Какво е Kodi, как работи и всичко останало, което има значение

>

В това ръководство ще научите всичко, което трябва да знаете за Kodi и как да започнете. Ще ви осигуря всички съвети и трикове и достъп до всички необходими ресурси, от които бихте могли да се нуждаете. С помощта на това ръководство вие не само се запознавате с Kodi, но и знаете всички инструменти, за да започнете да стриймвате безплатни филми, телевизионни предавания, телевизия на живо, спорт и други. Kodi 18.5 е последната официална версия. Ако обаче все още използвате Kodi 17.6 Krypton, това ръководство все пак ще бъде от значение за вас.

Коди

Какво е Коди?

Kodi е безплатен медиен плейър с отворен код. Това е най-простото и най-приятното определение на това изключително популярно приложение.

Когато се сещате за имена на медийни плейъри като VLC, ви минават през ума. Обикновено медийните плейъри се използват за възпроизвеждане на медиите от локалното хранилище. Kodi може и това. Но истинският потенциал на Kodi се отключва, когато го използвате за възпроизвеждане на медии по интернет и това също безплатно.

Да, Kodi ви предоставя безплатен достъп до множество съдържание, включително предавания, филми, телевизия на живо, спорт и много други. Всичко, от което се нуждаете, са правилните Kodi добавки. И ако търсите да подобрите цялостното си преживяване на Kodi, може да искате да изпробвате и изграждането на Kodi. Ще поговорим за добавките и изгражданията след време.

Kodi е съвместим с почти всички популярни платформи. Някои платформи хостват Kodi в техните официални магазини за приложения (като Android смартфони, Android TV Box, Windows 10 и т.н.). За други може лесно да се зарежда странично (като Amazon Fire Stick & Fire TV, Mac и др.). Всъщност ще говорим за инсталация в следващия раздел.

Как да инсталирате Kodi

Процесът на инсталиране варира в различните устройства. Както казах, Kodi се предлага официално на някои устройства, а на някои трябва да се инсталира ръчно, използвайки метода на странично зареждане. Ето бърз поглед:

Amazon FireStick, Fire TV Stick 4K, Fire TV, Fire TV Cube

Тези устройства са почти еднакви във всеки аспект. По този начин процесът на инсталиране на приложението Kodi също е същият.

Amazon не е домакин на Kodi в своя App Store. Но можете бързо да го заредите на всички линии на Fire TV на устройства. Ето нашите полезни ресурси.

Как да инсталирате Kodi на FireStick

Android смартфони, таблети, Android TV & Android Boxes

Всички тези устройства с Android се предлагат с вградена поддръжка за Google Play Services, включително Google Play Store. Kodi е официално включен в Play Store.

Следователно, всичко, което трябва да направите, за да инсталирате Kodi, е да го изтеглите от Play Store, ако използвате някое от тези Android устройства.

Windows PC & Xbox

Windows 10 & Xbox One: Kodi е официално достъпен в магазина на Microsoft за потребители на Windows 10. Просто напишете „Kodi“ в Cortana и кликнете върху иконата Kodi в резултатите от търсенето. Следвайте инструкциите на екрана, за да инсталирате Kodi

Windows 8.1, Xbox 360 и по-стари версии: Можете да изтеглите инсталатора от официалния сайт на Kodi https://kodi.tv/download. Когато сте на тази страница, щракнете върху Windows.

Mac и iOS & Други устройства

За Mac, iOS и други устройства отидете на страницата за изтегляне на Kodi на https://kodi.tv/download и кликнете върху иконата на вашата ОС. Например, щракнете върху Mac OS за Mac и iOS за iOS.

Ще се появи малък прозорец с връзката за изтегляне на инсталационния файл. Прозорецът също има a Как да връзка, която ще ви преведе през ръководството за инсталиране на Kodi в избраната ОС, в случай че имате нужда от помощ.

Как да започнем с Kodi

Kodi не хоства никакво съдържание. Kodi е просто медиен плейър, който просто улеснява възпроизвеждането на съдържание. Можете да възпроизвеждате медиите в локалното си хранилище чрез Kodi. Но както вече ви казах, Коди не е най-известният. Kodi е популярен, защото ви позволява да възпроизвеждате безплатни видеоклипове и музика през интернет.

За да започнете работа с Kodi, се нуждаете от добавки и надстройки.

Коди Аддонс

Добавките са най-големият принос за успеха на Kodi. Това са вратата към огромния свят на безплатно съдържание в мрежата. Независимо дали обичате да гледате филми и телевизионни предавания, сателитна телевизия през интернет или да спортувате, именно добавките ще ви направят това възможно. С прости думи, Kodi addons са абсолютно необходими, за да започнете.

Kodi addons също не са домакини на съдържание. Те са агрегатори, които извличат потоците или поточните връзки от различни източници в интернет.

Ще намерите всичко, което трябва да знаете за добавките на Fire Stick Tricks. Ето някои от нашите най-добри ресурси и ръководства за употреба:

Как да използвате Kodi

Най-добрите Kodi Addons

Как да инсталирате всеки Kodi Addon

Как да инсталирате Exodus Redux

Как да инсталирате 7 от 9 Kodi Addon

Как да инсталирате All Eyez на Me Kodi Addon

Как да инсталирате Deathstar Addon

Как да инсталирате SportsDevil

Kodi Builds

Сградите дават визуално преобразуване на интерфейса на Kodi. Те променят начина, по който взаимодействате с Kodi. Тези компилации се предлагат предварително с популярни и работещи добавки, така че не е необходимо да ги инсталирате ръчно.

В крайна сметка Kodi изгражда разчита на добавки за поточно съдържание. Така че, може да се каже, те са несъществените. Това не е напълно невярно. Може да започнете с куп добавки и без никакво изграждане. Но Kodi просто е много по-забавно с надстройките. Въпреки че не е задължително, аз лично препоръчвам изграждане на Kodi.

Не сте сигурни как да продължите? Не се притеснявайте, ние имаме всичко, което да ви помогне да изберете правилната конструкция. Ето някои от нашите полезни ресурси:

Най-добрите Kodi Builds

Как да инсталирате Titanium build

Как да инсталирате No Limits Magic build

Как да инсталирате Xanax Kodi Build

Как да инсталирате Streamline Kodi Build

Лесно и безопасно ли е Kodi?

Нека да започна като кажа, че Kodi е сто процента легален. И също така е напълно безопасно, ако се уверите, че инсталирате addons и изгражда само от надеждни източници. Всички наши ресурси и ръководства за употреба обхващат само тези добавки и конструкции, които са безопасни. Ние лично тестваме всеки addon и изграждаме, преди да споделим инструкциите за инсталиране с вас.

Kodi е законно и това твърдение се подкрепя от факта, че е включен в Google Play Store и Microsoft Store. Повярвай ми, това не е лесно да преминеш лакмусовия тест.

Но когато предавате поточно безплатно съдържание с добавките на Kodi, може да попаднете в проблеми с авторските права. Това, което правите в интернет, може да бъде наблюдавано от вашия интернет доставчик, вашето правителство и дори трети лица. Ние не насърчаваме нарушаването на авторските права в каквото и да е качество, но ние сме силните защитници на правото ви на поверителност.

Използването на VPN е най-добрият начин да избегнете проблеми при поточно безплатно съдържание. VPN ще се погрижи вашите онлайн дейности да бъдат криптирани и да се пазят от любопитни очи.

Как да инсталирате най-добрия VPN за Kodi

Как да коригираме проблеми с Kodi

Имате проблеми с Kodi? Не се притеснявайте, и ние ви покрихме тук. Kodi е стабилно, доверено приложение. Но нека приемем това. Това е дигитален инструмент и въпреки че проблемите с Kodi са рядкост, те не са нечувани.

Ето някои ресурси, които ще ви помогнат да върнете работа Kodi отново безпроблемно:

Защо My Kodi не работи? Чести проблеми и поправки

Как да коригираме проблеми с буферирането на Kodi

Как да поправим „Неуспешно инсталиране на зависимост“ на Kodi

Как да проверите журнала за грешки в Kodi за повече информация и бързо отстраняване

Обобщавайки

Това е бързото обобщение на всички важни аспекти на Kodi, с които всеки потребител трябва да е запознат, преди да започне. Всеки раздел на това ръководство е допълнително разработен чрез връзки към различни полезни ресурси. Как беше опитът ви? Ще се радваме да чуем от вас.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me