Как да инсталирате FreeFlix HQ на FireStick

>

В това ръководство ще ви покажа как да инсталирате FreeFlix HQ на FireStick. Ще ви преведа стъпка по стъпка процеса на инсталиране и ще ви помогна да заредите приложението на Fire TV или Fire Stick.

FreeFlix HQ е безплатно приложение за поточно съдържание, което ви позволява да гледате филми, телевизионни предавания, аниме, телевизия на живо и други. Приложението има впечатляваща библиотека от заглавия, включително новото и старото. Тук ще намерите дори най-новия филм, пуснат и наскоро излъчен епизоди на популярните телевизионни предавания.

Това, което най-много харесвам при FreeFlix HQ, е неговият безпроблемен интерфейс. Оформлението на приложението е проектирано така, че да пасва идеално на големия екран, като този на телевизор, което го прави перфектно приложение за FireStick или Android TV. Това е сто процента удобно за отдалечаване и следователно никога няма да изпитате затруднения във взаимодействието с приложението чрез дистанционното FireStick или друго устройство за въвеждане.

Внимание FireStick потребители: Прочетете, преди да продължите

Правителствата и интернет доставчиците по целия свят наблюдават онлайн дейностите на своите потребители. Ако на вашия Fire TV Stick бъде намерено поточно съдържание, защитено с авторски права, можете да изпаднете в сериозни проблеми. В момента вашият IP е видим за всички. Горещо ви препоръчвам да получите добра FireStick VPN и да скриете самоличността си, така че вашето гледане на филми да не се обърне лошо.

използвам ExpressVPN който е най-бързият и сигурен VPN в бранша. Инсталирането е много лесно на всяко устройство, включително Amazon Fire TV Stick. Също така, той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако не харесвате тяхната услуга, винаги можете да поискате възстановяване. ExpressVPN също има специална сделка, където можете вземете 3 месеца безплатно и спестете 49% от годишния план.

Ето причините, поради които трябва да използвате VPN през цялото време.


Прочети:
Как да инсталирате VPN на Amazon FireStick

Как да инсталирате FreeFlix HQ на Fire TV / Stick

: FreeFlix HQ вече не е надеждна опция за стрийминг. Можете да разгледате други приложения в нашия списък с най-добри приложения за FireStick

Нека сега научим как да получите FreeFlix HQ в FireStick, така че да можете да започнете да гледате любимото си съдържание без забавяне! Целият процес на инсталиране не трябва да отнема повече от 5 минути.

Подгответе FireStick за инсталиране на приложения на трети страни

Първото нещо, което искате да направите, е да гарантирате, че FireStick е активиран за инсталиране на приложения на трети страни като FreeFlix HQ. Това е, което трябва да направите:

Етап 1: Отидете на началния екран Fire TV Stick. Използвайте дистанционното и изберете опцията „Настройки“ в горната част

как да инсталирате freeflix на firestick

Стъпка 2: Сега продължете напред и изберете „Устройство“ в менюто за настройки

настройките на устройството на Firestick

Стъпка 3: Кликнете върху „Опции за програмисти“ в следващия прозорец

опции за разработчици на пожарна пръчка

Стъпка 4: Ако „Приложения от неизвестни източници“ е изключено, щракнете върху него, за да го включите

активирайте неизвестни източници на войн

Стъпка 5: Когато видите следното подкана / предупреждение, продължете и кликнете върху „Включи“. FreeFlixHQ е безопасен и няма да навреди на вашето FireStick устройство
  как да инсталирате freeflix

Стъпки за инсталиране на FreeFlix HQ на FireStick

Сега ще изтеглим и инсталираме приложението FreeFlix HQ на FireStick, използвайки приложението Downloader. Downloader е най-популярното приложение за странично зареждане на APK файлове на трети страни в FireStick.

Продължете и инсталирайте приложението, като следвате връзката по-горе, ако още не сте го направили. Ако не можете да намерите приложението Downloader в магазина за приложения, може да се наложи да промените региона в настройките на акаунта на Amazon.

След като инсталирате Downloader, стартирайте го и следвайте стъпките по-долу:

Етап 1: На началния екран на Downloader щракнете върху „Настройки“ в лявата странична лента и изберете „Активиране на JavaScript“

Sideload freeflix hq на firestick

Стъпка 2: Кликнете върху „Активиране на JavaScript“ и ще видите следното предупредително съобщение.

Така че щракнете върху „Да“, за да продължите (можете да го деактивирате след изтегляне на APK и да го активирате по-късно, когато се изисква)

изтегляне freeflix apk на fire tv stick

Стъпка 3: Сега продължете и щракнете върху У дома опция горе вляво. Използвайте дистанционното и насочете курсора към полето URL отдясно и щракнете вътре в него.

Как да инсталирате FreeFlix HQ на FireStick

Стъпка 4: Когато се появи екранната клавиатура, въведете https://www.firesticktricks.com/ffhq

Натиснете бутона „Отиди“, след като сте готови (можете също да натиснете бутона за възпроизвеждане на дистанционното)

freeflix hq на firestick

Стъпка 5: FreeFlix HQ APK вече ще изтегли на FireStick. Нека свърши.

Стъпка 6: Когато изтеглянето завърши, Downloader автоматично ще започне инсталационния процес. Когато видите тази подкана, продължете напред и превъртете надолу до дъното, за да изберете бутона „Напред“.

Приложение FreeFlix HQ за ограда

Стъпка 7: В момента, в който превъртите надолу, бутонът „Напред“ ще се промени на „Инсталиране“. Кликнете върху „Инсталиране“, за да продължите

как да получите freeflix hq на firestick

Стъпка 8: Когато FreeFlixHQ е инсталиран на FireStick, ще видите известието „Приложено приложение“. Кликнете върху „Отвори“, ако искате да стартирате приложението директно от този подкана. Кликнете върху „Готово“, за да се върнете към приложението Downloader.

Ще щракнем върху „Готово“, тъй като има още нещо, което трябва да направим

freeflix hq на firestick

Стъпка 9: Това ще видите по-нататък. Продължете напред и кликнете върху „Изтриване“, тъй като вече не се нуждаете от FreeFlixHQ APK файла. Не искате да изразходвате излишно пространство на ограничено място за съхранение

инсталирайте freeflix hq на firestick

Стъпка 10: Потвърдете действието си, като кликнете върху „Изтриване“ още веднъж

Сега продължете напред и отворете приложението FreeFlixHQ на FireStick от „Приложенията си & Секция за канали.

Както можете да видите, иконата на приложението е в дъното на списъка. Можете да го преместите до горния ред, така че да се показва на началния екран на FireStick. Изберете иконата на приложението и задръжте бутона „Избор“ на дистанционното. Сега използвайте бутоните за посока на дистанционното, за да насочите иконата до желаното място в горния ред.

как да получите freeflix hq на amazon firestick

Как да използвате FreeFlix HQ на FireStick

Преди да започнете да стриймирате с FreeFlix HQ, бих искал да ви кажа, че всичко, което правим в мрежата, може да бъде проследено и проследено до нас, дори нашите онлайн поточни дейности. Много хора са получили правни известия от властите за гледане на безплатно онлайн съдържание чрез приложения като FreeFlix HQ.

Можете да избегнете участие в такива правни проблеми, като използвате VPN услуга. VPN криптира вашите онлайн дейности и ги маскира от всеки, който би гледал, включително вашето правителство и интернет доставчик.

Не одобрявам нарушаване на законите за авторското право. Но аз съм категоричен защитник на личния живот. VPN гарантира поверителност.

Аз лично използвам и препоръчвам ExpressVPN обслужване. ExpressVPN се оказа най-бързото VPN време и повече, а надеждността му е безспорна. Работи на FireStick и много други платформи, включително Android, Windows, iOS и други. 

Ето как да започнете да използвате ExpressVPN на своя FireStick и да запазите поточните си дейности скрити от любопитни очи.

Етап 1: Абонирайте се за ExpressVPN ТУК. Той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че можете да го използвате свободно през първите 30 дни и ако не сте доволни от представянето (което е много малко вероятно), можете да поискате пълно възстановяване.

Стъпка 2: Включете Fire TV / Stick и отидете на опцията „Търсене“ в крайната лява част. Сега напишете „Expressvpn“ (без кавички) в лентата за търсене и изберете ExpressVPN, когато се покаже в резултатите от търсенето

как да инсталирате терариум на пожарна телевизия

Стъпка 3: Кликнете върху „Изтегляне“, за да инсталирате приложението ExpressVPN за Fire TV / Stick.

терариум телевизия на военен

Стъпка 4: Отворете приложението и въведете вашите идентификационни данни за вход, които сте създали, докато купувате абонамента за ExpressVPN. Кликнете върху „Вход“

как да получите expressvpn на пожар телевизионен стик

Стъпка 5: Щракнете върху иконата Power, за да се свържете с VPN сървър. Това е всичко. Вашата връзка вече е защитена с най-бързата и най-добрата VPN за FireStick.

свържете expressvpn на пожарната пръчка

Можете също така да прочетете по-подробна информация за използването на ExpressVPN с Fire TV / Stick.

Ако приемем, че използвате VPN и вашите дейности са частни, нека да видим как да използвате FreeFlix HQ на Fire TV / Stick.

FreeFlixHQ е доста лесно приложение. За да започнете, всичко, което трябва да направите, е да отворите приложението и да изберете заглавието, което искате да предавате.

По подразбиране началният екран на приложението изброява „Филми“. Можете да щракнете върху менюто за хамбургер в горния ляв ъгъл и да изберете една от другите опции от падащото меню.

Например, ако искате вместо това да гледате телевизионни предавания, щракнете върху менюто за хамбургер и изберете „TV Shows“ от падащото меню. Аниме, Карикатури, телевизия на живо, борба са някои от другите опции.

Както всяко друго безплатно приложение за стрийминг на съдържание, всички сървъри на FreeFlix HQ не работят през цялото време. Хубавото е, че приложението ви позволява лесно да сменяте сървърите.

Щракнете върху иконата на филтъра горе вдясно (иконата, която прилича на фуния) и ще видите следния изскачащ прозорец.

как да инсталирате freeflix hq

Отгоре можете да видите секцията „Промяна на сървъра“ със списъка на сървърите. Ако един сървър не работи, изберете друг.

как да използвате freeflix hq на firestick

Когато щракнете върху иконата за филтриране на началния екран на FreeFlixHQ, под списъка със сървъри също виждате бутона „Състояние на сървърите“. Щракнете върху бутона и ще видите състоянието на сървърите под формата на ленти.

Колкото повече лентата, представляваща сървъра, изпълнена с червено, толкова по-добре ще бъде. Както можете да видите на изображението по-долу, сървърите S3, S4, S8 и S9 са червени. Това означава, че тези сървъри ще предлагат по-добри потоци.

Сървърите от S1 до S5 са за филми, а S6 до S10 за телевизионни предавания.

freeflix hq сървъри

Мога ли да използвам външен медиен плейър?

Да, можеш! Въпреки че FreeFlixHQ се предлага с вграден медиен плейър, можете да използвате външен медиен плейър по ваш избор, като VLC или MX Player.

Забелязах, че MX Player обикновено работи по-добре с поточни приложения. Можете да инсталирате MX Player за минути.

За да промените медийния плейър, щракнете върху менюто на омбре в горния ляв ъгъл на началния екран и щракнете върху „Настройки“ от падащото меню. Сега превъртете надолу до „Използване на външен видео плейър“ и щракнете върху него.

медиен плейър за freeflix hq

Ще видите списъка с опции. Изберете желания играч, за да го използвате като плейър по подразбиране за FireFlix HQ в FireStick (щракнете върху MX Player или „Изберете от моите приложения“, за да изберете един от видео плейърите, инсталирани на вашето устройство)

как да инсталирате външен медиен плейър за freeflix hq

Мога ли да получа FreeFlix HQ AD-Free?

Да, можеш! 

Ще забележите няколко прекъсвания от рекламите, докато използвате FreeFlixHQ. Приложението се поддържа с реклама и по този начин разработчиците могат да бъдат в крак с режийните си разходи и други разходи.

Но можете да имате опит без реклама, като направите плащане чрез PayPal и купите без рекламата версия за 10 долара.

Щракнете върху менюто Hamburger в горния ляв ъгъл на началния екран на приложението и кликнете върху „Настройки“. Превъртете надолу до края и кликнете върху опцията „Премахване на реклами (PayPal)“.

Следвайте инструкциите, за да направите дарение от $ 10, използвайки PayPal.

как да инсталирате freeflix hq на firestick

Заключителни мисли 

FreeFlixHQ е по-скоро шумно приложение и като ентусиаст на онлайн стрийминг, много ми хареса. Не казвам, че приложението е перфектно, тъй като няма такова нещо като перфектно приложение. Но тъй като си върши работата добре и обикновено без караници, аз съм пораснал да ми харесва. Вярно е, че някои сървъри не работят и това ни кара да мислим, че приложението не е добро. Това може да бъде лесно отстранено, като изберете правилния сървър. Просто проверете състоянието на сървъра, както показах по-горе и изберете най-силния. След като изпробвах и изпробвах десетки безплатни поточни приложения, мога да кажа, че дори и FreeFlixHQ да не е най-добрият, той е по-добър от най-добрия. Продължете и опитайте.

Свързани:

Как да инсталирате Cinema HD на FireStick
Как да инсталирате BeeTV на FireStick
Как да инсталирате Morph TV APK
Как да инсталирате Popcorn Time APK

Кликнете тук, за да получите секретни трикове за рязане на кабели директно във вашата пощенска кутия.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me