Hur man installerar musväxling på FireStick / Fire TV

>

Vissa Android-applikationer är avsedda för beröringsenheter och fungerar inte korrekt på din fjärrstyrda Fire TV Stick-enhet. Detta berövar FireStick-användare av några bra appar. Det främsta skälet till att du inte kan använda sådana applikationer är att de inte är kompatibla med din Amazon FireStick-fjärrkontroll. Men om det fanns ett sätt att använda en mus med FireStick, kan du få några av dessa appar att fungera.

Du kan få muspekaren på ditt FireStick-gränssnitt utan att ansluta en fysisk mus till den. Allt du behöver är Mouse Toggle-appen. I den här guiden kommer vi att lära dig att installera Mouse Toggle på FireStick. Du kan manövrera muspekaren med navigeringsknapparna på fjärrkontrollen. För att klicka på ett objekt, håll bara pekaren över det och tryck på Välj -knappen på fjärrkontrollen.

Observera FireStick-användare: Läs innan du fortsätter

Regeringar och internetleverantörer över hela världen övervakar sina användares onlineaktiviteter. Om du hittar strömmande upphovsrättsskyddat innehåll på din Fire TV Stick kan du få allvarliga problem. För närvarande är din IP synlig för alla. Jag rekommenderar dig starkt att få en bra FireStick VPN och dölja din identitet så att din filmvisningsupplevelse inte tar en dålig tur.

jag använder ExpressVPN vilket är den snabbaste och säkraste VPN i branschen. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon Fire TV Stick. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte gillar deras tjänst kan du alltid be om återbetalning. ExpressVPN har också en speciell affär där du kan få tre månader gratis och spara 49% på årsplanen.

Här är orsakerna till att du måste använda ett VPN hela tiden.


Läsa:
Hur man installerar och använder ett VPN på FireStick

Mus Växla app för Fire TV Stick: installationshandbok

Låt oss först ställa in vår FireStick-enhet så att den låter dig installera tredjepartsappar. Musen Toggle-appen vi ska installera är också en tredjepartsapp. Följ stegen nedan:

Steg 1: Slå på din FireStick-enhet och öppna inställningar från hemskärmen (alternativet Inställningar finns på menyraden längst upp på skärmen)

musen växlar för brand-tv

Steg 2: Navigera till Enhet och öppna den på nästa skärm

musen växlar på eldstick

Steg 3: Nu öppen Utvecklaralternativ

hur man installerar musknappen på eldstick

Steg 4: Se om Appar från okända källor är AV eller PÅ. Om den är AV, klicka på den för att slå på den.

firestick mus växla

Steg 5: Ett varningsmeddelande dyker upp och informerar dig om riskerna med att aktivera appar från okända källor. Ignorera det här meddelandet. Du kommer att installera Mouse Toggle-appen, som jag personligen har använt. Det är en säker app.

Klick Sätta på

appar från okända källor på brand-tv-stick

Din FireStick kommer nu att installera alla tredjepartsappar. Låt oss komma igång med Mouse Toggle.

Steg 6: Det allra första du behöver är en sidlastare-app. FireStick tillåter inte direkt nedladdning av filerna i webbläsaren. jag rekomenderar Loader app. Det är ett mycket effektivt sidolastningsverktyg för FireStick. Installera Downloader på FireStick och starta det. Du kan enkelt få den här appen från Amazon Store

Steg 7: Huvudskärmen för Downloader ser så här ut. Som du kan se, Hem alternativet till vänster är redan klickat. Till höger finns det ett fält där du kan ange käll-URL: en där musväxlingen laddas ner.

Klicka på det här URL-fältet

nedladdningsapp

Steg 8: Ange följande URL (enligt din enhet) när du ser tangentbordet på skärmen (se bilden nedan):

För Fire Stick Gen 1, Fire Stick Gen 2, Fire TV 1, Fire TV 2, Fire TV Cube - https://www.firesticktricks.com/mouse

Om du har FireStick 4K, Fire TV 3 eller Fire TV Edition använder du den här länken - http://bit.ly/mousefire

Träffa efter att du har angett URL: en

musen växlar för fire tv apk

Steg 9: Låt Downloader-appen ladda ner APK-filen för musväxling. Det kan ta några minuter.

ladda ner musknappen apk på eldstick

Steg 10: Det bra med Downloader är att du inte behöver köra den nedladdade APK manuellt. Den kör filen och startar installationen automatiskt. Följande prompt ska nu visas.

Klick Installera

firestickmus

Steg 11: Vänta nu på att musväxlingen APK installeras på enheten

Steg 12: Du kommer att få en bekräftelse på installationen med App installerad prompt som visar.

När du klickar Öppen här startar du appen Mouse Toggle direkt. Men vi kommer att köra och använda appen senare.

Klicka först Gjort och återgå till Downloader-appen. Jag visar hur du tar bort APK för musväxling som du just har laddat ner. APK-filerna krävs inte efter installationen. Låt oss frigöra lite utrymme.

musen växlar för eldstick

Steg 13: Klick Radera

musen växlar

Steg 14: Klick Radera en gång till

mus växla apk

Du har tagit bort APK-filen från FireStick.

Hur du får åtkomst till och använder musväxling på FireStick

Alla appar som du installerar på FireStick kan nås från Dina appar & kanaler sektion. Så här kan du komma dit:

  • Tryck och håll ner Hem -knappen på din FireStick-fjärrkontroll i cirka 5 sekunder
  • När menyskärmen visas klickar du på Apps
  • Där är du i dina appar & kanaler

Bläddra nu ner till botten med din fjärrkontroll där du hittar appen Musväxling. Kom ihåg att när du installerar en app visas dess ikon längst ner i Dina appar & Kanaler. Den andra saken att notera är att de nyligen installerade apparna inte visas på din FireStick-hemskärm.

Om du vill flytta en app till hemskärmen väljer du dess ikon i Dina appar & Kanalsektionen och tryck på menyknappen på fjärrkontrollen. Klicka nu på Flytta och flytta ikonen till en av de översta raderna.

Nu kommer jag att visa dig hur du använder musväxlingen.

Först för att musväggen-appen ska fungera måste ADB-felsökning vara PÅ. Så här kan du slå PÅ: FireStick Hem-skärm > inställningar > Enhet > Utvecklaralternativ > ADB-felsökning

Öppna appen från dina appar & Kanalsektion. Så här ser appen ut. Det finns bara en skärm.

musen växlar för brand-tv-stick

Se till Aktivera mustjänsten alternativet är på. Om du vill att mustjänsten ska köras med FireStick-start, håll det andra alternativet på. Jag rekommenderar att du fortsätter. Mouse Toggle är bara en 2 MB-app och att hålla den på hela tiden påverkar inte enhetens prestanda.

När mustjänsten är aktiverad, Status längst ner till vänster på skärmen ska säga satte igång.

Om statusen sitter fast startande då kan det hända att du måste stänga av och avaktivera ADB-felsökning. Du kan klicka på ADB SETTINGS-knappen i applikationen för att stänga av och slå på den. 

musen växlar app-skärmen på eldstick

Det handlar ganska mycket om gränssnittet. Låt mig nu visa dig hur du använder muspekaren för alla applikationer.

Jag kommer att använda Showbox HD som ett exempel eftersom denna app inte kan navigeras med FireStick-fjärrkontrollen. Här är Showbox HD hemskärm:

hur man använder musknappen för brand-tv-stick

Som ni ser finns menyn i det övre vänstra hörnet. Jag kan inte nå det utan att slå musen. Men det finns ingen muspekare på min TV-skärm ännu. Så hur gör jag det?

För att visa muspekaren, behöver du bara trycka snabbt på Play / Pause på din Amazon FireStick-fjärrkontroll dubbelt.

Jag gjorde det och manövrerade muspekaren över menyn. Nu behöver jag bara trycka på Välj -knappen på fjärrkontrollen för att klicka på menyn.

hur man använder musknappen på eldstick

Följande meny visas. Nu kan jag använda muspekaren för att sväva över och klicka på vilket objekt jag vill ha på menyn.

musen växlar för brand-tv

Jag klickade på filmer och omdirigerades till skärmen med listan över filmer. Återigen kan jag använda muspekaren för att öppna alla filmer jag gillar.

Observera också att muspekaren försvinner efter några sekunder när den lämnas inaktiv. Tryck bara på Play / Pause-knappen på fjärrkontrollen två gånger för att få tillbaka den.

Hur man bläddrar i sidor med musväxlingen?

Det första du behöver göra är att ta upp musknappen på skärmen genom att trycka på knappen Spela / paus på fjärrkontrollen två gånger.

Tryck nu snabbt på följande knappar på din fjärrkontroll efter varandra i samma ordning:

  • Play / Pause
  • Ned-navigering

Markören blir större och snabbare och låter dig bläddra i sidor.

Avslutar

Med musväxling kan du använda appar som Showbox på FireStick, som annars inte är kompatibla. När muspekaren visas på skärmen kan du flytta den runt med navigeringsknappen på fjärrkontrollen. Du kan nå ut till artiklarna i en inkompatibel app som den vanliga fjärrfunktionen inte kan. Mouse Toggle är en lätt app och jag tror att alla FireStick-användare måste ha den.

Relaterad:

Hur man Jailbreak FireStick
Hur du återställer Kodi på FireStick
Hur man installerar Catmouse APK på FireStick
Hur man installerar Morphix TV på FireStick
Hur du installerar UnlockMyTV på FireStick

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me