kodi op Fire TV Stick. Als u alle stappen zorgvuldig volgt, duurt het niet langer dan 2 minuten. Downloader is een geweldige app en is gratis verkrijgbaar in de Amazon App Store. Het maakt het Kodi-installatieproces erg soepel en handig.

Ga gewoon naar de Amazon App Store en zoek op 'downloader" ervoor. Selecteer om naar Amazon Store te gaan Zoeken optie in de linkerbovenhoek van uw FireStick-startscherm.

hoe Kodi op Amazon Firestick te installeren

Nadat u de Downloader-app op uw Fire TV of Fire Stick hebt gedownload en geïnstalleerd, zijn we slechts een stap verwijderd om Kodi te installeren.

STAP 3: Installeer Kodi op FireStick

In deze stap leren we Kodi 18.5 Leia downloaden en installeren op uw Amazon Fire TV Stick. Voor degenen die het niet weten, is Leia 18.5 de nieuwste stabiele versie op de datum.

# 1. Start de Downloader-app die u zojuist hebt geïnstalleerd en klik op het URL-vak (waar staat) http: //)

KODI INSTALLEREN OP FIRESTICK

# 2: Nu zal een pop-up toetsenbord verschijnen

Installeren Kodi Leia 18.5, invoeren https://www.firesticktricks.com/kapk klik op 'GO'.

# 3: Hiermee wordt het downloadproces gestart.

hoe Kodi op Firestick te installeren

# 5: Nadat de download is voltooid, klikt u op 'Installeren

start kodi 18.o op firestick

# 6: Wacht tot het downloaden is voltooid

hoe kodi 18.0 op firestick te installeren

# 7: U ziet het bericht App geïnstalleerd nadat Kodi is geïnstalleerd. Klik OPEN om de Kodi-applicatie te starten. Als u het later wilt openen, klikt u op GEDAAN

installeer kodi op firestick

Je zult de Kodi-app niet op je startscherm vinden, dus ga gewoon naar instellingen -> toepassingen -> Geïnstalleerde applicaties beheren -> Kodi -> Lancering

U kunt ook de Huis toets / knop op uw afstandsbediening gedurende 5 seconden en klik Apps op het pop-upscherm voor toegang tot Kodi.

Hoe Kodi op FireStick te gebruiken

Nu je Kodi hebt geïnstalleerd, is het de tijd dat je weet hoe je het op Fire Stick kunt gebruiken voor veilig en degelijk entertainment. Met Kodi hebt u toegang tot de enorme wereld van gratis content, variërend van films tot tv-shows en nog veel meer.

Maar voordat je Kodi op je Fire TV / Stick gaat gebruiken, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt op Kodi zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Als u betrapt wordt op het bekijken van auteursrechtelijk beschermde inhoud (gratis films, tv-shows, sport), kunt u in ernstige juridische problemen terechtkomen.

Gelukkig is er een manier om te blijven genieten van je favoriete inhoud via Kodi zonder je zorgen te maken over wie er misschien naar kijkt. Wat u moet gebruiken is een vertrouwde VPN-service, die al uw internetactiviteiten maskeert voor de snoops op internet. Een VPN helpt u om internetbeperking, online bewaking en inhoudsbeperkingen te omzeilen.

Ik persoonlijk gebruik en adviseer ExpressVPN. Het is de snelste VPN, wat het belangrijkste is voor een soepele streamingervaring.

We promoten of stimuleren nooit inbreuken op auteursrechten. Maar we willen ook niet dat u in de juridische problemen komt. Bovendien geloven wij in het recht op privacy en zijn wij een groot voorstander.

Laten we dus, voordat u Kodi op Fire TV / Stick gaat gebruiken, kijken hoe u ExpressVPN kunt gebruiken om uw streamingactiviteiten verborgen te houden voor nieuwsgierige blikken.

Stap 1: Klik HIER om u te abonneren op de ExpressVPN-service. Er is een 30-dagen volledige, geen vragen geld-terug-garantie. Als u niet tevreden bent (wat ik geen reden zie), kunt u binnen de eerste 30 dagen om volledige terugbetaling vragen.

Stap 2: Schakel uw Fire TV / Stick in en navigeer naar het vergrootglas (pictogram Zoeken). Je vindt het uiterst links. Begin nu "Expressvpn" (zonder aanhalingstekens) te typen in de zoekbalk en selecteer ExpressVPN wanneer dit wordt weergegeven in de zoekresultaten

installeer expressvpn firestick

Stap 3: Klik op "Get" om de ExpressVPN-applicatie op uw Fire TV / Stick te downloaden en te installeren

krijg vpn jailbroken firestick

Stap 4: Start na installatie de ExpressVPN-app en log in met het e-mailadres / wachtwoord dat u hebt gemaakt tijdens het kopen van het ExpressVPN-abonnement.

login expressvpn op firestick

Stap 5: Klik nu op het Power-pictogram om verbinding te maken met een VPN-server (zie onderstaande afbeelding). U kunt ook uw voorkeurslocatie wijzigen door te klikken op "Locatie kiezen" zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Dat is alles. Uw verbinding is nu veilig met de snelste en beste VPN voor FireStick.

sluit expressvpn aan op de vuurstok

U kunt meer lezen over het gebruik van ExpressVPN met FireStick.

Nu uw online activiteiten privé zijn, is het tijd om te leren wat u vervolgens kunt doen met Kodi op Fire TV Stick. Zoals ik al eerder zei, zult u geen inhoud op Kodi vinden, omdat het een eenvoudige mediaspeler is. Om films, tv-shows of sport te streamen, moet u verschillende Kodi-add-ons / builds installeren. Als je helemaal nieuw bent, is hier mijn stapsgewijze handleiding voor beginners om Kodi te gebruiken.

Benieuwd hoe u de beste Kodi-add-ons of builds op uw Fire TV / Stick kunt krijgen? Bekijk de onderstaande links die u helpen bij het installeren van populaire add-ons en builds die goed werken en kwaliteitsstreams genereren.

 • Hoe Exodus Redux te installeren
 • Hoe Venom Addon te installeren
 • Hoe FEN Addon te installeren
 • Hoe Titanium Build te installeren
 • Hoe No Limits Magic Build te installeren

Lees ook: FireStick Cord-Cutting Guide voor gratis films, tv, sport & Meer

Videogids voor het installeren van Kodi op Amazon FireStick

U hebt Kodi met succes op Fire Stick geïnstalleerd. Als deze methode niet werkt, kunt u andere onderstaande methoden proberen.

Hoe Kodi op FireStick te krijgen met Alternatieve methoden

Downloader is een betrouwbare app en je zou er normaal gesproken geen moeite mee moeten hebben om Kodi via FireStick te installeren. Maar als u een premium-abonnement hebt op de populaire app voor bestandsbeheer, ES File Explorer, kunt u dat in plaats daarvan gebruiken.

ES File Explorer biedt geen ondersteuning meer voor gratis sideloading van apps van derden. U hebt een premium abonnement nodig dat u $ 9,99 per maand kost. Aan de andere kant is Downloader honderd procent gratis. Als u Kodi al op FireStick hebt geïnstalleerd met behulp van de Downloader-methode (zoals hierboven aangegeven), kunt u deze sectie overslaan).

Installeer Kodi op FireStick met behulp van ES File Explorer

Meer informatie over de app ES File Explorer vindt u in onze handleiding Installeren & Gebruik ES File Explorer op FireStick.

Hier zijn de stappen om Kodi op Amazon Fire TV Stick te installeren:

 1. Schakel uw Amazon Fire TV-stick in
 2. Ga naar instellingen > Mijn Fire TV
 3. Open Ontwikkelaarsopties
 4. Aanzetten Apps van onbekende bronnen
 5. Ga naar de startpagina van Fire Stick en ga naar het gedeelte 'Zoeken'Pictogram links bovenaan uw scherm.
 6. Typ 'ES-bestandsverkenner'En klik erop wanneer het wordt weergegeven in de zoekresultaten.
 7. Volg de instructies op het scherm om de app ES File Explorer op FireStick te installeren
 8. Nadat de app is geïnstalleerd, start u deze. Ga nu naar het rechtergedeelte waar u verschillende pictogrammen ziet. Selecteer en klik op het pictogram Downloader
 9. Klik +Nieuw aan de onderkant
 10. Er verschijnt een pop-up. invoeren https: // www.firesticktricks.com/kapk in het gedeelte Pad en elke gewenste naam in het gedeelte Naam
 11. Klik Download nu
 12. Wacht terwijl Kodi op FireStick wordt gedownload
 13. Klik Open bestand
 14. Klik Installeren als daarom gevraagd wordt
 15. Klik Installeren nog een keer
 16. Dat is alles. Kodi is nu geïnstalleerd op uw FireStick / Fire TV.

Hoe Kodi op FireStick te installeren met behulp van AppStarter

Als je Kodi APK op de een of andere manier niet op je Amazon Fire TV Stick kunt installeren met behulp van de bovengenoemde methoden, moet je deze eens proberen. AppStarter maakt de installatie van apps van derden mogelijk en maakt het Kodi-installatieproces dus vrij eenvoudig en soepel.

Onnodig te zeggen dat u opnieuw apps van onbekende bronnen moet inschakelen en de gegevens voor het verzamelen van app-apps moet uitschakelen zoals vermeld in de eerste methode. Nadat u dit heeft gedaan, installeert u de Downloader-app zoals hierboven weergegeven in de eerste methode.

Volg daarna deze stappen om Kodi eenvoudig op uw Fire Stick te installeren met behulp van AppStarter:

STAP 1: Start de Downloader-app

STAP 2: Klik op het URL-vak waar het staat http: //

firestick kodi help

STAP 3: Nu verschijnt een nieuw venster. invoeren https: //firesticktricks.com/as4.apk en klik GAAN

hoe je kodi op firestick kunt downloaden

STAP 4: Nadat de AppStarter is gedownload, klikt u op 'Installeren.”

hoe kodi 18 leia op firestick te installeren

STAP 5: Nadat AppStarter is geïnstalleerd, start u het.

STAP 6: Om Kodi te installeren, gaat u eerst naar 'updates'In het menu aan de linkerkant van AppStarter. Klik nu op 'InstallerenAan de rechterkant waar Kodi wordt weergegeven.

hoe Kodi op Amazon Fire TV te installeren

Een pluim voor het succesvol gejailbreakt hebben van je Amazon Fire Stick en Kodi erop geïnstalleerd met behulp van de AppStarter. Als deze truc echter ook niet werkt en je Amazon Fire Stick niet kunt jailbreaken, kun je naar de volgende methode gaan.

Installeer Kodi op Amazon Fire TV Stick met FileLinked

FileLinked is een effectieve tool voor het delen van bestanden, die u ook kunt gebruiken om apps op FireStick te sideloaden. Hier is hoe je Kodi op FireStick kunt installeren met behulp van de FileLinked-app.

STAP 1: Het eerste wat u wilt doen, is FileLinked op FireStick installeren

STAP 2: Start FileLinked

STAP 3: Voer de code in wanneer u het volgende scherm ziet 54780130 en klik Doorgaan met

filelinked kodi-code voor firestick

STAP 4: Klik op de Download pictogram naast de Kodi-versie die u wilt installeren

Kodi-installatie op firestick

STAP 5: Wanneer de download is voltooid, klikt u op de knop Afspelen naast de versie van het gedownloade bestand. Volg de instructies op het scherm om Kodi op FireStick te installeren

hoe Kodi op Firestick te installeren

Veelgestelde vragen

Is Kodi veilig & wettelijk?

Kodi is op zichzelf honderd procent veilig en legaal. U kunt Kodi downloaden van de officiële app-winkels op verschillende apparaten, zoals Google Play Store voor Android en Microsoft Store voor Windows 10. Deze app-winkels zouden nooit een onveilige en illegale app hosten. Houd er echter rekening mee dat Kodi bepaalde add-ons van derden toestaat die auteursrechtelijk beschermde inhoud kunnen streamen. Het streamen van dergelijke inhoud is niet legaal.

Wat kun je bekijken op Kodi?

Je kunt films, tv-shows, sport, live tv, documentaires, kinderinhoud, anime en zo ongeveer alles bekijken wat je maar kunt bedenken.

Onthoud dat Kodi geen eigen inhoud host. U bent verplicht om inhoud te gebruiken via Kodi-add-ons. Er zijn letterlijk honderden add-ons voor alle soorten video's die je graag streamt. Kodi ondersteunt zowel officiële add-ons als add-ons van derden. U kunt ook Kodi-builds gebruiken voor een verbeterde ervaring.

Kun je Kodi op Fire TV Cube installeren?

Ja, u kunt Kodi op Fire TV Cube installeren. Alle Fire TV-apparaten (FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K en Fire TV Cube) hebben dezelfde interface en hetzelfde navigatiesysteem. De installatie-instructies voor Kodi die in deze handleiding worden gebruikt, zijn ook van toepassing op Fire TV Cube.

Wat is de nieuwste versie van Kodi voor Firestick?

Kodi Leia 18.5 is de nieuwste versie van Kodi. Deze versie is uitgebracht in november 2019 en bood enkele kleine bugfixes en cosmetische wijzigingen.

Conclusie

Dit is het. Ik hoop dat je een vlotte ervaring hebt gehad met de bovengenoemde instructies. Leun achterover en geniet van de overvloed aan verbazingwekkende multimedia-inhoud aangeboden door Kodi. We raden u echter aan om op uw hoede te blijven voor toegang tot illegale of illegale inhoud. Als je nieuw bent bij Kodi, hier is mijn beginnershandleiding over het gebruik van Kodi. Bekijk ook hoe u real-debrid kunt gebruiken om streaming-koppelingen van hoge kwaliteit te verkrijgen en problemen met bufferen van Kodi te voorkomen. Als je in de toekomst fouten tegenkomt, kun je Kodi op FireStick resetten en het zal zo goed als nieuw zijn.

Al deze methoden om Kodi te installeren zijn door mij getest en werken prima.

Als je een andere betere manier kent installeer Kodi op FireStick of problemen ondervindt met het volgen van een van deze stappen, aarzel dan niet om uw vragen te plaatsen in de reacties hieronder.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me