Алтернативи на APK за кино (2020)

>

В тази статия ще разгледаме някои от най-добрите алтернативи на кино HD APK за поточни филми и телевизионни предавания. Тези алтернативи ви позволяват да предавате поточно през редица устройства като FireStick, смартфони с Android, Android TV и други.

алтернативи за най-доброто кино

Моля, кликнете тук, за да прочетете нашия Отказ от отговорност, преди да продължите.

Cinema HD APK отдавна е едно от най-добрите приложения за стрийминг. Дава ви достъп до множество съдържание като филми, телевизионни предавания и т.н..

Наскоро обаче има някои проблеми с APK Cinema и това ни принуждава да намерим неговата подмяна. Той е пълен с реклами и не винаги е без бъгове. Поради голямата общност на онлайн стриймъри, ежедневно се появяват много нови приложения и тествахме множество приложения, за да ви предложим най-добрите замествания в кино HD APK.

Тези приложения могат да съвпадат, ако не надминат очакванията, зададени от Cinema APK. По-долу изброените приложения са съвместими с широк набор от устройства, точно като Cinema HD APK.

Внимание: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашето устройство бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не стане лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

  • Как да инсталирате VPN на FireStick / Fire TV
  • Как да инсталирате VPN на други поточни устройства

Best Cinema HD APK Алтернативи

Следва списъкът с 10 приложения като Cinema APK.

1. CatMouse APK

най-доброто кино apk алтернативаCatMouse APK е първият в нашия списък с най-добри алтернативи на APK за кино, тъй като от доста време се справя забележително сред онлайн стриймърите. Той предлага тонове филми, телевизионни предавания и много други. Приложението е добре поддържано и редовно се актуализира с най-новото съдържание. Той използва най-добрите скрепери за получаване на висококачествени поточни връзки.

Това приложение има бърз, надежден интерфейс и огромна библиотека със съдържание. И затова ние считаме CatMouse APK за едно от най-сходните приложения на Cinema HD APK.

Поддържани устройства: Android Mobile, Android TV box, Smart Android TV, Firestick, Fire TV, Nvidia Shield TV, Amazon Kindle и т.н..

Как да инсталирате CatMouse APK на Firestick

2. Тайфун телевизор

Typhoon TV е в нашия списък с най-добри алтернативи на Cinema HD, защото предлага висококачествени стрийминг връзки. Друг прекрасен атрибут е степента на неговата библиотека със съдържание. Typhoon TV има огромна библиотека и по-важното е, че се актуализира редовно. Интерфейсът е прост и лесен за използване - дава ви подобно потребителско изживяване като приложението Cinema HD.

Приложението е удобно за дистанционно, затова работи безпроблемно на Fire TV и FireStick устройства. Това прави Typhoon TV всичко в едно поточно обслужване по линиите на Typhoon TV, а също и чудесна алтернатива.

Поддържани устройства: Мобилни, Android TV кутия, Smart Android TV, Fire Stick, Fire TV, Nvidia Shield TV, Amazon Kindle и т.н..

Как да инсталирате Typhoon TV на Firestick

3. UnlockMyTV APK

най-добре подобно на кино apkЧудесно табло за управление, добре организиран начален екран и елегантен потребителски интерфейс - Тези функции най-добре описват UnlockMyTV Apk. Освен това той има няколко допълнителни функции като субтитри, които го правят задължително приложение за онлайн стриймъри.

UnlockMyTV е сравнително по-нов от другите приложения, изброени в този списък с най-добрите алтернативи на Cinema HD. Въпреки това, той придоби огромна популярност сред потребителите благодарение на отличното си потребителско изживяване. Приложението предлага гладка навигация, изтегля бързо висококачествени поточни връзки, а също така позволява бързо възпроизвеждане. Какво друго иска човек, нали? Това заредено с функции приложение със сигурност е една от най-добрите заместители на приложението Cinema HD.

Поддържани устройства: Fire TV, FireStick, телефони с Android, Smart Android телевизори, Android TV Box, Amazon Kindle, Nvidia Shield TV и т.н..

Как да инсталирате UnlockMyTV на Firestick

4. Коди

алтернативи за най-доброто киноТози списък не би бил пълен, без да споменем Kodi. Това е едно от най-надеждните приложения и може много добре да замени всяко приложение по всяко време. Kodi ви предлага достъп до огромна линия от филми, телевизионни предавания, спорт, телевизия на живо и почти всичко, което се предлага под слънцето.

Едно от най-големите предимства на Kodi е, че е платформа с отворен код и не зависи от един разработчик на приложение. Приложението често се актуализира. Всичко, от което се нуждаете, е да добавите видеоклипове и има хиляди, за да изберете от най-добрия ни списък на Kodi Addons - когато един аддон се провали, сто други добавки са готови да заемат мястото му..

Kodi със сигурност е една от най-добрите заместители на Cinema APK, винаги можете да се върнете обратно на Kodi, когато други приложения изпитват проблеми.

Поддържани устройства: Почти всички устройства, включително компютър, macOS, Linux, Raspberry Pi и т.н..

Как да инсталирате Kodi на Firestick

5. CyberFlix TV

кино apk алтернативаОще една най-добра алтернатива на приложението за кино, Cyberflix TV предлага огромна колекция от висококачествено HD съдържание, готово да се предава в продължение на часове. Интерфейсът е подобен на този на Cinema HD.

Cyberflix TV има лесен за използване и интерактивен дизайн. Началната страница е добре организирана. Той също така поддържа няколко езика за субтитри. Този невероятен аспект сам по себе си го прави следващата най-добрата Cinema HD APK алтернатива.

Често актуализираното съдържание гарантира, че най-новите филми и телевизионни предавания са достъпни за вас веднага след излизането им. Невероятно подходящ заместител на Cinema APK, CyberFlix TV предлага и плавна навигация през различни устройства.

Устройства Поддържа CyberFlix TV: Мобили, базирани на Android, Android TV кутии, Smart Android телевизори, Fire Stick, Fire TV, Nvidia Shield TV, Amazon Kindle и т.н..

Как да инсталирате Cyberflix TV на Firestick

6. BeeTV

приложения като кино hd apkЕдин от най-добрите претенденти сред най-добрата алтернатива на приложението Cinema HD, BeeTV предлага огромна библиотека от филми и телевизионни предавания. Отделно от това, тя разполага и с категория, посветена на анимето, което го прави по-вълнуващо за феновете на Аниме. Вградената функция за субтитри се допълва, превръщайки BeeTV в едно от най-добрите приложения за стрийминг.

Библиотеката на съдържанието на BeeTV се актуализира редовно с най-новите издания. Приложението дърпа потоци от надеждни и висококачествени източници, като се уверите, че имате приятно изживяване. Сдвояването му с Real Debrid ви позволява да гледате най-добрите възможни потоци.

Работи със: Android Mobile, Amazon Fire TV Stick, Fire TV, Smart Android TV, Android TV box, Nvidia Shield TV, Amazon Kindle и т.н.

Как да инсталирате BeeTV на Firestick

7. Morph TV

алтернатива на кино apkС висококачествени връзки за поточно предаване и огромна колекция от съдържание, Morph TV направи печат в този бизнес. Със сигурност заслужава място в този списък с най-добри алтернативи на Cinema HD APK.

Като приложение, удобно за отдалечаване, Morph TV ви позволява лесно да изследвате и навигирате в приложението като устройства FireStick. Можете да намерите всички най-новите версии тук и в HD качество. Това богато на функции приложение с чист потребителски интерфейс си струва да опитате и чудесна алтернатива на приложението Cinema.

Устройства Morph TV поддържа: Amazon Fire TV, Amazon Firestick, телефони с Android, Android TV кутия, Smart Android TV, Nvidia Shield TV, Amazon Kindle и т.н..

Как да инсталирате Morph TV на Firestick

8. Титанов телевизор

топ кино apk алтернативаЛесно едно от най-добрите приложения като Cinema HD APK, Titanium TV е едно от най-добрите приложения за стрийминг на желаните филми и телевизионни предавания. Той получава висококачествени поточни връзки и по-важното е, че можете да намерите още по-качествени връзки, ако го сдвоите с Real Debrid. Titanium TV със сигурност е едно от любимите ми приложения за гледане на любимото ми съдържание онлайн.

С такова страхотно качество на съдържанието и огромна линия от съдържание по заявка като Cinema HD, това приложение е сигурно, невероятно приложение за поточно предаване на любимите ви филми и предавания. Приложението също е много лесно за използване и разполага с познат интерфейс като Cinema HD.

Поддържани устройства: Android Mobiles, Android TV box, Smart Android TV, Fire TV, Fire TV Stick, Nvidia Shield TV, Amazon Kindle и т.н..

Как да инсталирате Titanium TV на Firestick

9. TVZion

алтернативи за най-доброто киноДруго прекрасно приложение с чист дизайн и изобилие от заглавия в своята библиотека, TVZion е харесано от много потребители поради най-високото си представяне и лекия си размер. Това приложение постоянно е било част от нашите най-добри приложения за FireStick и по всички правилни причини; той също е част от нашия списък с най-добри алтернативи на APK Cinema. Независимо дали търсите да гледате филми или телевизионни предавания, можете да бъдете сигурни, че ще го намерите тук.

Съдържанието на приложението често се актуализира с най-новите филми и телевизионни предавания. Елегантен интерфейс и лесен за използване интерфейс го правят перфектно приложение за разнообразни поточни устройства.

Популярна сред стриймърите, TVZion предлага много филми, телевизионни предавания и много други. Той има много висококачествено съдържание, което да отговаря на всички ваши нужди за забавление. Това е една от най-добрите алтернативи на Cinema HD APK.

Устройства TVZion поддържа: Firestick, Fire TV, Android TV box, Smart Android TV, Android Smartphone, Nvidia Shield TV, Amazon Kindle и т.н..

Как да инсталирате TVZion на Firestick

10. OneBox HD

приложения като кино apkOneBox HD съществува от доста време. Приложението е удобно за дистанционно, което ви позволява да се движите безпроблемно на устройства като FireStick. Представя масивна библиотека от филми и телевизионни предавания.

OneBox HD доставя поточни връзки доста бързо и предлага гладка навигация, когато взаимодействате с приложението. Фактът, че OneBox HD разполага с огромна библиотека и е лесен за използване, лек, лесен за дистанционно управление и освен това възпроизвежда видеоклипове по-бързо от повечето други приложения, го прави чудесна алтернатива на Cinema HD APK.

устройства: Android смартфони, Firestick, Fire TV, Android TV кутия, Smart Android TV, Nvidia Shield TV, Amazon Kindle и т.н..

Как да инсталирате OneBox HD на Firestick

Обобщавайки

И така, ето списъкът с най-добрите приложения, подобни на Cinema HD APK. Въпреки че Cinema HD е едно от най-добрите ми приложения, винаги е добре да имате резервни копия, тъй като никога не знаете кога някое приложение се изключва. Кажете ни кой е вашият любим в секцията за коментари по-долу. Освен това, ако имате друго приложение, за което смятате, че е трябвало да бъде част от списъка на Cinema APK Alternative, не се колебайте да ни уведомите за това.

Свързани:

Най-добрите уебсайтове на Putlocker
Най-добрите алтернативи на Kodi
Най-добрите терариумни телевизионни алтернативи

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me