Най-добри IPTV услуги (февруари 2020 г.)

>

В тази статия ще намерите списъка с най-добрите IPTV услуги за FireStick и други платформи, включително Android TV, Android TV Boxs, Android Mobiles & Ръчни устройства, iOS, Windows, Mac и т.н..

Предоставените в тази публикация IPTV услуги са чудесен начин да изрежете кабела и да гледате любимите си канали онлайн. Тези услуги предлагат рентабилно решение за поточно предаване на каналите за кабелна телевизия, което в противен случай би могло да струва цяло състояние.

За да започнете, просто трябва да закупите абонамента за IPTV и да изтеглите приложението на поддържаните устройства. Споменатите тук доставчици на IPTV предлагат поточна телевизия на живо в разделителна способност до 1080p.

Въпреки че тези услуги са основно за стрийминг на телевизия на живо, някои от тях могат да включват филми за VOD и предавания също. Повечето от тези услуги също поддържат EPG или TV Guide, за да ви предоставят достъп до телевизионния график.

Catch-Up TV, мултиекранни функции също са включени в някои от тези IPTV услуги.

Внимание: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашето устройство бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не стане лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

  • Как да инсталирате VPN на FireStick / Fire TV
  • Как да инсталирате VPN на други поточни устройства

Най-добри IPTV услуги

Ето списъка на топ IPTV услугите, които изискват абонамент и имат собствено съдържание. Всички тези услуги имат стотици телевизионни канали на живо от САЩ, както и международни канали.

1. Sapphire Secure IPTV

най-добрият iptvSapphire Secure IPTV е рентабилна опция за поточно предаване на любимите ви канали за кабелна телевизия на FireStick и други устройства с Android, като телевизионни кутии, смарт телевизори, мобилни телефони и таблети. Този доставчик на IPTV ви предлага достъп до повече от 1500 канала в HD качество от цял ​​свят. Има много популярни канали и от САЩ, и от Обединеното кралство.

Функцията EPG на живо е вградена в услугата Sapphire Secure. EPG или TV Guide Ви позволяват да останете в течение на телевизионния график за деня. Sapphire Secure също включва функцията Multi-Screen, която ви позволява да предавате до 4 канала наведнъж на един екран. Като цяло, Sapphire Secure е прекрасна IPTV услуга.

Как да инсталирате Sapphire Secure IPTV

2. Sportz TV IPTV

най-добрите доставчици на услуги за iptvSportz TV е друга чудесна опция за гледане на любимите ви телевизионни канали на FireStick. С Sportz TV получавате достъп до повече от 6500 сателитни канала от цял ​​свят, включително САЩ, Великобритания, Канада и много други популярни локации.

Базовият план започва от $ 9.95 с две връзки.

Sportz TV се поддържа на почти всички устройства с Android, включително FireStick, Android TV устройства, мобилни телефони & таблетки. Той трябва да бъде натоварен или ръчно инсталиран, тъй като не е достъпен по никакъв официален канал.

Тази услуга включва и VOD секция с голям състав от филми и предавания по заявка. Това е голям плюс, бих казал. Освен това има EPG или TV Guide на живо, които ви държат в течение с телевизионния график.

Можете да предавате по-голямата част от каналите в пълен HD. Въпреки това, някои канали могат да поточно само в 720p.

Как да инсталирате Sportz TV IPTV

3. Nitro TV IPTV

nitro tv iptvСъс солидна линия от над 6000 канала и над 2500 стрийминга в HD, Nitro TV IPTV беше очевиден избор за този списък с най-добрите IPTV услуги. Nitro TV IPTV има приложения за Android и базирани на Android телевизионни устройства, включително FireStick. Работи безпроблемно дори на устройства с нисък спектър.

Може да срещнете случайни навигационни проблеми, но приложението го компенсира с почти цялостно изживяване без буфер.

Nitro TV IPTV обхваща всички основни канали от САЩ, както и от Великобритания, Канада и различни други региони на света. Освен това има солидна колекция от местни кабелни телевизионни канали. Плейлистът M3U и EPG също се поддържат, ако искате да използвате услугата с IPTV плейърите.

Като цяло, Nitro IPTV е достойна IPTV услуга.

Как да инсталирате Nitro TV на Firestick

4. Потоци за нас

потоци за насСега Streams for Us влиза в нашия списък с най-добрите IPTV услуги за FireStick. Този доставчик на IPTV ви обслужва обширна колекция от над 2000 телевизионни канала на живо от цял ​​свят. Библиотеката със съдържание се поддържа и актуализира редовно. Интерфейсът е лесен за използване и лесен за използване. Приложението предлага и някои готини функции като функцията мулти-екран. Това е перфектно приложение за тези, които търсят евтино, но надеждно поточно решение.

Секциите по поръчка (Филми и ТВ сериали) вече не функционират. Що се отнася до телевизията на живо, Потоците за нас са една от най-добрите възможности.

Как да инсталирате Streams за нас на FireStick

5. Beast TV IPTV

звяр тв iptvBeast TV IPTV предлага множество кабелни телевизионни канали (повече от 1000 от САЩ, Великобритания и Канада; общо над 2500). За 15 долара месечно, това е рентабилен начин за поточно предаване на всичките ви любими канали.

Много канали се предлагат в HD качество. Част от каналите също поточат в SD.

Beast TV има приложения за Android за FireStick, устройства с Android TV, смарт телевизори и мобилни телефони с Android. Но можете да го използвате и на iOS, компютри, Kodi и MAG устройства.

Можете да използвате един акаунт на до 4 устройства. Това означава, че можете да споделяте данните за абонамента си също със семейството и приятелите си.

Как да инсталирате Beast TV

6. Зона 51 IPTV

най-добрите услуги за фиптрик iptvArea 51 е невероятно популярна услуга за стрийминг на IPTV за FireStick и други устройства с Android. Тази услуга е толкова популярна, че разработчиците трябва да пазят плана си на склад през повечето време за по-добро управление на честотната лента. Ако имате достатъчно късмет да кацнете на уебсайта им в момента, в който са налични абонаментите, наистина ще се насладите на това приложение, особено ако искате да предавате телевизия на живо.

Само за 10 долара на месец, Area 51 осигурява висококачествено предаване на любимите ви канали. Те също имат тримесечни, шестмесечни и годишни планове. Препоръчвам обаче да ходите всеки месец с която и да е IPTV услуга, тъй като не бихте разбрали кога те могат да свършат работа.

Въпреки това, Area 51 е дългогодишен доставчик на IPTV с добър опит. Ако се сблъскате с някакви проблеми с тях, има система за поддръжка на билети за денонощна поддръжка, която да ви помогне при вашите притеснения.

Приложението Area 51 е достъпно на FireStick & други устройства за пожарна телевизия, както и телевизори с Android, телевизионни кутии и мобилни телефони. Можете също така да използвате Code 51 addi addon и да използвате тази услуга в Windows, Mac, Linux, iOS, Raspberry Pi и други. Това наистина е една от най-добрите IPTV услуги в момента.

Как да инсталирате Area 51

7. Вечна телевизия IPTV

най-добрите iptv услуги за firestickВечната телевизия вероятно е също толкова популярна, колкото Area 51. Това вероятно е причината, поради която, подобно на Area 51, тя остава в наличност в по-голямата си част. Тези, които успяват да закупят абонаментен план, често са били чувани, като твърдят, че е един от най-добрите IPTV.

Тази услуга ви дава достъп до повече от 2000 канала за кабелна телевизия за едва 5 долара на месец (един потребител). Ако мислите да споделите абонамента със семейството и приятелите си, Eternal IPTV също има няколко многопотребителски планове.

С Eternal TV получавате удобен за потребителя интерфейс и се наслаждавате на висококачествено предаване на най-добрите телевизионни канали от цял ​​свят. В него има и някои от най-популярните телевизионни канали от САЩ.

Вечната телевизия IPTV също така ви позволява да използвате EPG на живо, така че да можете да следите телевизионния график.

Докато приложението Eternal TV е достъпно само за устройства с Android, то има добавка Kodi, която ви позволява да предавате телевизионни канали на по-широк спектър от устройства, включително Windows & Mac компютри, Linux, Windows мобилни телефони, iOS, Raspberry Pi и други.

Как да инсталирате ETV TV IPTV

8. Helix TV IPTV

: Тази услуга е прекъсната в момента.

топ iptv услуги на firestickHelix TV се предлага с огромна колекция от кабелни телевизионни канали от цял ​​свят (която включва САЩ, Великобритания, Канада и много международни канали). Можете да изберете един от многото абонаментни планове (започвайки от $ 7). От време на време Helix TV предлага и 48-часова пробна версия с пълен достъп за 1 долар, ако мислите да го направите на пробно шофиране.

Абонаментните планове са персонализирани, за да задоволят нуждите на различни типове клиенти. Например, има план на Великобритания Helix, който включва само сателитни канали от Обединеното кралство. Има план на САЩ / CA Helix с телевизионни канали само от САЩ и Канада. В зависимост от вашите нужди, можете да изберете планове със или без VOD и / или съдържание за възрастни.

И, ако искате план за всеобхватно включване, можете да изберете плана Triple Helix, в който има всичко (включително канали от Великобритания, САЩ и Канада, международни канали, пълно VOD и съдържание за възрастни).

Helix TV IPTV предлага висококачествено поточно предаване с резолюция до 1080p. Той има система за поддръжка на билети, така че да се свържете с тях, ако имате проблеми.

Докато приложението Helix TV е достъпно само за устройства с Android, можете да използвате връзката им за стрийминг в уеб браузър на компютър. Освен това те имат добавка на Kodi, която разширява използваемостта до цял набор от устройства, включително компютри, iOS, Raspberry Pi и други. MAG, Dreamlink, BuzzTV и E2 / zGemma също се поддържат.

Как да инсталирате Helix TV IPTV

9. Очаквайте ТВ IPTV

най-добрата iptv услуга за firestickExpedite TV ви предлага повече от 800 канала за кабелна телевизия. Можете да гледате много популярни канали от САЩ в HD качество. Ще намерите канали от Великобритания, Канада и няколко други международни локации.

Освен телевизия на живо, услугата Expedite IPTV предлага и прилична колекция от филми и предавания VOD, спортно съдържание, както и достъп до местните новини.

Експедитивната телевизия ви струва 24 долара на месец. Това звучи малко скъпо. Той обаче поддържа до 5 едновременни връзки. Ефективно всяка връзка струва по-малко от $ 5 и можете да я споделите със семейството и приятелите си. Можете също така да изберете еднократна безплатна 24-часова пробна версия с пълен достъп до пълния си набор от услуги.

Има тримесечен план за $ 59, което ви спестява $ 13. Въпреки това, като се има предвид настоящото състояние на поточните услуги на трети страни, бих препоръчал да се придържате към опцията за месечно плащане.

Expedite TV IPTV предлага висококачествено предаване с повечето тонове канали, налични в 1080p резолюция.

Телевизията Expedite няма собствено приложение. Работи само чрез приложението на медиен плейър Lenox. Lenox се предлага на устройства с Android и iOS чрез официалните магазини за приложения (Play Store и Apple App Store съответно). Той може да бъде зареден на вашето FireStick устройство. Освен това, Expedite TV има уеб връзка, която ви позволява да предавате съдържание в уеб браузър на компютър.

Как да инсталирате Expedite TV

10. IPTV The Players Club IPTV

най-добрата услуга iptvThe Players Club е една от най-популярните IPTV услуги в момента. Тази услуга ви предлага достъп до над 3000 канала за кабелна телевизия само за 8 долара на месец. Можете да гледате любимите си канали от САЩ, Канада, Великобритания и няколко други страни. Повечето от каналите му се предават в Full HD 1080p. Някои от тях обаче се предлагат в резолюция 720p.

Въпреки че The Players Club все още е един от най-търсените доставчици на IPTV, има някои текущи проблеми с портала за разплащания. Ето защо, дори ако имате съществуващ акаунт с тях, може да изпитате някои трудности при подновяването на абонамента си. Освен това, поради голям брой заявки за абонамент, често можете да намерите плановете за IPTV на The Players Club на склад.

Клубът на играчите също предлагаше филми и предавания на VOD. Съдържанието на VOD обаче вече е премахнато.

Тази услуга предлага и EPG на живо, ако искате да сте в крак с това, което е на телевизора днес.

Независимо от това, The Players Klub е страхотна IPTV услуга, ако успеете да закупите план. Той има професионален потребителски интерфейс, който е не само лесен за използване, но и бърз.

Как да инсталирате The Players Klub IPTV на FireStick

11. Ping TV IPTV

Ping IPTV е друга IPTV услуга, която привлече вниманието ми. Тази услуга на живо на телевизия ви позволява да гледате повече от 800 канала. Има вероятност да намерите всички ваши любими канали тук от САЩ, както и от международни места, като Великобритания и Канада.

За 24 долара на месец Ping IPTV изглежда малко стръмен. За тази цена обаче получавате до 5 едновременни връзки. Това ви позволява да споделяте абонамента си със семейството и приятелите си. Ефективно всяка връзка ви струва по-малко от 5 долара на месец.

Точно като Expedite TV в този списък с най-добри IPTV услуги, Ping IPTV също не предлага никакво приложение. Работи с медиен плейър Lenox MP.

Как да инсталирате Ping IPTV

Обобщавайки

И така, ето нашия списък с най-добрите IPTV услуги. Нарязването на шнур сега е по-популярно от всякога. Все повече хора искат да предават онлайн любимите си канали, вместо да получават абонамент за кабелна телевизия. С тези доставчици на IPTV имате рентабилен начин да гледате телевизия на живо на различни устройства, включително FireStick, устройства с Android TV, мобилни телефони, iOS и други.

Ако знаете за някакви страхотни IPTV услуги, които смятате, че трябва да са част от този списък с най-добрите IPTV услуги, уведомете ни чрез секцията за коментари по-долу.

Свързани:

Как да Jailbreak Firestick
Най-добрите Kodi Addons
Най-добрите приложения за Firestick
Най-добрите Kodi Builds

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me