Hur man installerar SportsDevil på Kodi

>

I den här guiden kommer jag att visa dig hur du installerar SportsDevil addon på Kodi 18 Leia och Kodi Krypton 17.6. Instruktionerna här kan användas för att installera SportsDevil på alla enheter som stöds av Kodi inklusive, men inte begränsat till, Amazon FireStick, iOS & Android-mobiler, Windows & Mac. 

SportsDevil ansågs en gång vara den heliga gralen för sportälskare och entusiaster. Det var sig NFL, NBA, NHL, engelska Premier League, cricket, fotboll, hockey, UFC eller någon annan större sport, SportsDevil strömmade allt. Det fanns något för alla. Addon lever nu bara relikerna från sin tidigare ära. Men du kan fortfarande hitta tillräckliga sportströmmar för att hålla dig limmad. Du kan liveströmma nästan alla större sportevenemang med detta Kodi-tillägg. Du kan titta på videor i olika bildkvaliteter som 480p, 720p, 1080p.

Många av webbplatserna inom SportsDevil kan vara blockerade av din internetleverantör, så du skulle behöva en bra VPN för Kodi att kringgå det (Observera att vi aldrig uppmuntrar våra läsare att få tillgång till olagliga saker, så få tillgång till dessa på egen risk. Du kan kontrollera Läs mer om de juridiska frågorna som rör Kodi här.)

SporstDevil kan installeras på Kodi antingen direkt genom att installera repo från källvägen eller genom att ladda ner zip-filen. Båda dessa metoder har beskrivits i den här guiden.

: Många videor strömmar inte i olika kategorier. Många av dem spelar dock fortfarande. 

Varning: Denna handledning är strikt för utbildningsändamål och vi uppmuntrar inte tillägg för olagligt bruk eller tillgång till obehörigt innehåll på något sätt. Så läsarnas bedömning rekommenderas.

Hur man installerar SportsDevil Kodi Addon på FireStick och PC

SportsDevil är fortfarande ett mycket populärt Kodi-tillägg och det kan laddas ner från många förvar. I den här tutorialen kommer vi att installera SportsDevil med EzzerMacs repo, men du är fri att använda alla.

Observera KODI-användare: Läs innan du fortsätter

Kodi Addons / builds erbjuder obegränsat strömningsinnehåll, men kan också få dig till lagliga problem om du fångar strömmande gratis filmer / TV-program / sport. Kodi-användare rekommenderas starkt att alltid ansluta ett VPN när de strömmar online. En bra Kodi VPN döljer din identitet, kringgår regeringens övervakning, geo-blockerat innehåll och ISP-strypning (vilket också hjälper till med buffertfri strömning).

Jag använder ExpressVPN som är den snabbaste och säkraste VPN. Det är väldigt enkelt att installera på alla enheter inklusive Amazon FireStick. Du får tre månader gratis och sparar 49% på de årliga planerna. Dessutom kommer det med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd kan du alltid be om återbetalning.

Klicka HÄR för att få 3-månaders gratis och spara 49% på ExpressVPN

Läs: Hur du installerar och använder ett Kodi VPN

Förutsättning för installation

Du måste aktivera okända källor i Kodi-inställningar för att tillåta installation av SportsDevil, som är ett tillägg från tredje part. Följ dessa steg:

  • Klicka på Kodi inställningar från hemskärmen (uppe till vänster)
  • Klick Systemet om du använder Kodi Leia eller Systeminställningar på Kodi Krypton
  • Välj Add-ons till vänster och till höger slå på Okända källor
  • Klick Ja för att hålla alternativet aktiverat

När detta är gjort följer du stegen nedan för att installera SportsDevil Kodi Addon.

STEG 1: Starta Kodi på din PC eller Amazon Fire TV och öppna inställningar som visas på bilden nedan.

sportsdevil Kodi

STEG 2: Gå nu vidare till Filhanterare.

kodi sportsdevil

STEG 3: Klicka nu på öppna Lägg till källa.

sportdevil repo

STEG 4: Så snart du klickar på öppna Lägg till källa, ett popup-fönster visas. Klick  på det fönstret. Ange följande URL i följande fönster som du ser på bilden nedan: - http://www.lvtvv.com/repo/

Använd länken http://ezzer-mac.com/repo

Kodil-källan är inte längre tillgänglig

sportsdevil kodi addon

STEG 5: I nästa popup-meny blir du frågad namnet på mediekällan. Skriv bara in Kodil enligt nedanstående. Kontrollera att du har lagt allt korrekt eftersom det är mycket viktigt och klicka sedan på OK.

hur man installerar sportsdevil addon på kodi

STEG 6: Nu kommer förvaret att laddas ner. Gå nu tillbaka till huvudmenyn för Kodi genom att trycka på backspace några gånger och öppna Add-ons meny.

kodi sportsdevil

STEG 7: Klicka nu på öppna Paketinstallatör (ikonen med öppen ruta uppe till vänster som visas nedan).

SportsDevil Kodi

STEG 8: Klicka nu på öppna Installera från zip-fil.

sportsdevil Kodi

STEG 9: Välj nu Kodil eller något annat källnamn du valt tidigare följt av repository.kodil-1.3.zip repository.EzzerMacsWizard.zip

kodi addon sportsdevil

STEG 10: Detta kommer att starta installationen av EzzerMacs förvaret. Installationen tar bara några sekunder. Gå tillbaka till föregående meny och välj den här gången Installera från arkivet istället för  Installera från zip-fil.

hur man installerar sportsdevil på kodi

STEG 11: Klicka nu på öppna Kodil Repository EzzerMacs Wizard Repository och välj sedan Video-tillägg. Här ser du många tillägg, så bläddra bara ner tills du hittar SportsDevil.

SportsDevil Kodi

STEG 12: Klicka på öppna SportsDevil. Välj i nästa meny Installera. Några varningar kan dyka upp, men ignorera dem. Om du inte har aktiverat installationen från okända källor, skulle du gå till inställningsmenyn, bara slå på den och gå tillbaka hit. När du klickar på installationen kommer installationen att börja.

kodi sportsdevil

(Endast Kodi Leia) När du har klickat på Installera måste du klicka OK på popup som kommer att visas nästa

STEG 13: Detta kommer att påbörja installationen. När den har installerats kan du bara gå till tilläggsmenyn och hitta SportsDevil där i avsnittet om videotillägg. Nu är det bara att öppna den och njuta av Sports World med SportsDevil på din PC eller Amazon Fire TV.

kodi sportsdevil

Detta var en av metoderna för att installera SportsDevil på Kodi. Detta är den mest populära metoden. Det finns emellertid ytterligare en metod för att installera tillägg på Kodi. Det är mer direkt och kortare, men det fungerar inte på FireStick.

Innan du börjar strömma med Kodi Addons / Builds vill jag varna dig om att allt du strömmar på Kodi är synligt för din ISP och regering. Detta innebär att streaming av upphovsrättsskyddat innehåll (gratis filmer, TV-program, sport) kan få dig till juridiska problem.

Kodi-användare rekommenderas starkt att ansluta ett VPN under strömning. En VPN för Kodi kommer att kringgå ISP-throttling, Government Surveillance och geo-restriktion för populära tillägg. Jag ansluter alltid ExpressVPN på alla mina strömningsenheter och jag föreslår att du gör samma sak.

ExpressVPN är den snabbaste och säkraste VPN. Det kommer med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Vilket innebär att du kan använda det fritt under de första 30 dagarna och om du inte är nöjd med prestandan (vilket är mycket osannolikt) kan du be om full återbetalning.

NOTERA: Vi uppmuntrar inte brott mot upphovsrättslagarna. Men vad händer om du slutar strömma innehåll från en olaglig källa oavsiktligt? Det är inte alltid lätt att skilja skillnaden mellan en legitim och olaglig källa.

Så innan du börjar strömma på Kodi så här får du VPN-skydd i tre enkla steg.

Steg 1: Få ExpressVPN-prenumerationen HÄR.

Steg 2: Klick HÄR för att ladda ner och installera ExpressVPN-appen på din enhet.

Steg 3: Klicka på Power-ikonen för att ansluta en VPN-server. Det är allt. Din anslutning är nu säker med den snabbaste och bästa VPN för Kodi.

anslut expressvpn för kodi

Hur man installerar SportsDevil på Kodi (PC)

Använd ovanstående metod för att få SportsDevil på PC så att följande metod inte fungerar längre.

STEG 1: Denna metod involverar nedladdning av förvaret direkt från en zip-fil. Ladda ner den här zip-filen från den här länken http://www.lvtvv.com/repo/repository.kodil-1.3.zip och kom ihåg katalogen där du sparat zip-filen.

STEG 2: Starta nu Kodi på din PC eller Fire TV och öppna Add-ons Menyn som visas på bilden nedan.

hur man installerar sportsdevil på kodi

STEG 3: Gå nu till Paketinstallatör (ikonen med öppen ruta uppe till vänster som visas nedan) och öppna den.

SportsDevil Kodi

STEG 4: Klicka nu på öppna Installera från zip-fil och gå till katalogen där du har sparat zip-filen och välj den. Detta kommer automatiskt att installera Kodil-lagret på din Kodi. När installationen är klar ser du ett popup-meddelande längst upp till höger där tillägget är uppdaterat.

SportsDevil Kodi

STEG 5: Gå tillbaka till steg 3 och öppna Paketinstallatör. Den här gången klicka på öppen Installera från arkivet.

hur man installerar sportsdevil på kodi

STEG 6: Klicka nu på öppna Kodil Repository och välj sedan Video-tillägg. 

Kodi SportsDevil

STEG 7: Bläddra nu nedan tills du hittar SportsDevil och installera det som gjort på metoden ovan genom att bara följa anvisningarna.

kodi SportsDevil

STEG 8: Voila, Sports Devil har installerats på din Kodi. Låt dig nu och njut av NFL, NBA, Cricket, Hockey, UFC eller någon annan större sport på din Amazon Fire TV eller PC.

hur man installerar sportsdevil på kodi

Du kan använda någon av ovanstående två metoder för att installera Sportsdevil på Kodi 18 Leia eller Kodi 17.6 Krypton. När det är gjort kommer ett hav av sportevenemang till ditt förfogande. Du kan bara luta dig tillbaka på din soffa och njuta av dina favoritsporter. Men för allt detta bör du överväga att få en Kodi VPN med högsta prioritet.

I likhet med all programvara är Kodi inte heller fri från buggar. De vanligaste problemen som rapporteras av användarna är buffert och långsam strömning. Om du stöter på några problem, gör du så här fixar du Kodi-buffring.

Video: Hur man installerar Sportsdevil Kodi Addon

Om du har problem med att installera Sportsdevil addon på Kodi, kolla in videon nedan.

SportsDevil-installationen misslyckades

Det finns några orsaker till att tilläggsinstallationen kan misslyckas och vi måste titta på var och en efter en, från det grundläggande.

Den mest grundläggande aspekten av felsökning är att bestämma och eliminera lokala problem. Så se till att enheten har tillgång till internet. Försök att köra någon annan app som använder internet eller öppna en webbplats i en webbläsare. Om det inte finns någon anslutning, lösa internetproblemen innan du fortsätter med SportsDevil-installationen. Om internet fungerar okej och addon fortfarande inte skulle installeras, måste vi titta på andra lösningar.

Ofta är problemet med servern där förvaret finns. Vi har lärt oss att installera Sports Devil från EzzerMacs förvar, som överlägset är ett av de mest använda förvararna i dag. Men det är känt att ha driftstopp också. Så om du inte kan lägga till EzzerMacs-arkivet som källa under installationsprocessen, är chansen stor att det finns ett problem med servern. Och när det finns serverproblem, är det bästa du kan göra att vänta på att det ska fungera igen.

Jag rekommenderar också att du startar om din enhet, som också kommer att starta om Kodi och uppdatera systemfilerna. Många gånger en enkel omstart löser problemet.

Om ingenting verkar fungera och du är säker på att servern fungerar bra kan du behöva återställa Kodi och installera om Sports Devil addon. Återställning av Kodi raderar all information och tillägg. Men du kan rädda en del av det genom att säkerhetskopiera Kodi-data.

SportsDevil fungerar inte

SportsDevil är värd i EzzperMacs förvar och denna källa har vanligtvis tillförlitliga tillägg. Men varje Kodi-tillägg har potential att stöta på problem, hur sällsynt det än kan vara.

Om SportsDevil inte fungerar efter installationen, är det första du vill kontrollera att din enhet fortfarande har tillgång till internet.

Om internet verkligen fungerar och SportsDevil inte är det, kan det återigen vara ett serverproblem. Och som jag sa tidigare, om servern är den skyldige, är väntan den enda lösningen.

Om du har väntat tillräckligt länge för att det osannolikt skulle vara ett serverproblem, kommer du att prova lite lokal felsökning.

Avsluta Kodi och starta om enheten. Omstart löser många problem och det kommer sannolikt att fixa SportsDevil också.

Om det inte fungerar, avinstallera SportsDevil genom att gå till Kodi-hemskärmen > Add-ons > Videotillägg och installera sedan om det igen. Det finns en chans att vissa filer kan vara skadade eller trasiga. Följ samma installationsprocess som jag har beskrivit ovan för att installera om detta tillägg.

Och när inget av det fungerar, kan det vara sista utväg att återställa Kodi.

Om du får något specifikt felmeddelande rekommenderar jag att du tar skärmdumpen och delar det i kommentarsavsnittet. Jag ska göra mitt bästa för att lösa problemet. Du kanske också vill kontrollera och dela Kodi-loggfilen. Det hjälper till att fastställa den exakta orsaken till problemet.

Relaterad:

  • Bästa Kodi Builds
  • Hur man jailbreak Amazon FireStick
  • Hur man installerar Exodus Redux på Kodi

Klicka här för att få hemliga knivklipptricks direkt till din inkorg.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me