Топ 25 най-добри сайтове за торент (2020)

>

Торент сайтовете са безпрецедентен източник за безплатно изтегляне на песни, видеоклипове, филми, книги, игри и т.н. Те осигуряват лесен достъп до иначе недостъпни материали в интернет. Повечето страни в света се мръщят от незаконното разпространение на материали в интернет. Поради това те забраняват използването на торенти, както и разпространението на такъв материал. Въпреки това, по-голямата част от материалите, открити на сайтове за торент, са безопасни и напълно законни.

Съставихме списък на най-добрите торент сайтове, налични в интернет за ваше удобство и забавление. Нашето ръководство ще ви помогне да се насладите на предимствата на сайтовете за изтегляне. Повечето от тези уебсайтове са отдавна любими на потребителите. FireStickTricks.com включва най-новите и най-популярните уебсайтове, до които повечето потребители имат достъп, за да изтеглят торент файлове.

най-добрите торент сайтове

Внимание: Вашият IP е видим за всички. За ваша собствена безопасност се препоръчва използването на VPN при достъп до уеб сайтове за торент. VPN заобикаля превключването на ISP и помага при изтеглянето на торенти с по-бърза скорост. Той също така крие вашия IP адрес и заобикаля ISP / правителствено наблюдение.

Аз лично използвам и предлагам ExpressVPN, който е най-сигурният и бърз VPN в света. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите, в случай че не харесвате услугата им (което е много малко вероятно).

Кликнете тук, за да получите 3 месеца безплатно и спестите 49% от ExpressVPN

настойнически - Как да инсталирате & използвайте най-добрия VPN на вашето устройство

Как работят торент сайтовете?

Това е добър въпрос. Торент сайтовете обаче са само една част от целия процес на торент. И така, по-добрият въпрос е: „как действа поредицата?“

Обикновено, когато изтеглите нещо през интернет, се свързвате със сървъра, където файлът се съхранява с помощта на уебсайта, който улеснява изтеглянето. Щракнете върху опцията „Изтегляне“ и помолете уебсайта да каже на сървъра да изтегли искания файл на вашето устройство.

С други думи, файлът, който изтегляте, се хоства от сървър.

Това е системата за изтегляне „сървър към клиент“. Тук сървърът е цифровото устройство, което хоства файла и вие сте клиентът.

Torrent работи по съвсем различен начин. Той използва технологията „peer-to-peer (P2P)“ вместо системата „сървър към клиент“. Ето, вие изтегляте от хората (като вас и мен), а не от сървър. Затова и ми харесва да го наричам „изтегляне от хора на хора“.

Най-голямата разлика между сървър към клиент и партньорска партньорска е, че с последния (P2P) не разчитате на един човек. Вместо това изтегляте различни парчета на файла едновременно от множество връстници (или хора). За всичко, което знаете, можете да изтегляте от Джон, Джо, Джеймс всички едновременно.

Преди да се заемем с това по-нататък, нека ви запозная с двата много често използвани термина в света на порой - редосеялка и Лекар.

Те наистина са невероятно прости понятия за разбиране.

редосеялка е човекът, който качва файла
Лекар е лицето, което изтегля файла

Те са наречени уместно така! Но не се чувствайте зле от това, че сте пиявица. Можете да допринесете за P2P общността, като бъдете сеялка, докато все още изтегляте. Всеки изтеглящ може да избере да бъде сеялка.

За да се свържете с торент мрежата peer to peer и да изтеглите или семе файлове, имате нужда от торент клиент. В момента uTorrent е най-популярният торент клиент. BitTorrent е и едно от най-използваните приложения за торент.

Така че просто трябва да получите едно от торентните приложения, като uTorrent, да използвате торент файла с него и да изтеглите файла, който искате да.

И така, каква роля имат тези торент сайтове игра?

Торент сайтовете ви дават достъп до торент файловете, които използвате с торент клиенти като uTorrent или BitTorrent.

Колкото по-голям е броят на сеялките, толкова по-бързо е изтеглянето. Един от факторите, които определят ефективността на добрия торент сайт, е способността му да търси торент файлове с голям брой сеялки.

След като сте на един от тези торент сайтове, първото нещо, което правите, е да търсите файла, който искате да изтеглите. Всеки торент сайт има опция за търсене.

Има вероятност да намерите множество опции в резултатите от търсенето (понякога дори в стотици). Идеята е да намерите истинския торент файл (обхванат в раздела Как да забележим фалшиви торенти) с много сеялки.

Когато намерите желания торент файл, можете да го изтеглите на вашето устройство и по-късно да го отворите с BitTorrent или друг клиент, който използвате. Другият вариант е да изберете връзката Magnet с торент файла на торент сайта. Връзката Magnet отваря торент файла директно с клиента, без да се налага да изтегляте файла.

Сега всичко, което трябва да направите, е да изчакате изтеглянето да завърши.

Как да търсите и изтегляте торенти

Най-простият начин за търсене на торент е чрез Google. Въведете заявката си в текстовото поле и добавете ключовата дума „торент“. Google автоматично ще покаже резултатите за желаната от вас заявка. Можете да изберете връзката, която отговаря на вашите нужди, и да използвате някой от гореспоменатите торент клиенти за лесно изтегляне на торент файлове на вашата система.

Как да откриете фалшиви торенти

Повечето сайтове за торенти предоставят на потребителите информация относно разликите между фалшив торент и истински. Тези сайтове за изтегляне изискват помощта на потребителите да идентифицират фалшиви връзки за торент. Ако такава информация не е предоставена от торент уебсайт, потребителят може сам да идентифицира фалшив торент. Потребителят трябва да провери съотношението сеяч / пияч на връзката, докато търси здравословни торенти на уебсайтовете.

Истинските торенти обикновено имат голямо съотношение между сеялка и пиявица. Повечето уебсайтове актуализират торент връзки, като показват потвърдено състояние на тези връзки, които помагат да се разграничат фалшивите торенти от реалните. Отделно от това, никога не попадайте в капана на изтеглянето на „най-новите“ качвания. Има по-малко шансове да получите наскоро пуснат филм или аудио чрез торенти. Тъй като първоначално те не са достъпни за обществото, той често може да подведе потребителя.

Добро правило е да не изтегляте файлове с WMV или VMA разширение, тъй като те обикновено са фалшиви. Освен това торент потребителите винаги трябва да проверяват състоянието на файловете RAR, TAR и ZIP, които те изтеглят, за да предотвратят евентуална измама.

Преди да започнем със списъка на най-добрите сайтове за торент, разгледайте законния отказ.

Опровержение & Правно предупреждение за торент

FireStickTricks.com не одобрява незаконното споделяне на съдържание, защитено с авторски права. Преди да продължим, имайте предвид, че P2P споделянето на файлове е правен процес, тъй като по-голямата част от споделените файлове са защитени с авторски права. В случай, че качите някой от тези файлове, защитени с авторски права, рискувате да заведете гражданско дело в страни, включително САЩ, Канада, Обединеното кралство и Австралия, за да посочите няколко.

Такива съдебни дела са насочени към група потребители или лица по преценка. Гражданските дела на P2P са престъпление и могат да причинят емоционална и финансова тежест на подсъдимите.

Освен това доставчиците на интернет услуги могат да издадат история на всички ваши дейности за качване и изтегляне на ищците на авторски права. С две думи, колкото повече данни качвате и изтегляте, толкова по-голяма е вероятността да се изправите срещу съдебни дела от групи за защита на авторските права.

Най-добрите торент сайтове 2020

Преди да започнем със списъка на сайтовете, ето как да скриете самоличността си по време на изтегляне (силно препоръчително)

Не трябва да използвате Torrent сайтове за незаконно изтегляне. Така че докато изтегляте елементи без авторски права чрез торенти, не е нужно да се притеснявате за правни проблеми. Ако обаче по някакви други причини искате да запазите частните си дейности за сърфиране / стрийминг / торент, добър VPN за торент е най-добрият ви залог. Има много причини, поради които хората избират да използват VPN. Те;

 • Защитете онлайн идентичността си
 • Предотвратяване на заглушаване на ISP (което ви помага да изтеглите по-бързо)
 • Байпас на правителството и доставчика на интернет
 • Разблокирайте торент сайтове, както и други геоблокирани услуги като Netflix, BBC iPlayer
 • избягвайте известия за авторски права и правни проблеми

Трябва да се отбележи, че не всички VPN мрежи са надеждни за торент. Предлагам ExpressVPN, който аз лично използвам всеки ден на всичките си устройства, включително компютър, мобилен телефон и Amazon FireStick. ExpressVPN е удобен за торентите и не налага никакви ограничения за изтеглянията. Той също така идва с „без въпроси, зададени 30-дневна гаранция за връщане на парите“, в случай че се промениш.

Ето как да инсталирате ExpressVPN на устройството си.

Етап 1: Вземете абонамента за ExpressVPN ТУК.

Стъпка 2: Кликнете ТУК за да изтеглите и инсталирате приложението ExpressVPN на вашето устройство.

Стъпка 3: Щракнете върху иконата Power, за да свържете VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързия и най-добрия VPN за торент.

свържете expressvpn за kodi

Нека сега разгледаме списъка с 25-те най-добри сайтове за торент.

 1. Пиратският залив
 2. YTS
 3. 1337x
 4. RARBG
 5. Nyaa.si
 6. Torrentz2
 7. EZTV
 8. LimeTorrents
 9. Торент изтегляния
 10. KATCR.CO
 11. Zooqle
 12. Torrents.io
 13. Торент Галактика
 14. Торент на ETTV
 15. Torlock
 16. Torrentfunk
 17. Торент на ETTV
 18. BTDigg
 19. iDope
 20. Монова
 21. Токове на небето
 22. YourBittorrent
 23. BitPort
 24. Toorgle
 25. DirtyTorrents

1. Пиратският залив

най-добрите сайтове за торентНаречен като „Краля на торентите“, Пиратският залив е един от най-добрите торент сайтове за изтегляне на торенти от интернет. The Pirate Bay осигурява лесен достъп до аудио, видео, филми, песни, софтуер, игри и много други. Потребителите могат лесно да прескачат хиляди връзки, свързани с тяхното търсене и да намерят най-подходящия за тях. Пиратският залив е известен с това, че избягва множество спирания и блокове от правителството и, следователно, е най-добрият сайт за торент, наличен в интернет.

Освен това VIP потребителите или значките на надеждни потребители, достъпни на уебсайта, позволяват на потребителите да разграничават законните връзки и измамите. Уебсайтът дори осигурява поддръжка за връзки с магнит, с опростен интерфейс, който е не само лесен за използване, но и лесен за навигиране.

URL адрес на сайта - https://thepiratebay.org/

2. YTS

Линк - https://yts.am/

торент сайтовеYTS.am е друг популярно използван торент сайт. Сайтът е неофициалният наследник на вече несъществуващите YTS и YIFY групи. Уебсайтът съдържа богат списък с филми, включително класика и най-новите издания. Благодарение на своя минималистичен дизайн и приятелски потребителски интерфейс, уебсайтът е перфектно съответствие за потребители с ограничена честотна лента.

Сайтът е идеалното място за филмови торенти. Дори филмовите торенти, изтеглени от YTS, са лесни за честотната лента на потребителя, като по този начин стават любими на любителите на филмите. YTS има масивна потребителска база, която помага на протокола BitTorrent да работи по по-ефективен и ефикасен начин.

3. 1337x

Уебсайт - https://1337x.to/

най-добрите торент сайтовеТретият най-популярен уебсайт за торент на 2018 г., според новинарския блог TorrentFreak, беше 1337x. Уебсайтът разполага с прост потребителски интерфейс с организиран път за всяка от неговите директории. Прясното съдържание се качва на уебсайта на всеки час, което прави уебсайта един от най-използваните сайтове за изтегляне на торент. Сайтът разполага не само с отлична колекция от филми, телевизионни предавания, аудио, видео, игри, софтуер и песни, но също така може да помогне на потребителя да намери това, което търси..

1337x претърпя масивни промени, за да помогне за подобряване на някои от защитните функции за улесняване на достъпа на потребителите, което също помогна за подобряване на интерфейса. Следователно, това е третият ни избор за намиране на торенти в интернет, като същевременно е добра комбинация от организиран интерфейс с различни торенти.

4. RARBG

Сайт - http://rarbg.to/

Намерен през 2008 г., RARBG е друг сайт за изтегляне на торенти, който стартира като български тракер, сега помага за улесняване на потребителите с споделяне на файлове peer-to-peer чрез протокол BitTorrent. Уебсайтът предоставя изтегляния на торент файлове, както и поддръжка за връзки с магнит. Той има хиляди активни потребители и осигурява много семена. Можете да намерите и стари, и нови, торенти, което прави RARBG един от най-предпочитаните торент уебсайтове за песни, игри, софтуер, филми, видео и аудио файлове.

RARBG постоянно се актуализира и добавя нови торенти на своя уебсайт. Големият трафик на уебсайта помогна на уебсайта да спечели позиция в списъка с блокове на много страни като България, Дания, Обединеното кралство и Португалия. По този начин, за да използвате RARBG, първо ще трябва да използвате VPN.

5. Nyaa.si

Сайт - https://nyaa.si/

най-добрите сайтове за торентNyaa е китайско възкресение на анимето, известен по-рано аниме торент сайт Nyaa. Nyaa затвори през 2017 г., отваряйки пътека за Nyaa. Сайтът разполага с всички видове аниме видео и аудио файлове, които могат лесно да бъдат достъпни чрез удобния интерфейс на уебсайта. Уебсайтът предлага поддръжка както на своите китайски, така и на англоезични потребители.

6. Torrentz2

Линк - https://torrentz2.eu/

Torrentz2.eu е безплатна, бърза и мощна мета-търсачка, която комбинира резултатите от десетки търсачки. Той разполага с прост и лесен за използване интерфейс с богата библиотека с торенти от над 61 милиона торента. Torrentz2 стартира като готовност за оригиналния уебсайт Torrentz.EU. Сега уебсайтът поддържа нисък профил.

Той все още включва някои от функциите на оригиналния уебсайт на Torrentz. Torrentz2 е един от най-добрите и надеждни тракери, достъпни в интернет.

7. EZTV

URL адрес: https://eztv.io/

топ сайтове за торентАко сте прекарали известно време в света на торента, сигурно вече сте чували за EZTV. Това е доставчик на торент, който е видим в почти всички основни сайтове за торент. Сега те имат свой собствен сайт.

EZTV е един от редките торент сайтове, предназначен само за телевизионните предавания. На този сайт ще намерите почти всеки торент на телевизионно предаване, наличен за изтегляне. Той поддържа както директно, така и изтегляне на магнит.

Въпреки че имат добра колекция от предавания, няма много сеялки, дори и за последните епизоди. Освен това, те не винаги могат да имат видеоклиповете 1080p. Повечето им торенти са ограничени до 720p.

8. LimeTorrents

Връзка към сайта - https://www.limetorrents.info/

най-добрите уебсайтове за торентВъз основа на отзивите на потребителите този сайт има една от най-големите торент бази данни в интернет. Потребителите лесно могат да определят дали струва си струва да изтеглите. LimeTorrents предлага удобен за потребителя интерфейс с торенти, които идват от по-големи и по-добри тракери. Уебсайтът съдържа списък с вътрешни списъци, които позволяват на потребителя да види датата на добавяне на торента, неговия размер, сеялка и измервател на здравето за всеки торент.

Потребителите могат да получат достъп до обширна информационна страница за всеки торент, за да научат повече за торент файла. Старите торенти най-вече не са достъпни на този сайт и затова сайтът може да се използва като резервна опция за изтегляне на торенти. Операторът LimeTorrents.cc също управлява кеша на торент уебсайта iTorrents. Този кеш торент се използва от различни други търсачки.

9. Изтегляния на торенти

Посетете уебсайта - https://www.torrentdownloads.me/

изтегляне на торентОгромната база данни и съдържание, комбинирани с лекия, но детайлен интерфейс, правят Torrent Downloads добър избор. Уебсайтът разполага с различни категории, които да изтеглите, като по този начин го прави добър избор за изтегляне на торенти. Уебсайтът дава възможност за коментар и оценка на торент файловете. Коментарите и оценките помагат да се намали наличието на фалшиви файлове в уебсайта.

Лентата за търсене на изтегляния на торенти дори има опция за разширено търсене. Функцията за разширено търсене позволява на потребителите да стесняват резултатите от търсенето въз основа на категория, доставчик и статус. Можете да намерите подробности за конкретна торент връзка, включително име на качване, дата на качване, дистрибутор, размер на файла, брой семена и здравословното състояние на връзката. Тази информация ви позволява да определите цялостната автентичност на торент връзка.

10. KATCR.CO

URL адрес - https://katcr.co/

KATCR е официалният сайт за изтегляне на торент на kickass. Уебсайтът предлага различни торенти, достъпни за изтегляне на филми, телевизия, игри, музика и много други. Последните торенти се актуализират в базата данни редовно. Съществуват много огледала на уебсайта, но това е официалният сайт, който осигурява лесен и лесен достъп до всички ваши нужди от торент.

Уебсайтът KATCR разполага с много прост интерфейс с една лента за търсене и категориите, от които искате да изберете. Уебсайтът е направо напред, лесен за използване и потребителите могат лесно да намерят торентите, които търсят. Уебсайтът дори има опция за вход на първа страница.

11. Zooqle

Връзка към уебсайт - https://zooqle.com/

Zooqle разполага с впечатляваща база данни, съставена от повече от 3,5 милиона торента. Уебсайтът включва различни аудио, видео, игри и софтуерни торенти. Уебсайтът придоби популярност едва наскоро, благодарение на своята база данни между 37 000 филма и 600+ телевизионни предавания.

Интерфейсът на уебсайта е прост, но лесен за използване. Сайтът има лоялна фен база, която използва торент уебсайта за непрекъснато изтегляне на торенти. Уебсайтът остава под радара от доста дълго време. С нарастването на потребителската база на уебсайта, Zooqle се очаква да нарасне още повече.

12. Torrents.io

Уебсайт - https://torrents.io/

Въпреки наличието на хиляди различни уеб сайтове за торенти в интернет, Torrents.io се радва на масивна стрелба в трафика, тъй като потребителите посещават сайта за изтегляне на хиляди торенти. Уебсайтът разполага с огромна база данни от торенти, които лесно могат да бъдат изтеглени чрез простия потребителски интерфейс на сайта. Torrents.io е мета-търсачка, която може да свързва торент файлове и магнитни връзки от други торент сайтове.

Можете да намерите подробности за конкретна торент връзка, включително име на качване, дата на качване, дистрибутор, размер на файла, брой семена и здравословното състояние на връзката. Тази информация ви позволява да определите цялостната автентичност на торент връзка.

13. Торент галактика

Посещение - https://torrentgalaxy.org/

Torrent Galaxy е друг уебсайт за изтегляне на торент, който може да ви помогне да търсите торента, който търсите. С бърза и разнообразна база данни, Torrent Galaxy има различни категории, от които можете да изтеглите. Уебсайтът включва аниме, книги, игри, филми, песни, приложения, филми, документални филми, телевизионни предавания, спортни предавания и много други. Потребителският интерфейс е изчистено удобно за потребителя оформление, което помага на потребителя да изтегли най-добрия наличен торент.

14. Торенти на ETTV

Сайт - https://www.ettv.tv/home/

ETTV Torrents е един от малкото сайтове за торент, който разполага с огромна база данни от телевизионни епизоди. Потребителите могат лесно да намерят най-новите телевизионни предавания на ETTV Torrents и да ги изтеглят. ETTV Torrents е и най-добрият торент сайт за изтегляне на филми, книги, софтуер и аудио.

Сайтът има лесен за използване интерфейс, който е доста лесен. Потребителите могат лесно да търсят торента, който искат, а уебсайтът лесно се плъзга през огромната им база данни. Уебсайтът предлага разнообразие от шоу програми на различни езици, поради което се харесва на далеч по-голяма аудитория в сравнение с други торент сайтове.

15. Torlock

Уебсайт - https://www.torlock2.com/

Един от редките уебсайтове, но един от най-популярните сайтове за торент в интернет е Torlock. Уебсайтът разполага с огромна база данни от проверени торенти. Уебсайтът съдържа най-вече торенти за музика, аниме и електронни книги сред много други файлове. Интерфейсът за уебсайта е чист, удобен за потребителя и се актуализира за всяка нова версия на торент. Освен като голяма база данни от проверени торенти, Torlock плаща на своите потребители за намирането на всяка фалшива торентна връзка.

Уебсайтът твърди, че има повече от пет милиона проверени торенти. Уебсайтът дори съдържа списък с Топ 100, показващ всички популярни изтегляния на торенти. По-голямата част от съдържанието в Torlock е трудно да се намери на който и да е друг уебсайт на торентите и затова прави Torlock да спира за всякакъв вид торент.

16. Torrentfunk

Връзка към сайта - http://www.torrentfunk.com/

Друг популярен уебсайт за изтегляне на торенти е Torrentfunk. Уебсайтът разполага не само с голяма база данни от торенти от целия интернет, но също така разполага и с индикатор за състояние на проверка. Състоянието за проверка позволява на потребителите да филтрират чрез фалшиви връзки и да изберат този, който е най-подходящ за тяхната употреба. Освен състоянието на потвърждаване, Torrentfunk разполага дори с една от най-модерните секции за потребителски отзиви. Разделът позволява на потребителите да четат и публикуват коментар към любимите си връзки.

Уебсайтът дори съдържа датата, на която е добавена торент връзката, името на качващото устройство, броя на семената и здравето на семената. Като цяло уебсайтът е пакет за всеки, който търси едно място, за да намери цялата си любима музика, филми, софтуер или игри.

17. ETTV торенти

URL адрес: https://ettvtorrents.com/

Това е още един торент сайт, посветен на телевизионни предавания. Ако търсите да изтеглите филми, ще трябва да изпробвате някоя от другите опции в този списък с най-добрите сайтове за торент.

На този уебсайт ще намерите много популярни телевизионни предавания и епизоди. Може обаче да не е имало наскоро издадени епизоди. Обикновено отнема няколко седмици, преди епизодите да са достъпни след излизането им.

ETTV също е известно име в света на торентите. Торентите им са достъпни и на други сайтове за торенти.

За съжаление те също не предлагат много изтегляния от 1080p. За щастие е налично изтегляне на магнити, което прави нещата малко по-лесни.

18. BTDigg

Линк - https://btdig.com/

Стартиран през януари 2011 г., BTDigg е първата търсачка за BitTorrent DHT. BTDigg не разчита на торент файлове, а по-скоро използва използването на DHT на BitTorrent за търсене на нови файлове. Уебсайтът разполага с опростен ретро интерфейс, който предоставя на потребителите пълнотекстово търсене през активни торенти чрез уеб интерфейса. BTDigg събира тотални метаданни и анализира DHT мрежата. Основното предимство на използването на BTDigg е, че няма включени торенти и не се съхранява съдържание. Мрежата на BTDigg поддържа заявки на множество азиатски и европейски езици. Всичко, което можете да видите на началната му страница, е поле за търсене. Резултатите от търсенето на BTDigg показват подробна информация за торентите.

19. iDope

Линк - https://idope.se/

iDope е достоен вариант за достъп до торенти на филми и предавания. Въпреки че сайтът няма толкова много сеялки, колкото топ торент сайтовете в този списък, той все още изтегля приемливо бързо. Той подрежда опциите за изтегляне от много надеждни торенти.

Изтеглянето на магнит гарантира, че можете да започнете да изтегляте съдържанието директно, без да се налага първо да изтегляте торент файла.

Тук няма да намерите много видеоклипове с качество 1080p. Ако обаче търсите видеоклипове с малък размер в 720p, има много опции.

20. Монова

Връзка към сайта - https://monova.org/

Страхотен сайт за порой, Monovo разполага с чист и приятен интерфейс, като същевременно позволява на потребителите да имат достъп до хиляди торенти в интернет. Уебсайтът обаче има много реклами, които могат да причинят проблеми, но този уебсайт е добро място за изтегляне на торенти. Потребителите дори могат да се регистрират в уебсайта и да качват свои собствени файлове за торент. Уебсайтът разполага с широка гама от категории, от които да избирате, като по този начин прави сайта добра опция за торент.

21. Sky Torrents

Линк - https://www.skytorrents.to/

Друг важен уебсайт в нашия списък е Sky Torrents. Този уебсайт за изтегляне на торент разполага с масивна база данни и чист и ясен интерфейс, без да бомбардира потребителите с реклами. Sky Torrents е любим на всеки, който иска да се наслади на максимална поверителност, с минималистично проследяване. Той дори приема дарения от потребители под формата на криптовалути като биткойн или ефириум. Според уебсайта, Sky Torrents съдържа 21, 841, 003 торента в индекса, като по този начин прави базата данни доста голяма.

22. YourBittorrent

Уебсайт - https://yourbittorrent.com/

YourBittorrent е друга скандално известна торент база данни в нашия списък. Уебсайтът има противоречива история. Сайтът първоначално е открит през 2003 г. и е създаден като сътрудничество между двама партньори. В крайна сметка основателят трябваше да затвори оригиналния уебсайт поради неизвестни причини.

През 2009 г. подобен уебсайт се появи отново на име YourBittorrent. Уебсайтът разполага с опростен интерфейс, който лесно може да бъде достъпен от всеки. Интерфейсът е лесен за използване и е доста прав напред. Връзките са предимно проверени и показват датата, на която връзката е добавена към уебсайта. Сайтът разполага с повече от милион торент връзки и този брой бързо нараства, всеки ден. Поради своята популярност уебсайтът е забранен в Португалия и Обединеното кралство.

23. BitPort

Връзка- https://bitport.io/

BitPort е сайт за изтегляне на freemium. Това означава, че позволява ограничени безплатни изтегляния. Можете да закупите абонаментен план за увеличена честотна лента и добавени функции.

За да започнете да използвате услугата, трябва да създадете акаунт в BitPort. Безплатният план позволява до 1GB хранилище в облак, има само 1 слот за изтегляне и ви ограничава до 1 торент на ден. Скоростите за изтегляне не са гарантирани. Също така, тя не предлага никаква сигурност, тъй като има само HTTP достъп и няма антивирусен контрол.

Платените планове започват от 5 долара на месец и облачно съхранение от 30 GB. С платени планове получавате повече слотове, повече скорост на изтегляне, неограничени торенти и повече сигурност.

Bitport има и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

24. Toorgle

Уебсайт - http://www.toorgle.com/

Toorgle е мета-търсачка, която свързва към над четиристотин торент уебсайтове. Сайтът осигурява лесен достъп до торент сайтове и техните бази данни от целия интернет. Toorgle разполага с лента за търсене на Firefox и плъгин за Facebook, което прави уебсайта лесен за използване и достъпен от браузъра. Той също така информира потребителите относно здравето на торент връзката, скоростта на изтегляне и броя на изтеглянията.

25. DirtyTorrents

Линк - https://dirtytorrents.com

Мръсни торенти е мястото, откъдето можете да изтеглите предавания, филми, аудио, приложения, игри и други. Много прилича на търсачката на торенти. Показва ви торентите от популярни сайтове като The Pirate Bay, LimeTorrents, 1337x, Torlock и други. Тези сайтове вече са в нашия списък.

Със значителен брой сеялки, прилична скорост на изтегляне и много проверени торентери, Dirty Torrents лесно го превръща в нашия списък с най-добрите сайтове за торенти.

Минималният интерфейс на този уебсайт ви улеснява да започнете. Можете да разглеждате съдържанието по категории или просто да въведете ключовите думи, за да намерите това, което търсите.

заключение

Ако някога ви липсват опции, когато става въпрос за достъп до сайтове за изтегляне на торент, винаги можете да посетите FireStickTricks.com, за да видите тези, които в момента се изпълняват и работят. Създадохме списък и класираме най-добрите торент сайтове за ваше улеснение, гарантирайки изтеглянето на топ торенти по всяко време.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me