8 Beste Showbox-alternatieven (2020)

>

Hier is onze lijst met beste Showbox-alternatieven. Ik moest deze lijst samenstellen omdat Showbox onlangs definitief werd afgesloten. Showbox APK was een van de meest gebruikte streaming-apps voor films en tv-shows. Het was ook erg populair bij FireStick-gebruikers. Sinds Showbox werkt niet meer was het alleen maar logisch om zijn vervangers te vinden.

Het was niet zo moeilijk, omdat ik nog niet zo lang geleden de beste alternatieven voor Terrarium TV had gepubliceerd. Showbox en Terrarium TV leken veel op elkaar. Daarom zijn hun alternatieven ook niet erg verschillend. Ik heb het beste uit de partij gekozen. Ik ben ervan overtuigd dat je er een (of meer) van zult vinden als een geschikt Showbox-alternatief. Kijk eens!

Alternatieven voor Showbox

De apps die als alternatieven voor Showbox worden vermeld, zijn allemaal getest en behoren momenteel tot de meest populaire. Ze zijn net zo goed als Showbox of zelfs beter. Showbox was niet externvriendelijk en werkte het beste met de Mouse Toggle-app op je FireStick. Dat was een beetje gedoe. Gelukkig hoef je voor geen van deze Showbox-vervangingen een extra app te installeren. Installeer ze en ze zijn allemaal klaar om te worden gebruikt.

beste showbox-alternatieven

Aandacht: Lees voordat u doorgaat

Overheden en ISP's over de hele wereld monitoren de online activiteiten van hun gebruikers. Als wordt vastgesteld dat auteursrechtelijk beschermde inhoud op uw apparaat wordt gestreamd, kunt u in ernstige problemen komen. Momenteel is uw IP zichtbaar voor iedereen. Ik raad je sterk aan om een ​​goede VPN te krijgen en je identiteit te verbergen zodat je kijkervaring geen slechte wending neemt.

ik gebruik ExpressVPN dat is de snelste en veiligste VPN in de branche. Het is heel eenvoudig te installeren op elk apparaat inclusief Amazon Fire TV Stick. Het komt ook met een 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de service niet leuk vindt, kun je altijd om terugbetaling vragen. ExpressVPN heeft ook een speciale deal waar u kunt ontvang 3 maanden gratis en bespaar 49% op jaarplan.

  • Hoe VPN op FireStick / Fire TV te installeren
  • Hoe VPN op andere streaming-apparaten te installeren

1. Cinema APK (HD-films)

Ik hoorde veel over deze app toen Terrarium TV uitkwam en nu ben ik ervan overtuigd dat het een van de beste apps voor films en shows is. Cinema APK is een Android-app die naadloos werkt op uw FireStick-, FireStick 4K- en Fire TV-apparaten. De app is honderd procent compatibel met de afstandsbediening, wat zorgt voor moeiteloze interactie.

Cinema APK heeft een enorme verzameling films en tv-shows. De inhoud wordt zo regelmatig bijgewerkt dat ik de nieuwe inhoud soms binnen enkele minuten na release vind. De app maakt gebruik van hoogwaardige schrapers die tientallen werkende links vinden. De kwaliteit van streams is goed en wordt beter als je je aanmeldt met Real-Debrid.

Met een nette, eenvoudig te gebruiken interface en een ongelooflijke inhoudsbibliotheek is Cinema APK zeker een van de beste ShowBox-alternatieven.

Hoe Cinema APK op FireStick te installeren

2. Titanium TV

alternatief voor showboxTitanium TV wordt algemeen beschouwd als een kloon van Terrarium TV en begrijpelijk omdat beide een aantal opvallend veel voorkomende eigenschappen delen. Beide zijn in feite bijna volledig identiek. Installeer Titanium TV op FireStick en je zult weten waar ik het over heb (als je eerder Terrarium TV hebt gebruikt). Nu Showbox weg is, zou ik zeggen dat Titanium TV een uitstekend alternatief is voor de ShowBox-app.

Titanium TV heeft ook een grote catalogus aan films en tv-shows. Van de onlangs uitgebrachte films tot de nieuwste afleveringen, u vindt het hier allemaal. Ik ben ook onder de indruk van de kwaliteit van het afspelen van video die deze app biedt. Er zijn veel streams om uit te kiezen. En, net als Cinema APK, kun je met Titanium TV inloggen met Real Debrid voor een nog verbazingwekkendere kijkervaring.

Omdat Titanium TV afstandsbedieningvriendelijk is, kunt u het zonder problemen gebruiken op FireStick en andere Fire TV-apparaten. Als je op zoek bent naar apps zoals Showbox, is Titanium TV wat je moet proberen.

Hoe Titanium TV op FireStick te installeren

3. CatMouse APK

Nieuwe on-demand streaming-apps worden bijna elke dag vrijgegeven. Er is slechts een handjevol van hen die enig zicht krijgen. CatMouse APK is relatief nieuw in vergelijking met de andere apps op deze lijst. Het heeft zijn aanwezigheid echter al heel nadrukkelijk gevoeld.

CatMouse heeft een indrukwekkende reeks films en tv-programma's. De collectie krijgt ook regelmatig updates zodra er een nieuwe film of een recent uitgezonden aflevering is. Met andere woorden, de app zorgt ervoor dat er geen tekort is aan entertainment.

Wat nog meer indruk op mij maakt, is hoe snel CatMouse de streaming-links ophaalt van een breed scala aan online bronnen. Maar dat is het niet. U krijgt ook de links van hoge kwaliteit. Ik zie vaak verschillende 1080p werkende links.

U kunt uw streaming-ervaring vele malen hoger verbeteren met functies zoals Real Debrid en Trakt-integratie.

De app is honderd procent gebruiksvriendelijk op afstand en werkt soepel op FireStick. Het is inderdaad een geweldig Showbox-alternatief dat je kunt krijgen.

CatMouse op FireStick installeren

4. UnlockMyTV

Nu is dit een andere ongelooflijke on-demand-app die je graag je favoriete films en afleveringen zou willen streamen. UnlockMyTV heeft een uitgebreide mediabibliotheek, die ook regelmatig updates ontvangt. De app biedt honderden uren non-stop entertainment voor uw kijkplezier.

Net als CatMouse is UnlockMyTV nieuwer dan de andere apps op onze lijst met beste alternatieven voor Showbox. Toch is het erin geslaagd om zijn weg hier te vinden vanwege zijn topprestaties. Deze lichtgewicht app biedt soepele navigatie, haalt snel streaming-koppelingen op en maakt snel afspelen mogelijk. Natuurlijk, om niet te vergeten, krijg je de hoogwaardige streams die streamen tot een resolutie van 1080p.

Met deze veelzijdige app kunt u ook uw Real Debrid- en Trakt-accounts integreren. Al met al, als u Showbox mist, probeer dan UnlockMyTV. Ik ben ervan overtuigd dat je het leuk zult vinden.

Installeer UnlockMyTV op FireStick

5. Kodi

beste showbox-alternatievenKodi is een media-app die vrijwel elke andere dergelijke app gemakkelijk kan vervangen. Deze app geeft je toegang tot een enorme wereld van films, shows, live tv, sport en dergelijke. Het enige dat u hoeft te doen, is Kodi-add-ons installeren en aan de slag gaan.

Een van de grootste voordelen van Kodi is dat het niet afhankelijk is van een enkele app-ontwikkelaar. Dit open-sourceplatform is ontwikkeld door een enorme gemeenschap van vrijwilligers. Deze tool wordt voortdurend gecontroleerd en bijgewerkt. Zoals ik al zei, heb je alleen video-add-ons nodig om aan de slag te gaan met Kodi en er zijn er tientallen gratis beschikbaar.

Kodi is een van de beste alternatieven voor Showbox. Het is misschien niet een van de vergelijkbare apps, maar het is zeker een geweldige Showbox-vervanging. U kunt het binnen 5 minuten op uw FireStick installeren. Het wordt zelfs ondersteund op een breed scala aan apparaten, waaronder Android, Windows, Mac, iOS en meer.

Hoe een FireStick met Kodi te jailbreaken

Hoe Kodi te gebruiken - Handleiding voor beginners

6. TeaTV

teatv voor firestick

Toen Terrarium TV werd stilgelegd, kwam TeaTV plotseling op de voorgrond, hoewel het al geruime tijd bestond. Nu Showbox ook verdwenen is, zie ik geen enkele reden waarom je TeaTV niet eens kunt proberen. We hebben deze app vermeld als een van de beste alternatieven voor Terrarium TV. Gebruik het en u zult weten waarom het hier ook een spatie verdient in deze lijst met de beste Showbox-alternatieven.

Net als de meeste on-demand-apps, vindt u hier een aanzienlijk aantal films en tv-shows. Ik ben ook heel blij met de schrapers waarmee je de beste links op internet krijgt. De afspeelsnelheid is niet zo snel als ik heb gezien in Cinema APK en Titanium TV, maar de videokwaliteit is volledig acceptabel. TeaTV trekt meestal 720p- en SD-links, maar soms krijg je ook 1080. Nogmaals, met Real-Debrid kun je streams van hogere kwaliteit verwachten.

Hoe TeaTV op FireStick te installeren

7. CyberFlix TV

CyberFlix TV is een andere app die je zou willen proberen als je op zoek bent naar geschikte alternatieven voor Showbox. Het lijkt meer op Titanium TV en wordt ook beschouwd als een Terrarium TV-kloon. De interface, lay-out en organisatie van CyberFlix TV is vrijwel hetzelfde.

Ik hou van CyberFlix TV omdat het alle basics goed maakt. De app heeft een grote mediacatalogus, die tijdig wordt bijgewerkt. U vindt altijd de nieuwste films en shows die beschikbaar zijn om te streamen. Net als de anderen op deze lijst haalt CyberFlix TV meerdere koppelingen op, waardoor u voldoende keuzes hebt om het afspelen van hoge kwaliteit te vinden. Het is een op afstand gebruiksvriendelijke FireStick-app. Het is lichtgewicht en ook snel.

Hoe CyberFlix TV op FireStick te installeren

8. TVZion

TVZion is niet echt de beste alternatieven voor ShowBox, maar ik denk dat we toch niet veel opties hebben. Ik zeg niet dat de app slecht is. In feite is het behoorlijk behoorlijk. Met een solide inhoudsbibliotheek en een nette interface biedt TVZion een goede entertainmentervaring. Het is echter niet zo goed als de anderen op deze lijst, vooral als je het vergelijkt met Cinema APK en Titanium TV.

Dat gezegd hebbende, installeer deze app en je vindt alle populaire en populaire titels direct op het startscherm. Via het menu bovenaan kun je snel schakelen tussen films en tv-programma's. TVZion is gebruiksvriendelijk op afstand en daarom is de navigatie soepel op uw FireStick-apparaten. Het werkt ook geweldig op Android-dozen.

Er is een limiet van 500 uur afspelen met TVZion. U kunt echter 1000 uur extra krijgen wanneer u een app installeert van Google Play Store die door deze app wordt aanbevolen. Omdat FireStick de Play Store niet ondersteunt, werkt deze truc er niet op. U kunt dit probleem omzeilen door de app te verwijderen en opnieuw te installeren wanneer de uren op zijn.

Hoe TVZion op Fire Stick te installeren

Hoe Showbox-alternatieven veilig te gebruiken

Nu je verschillende opties hebt om te gebruiken in plaats van Showbox APK, wil ik je waarschuwen dat alles wat je streamt zichtbaar is voor je ISP en de overheid. Dit betekent dat het streamen van gratis inhoud (films, tv-programma's) u in juridische problemen kan brengen.

Gelukkig is er een waterdichte manier om al uw streamingactiviteiten verborgen te houden voor uw ISP en de overheid. Het enige dat u nodig hebt is een goede VPN. Een VPN helpt u om Online Surveillance, ISP-beperking en inhoudsbeperkingen voor content te omzeilen.

Ik persoonlijk gebruik en adviseer ExpressVPN, dat is de snelste en veiligste VPN. Het is ook zeer eenvoudig te installeren op Fire TV / Stick of andere apparaten zoals Windows PC, Mac, Android of iPhone.

We moedigen de schending van de auteursrechten niet aan. Maar wat als u onbedoeld inhoud van een onwettige bron streamt? Het is niet altijd eenvoudig om het verschil te zien tussen een legitieme en illegale bron.

Laten we, voordat u deze apps gaat gebruiken, kijken hoe u ExpressVPN kunt gebruiken om uw streamingactiviteiten verborgen te houden voor nieuwsgierige blikken.

Stap 1: Abonneer u op ExpressVPN HIER. Het wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Dit betekent dat u het de eerste 30 dagen gratis kunt gebruiken en als u niet tevreden bent met de prestaties (wat zeer onwaarschijnlijk is), kunt u om een ​​volledige terugbetaling vragen.

Stap 2: Klik HIER om de ExpressVPN-app op uw apparaat te downloaden en te installeren.

Stap 3: Klik op het pictogram Power om verbinding te maken met een VPN-server. Dat is alles. Uw verbinding is nu beveiligd met de snelste en beste VPN in de branche.

connect expressvpn voor kodi

Vonnis

Dit is onze lijst met de beste Showbox-alternatieven. Als je Showbox hebt gebruikt, ben ik ervan overtuigd dat je deze opties leuk zult vinden. Ze zijn vrijwel hetzelfde. Ik heb ook de link naar de installatiehandleidingen bij elke app verstrekt. Hiermee kunt u de gewenste app snel op uw FireStick-apparaat installeren. Als u vragen heeft of uw ervaring met ons wilt delen, kunt u het onderstaande opmerkingengedeelte gebruiken.

Verwant:

Alternatieven voor Cinema APK
Cotomovies-alternatieven
Alternatieven voor Putlocker

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me