lemondás

>

Utolsó frissítés: 2018. február 15

A https://www.firesticktricks.com/ weboldalon (a „Szolgáltatás”) szereplő információk csak általános tájékoztatási célokat szolgálnak..

A Fire Stick Tricks nem vállal felelősséget a hibákért, mulasztásokért vagy a Szolgáltatás tartalmának teljes pontosságáért.

A Fire Stick trükkök semmilyen esetben sem felelősek semmiféle különleges, közvetlen, közvetett, következményes vagy véletlen károkért vagy bármilyen egyéb károkért, akár szerződéses fellépés, akár más károkozás, ideértve a gondatlanságot is, amely a felhasználásból származik vagy azzal összefüggésben merül fel. vagy a Szolgáltatás tartalmát. A Fire Stick Tricks fenntartja a jogot, hogy a Szolgáltatás tartalmát bármikor, a weboldalon való eredeti közzétételétől számítva bármikor, előzetes értesítés nélkül kiegészítse, törölje vagy módosítsa..

A Fire Stick Tricks nem garantálja, hogy a weboldal nem tartalmaz vírusokat, rosszindulatú programokat és egyéb káros összetevőket. A weboldal sütiket használ a zökkenőmentes élmény érdekében, és a Fire Stick trükkök semmilyen felelősséget nem vállalnak, ha a weboldal használatához bármilyen malware / ransomware vagy más támadás történik..

A Fire Stick Tricks fenntartja a jogot minden olyan információ visszatartására, amelyet helyénvalónak tart, és semmilyen módon nem tartozik felelõsségéért az ezen információk nem nyilvánosságra hozatalából eredõ károkért. Ezenkívül a Fire Stick Tricks nem felel semmilyen kárért az információért vagy a nyújtott szolgáltatásért, még akkor sem, ha a Fire Stick Tricks-et értesítették a lehetséges károkról..

A Fire Stick trükkökön egyetlen semmit sem szabad úgy értelmezni, mint egy jogi vélemény vagy szolgáltatás nyújtásának vagy nyújtásának kísérletét. A webhely nem garantálja az érvényességét, és nem vállal semmilyen felelősséget a weboldalon közzétett tartalom hitelességéért vagy valódisáért..

A webhely időnként olyan tartalmat tárolhat, amely nem minden közönség számára alkalmas, beleértve a gyermekeket is. Ezekben az esetekben a nézők mérlegelési jogköre javasolt.

Kalóz / szerzői jogi tartalom használata

Mi (Fire Strick trükkök) semmilyen módon nem támogatjuk, nem támogatjuk és nem ösztönözzük semmilyen illegális vagy bűncselekményt. A szerzői jogi tartalom streaming / letöltése törvénytelen, és nem szabad gyakorolni. A weboldalon bármilyen illegális / kalóz tartalom megemlítése, ha van ilyen, szigorúan oktatási és informatív célokat szolgál. Erősen elriasztjuk a kalózkodást, és szigorúan tanácsoljuk olvasóinkat, hogy ezt minden áron elkerüljék.

A Fire Stick trükkökön található oktatóanyagok pusztán oktatási célokat szolgálnak, és a nyilvánosság számára elérhető tartalom számára szolgálnak. Ezek az útmutatók / útmutatók TILOS bármilyen jogosulatlan vagy illegális tevékenységhez felhasználható.

A Fire Stick trükkök nem tehető felelőssé az olyan jogi következményekért, amelyekkel a felhasználók illegális streaming / letöltés vagy egyéb tevékenységek miatt szembesülhetnek. A felhasználóknak azt tanácsolják, hogy ellenőrizzék a kalóz tartalom streamingjével kapcsolatos helyi törvényeiket, és azt javasoljuk olvasóinknak, hogy szigorúan tartsák be a vonatkozó önkormányzati törvényeket.

A Fire Stick trükkök NEM tárolnak vagy kapcsolnak össze szerzői jogi tartalmat.  

expressvpn

Termékek / Logók Szerzői jogok

Az Amazon a Fire TV Stick szerzői jogainak tulajdonosa. A Kodi egy nyílt forrású szoftver, amelyet hivatalos fejlesztői felsoroltak és karbantartottak a Kodi.tv webhelyen. Semmilyen módon nem állunk kapcsolatban az Amazon vagy a Kodi-val (korábban XBMC). A webhelyen említett / használt egyéb eszközök / alkalmazások vagy grafikák a megfelelő fejlesztők / tulajdonosok szerzői jogai. A „Fire Stick trükkök” nem állítják semmilyen szerzői jog és az Amazon Fire TV Stick, a Kodi, illetve a weboldalon említett egyéb eszközök / alkalmazások tulajdonjogát..

A külső linkek nyilatkozata

A https://www.firesticktricks.com/ webhely linkeket tartalmazhat olyan külső webhelyekre mutató linkeket, amelyeket nem a Fire Stick trükkök nyújtanak, nem tartanak fenn, vagy azokhoz bármilyen módon kapcsolódnak..

Ezeket a linkeket kényelmi és kizárólag tájékoztatási célokat szolgálják; nem jelentenek a Fire Stick Tricks általi jóváhagyást vagy jóváhagyást a vállalat, szervezet vagy magánszemély egyik termékéhez, szolgáltatásához vagy véleményéhez sem. A Fire Stick Tricks nem vállal felelősséget a külső webhely, vagy az azt követő linkek pontosságáért, jogszerűségéért vagy tartalmáért. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a külső webhellyel a tartalommal kapcsolatos kérdések megválaszolása érdekében.

Felhívjuk figyelmét, hogy a Fire Stick trükkök nem garantálják az ezen a külső webhelyen található információk pontosságát, relevanciáját, időszerűségét vagy teljességét.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me