Problemen met buffer voor Terrarium TV oplossen

>

Veel van onze lezers hebben gevraagd of we een oplossing hadden voor de buffervraagstukken van Terrarium TV. Het lijkt erop dat de bufferinginstanties regelmatiger zijn geworden dan voorheen. In feite ben ik deze problemen de laatste tijd ook gaan ervaren. Het valt niet te ontkennen dat Terrarium TV een van de beste Amazon Fire Stick-apps is om films en tv-programma's op aanvraag te bekijken. Het heeft zowat elke titel die je maar kunt vragen. Maar het is ook waar dat je deze bufferproblemen soms tegenkomt. Als u momenteel wordt geconfronteerd met bufferen op de Terrarium TV-app, blijft u lezen.

Hoe buffering problemen op Terrarium TV op te lossen

terrarium tv buffering

Er is geen enkele oplossing die problemen met Terrarium TV oplost. Na verschillende proeven en fouten was ik echter in staat om buffering te verminderen en mijn ervaring met de app aangenamer te maken. In dit artikel deel ik met u de verschillende manieren die voor mij hebben gewerkt. Ik ben ervan overtuigd dat zij ook voor jou zullen werken.

Notitie: Als u een nieuwe gebruiker bent en nog geen Terrarium TV hebt, vink dan deze link aan - Hoe Terrarium TV op FireStick te installeren

Controleer de snelheid van uw internetverbinding

Online streamen vereist tegenwoordig minimaal 5 Mbps internetsnelheid, maar voor full HD-streaming minimaal 10mpbs en voor 4K-streaming wordt minimaal 20mbps aanbevolen. Het goede nieuws is dat de meeste mobiele en breedband internetproviders een hogere internetsnelheid bieden. Sommige providers bieden zelfs snelheden tot 100 Mbps, zelfs voor residentiële verbindingen. Op zo'n hoge snelheid denkt u misschien dat u nooit problemen zou moeten hebben met Terrarium TV-buffering. Maar helaas is dat niet altijd het geval.

Als u Terrarium TV-bufferproblemen slechts zelden tegenkomt, is er een kans dat uw internet af en toe problemen ondervindt aan het einde van uw provider. In dergelijke gevallen wordt het probleem meestal aan de achterkant opgelost en is het van korte duur.

Ik zou je aanraden om de snelheid van je internetverbinding te controleren om te bepalen of je de minimale bandbreedte hebt. Er zijn tal van apps en websites waarmee je de snelheid gratis kunt testen. Ookla is de populairste internetsnelheidstestservice. U kunt de Ookla-app downloaden op uw Android- of iOS-apparaat of hun website http://www.speedtest.net/ bezoeken om de snelheid te testen.

Als de testresultaten consistent lage snelheid vertonen, kan er een probleem zijn met de internetverbinding. Mogelijk moet u uw abonnement of uw router upgraden. Neem in elk geval contact op met uw internetprovider en zoek de oplossing.

Stream van Terrarium TV Aanbevolen servers

Terrarium TV haalt de streaming-links op van tientallen servers die wereldwijd zijn gestationeerd. Maar er zijn enkele servers die deze app zelf aanbeveelt. Zie onderstaande afbeelding voor de lijst met aanbevolen servers.

terrarium tv buffering

Ik heb persoonlijk ervaren dat deze servers sneller zijn en ik heb nauwelijks problemen met Terrarium TV-buffering.

De pop-up in de afbeelding verschijnt telkens wanneer u op de titel klikt. U kunt de optie 'Niet meer weergeven' onderaan inschakelen, zodat deze de volgende keer niet wordt weergegeven. Voordat ik deze optie aanvinkte, noteerde ik alle aanbevolen servers omdat ik wist dat ik ze niet allemaal kon onthouden. Dus ik stel voor dat je hetzelfde doet.

Terrarium TV Server Problemen

Als uw internetsnelheid geen probleem is en u nog steeds problemen met Terrarium TV ondervindt, lijkt er een probleem te kunnen zijn met de server waarop de inhoud wordt gehost.

Zoals u wellicht weet, host Terrarium TV geen eigen inhoud. Deze app is een aggregator die meerdere links naar een bepaalde inhoud van verschillende servers ophaalt. Wanneer u een link opent, probeert uw apparaat de inhoud te streamen van de server waarnaar de link verwijst.

Terrarium TV probeert de best werkende links te brengen. Maar soms laat het ook de slechte links zien. Een slechte link kan zijn voor de server die downtime of vertraging ervaart. Als gevolg hiervan ondervindt u problemen met Terrarium TV-buffering.

Wanneer er een probleem is met de server, kunt u niet veel doen om de buffering op te lossen. U kunt echter een andere link naar een andere server openen en de kans is groot dat u het probleem hebt opgelost.

Ik heb gemerkt dat de problemen met Terrarium-tv meestal opduiken wanneer ik een full HD-inhoud probeer te streamen. En het heeft niets te maken met mijn internetsnelheid of de mogelijkheid van mijn apparaat om online HD-films of -shows te streamen; het probleem is met de server die niet in staat is meerdere streamingaanvragen te verwerken.

Gebruik de juiste mediaspeler met Terrarium TV

Terrarium TV heeft geen eigen mediaspeler. Je moet hebben gemerkt dat wanneer je Terrarium TV draait, je wordt gevraagd een mediaspeler te installeren voor betere streamingprestaties. In feite zegt de app zelfs dat je zonder de voorkeurspeler bufferproblemen kunt ondervinden.

Toen ik voor het eerst Terrarium TV begon te gebruiken, negeerde ik de pop-ups die me vroegen om een ​​andere mediaspeler te krijgen. Ik dacht dat het niet nodig zou zijn. Maar toen begon ik op te merken dat Terrarium TV niet goed werkt en kom ik regelmatig bufferkwesties tegen. Toen besloot ik om de mediaspeler van de picking van Terrarium TV te installeren. En hoewel ik ongelijk kreeg, zou ik toegeven dat er een merkbaar verschil was in de uitvoering. Veel links die eerder werden gebufferd, liepen soepel na het installeren van de nieuwe speler.

Hoewel Terrarium TV compatibel is met verschillende mediaspelers, waaronder VLC en MX Player, kan het u nog steeds vragen om een ​​andere speler te installeren. In feite streamt de nieuwste versie van Terrarium TV geen links als u de YesPlayer niet heeft (zie onderstaande afbeelding).

terrarium tv werkt niet

Installeer dus YesPlayer en u kunt mogelijk de problemen met Terrarium TV-buffering oplossen. Deze mediaspeler is beschikbaar in zowel Play Store als Amazon Store.

Gebruik een VPN en vermijd internetbeperking

Weet je dat veel internetgebruikers in de Verenigde Staten het slachtoffer worden van internetbeperking en ze zijn zich daar zelfs nooit van bewust? Internetbeperking is een praktijk die veel voorkomt bij internetproviders (ISP).

Als online streaming het grootste deel van uw online activiteit verbruikt, kan uw internetprovider de internetsnelheid verlagen tot minder dan wat wordt aangeboden met uw internetplan. Ik zeg niet dat deze praktijk onwettig is. Maar ik voel dat het onethisch is. Gewoonlijk hebben de ISP's een clausule in hun Voorwaarden & Voorwaarden die stellen dat de hoeveelheid gegevensgebruik als gevolg van online streaming die onder een bepaalde waarde stijgt, kan leiden tot een verlaging van de snelheid.

Helaas missen we vaak die kleine lettertjes. En zelfs als ik de clausule zou lezen, zou ik nog steeds ten volle willen genieten van internet. Gelukkig is er een manier om internetbeperking te voorkomen. Gebruik een VPN-service en deze maskeert al uw internetactiviteiten. Op deze manier zou uw ISP nooit weten of u online een film kijkt of gegevensbestanden downloadt.

Ik gebruik ExpressVPN al een tijdje en raad je hetzelfde aan. Het is snel, betrouwbaar en tv-vriendelijk voor Terrarium.

 Wis de gegevens van de Terrarium TV-app

Er is nog een probleemoplossing voor Terrarium TV die u kunt proberen om de bufferkwesties te voorkomen. U kunt de Terrarium TV-gegevens wissen en de standaardinstellingen herstellen. Het zou zijn alsof u Terrarium TV voor het eerst gebruikt.

Natuurlijk betekent het wissen van gegevens dat u al uw persoonlijke instellingen verliest. Maar er zijn nauwelijks Terrarium TV-instellingen die moeten worden bewaard. Noteer alle wijzigingen die u hebt aangebracht en pas deze later toe.

Terwijl we toch bezig zijn, raad ik ook aan om de Terrarium TV-cache te wissen terwijl de gegevens worden verwijderd. Een app met cache verwijderd kan wonderen beginnen te doen.

Als u Terrarium TV op Android gebruikt, opent u Instellingen en gaat u naar de optie Apps (het pad kan enigszins verschillen tussen apparaten). Selecteer Terrarium TV en tik op de knoppen om de gegevens en het cachegeheugen te wissen.

Als u Terrarium TV op FireStick gebruikt, kunt u de gegevens en de cache als volgt wissen:

# 1. Selecteer Instellingen (op de bovenste balk) in het startscherm

# 2. Klik op 'Toepassingen'

# 3. Scroll naar beneden en open ‘Geïnstalleerde applicaties beheren’

# 4. Blader helemaal naar beneden en klik op 'Terrarium TV'. Zoals u in de onderstaande afbeelding kunt zien, is de gegevensgrootte 40,82 MB en de cache is 110 MB

terrarium tv-problemen

# 5. Klik nu op 'Gegevens wissen' (hieronder is de optie 'Cache wissen'. Maar u hoeft deze niet te gebruiken omdat het wissen van de gegevens ook de cache wist, zoals weergegeven in de onderstaande afbeeldingen)

terrarium tv buffering problemen

# 6. Klik in het volgende scherm opnieuw op ‘Gegevens wissen’

terrarium tv blijft vriezen

# 7. Druk nu eenmaal op de knop Terug om terug te keren naar het vorige scherm. Zoals u in de onderstaande afbeelding kunt zien, zijn de gegevens en de cache verwijderd

probleemoplossing voor terrarium tv

AFSLUITEN

Ik hoop dat dit artikel je heeft geholpen bij het oplossen van de problemen met Terrarium TV-buffering. Hoewel Terrarium TV een ongelooflijk populaire app is voor on-demand content, zijn de servers waar het streams uit haalt niet altijd geweldig. Dus als u geconfronteerd wordt met bufferproblemen, is serverprobleem waarschijnlijker dan elk lokaal probleem met uw internetverbinding of uw apparaat. Voor mij werkt het kiezen van een andere stream meestal. Dat is tenslotte het mooie van Terrarium TV - meerdere links op één plek brengen. Als u ook met Kodi vergelijkbare problemen ondervindt, vergeet dan niet om mogelijke oplossingen voor het bufferen van Kodi te bekijken.

Verwant:

Hoe Kodi op FireStick te installeren
Hoe Exodus op Kodi te installeren
Hoe ondertitels te krijgen op Kodi
Hoe Kodi te resetten

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me