Kuinka vangita FireStick (helmikuu 2020)

>

Tässä oppaassa opit kuinka vangita FireStick ja asenna suosittuja suoratoistosovelluksia ilmaisiin elokuviin, TV-ohjelmiin, Live TV: hen, urheiluun ja paljon muuta. Tämä täällä esitelty vuoden 2020 jailbreak-menetelmä toimii myös FireStick 4K, Fire TV ja Fire TV Cube.

Saadaksesi hämmästyttävä suoratoistokokemus, varmista, että noudatat kaikkia askel askeleelta, kuten tässä oppaassa esitetään.

jailbreak firestickAmazon FireStick on uskomattoman suosittu suoratoistolaite. Tämä yksinkertainen mutta monipuolinen laite on edullinen ratkaisu muuntaa normaali televisio, jossa on HDMI-yhteensopivuus, älykäyttöön. FireStick antaa sinun lähettää sisältöä useista verkkomedia- ja viihdepalveluista, kuten Netflix, Amazon Prime Video, Hulu ja useat TV-verkot..

Se on kaikki upeaa. Mutta siinä on suuri haitta. Sinun on maksettava tilausmaksu voidaksesi katsella sisältöä näiden viihdepalvelujen kautta. Ja heidän tilauksensa eivät ole halpoja; ne voivat polttaa suuren reiän taskussa.

Siksi me jailbreak FireStick. Jailbreaking antaa sinun saada kolmansien osapuolien suoratoistosovelluksia, jotka antavat sinulle ilmaisen pääsyn kaikkiin suosikki elokuviin, ohjelmiin, live-TV-kanaviin, urheiluun ja muuhun.

Vastuuvapauslauseke: Emme rohkaise tai tue tekijänoikeuksilla suojatun sisällön suoratoistoa. Ole hyvä vain toimistasi.

Mikä on FireStick Jailbreak?

Jailbreak on yksinkertainen prosessi, jolla vapautat FireStick-tiedostosi ja annat itsellesi pääsyn pohjattomaan Internet-sisältöön..

Kun räjäytät FireStick-laitteesi, ohitat laitteellesi asetetut rajoitukset, kun ostit sen ensimmäisen kerran.

FireStick-jailbreak sisältää kolmansien osapuolien sovellusten ja palveluiden asentamisen, joita ei sisälly Amazon-kauppaan.

Voit ajatella jailbreakingin tuovan alas seinän, joka seisoo välilläsi, ja rajatonta viihdettä. Se on tapa hakkeroida Firestick, mutta aiheuttamatta laitteelle mitään haittaa.

FireStick-jailbreak on tarkoitettu jokaiselle käyttäjälle, joka haluaa nauttia rajoittamattomasta suoratoistosta ja ilman rajoja.

Ja onneksi se on niin helppo prosessi, kuka tahansa ilman teknistä tietoa voi tehdä sen.

Miksi panet vankilaan FireStickin?

Vastaus tähän kysymykseen on melko yksinkertainen. Voit jaloittaa FireStick-laitteesi nauttiaksesi rajoittamattomasta / ilmaisesta suoratoistosta joutumatta polttamaan reikää taskussa.

Jailbreaking tuo kaiken online-suoratoistosisällön helposti ulottuvillesi. Se avaa FireStick-laitteesi todellisen potentiaalin.

Katsotpa sitten elokuvia, TV-ohjelmia, suoraa TV: tä, urheilua tai melkein mitä tahansa, jailbreaking antaa sinulle mahdollisuuden. Tyydyttävän FireStick-tiedoston avulla sinulla on välitön pääsy mihin tahansa katsottavaan.

Haluat torjua FireStick-laitteesi, koska se tekee sinusta narun katkaisijan oikeassa mielessä.

Onko se turvallista & Laillinen purkamaan FireStick?

Saanen asettaa mielisi helposti.

Joo!

Jailbreaking FireStick on sekä turvallinen että oikeudellinen niin kauan kuin et suoratoista mitään tekijänoikeuksien alaista sisältöä.

Se on turvallinen, koska siihen ei liity mitään muutoksia laitteen käyttöjärjestelmän järjestelmätiedostoihin. Se ei ole kuin Android-mobiililaitteen hakkerointi tai räjähtävä iOS.

Et tarvitse FireStick-käyttöjärjestelmän pääkäyttäjän oikeutta jailbreaking-sovellukseen. Et käsittele ydintason tiedostoja. Kaikki nämä asiat vaativat tietyn tason teknistä asiantuntemusta. Kuten totesin, jailbreaking FireStick ei vaadi teknistä tietoa. Olen maallikko ja pystyin purkamaan muurin muutamassa minuutissa.

Kun teet FireStick-vankilan, sinun tarvitsee vain hankkia tiettyjä kolmansien osapuolien sovelluksia, joista olemme puhuneet myöhemmin tässä oppaassa. Näitä sovelluksia ei ole saatavana Amazonin virallisesta sovelluskaupasta. FireStick-ohjelmaa ei tarvitse ohjelmoida millään muulla tavalla.

Mitä tulee laillisuuteen, jailbreaking on 100% laillista. Omistat laitteen ja voit tehdä vapaasti kaiken, mitä haluat. Lataat vain joitain miljoonien käyttämiä sovelluksia. Se ei mitätöi edes laitteen takuuta. Itse asiassa Amazon itsessään sallii sinun ladata tällaiset sovellukset sivulle.

On kuitenkin olemassa sana varovaisuudesta. Vankilamurto sinänsä on laillista. Asennat kuitenkin kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka antavat sinulle pääsyn rajoittamattomaan sisältöön. Nämä eivät ole tavallisia sovelluksiasi Amazon App Storesta. Älä ylitä laillisia rajoja virtauttamalla tekijänoikeuksien alaista sisältöä. Kannustamme FireStickTricks.com-sivustossa olemaan hyvä tuomari toimistasi ja virtaamaan julkisesti saatavilla olevaa sisältöä.

Käytä myös VPN: ää yksityisyyden suojaamiseksi (lisätietoja siitä myöhemmin).

Kuinka Jailbreak FireStick

Vaikka Amazon Fire Stick -prosessin prosessi ei ole tarkalleen kakkurata, se ei ole myöskään rakettitiede. Olen eritellyt prosessin helposti seuraamalla vaiheittaisia ​​ohjeita. Varmista vain, että noudatat niitä tarkalleen ohjeiden mukaan, ja saat muutaman minuutin sisällä räjähtäneen FireStick-tiedoston.

Olet ehkä nähnyt joitain täysin ladattuja tulipaloja myytävänä Internetissä. Tällaisia ​​laitteita myydään yleensä 40-50 dollarilla vähittäishinnan yläpuolella. Sinun ei todellakaan tarvitse käyttää ylimääräisiä dollareita, kun voit tehdä kaiken itse ja kuten sanoin ”muutamassa minuutissa”. Lisäksi olen nähnyt ihmisten kohtaavan laillisia taisteluita jailbroken FireSticks -myynnin myynnissä..

Seuraa vain tarkkaan alla mainittuja vaiheita ja pystyt helposti jailbreak Amazon Fire Stick. Olen suorittanut nämä vaiheet useita kertoja toisen sukupolven Firestickillä Alexa Voice Remote, FireStick 4K ja Fire TV Cube -sovelluksella. Esitän sinulle myös tämän Jailbroken FireStick -sovelluksen käytön tämän oppaan myöhemmässä osassa. Pysy kanavalla.

Huomio FireStick-käyttäjät: Lue ennen kuin jatkat

Hallitukset ja Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjän käyttäjien verkkotoimintaa. Jos löydät Fire TV Stickistä tekijänoikeudella suojattua sisältöä, saatat joutua vakavaan ongelmaan. Tällä hetkellä IP-osoitteesi on kaikkien nähtävissä. Suosittelen, että hankit hyvän FireStick VPN: n ja piilotat henkilöllisyytesi, jotta elokuvien katselukokemus ei vie huonoa käännettä.

käytän ExpressVPN mikä on alan nopein ja turvallisin VPN. Se on erittäin helppo asentaa mihin tahansa laitteeseen, mukaan lukien Amazon Fire TV Stick. Sen mukana tulee myös 30 päivän rahat takaisin -takuu. Jos et pidä heidän palvelustaan, voit aina pyytää palautusta. ExpressVPN: llä on myös erikoistarjous, jossa voit saat 3 kuukautta ilmaiseksi ja säästät 49% vuosisuunnitelmassa.

Tässä on syitä, miksi sinun on käytettävä VPN: ää koko ajan.


Lue: Paras VPN: n asentaminen ja käyttö FireStickille

Vaihe 1: Fire Stickin asettaminen purkamiseen

Ensin täytyy säätää asetus Fire TV Stick / Cube -asetukseen, jotta jailbreak-prosessi toimisi. Tämä alkuperäinen asetus on kaikki, mitä sinun on mukautettava aloittamiseksi. Et EI tunkeudu mihinkään järjestelmäasetuksiin tai käsittele mitään käyttöjärjestelmän ydintiedostoja. Tämä Jailbreak-hakkeri on yksinkertaisempaa kuin useimmat ihmiset ajattelevat. Sinun ei tarvitse edes tietokonetta. Tarvitset vain FireStick-laitteen, sen kaukosäätimen ja Internet-yhteyden.

1. Kytke virta Amazon Fire TV Stick -muistikorttiin ja odota, että tämä aloitusnäyttö latautuu

kuinka vangita tulipalo

2. Korosta valikkopalkki yläreunassa ja siirry kohtaan asetukset oikeassa reunassa

jailbreak firestick

3. Valitse nyt vaihtoehto Oma palo-TV

palo-tv-asetukset

4. Avaa kohde seuraavassa ikkunassa Kehittäjävaihtoehdot

napsauta kehittäjävaihtoehtoja

5. Kytke ensin vaihtoehto päälle ADB-virheenkorjaus

ota adb-virheenkorjaus käyttöön

6. Kytke seuraavaksi vaihtoehto PÄÄLLE Sovellukset tuntemattomista lähteistä

Tämä antaa sinulle luvan ladata sovelluksia Amazon App Storen ulkopuolelta.

amazon firestick jailbroken

7. Sinun on nyt nähdä tämä kehote viestillä

Mene eteenpäin ja valitse Kiihottua jatkaakseen

Ota tuntemattomista lähteistä tulevat sovellukset käyttöön

8. Paina Amazon Fire TV -kaukosäätimen takaisin-painiketta

Se vie sinut takaisin Asetukset-ikkunaan.

Avata Asetukset

avoin tulipalo -asetukset

9. Avaa Tietosuoja-asetukset

vaiheet jailbreak firestickiin

10. Sammuta seuraavat vaihtoehdot, jos haluat lopettaa käyttötietojen jakamisen sen jälkeen kun olet torjunut Fire Stickin yksityisyysasetuksissa

 • Laitteen käyttöä koskevat tiedot
 • Kerää sovelluksen käyttöä koskevat tiedot

muokata tietosuoja-asetuksia

11. Paina takaisin-painiketta kerran. Sinun pitäisi nyt olla takaisin Asetukset ikkuna

Klikkaus Tietojen seuranta

tietojen seuranta

12. Sammuta nyt Tietojen seuranta seuraavalla näytöllä

poista tietojen seuranta käytöstä

Vaihe 2: Asenna APK Downloader FireStickiin

Jailbreaking on kyse kolmansien osapuolten APK: ien asentamisesta FireStick-laitteeseen ilmaiseksi suoratoistoksi. Amazon App Storessa ei ole näitä sovelluksia. Jotta voit asentaa kolmansien osapuolien sovelluksia, tarvitset helpottavan sovelluksen. Tämä johtuu siitä, että Amazon Fire TV Stick ei tue suoraa lataamista selaimen kautta (kuten teet sen Android-matkapuhelimella).

Sovellus, josta asennamme kaikki jailbreak-sovelluksemme, on Downloader.

Huomautus: Emme enää käytä ES File Explorer -sovellusta, koska se on mennyt premium-hintaan ja veloittaa 9,99 dollaria kuukaudessa

Joten tässä teemme tässä osiossa: Asenna Downloader-sovellus Amazon App Storesta

Mennään eteenpäin nyt.

1. Siirry jälleen Amazon Fire TV Stick -sovelluksen aloitusnäyttöön

kuinka vangita tulipalo

2. Valitse Hae -vaihtoehto Fire TV: n vasemmassa yläkulmassa (se on valittava objektiivikuvake)

jailbreaking firestick

3. Kirjoita tähän hakuikkunaan sovelluksen nimi Downloader

Napsauta Downloader Amazon FireStick -ikkunassa näkyvissä hakuehdotuksissa

jailbreak amazon fire tv

4. Napsauta Downloader -kuvake seuraavassa näytössä

kuinka hakkeroida Amazonin tulitikku

5. Valitse ladata (tai Saada) seuraavassa ikkunassa

napsauta lataa

6. Odota, että Downloader-sovellus latautuu ja asenna sitten

Klikkaus Avata käynnistää Downloader-sovellus

jailbreak firestick

7. Hylkää kaikki kehotteet, jotka tulevat näkyviin, kun käytät Downloader-sovellusta ensimmäistä kertaa

Aloitat napsauttamalla sovelluksen osaa, joka on korostettu alla olevassa kuvassa (missä se sanoo http: //)

Downloader-sovellus

Vaihe 3: Jailbreak Firestick

Nyt aloitamme erilaisten sovellusten asentamisen Kodista alkaen. Jos et ole tietoinen, Kodi on mediasovellus, joka antaa sinulle pääsyn valtavaan ilmaisen viihteen maailmaan. Sen avulla voit katsella suosikkielokuvasi, ohjelmasi, TV-kanavia, urheilua, lapsille suunnattua sisältöä ja paljon muuta. Kyllä, voit suoratoistaa mitä haluat. Tarvitset vain oikeat Kodi-lisäosat ja rakennukset.

Pysäytä FireStick Kodin kanssa käyttämällä Downloader-sovellusta, jonka juuri latasit Amazon Storesta. Tässä on vaiheet:

1. Avaa Downloader. Napsauta sen vieressä olevaa URL-osoitekenttää http: //

kuinka jailbreak firestick kanssa downloader

2. Kun tämä ikkuna tulee näkyviin, kirjoita seuraava URL-osoite
https://www.firesticktricks.com/kapk

Klikkaus MENNÄ

Lataa jailbreak apk tulipaloa varten

3. Odota, että Downloader-sovellus lataa Kodi 18 Leia APK: n

ladataan kodi apk on fire tv-tikku

4. Napsauta Asentaa kun tiedosto on ladattu

kodi apk: n asentaminen jailbreak fire-tv-tikkuun

5. Odota Kodi APK: n asentamista

kodin asentaminen latausohjelmalla

6. Sovellus asennettu Ilmoitus vahvistaa, että Kodi on asennettu Amazon Fire TV Stick -sovellukseen.

Loistava! FireStick -laitteesi on nyt puristettu.

Klikkaus Avata juosta Kodi. Jos haluat avata Kodi myöhemmin, napsauta Tehty. Voit avata sen myöhemmin sovelluksistasi & Kanavaluettelo.

kuinka jailbreak firestick kanssa downloader

7. Kodi avautuu minuutin kuluttua, jos se on ensimmäinen kerta. Se on normaalia. Näin Kodi-kotinäyttö näyttää.

tämä on jailbroken firestick näyttää

Mietitkö mitä tehdä seuraavaksi? Kodi on toistaiseksi puhdas liuskekivi ilman mitään pelata. Jatka lukemista, kun käytät jarruttua FireStick-tiedostoa.

Kuinka käyttää Jailbroken FireStick -sovellusta

Nyt kun olet purkanut räjähdysmäisesti Fire TV -soittimesi, on aika tietää, kuinka voit tehdä laitteesta kaiken hyödyn.

Ennen kuin aloitat jailbroken Fire Stick -sovelluksesi käyttämisen, haluaisin kuitenkin varoittaa, että kaikki Kodissa tai muissa streaming-sovelluksissa suoratoistama näkyy Internet-palveluntarjoajallesi ja hallituksellesi. Tämä tarkoittaa, että tekijänoikeudella suojatun sisällön (ilmaiset elokuvat, TV-ohjelmat, urheilu) suoratoisto voi viedä sinut oikeudellisiin ongelmiin.

Onneksi on järkevä tapa pitää kaikki streaming-toiminnot piilossa Internet-palveluntarjoajaltasi ja hallitukselta. Tarvitset vain hyvän VPN Fire Stick -sovelluksen. VPN auttaa sinua ohittamaan online-seurannan, ISP: n kurkistuksen ja sisällön maantieteelliset rajoitukset.

Minä henkilökohtaisesti käytän ja suosittelen ExpressVPN, joka on nopein ja turvallisin VPN. Se on Kodi-ystävällinen ja erittäin helppo asentaa Fire TV / Stickiin.

Emme kannusta tekijänoikeuslakien rikkomiseen. Mutta entä jos lopulta suoratoistat sisältöä laittomasta lähteestä tahattomasti? Ei ole aina helppoa erottaa legitiimin ja laittoman lähteen eroa.

Joten ennen kuin alat käyttää jarrukattua Fire Stick -muistitikkuasi, katsotaan kuinka ExpressVPN: ää käytetään pitämään streaming-toiminnot piilossa uteliailta silmiltä.

Vaihe 1: Tilaa ExpressVPN TÄSSÄ. Siihen kuuluu 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tarkoittaa, voit käyttää sitä vapaasti ensimmäisten 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen suoritukseen (mikä on erittäin epätodennäköistä), voit pyytää täyden hyvityksen.

Vaihe 2: Käynnistä Fire TV / Stick ja siirry “Search” -vaihtoehtoon vasemmalla puolella. Kirjoita nyt "Expressvpn" (ilman lainausmerkkejä) hakupalkkiin ja valitse ExpressVPN, kun se näkyy hakutuloksissa

asenna expressvpn jailbroken firestickiin

Vaihe 3: Napsauta ”Lataa” asentaaksesi ExpressVPN-sovelluksen Fire TV / Stick -sovellukseen.

hanki vpn jailbroken firestick

Vaihe 4: Avaa sovellus ja kirjoita kirjautumistietosi, jotka olet luonut ostaessasi ExpressVPN-tilausta. Napsauta "Kirjaudu sisään"

kirjaudu expressvpn tulipaloon

Vaihe 5: Napsauta Virta-kuvaketta, kun haluat muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen. Siinä kaikki. Yhteytesi on nyt suojattu nopeimmalla ja parhaalla FireStick-VPN: llä.

kytke expressvpn tulitikkuun

Voit lukea myös tarkempia tietoja ExpressVPN: n käytöstä Fire TV / Stick -sovelluksen kanssa.

Nyt kun Firestick käyttää suojattua yhteyttä, on aika alkaa käyttää jailbroken FireStick / Fire TV Cube / Firestick 4K -laitetta.

Vaikka olet asentanut Kodi, FireStick-jailbreak-prosessi ei ole vielä valmis. Kodi-mediasoittimen asentaminen on vasta alkua. Meidän on nyt selvitettävä, kuinka Kodia voi käyttää ilmaisten elokuvien, ohjelmien, live - TV: n jne. Suoratoistoon.

Nyt sinun on asennettava Kodi-lisäykset tai rakennukset.

Kodi Lisäosat

Kodilla ei ole omaa mediaa. Media on hankittava Internetistä. Ja sitä varten tarvitset Lisäosat.

Internetissä on satoja Kodi-lisäosia eri riippumattomilta kehittäjiltä. Vain muutama näistä lisäyksistä tarjoaa kuitenkin laadukasta suoratoistoa.

Olemme valinneet muutama kymmenen lisäosaa ja laittaneet ne erilliseen oppaan Kodan parhaimpiin lisäosiin. Kun sinulla on Kodi, haluat aloittaa Kodi-lisäosien asentamisen.

Tässä on pikakatsaus joihinkin tämän luettelon suosituimmista lisäosista ilmaisiin elokuviin, ohjelmiin ja muuhun:

1. Venom Addon (Elokuvat & Näyttää): Venom on yksi parhaimmista Kodi-lisäosista tilauksen sisällölle nykyään. Sen lisäksi, että sillä on valtava sisältökirjasto, se hakee myös tonnia laadukkaita suoratoistolinkkejä.

Asenna Venom Kodiin

2. Liitto (elokuvat & Näyttää): Liitto on toinen laadun lisäosa, joka on varastossa. Tämä lisäosa on äskettäin elvytetty ja toimii erinomaisesti elokuvien, show-ohjelmien ja muun on-demand-sisällön suhteen. Kokeile sitä!

Asenna Covenant Kodiin

3. Exodus Redux (Elokuvat & Näyttää): Exodus Redux on luultavasti tällä hetkellä suosituin Kodi-lisäosa. Tämä lisäosa tarjoaa valtavan sisältöluettelon ja vetää paljon työskentelyvirtoja.

Asenna Exodus Redux Kodiin

4. Rajoittamaton (monikäyttöinen): Jos etsit all-in-one-lisäystä elokuviin, ohjelmiin, live-TV: hen, dokumenttiohjelmiin, urheiluun ja moniin lisäominaisuuksiin, kokeile Limitless-ohjelmaa. Se on kevyt lisäosa, joka toimii hyvin FireStickissä

Asenna Limitless Kodiin

5. Lasku (monikäyttöinen): Lasku on jälleen yksi all-in-one-lisäosa, joka ansaitsee huomion. Tämä lisäosa on melko uusi verrattuna muihin lisäosiin, mutta se tekee ilmiömäistä työtä vetämällä korkealaatuisia linkkejä.

Asenna Lasku Kodiin

Kodi rakentaa

Tarvitset Kodi-lisäosat ilmaisten elokuvien ja esitysten suoratoistoon. Toisaalta Kodi Builds on valinnainen. Ne voivat kuitenkin todella parantaa Kodi-kokemustasi Fire Stickillä.

Kodi Builds järjestää Kodi-käyttöliittymäsi streaming-friendly tavalla. Oletuksena oleva Kodi-iho ei ole vain tylsä, se ei myöskään ole kovin käyttökelpoinen. Rakennukset lainaavat Kodillesi kokonaan uuden käyttöliittymän ja jännittävän tavan käyttää Kodia. Toisin sanoen ne tekevät Kodista entistä paremman.

Joten kun roskat FireStickiä Kodin kanssa, suosittelen, että hankit myös Kodi-rakennuksen.

Toinen suuri Kodi-rakennusten etu on, että ne toimitetaan esiasennetuilla lisäosilla. Sinun ei tarvitse asentaa niitä erikseen.

Kuten lisäosien kanssa, olemme myös laatineet luettelon parhaista Kodi-rakennuksista. Tässä ovat luettelon parhaat suositukset:

1. Ei taikuutta: Miljoonien käyttäjien kanssa No Limits on luultavasti suosituin Kodi-rakennus. Tämä rakenne tarjoaa liukas, turhaa ja helppokäyttöisen käyttöliittymän. Se pakata tonnia esiasennettuja video-lisäosia elokuviin, ohjelmiin, live-televisioon ja muuhun. Kokeile!

Asenna Kodi No Limits Build

2. Xontech Build: Tämä on toinen rakenne, josta haluat ottaa kuvan, jos haluat päivittää Kodi-käyttöliittymääsi. Tyylikäs muotoilu ja paljon ylimääräisiä lisäosia tekevät tästä rakentamisen välttämättömäksi.

Asenna Xontech Build Kodiin

3. Titaanirakenne: Tämä rakenne on osa suosittua ohjattua Supreme Builds -toimintoa. Titaani on kevyt rakenne, joka toimii erinomaisesti kaikilla Kodi-tuetuilla laitteilla. Siinä on monia suosittuja lisäosia kaikkiin streaming-tarpeisiisi.

Asenna Titanium Build Kodi -sovellukseen

Tutustu myös Ultimate Beginner's Kodi -oppaaseemme, joka auttaa sinua oppimaan Kodin käyttöä.

Kuinka vangita FireStick (YouTube Video)

Kuinka Jailbreak FireStick (ES File Explorer -menetelmä)

Sinun ei tarvitse seurata tätä, jos olet jo tehnyt jarruja Firestickisi yllä annetulla menetelmällä. Jos Downloader-sovellus ei ole käytettävissä alueellasi, voit torjua FireStickin ES File Explorer -ohjelmalla. Huomaa, että sivulatausta ei ole enää saatavana ilmaiseksi ES File Explorer -sovelluksella. Tarvitset maksetun tilauksen, joka maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa. Sovellus tarjoaa myös ilmaisen 7 päivän kokeilujakson.

Noudata alla olevia vaiheita torjumaksesi Firestick:

 1. Mene asetukset > Oma palo-TV
 2. Avata Kehittäjävaihtoehdot
 3. Kiihottua Sovellukset tuntemattomista lähteistä
 4. Palaa takaisin asetukset sivu
 5. Avata Asetukset > Tietosuoja-asetukset
 6. Poista käytöstä Laitteen käyttöä koskevat tiedot
 7. Poista käytöstä Kerää sovelluksen käyttöä koskevat tiedot
 8. Siirry aloitusnäyttö Fire Stickistäsi
 9. Valitse Hae työkalu vasemmassa yläkulmassa
 10. Tyyppi ES File Explorer käyttämällä FireStick / Fire TV / Fire TV Cube -sovelluksen kaukosäädintä
 11. Klikkaus ES File Explorer, kun se näkyy hakutuloksissa
 12. Klikkaus ladata
 13. Odota, kun ES File Explorer on ladattu ja asennettu
 14. Klikkaus Avata suorittaa ES File Explorer -sovelluksen
 15. Valitse ja napsauta ES File Explorer -sovelluksen oikealla puolella olevaa kuvaketta Downloader
 16. Klikkaus +Uusi pohjalla
 17. Kirjoita URL-osoite https: // www.firesticktricks.com/kapk Polku-kentässä. Kirjoita nimi Nimi-kenttään
 18. Klikkaus Lataa nyt
 19. Kun Kodi APK-tiedosto on ladannut, napsauta Avaa tiedosto
 20. Klikkaus Asentaa seuraavassa kehotteessa
 21. Vieritä alaspäin seuraavan ikkunan oikeassa alakulmassa ja napsauta Asentaa uudelleen
 22. Näet Sovellus asennettu ilmoitus pian. Loistava! Sinulla on jailbroken Firestick nyt

Paras Jailbreak-sovellus FireStickille

Kodi on yksi hieno tapa vangita FireStick. Mutta se ei ole ainoa tapa. On joitain uskomattomia APK: ita, jotka voit asentaa ja aloittaa suosikkisisällön katselemisen nopeasti.

Vastuuvapauslauseke: En voi taata näiden sovellusten oikeudellista tilaa. Käyttäjät EI saa käyttää mainittuja sovelluksia pääsyyn tekijänoikeuksien alaisiin streamiin. Suosittelen katsomaan vain ilmaista sisältöä, joka on saatavilla julkisessa tilassa ja joka ei sisällä mitään tekijänoikeuksia.

Asennamme oppaan tässä osassa erilaiset sovellukset Amazon Fire TV: hen. Näillä sovelluksilla saat rajoittamattoman määrän elokuvia, ohjelmia, live-TV: tä ja urheilua ilmaiseksi suoratoistoksi. Nämä sovellukset on valittu huolellisesti FireStick-käyttäjille, kuten sinä ja minä.

Nämä sovellukset eivät vaadi rekisteröintiä, rekisteröintiä tai sähköpostiosoitetta.

Tässä on sovelluksia, jotka olemme valinneet sinulle:

Elokuvat & TV-ohjelmat

 • Elokuvateatteri APK
 • Typhoon APK

Live TV + Urheilu

 • Mobdro
 • OLA
 • HDStreamz

Muista, että yksikään edellä mainituista sovelluksista ei ole saatavana Amazon-sovelluskaupasta. Siksi sinun on otettava käyttöön tuntemattomista lähteistä tulevat sovellukset kaikille näille sovelluksille siirtymällä kohtaan Asetukset > Oma palo-TV > Kehittäjävaihtoehdot.

Suositeltu palvelu sujuvalle suoratoistolle

Puhumme kuinka FireStick vangitaan. Keskustelu olisi kuitenkin tuskin valmis, kunnes tämä palvelu mainitaan.

Oikea Debrid!

Real Debrid on premium-linkkigeneraattori. Ja se on suosituin premium-linkkigeneraattori kirjoittaessani tätä opasta. Se toimii monien Fire TV- ja FireStick-sovellusten kanssa, mukaan lukien Kodi.

Kun Real Debrid on kirjautunut sisään, voit parantaa suoratoistokokemustasi dramaattisesti Amazon FireStickillä.

Vaikka täällä suosittelemamme FireStick-jailbreak-sovellukset toimivat hienosti, ne tarjoavat paljon uskomattomamman kokemuksen yhdistettynä Real Debrid -palveluun..

Olen ollut tämän palvelun käyttäjä, koska en edes muista. Siksi suosittelen sitä voimakkaasti lukijoilleni.

Voit hankkia tämän palvelun sen virallisilta verkkosivuilta. Myöhemmin tässä oppaassa esitän sinulle kuinka määrittää ja käyttää Real Debridia eri Fire TV Stick -sovellusten kanssa paremman kokemuksen saamiseksi elokuvien ja TV-ohjelmien katselun aikana.

Elokuvateatteri APK (elokuvat & Näyttää)

Cinema APK on yksi suosituimmista kolmannen osapuolen jailbreak-sovelluksista, jolla voi tilata elokuvia ja TV-ohjelmia ilmaiseksi. Tämä sovellus on ollut käytössä jo jonkin aikaa, ja sadat tuhannet Fire TV / Fire TV Cube / FireStick -käyttäjät luottavat siihen.

Se on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen sovellus, jossa on paljon elokuvia ja esityksiä, jotka tarjoavat loputtoman viihdekokemuksen Fire Stickillä.

Varmista, että tuntemattomien lähteiden sovellukset ovat päällä (siirry kohtaan FireStick-asetukset > Oma palo-TV > Kehittäjävaihtoehdot)

Tässä on asennusprosessi FireStick / Fire TV -laitteiden jailbreak Cinema APK: lla:

1. Avaa Downloader-sovellus Fire TV Stick -sovelluksessa. Napsauta päänäytössä, missä se sanoo http: //

downloader

2. Kirjoita näytön näppäimistöllä seuraava URL - firesticktricks.com/cinema

Paina kaukosäätimen Toista / Tauko-painiketta tai napsauta MENNÄ

lataa elokuvasovellus tulisijalle

3. Odota, että Cinema HD APK-tiedoston lataus on valmis

ilmaisia ​​elokuvia Amazonin tulitikulla

4. Napsauta Asentaa Seuraava

napsauta asentaa

5. Odota, että Cinema HD APK asennetaan

odota asennusta

7. Napsauta Avata kun Cinema HD Fire Stick jailbreak -sovellus on asennettu

tulipalo jailbreak

Aloitetaan Cinema HD -sovelluksen avaamisella FireStick-laitteellasi. Kun olet torjunut Firestick / FireStick 4K, tämä sovellus antaa sinulle ilmaisen pääsyn kuormien sisältöön.

8. Jos tämä on ensimmäinen ajo, napsauta Sallia pyydettäessä

kuinka jailbreak amazon tulitikku elokuva apk

9. Mene eteenpäin ja napsauta Asentaa päivittää uusimpaan versioon, jos sitä pyydetään

10. Napsauta Hyväksyä tällä vastuuvapauslausekkeella

elokuvasovellus

11. Napsauta kunnossa tässä Changelog-ikkunassa

elokuvasovelluksen muutosloki

Nyt tässä on Cinema HD -sovellus sinulle. Tämä on pääruutu, josta löydät TV-ohjelmat

kotiteatterin hd

Voit lajitella sisältö tyylilajeittain tai luokkiin napsauttamalla ylösalaisin olevaa kolmiota yläreunassa

tulitikku jailbreak

Valitse luokista, kuten Suosittu, Suosituimmat, Suosituimmat jne.

kuinka käyttää jailbroken firestick elokuvien apk

Hakuvaihtoehto ja vuosi-suodatin ovat näytön oikeassa yläkulmassa

elokuvien hakukuvake

Etsitkö sen sijaan elokuvia? Napsauta 3-rivinen vaihtoehto vasemmassa yläkulmassa avataksesi tämän pudotusvalikon

napsauta valikkoa

Klikkaus Elokuvat tässä

elokuvat

Voit mukauttaa tai määrittää Cinema APK HD -sovelluksen napsauttamalla asetukset avattavassa valikossa.

elokuva-asetukset

Vaikka tässä on monia vaihtoehtoja, koskemme vain tärkeintä - perustamalla Real Debrid

Vieritä alas premium-tiliin

Klikkaus Kirjaudu sisään Real-Debrid: iin

napsauta oikea debrid

Näet tämän ikkunan valtuutus- / aktivointikoodilla

Käytä tietokonetta tai mobiililaitetta ja siirry osoitteeseen https://real-debrid.com/device

Kirjaudu sisään Real Debrid -tililläsi ja kirjoita koodi, jonka näet FireStick-näytöllä

jailbreak amazon fire tv

Kun onnistunut lupa, näet 'Real-Debrid valtuutettu'

kuinka käyttää jailbroken tulisija

Typhoon TV APK (elokuvat & Näyttää)

Typhoon TV on yksi uusimmista jailbreak-sovelluksista on-demand-sisältöä varten. Siitä huolimatta, että se on uusi, se on saanut nimensä itselleen melkoisen.

Tämä sovellus tarjoaa suuren määrän elokuvia ja esityksiä. Se vetää myös parhaat streaming-linkit luotettavimmista lähteistä verkossa.

Typhoon TV on helppokäyttöinen FireStick-jailbreak-sovellus suoraviivaisella käyttöliittymällä. Uskon, että Fire Stick -kilpailu ei olisi totta ilman tätä sovellusta.

Näin asennat Typhoon TV: n FireStickiin:

1. Avaa Downloader sovelluksesi laitteellasi

Napsauta päänäytön osaa, jossa se sanoo http: //

downloaderin kotisivu

2. Kirjoita seuraava lähde-URL: firesticktricks.com/typ

Klikkaus MENNÄ

taifuunisovelluksen latauslinkki

3. Odota, että Typhoon TV APK latautuu

odota latausta

4. Valitse Asentaa kun tämä kehote tulee näkyviin

jailbreaking tulisija taifuuni-tv

5. Odota, että Typhoon TV -sovellus asentuu

taifuunin jailbreak-sovelluksen asentaminen

6. Napsauta Avata kun tämä FireStick-jailbreak-sovellus on asennettu

firestick hakata

7. Napsauta Sallia myöntää tarvittava lupa Typhoon TV: lle

kuinka vangita tulipalo

8. Napsauta kunnossa tässä muutosloki -kehotteessa

taifuunin muutosloki

9. Valitse haluttu oletusvideosoitin. Suosittelen MX Playerin käyttöä

Tätä voidaan muuttaa myöhemmin Typhoon TV -asetuksissa.

valitse oletussoitin

10. Napsauta pyydettäessä Hyväksyä tällä vastuuvapauslausekkeella

taifuunin vastuuvapauslauseke

Tämä olisi Typhoon TV -sovelluksen pääikkuna. Sovellus näyttää päänäytössä ensin TV-ohjelmat. Tätä voidaan kuitenkin muuttaa sovellusasetuksilla

taifuunin aloitusnäyttö

Voit myös siirtyä nopeasti elokuvien ja ohjelmien välillä sovellusvalikosta

Napsauta 3-rivinen kuvaketta vasemmassa yläkulmassa

taifuunin asetukset

Valitse vaihtoehdoista Elokuvat

napsauta elokuvia

Tässä on elokuvien näyttö

Oletusarvon mukaan "Suosituimmat" -kategorian elokuvat näytetään ensin

ilmainen elokuvasovellus jailbroken firestickille

Napsauta yläpuolista ylösalaisin olevaa kolmiota valitaksesi lisää luokkia

sovellus katsomaan elokuvia räjähtävästä tulitikusta

Sovelluksen oikeassa yläkulmassa voit käyttää hakuvaihtoehtoa, jos etsit jotain tarkkaa (voit esimerkiksi etsiä elokuvan tai esityksen nimen perusteella)

etsi taifuunitelevisiosta

Katsokaamme nopeasti Typhoon TV-luokkia ja kuinka kirjautua sisään Real Debrid -tapahtumaan

Napsauta uudelleen vasemmassa yläkulmassa olevaa 3-rivinen valikkopainiketta ja napsauta avattavasta valikosta asetukset

napsauta asetuksia

Kuten sanoin, voit vaihtaa oletussoittimen Asetukset-kohdasta

vaihda oletussoitin

Vieritä alas kohtaan Real-Debrid jakso

Klikkaus Kirjaudu sisään Real-Debrid: iin

jailbreaking firestick

Kun tämä ikkuna tulee näkyviin, muista valtuutuskoodi

Siirry selaimeen osoitteeseen https://real-debrid.com/device ja kirjoita tämä koodi

Sinun on ehkä kirjauduttava sisään Real Debrid -tiliisi

todellinen debrid lupa

Kun valtuutus on valmis, tila muuttuu kirjautuneeksi

jailbreak amazon fire tv

Typhoon-televisio on nyt valmis ja valmis suoratoistamaan suosikkisisältöäsi.

Mobdro (suoraa televisiota varten)

Mobdro on uskomattoman suosittu live-TV FireStick -sovellus, joka poistaa kaikki rajat ja tuo kaapeli-TV-kanavat oikealle vankilaan purkautuneeseen Amazon Fire TV / FireStick -sovellukseen.

Tämä sovellus sisältää useita kanavia Yhdysvalloista, Kanadasta, Euroopasta ja muualta maailmasta. Sovelluksen yksinkertainen, mutta erittäin toimiva käyttöliittymä on helppo löytää etsimäsi kanava.

Tuttujen luokkien avulla on helppo valita katseltavan tyyppinen sisältö, mukaan lukien uutiset, ohjelmat, elokuvat, urheilu, musiikki ja paljon muuta. Hakuvaihtoehdon avulla voit nopeasti löytää televisiokanavia, joita haluat katsella FireStick-laitteellasi.

Tässä on vaiheet FireStick / Fire TV / Fire TV -kuution vangitsemiseen Mobdro kanssa:

1. Suorita Downloader -sovelluksen FireStick-sovelluksessa ja napsauta sanomaa http: //

Jailbreak Firestick live-tv-kanaville

2. Kirjoita URL-osoite firesticktricks.com/mob

Klikkaus MENNÄ tai paina kaukosäätimen Play / Pause-painiketta

ilmainen suora tv amazon-palo-tv-tikulla

3. Odota Mobdro APK-tiedostoa, kun se ladataan

lataamalla live tv apk

4. Napsauta Asentaa pyydettäessä

asenna mobdro jailbreak -sovellus

5. Odota, kun Mobdro jailbreak -sovellus FireStickille on asennettu

odota asennusta

6. Napsauta Avata kun sovellus on asennettu

mobdro asennettu tulenkestävään tilaan

7. Napsauta Olla samaa mieltä pyydettäessä. Tämä kehote tulee näkyviin vain, kun suoritat sovelluksen ensimmäistä kertaa asennuksen jälkeen

mobdro aloitusnäyttö

8. Napsauta Sallia kun tämä kehote tulee näkyviin

jailbroken firestick -kanavat

Tämä on Mobdro-sovelluksen pääikkuna

mobdro

Voit nähdä yläosassa erilaisia ​​luokkia, kuten kanavat, uutiset, ohjelmat, elokuvat, urheilu jne.

Kanavat-luokasta löydät kaikki kanavasi yhdestä paikasta. Voit käyttää muita luokkia kanavien tutkimiseen tyylilajittain.

kanavaluettelo

Näin kanavaluettelo näyttää. Napsauta vain kanavaa ja aloita suoratoisto.

suosittuja televisiokanavia tulipalo

Jos etsit tiettyä kanavaa, palaa Mobdro-aloitusnäyttöön ja napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa Haku-kuvaketta.

etsi kanavia

Tämä sovellus on nyt käyttövalmis.

OLA-TV (Live TV: lle & Urheilu)

OLA TV on toinen hieno sovellus, jonka avulla voit purkaa FireStickin. Sovellus tuo sinulle laajan kokoelman satelliittikanavia ympäri maailmaa ja kokonaan niitä Yhdysvalloista.

Löydät kanavia melkein kaikista kategorioista, mukaan lukien uutiset, viihde, elämäntapa, koulutus ja muut. Sillä on myös vahva urheilusegmentti, jonka avulla voit katsella suosikkiurheilulajejasi kuten baseball, golf, koripallo, jalkapallo, jalkapallo jne..

Ola TV on yksi nykyään trendikkäimmistä live-TV-sovelluksista. Se antaa sinulle pääsyn Amazon Fire Stick -laitteisiin, jotka on ladattu kokonaan. Nautit siitä johtoleikkurina.

Asenna Ola TV seuraavien vaiheiden mukaan ja poista FireStick / Fire TV / TV-kuutioisi jailbreak:

1. Käynnistä Downloader sovellus, jonka olet asentanut aiemmin

Kun pääruutu tulee näkyviin, napsauta missä näet tekstiruudun http: //

vankilan tulipalo ola-tv: llä

2. Kirjoita seuraava URL-osoite tälle näytölle: firesticktricks.com/ola

Klikkaus MENNÄ tai paina kaukosäätimen Play / Pause-painiketta

kirjoita URL

3. Odota muutama sekunti, kunnes OLA TV: n jailbreak-tulipalo-sovellustiedosto on ladattu

vankilaan murtautunut tulitikku

4. Napsauta Asentaa kun näet tämän ikkunan

amazon fire stick jailbreak

5. Odota Ola TV: n asennusta

odota asennusta

6. Napsauta AVATA sovelluksen käynnistämiseksi

vankilaan murtautunut tulenkestävä ola-tv

7. Pääset sovelluksen päänäyttöön heti. Itse asiassa tämä on ainoa ikkuna, jossa luetellaan Live TV -kanavat

8. Mene eteenpäin ja valitse yksi vaihtoehdoista

kanavat tulisijassa

9. Löydät liittyvät kanavat valitsemastasi luokasta sovelluksen aloitusnäytöltä. Valitse kanava ja aloita suoratoisto

live-tv-kanavat jailbroken tulitikulla 4k

Näin voit vangita FireStickin OLA TV -sovelluksen avulla.

HD Streamz (urheilu)

Vaikka HD Streamzilla on houkutteleva luettelo live-tv-kanavista, se tunnetaan parhaiten urheilukanavien kokoelmasta.

Tämä sovellus sisältää useita urheilukanavia Yhdysvalloista ja muualta maailmasta. Voit katsella baseballia, koripalloa, tennistä, painia ja paljon muuta.

Urheilukanavien lisäksi voit selata suosikkikanaviasi myös muissa kategorioissa, kuten viihde, musiikki, elokuvat ja lapset.

HD Streamzilla on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, jotta pääset alkuun nopeasti. Siksi olen valinnut sen yhdeksi parhaimmista sovelluksista Amazon Fire TV -laitteiden purkamiseen.

Noudata näitä vaiheita vangitaksesi FireStick HD Streamz -sovelluksella:

1. Siirry Downloader ja avaa se FireStick-sovelluksessa

kuinka katsella live-urheilua jailbroken amazon firestickillä

2. Kirjoita seuraava URL firesticktricks.com/hds

Paina kaukosäätimen toisto / tauko-painiketta tai napsauta Mennä

kuinka jailbreak firestick kanssa hd streamz

3. Odota HD Streamz APK-tiedoston lataamista, jotta FireStick voitaisiin karkaa

odota apk-latausta

4. Napsauta Asentaa pyydettäessä

asenna hd streamz -sovellus

5. Odota, että HD Streamz -sovelluksen asennus on valmis

tulipalo jailbreak

6. Napsauta AVATA jatkaa

napsauta AVAA

7. Napsauta Sallia kun näet tämän ponnahdusviestin

sallia

Tämä on HD Streamz -sovelluksen päänäyttö

Sen pääruudussa on joitain kanavia. Jos et löydä etsimääsi kanavaa, napsauta jotakin keskellä olevaa luokkaa, jonka otsikko on Tutki luokkia.

tulitikku jailbreak-kanavat

Kun napsautat esimerkiksi Urheilu-luokkaa, liittyvät kanavat tulevat näkyviin.

Jopa tällä näytöllä voit siirtyä yhteen muihin luokkiin vasemmasta valikosta.

urheilukanavat

Valitse vain kanava, jota haluat katsella, ja aloita suoratoisto.

Voit etsiä kanavaa nimen perusteella. Napsauta vain hakuvaihtoehtoa oikeassa yläkulmassa.

kuinka jailbreak ja firestick käyttää

Näin voit käyttää HD-virtoja, kun olet purkanut Amazon Fire Stick / Fire TV Cube -sovelluksen.

Kuinka hankkia uusi App Store FireStickille

Nyt kun olet purkanut jakelun FireStick-laitteesi kanssa, olet valmis aloittamaan suoratoiston. Mutta tiedätkö, että voit silti tehdä paljon enemmän?

FireStickilläsi on virallinen Amazon-kauppa satoja sovelluksia varten. Amazon Store jättää kuitenkin paljon hienoja sovelluksia, jotka voivat tehdä FireStick-kokemuksestasi paljon upeamman.

Onneksi voit asentaa kolmannen osapuolen sovelluskaupan nimeltä Aptoide TV Fire Stick -laitteeseesi. Aptoide TV sisältää joukon uskomattomia sovelluksia, joita et löydä Amazon Storesta.

Aptoide TV on hyvin harkittu ja ammattimaisesti suunniteltu sovelluskauppa, jonka avulla voit nopeasti löytää ja asentaa erilaisia ​​kolmansien osapuolien sovelluksia, kuten suoratoistosovelluksia ja ylläpitoa & apuohjelmat.

Annan nopeita toimia Aptoiden asentamiseksi FireStick / Fire Stick 4K -laitteeseesi. Katso yksityiskohtaiset ohjeet asennusoppaasta & käytä Aptoide TV: tä FireStickissä.

1. Avaa Downloader-sovellus

2. Kirjoita seuraava linkki: firesticktricks.com/store

Napsauta Siirry

uusi sovellusliike amazon firestickille

3. Valitse Avata kun sovellus on asennettu

jailbreak firestick

4. Tämä on Aptoide TV: n aloitusnäyttö Fire Stickillä. Voit alkaa etsiä asennettavia sovelluksia

aptoide-aloitusnäyttö

Bonusvinkki - hanki IPTV FireStickille

Vaikka jailbroken FireStick / Fire Stick 4K antaa sinulle pääsyn moniin ilmaisiin vaihtoehtoihin suoraa suoratoistoa varten, on joitain kustannustehokkaita, ensiluokkaisia ​​IPTV-palveluita, joita voit käyttää parempaan suoratoistokokemukseen.

Ensiluokkaiset IPTV-palvelut ovat luotettavia kuin ilmaiset kollegansa. Kuitenkin verrattuna tavanomaiseen kaapeli-TV-tilaukseen ne maksavat vain murto-osan.

Voit tutustua täydelliseen IPTV-palveluiden luetteloomme täällä.

Tässä on suosituimpia suosikkilistamme live-elokuvien, tv: n, urheilun ja muun suhteen:

Sapphire Secure: Niinkin alhainen kuin 5 dollaria kuukaudessa, Sapphire Secure tarjoaa pääsyn lähes 4000 kanavalle ympäri maailmaa. Palvelussa on myös dynaaminen sähköinen ohjelmaopas (EPG) pysyä ajan tasalla aikataulusta.

Asenna Sapphire Secure FireStickiin

Sportz TV: Sportz TV tarjoaa paljon kaapeli-tv-kanavia Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta ja muista maista. Paljon kanavia suoratoistaa teräväpiirtotarkkuudella. Kuukausisuunnitelmat alkavat 9,95 dollaria kuukaudessa ja saat tukea ainakin kahdelle laitteelle.

Asenna Sportz TV FireStickiin

Nitro-TV: Tämä IPTV-palvelu antaa sinulle pääsyn yli 6000 kaapeli-TV-kanavalle ympäri maailmaa vain 20 dollarilla kuukaudessa (2 yhteyttä). Voit asentaa Nitro TV APK: n FireStickiin. Se tukee myös M3U-soittolistaa, jolloin voit käyttää sitä monien IPTV-soittimien kanssa.

Kuinka asentaa Nitro TV

Usein Kysytyt Kysymykset

Kuinka paljon Jailbreak a Firestick maksaa?

Vankilamurtuminen on täysin VAPAA käsitellä asiaa. Kun purkaudut, lataat sivulle tiettyjä sovelluksia, jotka antavat sinulle pääsyn rajoittamattomaan elokuvaan, ohjelmaan, live-televisioon jne. Ilmaiseksi.

Mitä tarkoittaa FireStickin vangitseminen??

Jailbreaking FireStick tarkoittaa yksinkertaisesti tiettyjen kolmansien osapuolien suoratoistosovellusten asentamista laitteellesi ikään kuin se olisi vain toinen päivä. Jailbreaking ei vaadi mitään järjestelmän tason muutoksia. Se ei myöskään vaadi erityistä teknistä tietämystä. Pelkkä perustieto sovellusten lataamisesta FireStickistä riittää.

Voitko päästä ongelmiin FireStickin purkamisen purkamisesta?

Jailbroken FireStick antaa sinulle rajoittamattoman pääsyn ilmaiseen sisältöön. Kuljeta kuitenkin huolellisesti. Saatat tietämättä päätyä tekijänoikeuksien alaisen sisällön suoratoistoon ja joutua juridisiin ongelmiin.

FireStickTricks.com-sivustossa suosittelemme käyttäjillemme aina streaming-sisältöä julkisesti ja olemaan hyvä tuomari toiminnastaan. Samanaikaisesti puolustamme myös sinun oikeuttasi yksityisyyteen. Siksi on erittäin suositeltavaa käyttää VPN: ää aina jailbroken-laitteen kanssa.

Mitä voit katsella Jailbroken FireStickistä?

Sinä pystyt katsella melkein mitä haluat jailbroken FireStick -laitteesi kanssa. Kun olet torjunut FireStickin, poistat kaikki rajoitukset ja saat pääsyn elokuviin, ohjelmiin, Live TV: hen, urheiluun, dokumenttiohjelmiin ja paljon muuhun.

Mitä Jailbroken FireStick tekee?

Jailbroken FireStick antaa sinulle pääsyn loputtomaan median joukkoon (mukaan lukien elokuvat, esitykset, live-TV ja paljon muuta), joka on saatavilla Internetissä. Jatkamalla laitteen purkamista, lopetat valmistajan asettamat rajoitukset. Jatkuvan purkamisen jälkeen voit asentaa muiden valmistajien sovelluksia, kuten Kodi, Cinema HD jne. Jailbroken FireStick auttaa säästää rahaa.

Onko FireStickin vangitseminen turvallista??

Teknisesti ottaen se, mitä osoitin tässä oppaassa, ei ole oikeasti jailbreak. Todellinen jailbreaking-prosessi vaatii käyttöjärjestelmän muuttamista ja pääsyä juuritiedostoihin. Tässä tekemäsi on vain muutaman sovelluksen asentaminen FireStick-laitteeseesi. Tämä tarkoittaa, Jailbreak-prosessi on 100% riskitön.

Menetänkö Amazon FireStick -takuun takuu, kun purkan sen?

Et menetä tai mitätöi FireStick-takuuta, koska kaikki on sovelluksen asentaminen eikä muutoksia laitteen ohjelmistoon tai laitteistoon..

Mitkä kanavat ovat Jailbroken FireStickissä?

Mikä tahansa kanava haluat. Kun FireStick on purkautunut vankilla, sinulla on pääsy moniin kolmansien osapuolien sovelluksiin ja kanaviin. Voit kuitenkin jatkaa myös Amazon Storen kautta saatavien virallisten kanavien käyttöä. Voit halutessasi tutustua parhaiden FireStick-kanavien luetteloomme.

Hidastaa jailbreaking Amazon FireStick -sovellusta?

Ihannetapauksessa se ei. Kodi on kevyt sovellus, jolla ei ole merkittävää tai havaittavaa vaikutusta FireStick-suorituskykyyn. Fire TV Stick -tallennusvälineiden tallennustila on kuitenkin rajoitettu ja jos paljon tilaa on jo varattu, saatat kohdata suorituskykyongelmia. Olisi hyvä idea tyhjentää kaikkien sotkujen ja tarpeettomien tiedostojen FireStick-tallennustila. Jos olet esimerkiksi asentanut jonkin kolmannen osapuolen sovelluksen FireStickiin, varmista, että poistat tilaa tyhjentääksesi APK-tiedostoja.

Kuinka Jailbreak FireStick 4K?

Kaikki Fire TV -laitesarjat - mukaan lukien FireStick 2nd Gen, Fire Stick 4K, Fire TV Cube - ovat pääosin samat. Siksi tässä artikkelissa tarjoama jailbreaking -metodi toimii yhtä hyvin FireStick 4K: lla kuin mikä tahansa muu Fire TV -laite. Sinun ei tarvitse tehdä mitään toisin. Olen noudattanut samoja vankilamurtavia vaiheita kaikissa Fire TV -laitteissa onnistuneesti. Voit tehdä saman. Jos kuitenkin takertuit yksilölliseen ongelmaan, ota meihin yhteyttä alla olevan kommenttiosion kautta. Yritämme tarjota parasta mahdollista apua.

FireStickin vangitseminen ilman Amazon-tiliä?

Tarvitset Amazon-tilin asettaaksesi FireStick-laitteen ensimmäistä kertaa käyttäessäsi sitä. Voit torjua FireStick-tiedoston vasta kun olet asentanut sen.

Valitettavasti laitetta ei voi asentaa ilman Amazon-tiliä. Siksi laitetta ei voida vangita ilman Amazon-tiliä.

Pitäisikö minun ostaa täyteen ladattu Fire Stick?

Vastustan voimakkaasti esijäämättömän laitteen ostamista. On parasta ostaa alkuperäinen FireStick ja käyttää sitä suoraan laatikosta. Ne, jotka myyvät sinulle räjähtäneen FireStick / Fire TV / Cube -sovelluksen, ovat saattaneet myös manipuloida ohjelmistoa tai laitteistoa muilla tavoilla. Lisäksi on olemassa monia tunnettuja tapauksia, joissa räjähtäneiden tulipalojen myyjät joutuvat oikeudellisiin syytteisiin.

johtopäätös

Joten, nyt tiedät kuinka torjua FireStick ja miten FireSticks toimii, kun he ovat murtuneet. Jailbreak-prosessi sisältää FireStick jailbreak -sovellusten asentamisen. Kun olet tehnyt sen, saatat haluta nostaa viihdekokemuksesi seuraavalle tasolle. Voit tehdä parhaiden FireStick-sovellusten, Kodi Builds ja Kodi Addons, kanssa.

I vangitsee Amazon FireStick -sovelluksen joka kerta, kun ostan uuden. Olen käyttänyt tätä jailbreakia useita kuukausia ilman hikkaa tai vaivaa. Olen varma, että se toimii myös sinulle. Mutta jos joudut ongelmiin, pudota meille kommentti alla. Teen parhaani huolehtiaksesi asioistasi.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me