Kako uporabljati Kodi | Vodič za začetnike za Kodi (2020)

>

Kodi je preprost, a ne ravno preprost medijski predvajalnik. Ker pa jo uporabljajo milijoni po vsem svetu, bomo prepričani, da mora biti to enostavno orodje. Kar lahko z gotovostjo rečem je, da Kodi ni skriven. Če povem po resnici, se mi je, ko sem prvič začel uporabljati Kodi, zdelo nerazumljivo in tudi nekoliko prenaporno. Verjetno zato, ker ima edinstveno postavitev za predvajalnik medijev in nekatere različne funkcije. Ampak, vzelo mi je le nekaj časa, da sem ugotovil, da je Kodi veliko enostavnejši, kot je videti na prvi pogled.

Za razumevanje in začetek gledanja filmov ali oddaj na Kodi ne potrebuje nobenega posebnega tehničnega znanja ali krivulje učenja. Zasnovan je za laike, kot sem jaz. Se pa strinjam, da bi se mi, če bi se ob uvedbi Kodija malo pomagal, obšel malo hitreje. Številni moji bralci se sprašujejo, ali lahko sestavim kakšen vodnik, s pomočjo katerega bodo začetniki Kodija pospešili del "seznanjanja". Torej, tukaj sem z Kodijevim vodnikom za začetnike. V tem priročniku vas bom predstavil, katera so najbolj temeljna načela Kodija. Tukaj opisujem vse, kar morate vedeti o Kodiju, da začnete pretakati svojo najljubšo vsebino skoraj v nobenem trenutku.

kako uporabljati kodi

Pozor uporabnikov KODI: Pred nadaljevanjem preberite

Kodi Addons / builds ponuja neomejeno pretakanje vsebine, vendar bi vas lahko tudi spravilo v pravne težave, če bi vas ujeli pretakanje brezplačnih filmov / TV oddaj / športa. Uporabnikom Kodija priporočamo, da med pretakanjem prek spleta vedno povežejo VPN. Dober Kodi VPN skriva vašo identiteto, zaobide vladni nadzor, geoblokirano vsebino in utesnitev ponudnika internetnih storitev (kar pomaga tudi pri brezžičnem pretakanju).

Uporabljam ExpressVPN, ki je najhitrejši in najbolj varen VPN. Zelo enostavno ga je namestiti na katero koli napravo, vključno z Amazon FireStick. Dobite 3 mesece brezplačno in prihranite 49% pri svojih letnih načrtih. Priložena je tudi 30-dnevna garancija za vračilo denarja. Če niste zadovoljni, lahko vedno zahtevate vračilo.

Kliknite TUKAJ, če želite dobiti 3-mesečno brezplačno in prihraniti 49% na ExpressVPN

Preberite: Kako namestiti in uporabljati Kodi VPN

Kaj je Kodi?

Naj delim najpreprostejšo definicijo Kodija:

Kodi je predvajalnik medijev

Predvajalnik predstavnosti je programska oprema, ki lahko predvaja medij v vaši napravi. Mediji so vse, kar je video, zvok ali slike. Toda večina medijskih predvajalnikov, vključno s Kodijem, se pogosteje uporablja za predvajanje video posnetkov in zvokov. VLC je klasičen primer medijskega predvajalnika, ki se široko uporablja za predvajanje video in avdio.

Kodi vam omogoča gledanje video vsebin, kot so filmi in TV oddaje, ter predvajanje zvoka, kot so pesmi.

Kodi je kot VLC v marsičem podoben, vendar z nekaj ključnimi razlikami. Medtem ko je VLC bolj priljubljen za predvajanje medijev, ki so lokalno shranjeni v napravi za shranjevanje, je Kodi namenjen predvsem pretakanju medijev po internetu. Kodi se lahko uporablja tudi za predvajanje lokalnih medijev, vendar to ni tako priljubljeno.

Kodi je brezplačni medijski predvajalnik z odprto kodo. Prvič je bil izdan leta 2002 kot XBMC (Xbox Media Center) in kot aplikacija Xbox. To orodje se je kot Kodi ponovno spremenilo kot Kodi in je na voljo v številnih napravah in platformah OS. Trenutno Kodi deluje v sistemih Android, iOS, Windows PC, Mac, Windows Mobile, Linux, Amazon FireStick, Raspberry Pi, Android Boxes in še več.

Ko je bil Kodi XBMC, je bilo potrebno kar nekaj truda, da bi ga nastavil na Xbox in zahteval učno krivuljo. Zdaj je Kodi tako veliko lažje namestiti na skoraj vse platforme in ima uporabniku prijazne in enostavne aplikacije za večino naprav.

Kodi je bolj priljubljen kot spletni predvajalnik medijev. Omogoča vam brezplačno pretakanje vaše najljubše vsebine. Omogoča vam dostop do filmov, TV oddaj, TV v živo, športa, novic, dokumentarnih filmov in še veliko več. Toda Kodi tega ni mogel storiti sam. V ta namen zahteva vključitev določenih vtičnikov. Ti vtičniki so bolj znani kot „Kodi addons“.

Več o dodatkih Kodi bomo izvedeli nekoliko kasneje. Najprej vam bom pokazal, kako namestiti Kodi na različne naprave. Konec koncev morate Kodi nastaviti in zagnati, preden nadaljujete na naslednji korak. Zaenkrat se držite misli, da so "Addonovi najpomembnejši vidik Kodija."

Kako namestiti Kodi na različne naprave

Kodi je podprt na številnih platformah naprav. Obseg tega priročnika mi ne dovoljuje podrobnih navodil za namestitev Kodija na vse naprave. Zato vam bom dal kratek pregled postopka namestitve Kodija na bolj priljubljenih platformah. Usmeril vas bom na vire, od koder lahko dobite Kodi in se na kratko dotaknil načina namestitve. Sledijo platforme naprav, ki jih bomo pokrivali:

 1. Amazon FireStick & Požarna televizija
 2. Android mobilni telefoni & tablete
 3. Windows PC
 4. Mac OS
 5. iOS
 6. Android Smart TV Android & Android TV škatle

Zadnja izdana uradna različica Kodija je Kodi 18.5 Leia. Še starejša različica Kodi 17.6 Krypton je še vedno v uporabi, še posebej tisti, ki niso nadgradili Kodi Leia. Vendar Leia ni več na voljo prek nobenih uradnih kanalov.

1. Amazon FireStick & Požarna televizija

Amazon FireStick je izjemno priljubljena predstavnostna naprava, ki se preko televizorja priključi na vaš televizor. Ta naprava s sistemom Android takoj pretvori kateri koli televizor v Smart TV. Prepreči nekaj manjših fizičnih razlik, FireStick & Fire TV so v bistvu enaki. Zato je za oba uporaben isti način namestitve.

Amazon Store še ne gosti Kodija. Zato moramo ročno prenesti datoteko Kodi APK (iz zaupanja vrednega vira), da jo namestimo na FireStick. Preberite naš podroben vodnik, kako namestiti Kodi na FireStick. Ta vodnik vas bo vodil po preprostem postopku po korakih. Za vsak slučaj, če namesto tega želite namestiti Kodi 17.6, vas bo naš vodnik pokril.

Prav tako se lahko obrnete na naš drug vodič, kako ubežati Amazon FireStick.

2. Android Mobiles & Tablete

Ta je enostaven. Kodi ni le priljubljen, ampak mu zaupa tudi Google. Za razliko od Amazon FireStick ali Fire TV vam Kodi ni treba nalagati (ali ročno namestiti) Kodija na mobilnih napravah Android & tablete. Aplikacijo Kodi boste našli v trgovini Google Play.

V Trgovino Play lahko pridejo le zaupanja vredne in varne aplikacije. Ker je Kodi tam, nam daje zagotovilo, da je preverjen in varen.

Tukaj je, kako Kodi lahko namestite na Android:

 • Odprite Trgovino Play
 • Poiščite Kodija
 • Sledite navodilom na zaslonu in namestite Kodi

To je enostavno!

3. Windows PC 

Postopek namestitve za Windows 10 in Windows 8.1 & starejši so različni. Obe pokrivamo na naslednji način. 

3.1 Windows 10

Če imate Windows 10, lahko uradno različico Kodija prenesete iz Microsoftove trgovine. Tukaj je to, kako lahko to storite:

 • Kliknite gumb za iskanje "Cortana" in vnesite "Kodi" (brez narekovajev)
 • Ikona Kodi se bo v rezultatih iskanja prikazala v »Začni« kot »Zaupanja vredna aplikacija Microsoft«. Kliknite ikono Kodi
 • Preusmerjeni boste v Microsoftovo trgovino. Kliknite gumb »Pridobi« ali »Prenesi«
 • Microsoft Store naj vam naredi ostalo
 • Čez približno minuto ali dve boste Kodi namestili v računalnik z operacijskim sistemom Windows 10

3.2 Windows 8.1 & Starejši

Če imate Windows 8.1 ali starejšo različico sistema Windows, lahko Kodi še vedno naložite neposredno z uradnega spletnega mesta https://kodi.tv

Odprite spletno mesto in ko ste na domači strani, v zgornjem desnem kotu kliknite »PREBERI« (ali neposredno pojdite na https://kodi.tv/download)

kako uporabljati kodi

Pomaknite se navzdol, dokler ne vidite logotipov podprtih naprav / platform.

Kliknite logotip Windows

kako uporabiti priročnik za začetnike kodi

Prepričajte se, da ste v naslednjem oknu izbrali zavihek Priporočena

Kliknite INSTALLER (64 BIT), če imate 64-bitni računalnik. Kliknite INSTALLER (32 BIT), če uporabljate 32-bitni računalnik.

priročnik za začetnike kodi

4. Mac OS

Kodi ni naveden v Applovem App Storeu, vendar obstaja različica MacOS-a na uradnem spletnem mestu Kodi. Za delo Kodi morate imeti nameščen Mac OS 10.8 X ali novejši na Intelovem procesorju. Za namestitev Kodi Leia v Mac sledite spodnjim korakom:

Odprite https://kodi.tv/download v spletnem brskalniku Safari (Safari bo samodejno namestil datoteko DMG). Pomaknite se navzdol in kliknite logotip »MacOS«

začetniški priročnik za Kodi

Prepričajte se, da je v pojavnem oknu izbrana kartica »Priporočeno«. Kliknite INSTALLER (64-BIT)

kako uporabljati kodi

Sledite običajnemu postopku, da namestite aplikacijo na računalnik Mac

5. iOS (iPhone, iPad) & iPod Touch)

Na uradnem spletnem mestu je zapisano, da morate namestiti kodi napravo iOS, da namestite Kodi. Vendar pa obstajajo nekatere prodajalne drugih proizvajalcev, kot je TweakBox, ki gostijo iOS različico aplikacije.

Odprto https://www.tweakboxapp.com v svojem iOS-u v katerem koli brskalniku (najraje Safari) in s klikom gumba za prenos naložite trgovino aplikacij TweakBox.

Sledite navodilom na zaslonu, da namestite TweakBox. Med namestitvijo boste morali aplikaciji odobriti določena dovoljenja.

Zdaj zaženite TweakBox in na vrhu kliknite zavihek »Aplikacije«. Na seznamu aplikacij poiščite Kodi in kliknite ikono Kodi. Spet sledite navodilom na zaslonu in namestite Kodi v iOS.

6. Android Smart TV Android & TV škatle

Android Smart TV in TV škatle podpirajo Google Play Store. Ker je Kodi Krypton uradni vnos v Trgovini Play, je namestitev aplikacije precej preprosta.

 • Vklopite televizor (če uporabljate Android TV Box, se prepričajte, da je povezan s televizorjem)
 • Ko se začetni zaslon naloži, kliknite ikono Trgovine Play (ali Google Play)
 • Poiščite aplikacijo Kodi
 • Sledite navodilom na zaslonu in Kodi boste imeli čez nekaj minut

Kaj so Kodi Addons?

Povedal sem vam, da so "Addonovi najpomembnejši vidik Kodija" in nisem pretiraval. Če sploh kaj, morda podcenjujem.

Kodijev monumentalni uspeh v zadnjih letih je odvisen od njegove sposobnosti, da podpira različne dodatke. Seveda je Kodi močan medijski predvajalnik s številnimi funkcijami. Toda dodatki so njen temeljni kamen.

Kodi je medijski predvajalnik, toda kaj je dobro predvajalnik medijev, kadar ni nobenega medija? Addons deluje most med Kodijem, medijskim predvajalnikom in medijskimi viri na internetu. Z enostavnimi besedami, dodatki zagotavljajo vmesnik med Kodijem in ogromno množico medijev tam na spletu. Ko kupite DVD predvajalnik, potrebujete DVD-je za ogled filmov ali oddaj. Dodatek je Kodi, kaj je DVD predvajalniku DVD.

Kodi lahko predvaja videoposnetke in glasbo iz lokalnega pomnilnika naprave. Toda vsak medijski predvajalnik lahko to stori. Resnični potencial Kodija je v integraciji dodatkov.

Torej, ko boste imeli Kodi, je naslednja stvar, ki jo želite dodati, da začnete gledati svoje najljubše oddaje, filme ali karkoli, kar si želite ogledati.

Tam je dobesedno na stotine dodatkov Kodi. Nekateri so dobri, večina ne toliko. Kodi je odprtokodna platforma in vsakdo in vsakdo lahko svobodno razvije dodatke zanjo. Nič čudnega, zakaj jih je toliko. Ideja je najti najboljše Kodijeve dodatke za vrsto vsebine, ki jo želite gledati. Našli boste dodatke za naslednje (in več):

 • Vsebine na zahtevo (filmi) & TV oddaje)
 • TV v živo
 • Športne vsebine
 • Glasba

Če želite uporabiti dodatek, ga morate najprej namestiti na Kodi. V naslednjem razdelku vam bom pokazal, kako namestiti dodatke na Kodi.

Kako namestiti Addons na Kodi

Želim si, da si na hitro ogledate seznam najboljših Kodijevih dodatkov. Tako boste dobili osnovno predstavo o tem, kaj počnejo ti dodatki. Prav tako vam bo pomagal izbrati želene dodatke z nastavitvijo Kodi-ja.

Izbira in namestitev dodatkov je običajno postopek v 6 korakih, kot sledi:

 1. Odločite se, katero vrsto vsebine želite gledati
 2. Izberite dodatek, ki ponuja vsebino
 3. Poiščite vir, iz katerega boste namestili izbrani dodatek
 4. V Kodi dodajte želeni vir
 5. Namestite skladišče iz vira
 6. Namestite addon iz skladišča

Ne skrbite, če se vam zdi malo preveč, ker ni. V resnici je zelo enostavno. Ko sem prvič začel uporabljati Kodi, se mi je zdelo tudi zagonetno. Ampak, trajalo je zelo malo časa, da sem ga obšel.

Imamo podrobna navodila po korakih, ki vam bodo pomagala namestiti in začeti uporabljati različne dodatke v nekaj minutah. Spodaj je seznam vodnikov.

Addoni za filme, TV-oddaje in druge vsebine na zahtevo:

 • Exodus Redux
 • Čarobni zmaj
 • Yoda
 • Izhod
 • Venom

TV Kodi Addons v živo:

 • Nesebično živo
 • Igralčev klub IPTV
 • cCloud TV
 • USTVnow Plus

Športni dodatki:

 • Športni hudič
 • Sportowa

Kako uporabljati Kodi Addons za gledanje filmov, oddaj, TV v živo itd

Ko namestite dodatek, ga boste našli v razdelku Video-dodatki. Najprej vam bom pokazal, kako najti dodatke, ki ste jih namestili. Kasneje vam bom pokazal, kako jih uporabljati.

Upoštevajte, da lahko v razdelku Video-dodatki dostopate le do dodatkov, ki pretakajo video vsebino, na primer filme in oddaje. Vendar vsi dodatki niso za video posnetke. Kodi podpira tudi več pripomočkov. Te dodatke najdete v razdelku Dodatki programa. Vendar vam ni treba skrbeti za programske dodatke. Ko šele začnete s Kodijem, bi radi vedeli le o video dodatkih, s katerimi si lahko ogledate svojo najljubšo vsebino. Kodi uporabljam že leta in nisem našel malo drugih dodatkov, razen tistih, ki se nanašajo na pretakanje videov.  

Vstopite v svoje Video Addons

Vrnite se na domači zaslon Kodi, če ga še niste, s ponovnim pritiskom na gumb nazaj.

Zdaj kliknite »Dodatki« na levi strani

kako uporabljati kodi addons

Nato znova kliknite »Video dodatki« na levi strani. Tudi če ne kliknete video dodatkov in le kliknete miško nad njim, se bodo vsi vaši dodatki za pretakanje videoposnetkov prikazali na desni

kodi navodila

Tako bo izgledal seznam nameščenih dodatkov

navodila za uporabo korakov po korakih

Uporaba vaših Addonov

Ko ste v Video dodatkih, si lahko ogledate ikone dodatkov. Če želite odpreti kateri koli dodatek, ga preprosto kliknite enkrat.

Kliknil bom dodatek Exodus Redux, da bom vzor tega vodnika

kako uporabljati kodi addons

Exodus Redux je dodatek na zahtevo. Tako boste videli naslednje kategorije, v katere so razvrščeni različni naslovi.

kako uporabiti priročnik za začetnike kodi

Ko kliknete kategorijo, lahko neposredno vidite seznam naslovov ali podkategorij. Razlikuje se med dodatki.

Ko kliknem na kategorijo »Filmi« v dodatku Exodus Redux, vidim podkategorije, kot so žanri, leto, ljudje, jeziki, potrdila itd..

V podkategoriji je lahko več podkategorij. Na primer, v podkategoriji Žanri lahko pričakujete, da boste našli druge podkategorije, kot so Akcija, Avantura, Drama, Komedija, Fantazija itd..

Ideja je, da kliknete kategorije in podkategorije in ko končno vidite seznam naslovov, morate le klikniti naslov, ki ga želite igrati. Addon bo začel strgati različne strežnike in vam prinesel povezave za pretakanje.

Kliknite povezavo in pripravljeni ste za začetek gledanja filmov ali oddaj na Kodi.

kako uporabljati kodi aplikacijo

No, to je skoraj vse, kar morate storiti.

Kaj so Kodi Builds?

Ko prvič namestite Kodi in ga zaženete, vidite, da je privzeti vmesnik s privzeto Kodi kožo imenovan "Estuary".

kako uporabljati kodi na fresticku

Ko namestite Kodi, potrebujete tudi dodatke, da začnete gledati svoje najljubše oddaje in filme. Zato se ločeno namestite različne dodatke.

Kaj pa, če obstaja način, da spremenite videz Kodija in dobite več vnaprej nameščenih dodatkov? Tu nastane slika Kodi.

Z enostavnimi besedami, Kodi build preoblikuje privzeti Kodi vmesnik in ga z novo podobo spremeni v nekaj bolj navdušujočega. Hkrati izdelava prednamešči več Kodijevih dodatkov za široko paleto vsebin, tako da vam jih ni treba namestiti ročno.

Če povzamem, zgradite Kodi:

 • Spremeni videz Kodija
 • Prinaša vam več prednameščenih dodatkov

Tako izgleda Kodi po namestitvi zelo priljubljene gradnje, imenovane "Titanium Build".

kako namestiti kodi gradi

Kako namestiti Kodi Builds

Tam je več deset gradnikov Kodi. Niso vsi dobri. Oglejte si najboljše izdelke Kodi in izberite tisto, kar vam je najbolj všeč. V različnih obdobjih lahko poskusite različne izvedbe.

Namestitev gradnje na Kodi-ju traja kar nekaj, vendar ni težko. Na voljo imamo podrobna, enostavna in navodila po korakih za najbolj priljubljene gradnike. Preglejte naša navodila za namestitev naslednjih različic in v nekaj minutah lahko dobite tistega, ki vam je všeč:

 • Titanium Build
 • Misfit Mods Lite
 • TV kletna vrata
 • Izboljšajte gradnjo
 • No Limits Magic
 • En nacionalni portal gradi

Kako uporabljati Kodi Build

Razen preureditve različnih elementov in predelave vmesnika se Kodi z vgradnjo ne razlikuje veliko od Kodija brez njega. To je dobra novica, saj pomeni, da ni treba veliko navaditi na gradnjo Kodija, čeprav ste začetnik.

Za ta vodnik kot primer uporabljam Titanium Build. Vse izvedbe so bolj ali manj enake v postavitvi, kar preprečuje nekaj manjših razlik. Tudi če imate kakršno koli drugo sestavo, boste s tem primerom dobili splošno predstavo o tem, kako naprej uporabljati katero koli drugo sestavljanje.

Tako izgleda domači zaslon Kodi s Titanium Build-om. Kot je razvidno, je ta koža bolj živahna in se dogaja kot privzeta, nežna Kodi koža.

kako uporabljati kodi

Kot vidite, je na sredini domačega zaslona Titanium nameščena vrstica menijev in pod njim kontekstualna vrstica podmeni..

Ko v glavni vrstici v meniju izberete element, se pod njim prikažejo povezani podmeni. Na primer, ko izberem filme, vidim povezane elemente iskanje, trendi, nove objave itd.

Pojdite naprej in izberite druge možnosti, kot so TV oddaje, IPTV, Šport in opazite, kako se spreminjajo podmeni.

kako uporabljati kodi gradi

Ne pozabite, rekel sem, da sestavljanja prihajajo s predhodno nameščenimi dodatki?

V menijski vrstici sem izbral možnost »Filmi«. Na dnu si lahko ogledate seznam dodatkov za film (Gaia itd.). To je nekaj prednameščenih dodatkov z Titanium Build-om.

priročnik za začetnike kodi

Ko izberem TV oddaje, se na dnu prikažejo dodatki, ki gostijo televizijske oddaje.

Podobno boste našli dodatke za IPTV (TV v živo), šport, otroško cono itd.

kako uporabljati kodi na fresticku

Seznam dodatkov, ki jih vidite na domačem zaslonu Titanium, ni nujno popoln. V sestavi je lahko več dodatkov, kot jih je lahko na glavnem zaslonu. Če želite raziskati več dodatkov, lahko storite naslednje:

V menijski vrstici izberite Glavni meni (samo izberite, ne kliknite ga. S klikom se odpre popolnoma drugačen nabor možnosti)

kako uporabljati kodi gradi

Zdaj v podmeniju pod možnostjo kliknite »Video dodatki«

kako najti kodi gradi

Tukaj boste našli celoten seznam video dodatkov, ki so bili predhodno nameščeni z zgradbo Titanium Build.

kako uporabljati kodi

Kako dodati Addons v zgradbo

Zgradba je vnaprej konfigurirana z več dodatki. Vendar to ne zagotavlja nujno, da bo vedno imel dodatek, ki ga želite.

Če vaša različica ne vsebuje vašega najljubšega dodatka, ga lahko namestite ročno.

V tem priročniku sem vam povedal, kako lahko na Kodi namestite dodatke. Vendar je šlo za nastavitev dodatkov brez izdelave.

Vse izvedbe vam omogočajo, da nad njimi namestite dodatke. Dobra novica je, da se metoda namestitve z gradnjo ne razlikuje veliko v primerjavi z brez. Kot prej, dodajte tudi kodi Kodi, namestite repo iz vira in na koncu namestite dodatek iz repo.

Preberite naš podroben vodnik, če želite izvedeti, kako namestiti dodatke nad različicami.

# Priporočeno - Pridobite Kodi VPN

Preden začnete Kodi uporabljati za pretakanje svojih najljubših filmov, TV oddaj ali športa, vam močno priporočam, da dobite dober VPN za Kodi.

Za tiste, ki se ne zavedajo, je Kodi VPN orodje, ki ščiti vaše Kodi pretočne dejavnosti pred radovednimi očmi "Big Brotherja". Z drugimi besedami, prikrije internetni promet od in do vaše naprave ter poskrbi za vlado, ponudnika internetnih storitev , hekerji ali kateri koli drugi subjekti ne morejo beležiti ali spremljati vaših spletnih dejavnosti.

Za ogled filmov in oddaj na Kodiju morate najprej namestiti dodatke. Večina teh dodatkov je na voljo prek drugih ponudnikov in vam omogoča brezplačno pretakanje priljubljene vsebine.

Svoje bralce ne spodbujam k ogledu vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami, z uporabo nezakonitih virov. Hkrati pa verjamem, da ima vsakdo pravico do svoje zasebnosti in da je treba te teoriji in praksi spoštovati..

Kodi VPN šifrira vašo internetno povezavo in preusmeri spletni promet prek virtualnega zasebnega strežnika. Posledično tega ne stori vsak, ki bi lahko poskušal spremljati vaše internetne dejavnosti. ExpressVPN mi priporoča Kodi VPN, ker je hiter in zelo varen. Za zaščito vaše zasebnosti in spletne identitete uporablja nepremagljivo tehnologijo šifriranja. ExpressVPN ponuja Kodi uporabnikom 100-odstotno anonimnost.

najboljši kodi vpn

Lahko uporabiš ExpressVPN na nizu platform, združljivih s Kodi, kot so Android, FireStick, iOS, Mac, Windows itd. Ta VPN lahko uporabljate skupaj s Kodi in drugimi programi za pretakanje, ki jih morda uporabljate.

Preden začnete s pretakanjem, je opisano, kako zaščititi VPN v treh preprostih korakih.

Korak 1: Pridobite naročnino ExpressVPN TUKAJ.

2. korak: Kliknite TUKAJ za prenos in namestitev aplikacije ExpressVPN v napravo.

3. korak: Kliknite ikono napajanja, da povežete strežnik VPN. To je vse. Vaša povezava je zdaj varna z najhitrejšim in najboljšim VPN za Kodi.

poveži expressvpn za kodi

Zavijanje

To je skoraj vse, kar morate vedeti o Kodiju kot začetniku. Iskreno, večinoma boste morali uporabljati samo osnovne funkcije Kodija, ki sem jih opisal v tem priročniku. S Kodijem se poznam že leta, in še danes komaj presegam osnove. Vedite, kako namestiti addon na napravo, ki jo uporabljate, in se naučite nastaviti nastavitve dodatkov in že boste poskrbeli za veliko. Naprave Kodi so odlične, vmesniku pokažejo privlačno vizualno privlačnost in olajšajo vaše življenje z vnaprej nameščenimi dodatki. Dobro je imeti gradnjo. Sama ga uporabljam. Pravim, da tudi ko izvlečete sestavine iz enačbe, lahko Kodi še vedno uporabljate samo z dodatki. Toda brez dodatkov ne moremo storiti veliko. Verjetno bom to povedal že tretjič v tem priročniku - dodatki so najpomembnejši vidik Kodija.

Več virov za Kodi

Kako ustaviti pufranje na Kodi
Kako nastaviti Trakt na Kodi
Kako odpraviti pogoste težave Kodi
Kako namestiti več kot Kodi Build

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me