15 Cele mai bune piei de Kodi pentru a schimba aspectul dvs. Kodi

>

În această postare, rotunjesc cele mai bune piei Kodi pentru Kodi 18 și 17.6. Aici, veți găsi piei Kodi pentru Fire TV, FireStick 4K, FireStick, Mobile & Calculatoare și toate dispozitivele acceptate de Kodi.

Kodi este un excelent centru media. Vă permite să urmăriți cu ușurință conținutul preferat. TV în direct, sport, filme, emisiuni, vă oferă acces la toate printr-o gamă largă de suplimente video. Eu sunt un utilizator Kodi de când nu-mi mai amintesc. Ceea ce îmi place cel mai mult despre Kodi este că poate fi personalizat în mai multe moduri, iar pielea Kodi este una dintre cele mai eficiente metode de a face asta.

Valoarea implicită Kodi Skin numită Estuary este în regulă. Dar, este prea asemănător afacerilor. Adică, nu este tocmai foarte interesant. Din fericire, îl puteți face mai interactiv și se întâmplă cu aceste skinuri Kodi de top. Piei Kodi nu numai că îmbunătățesc atractivitatea cosmetică a interfeței, dar o fac și mai ușor de utilizat.

Dacă ați utilizat Kodi Builds, ați ști că construcțiile oferă, de asemenea, un design vizual Kodi cu propriile lor piele. De fapt, mai multe construcții Kodi folosesc chiar și unele dintre aceste piei. Însă, problema cu build-urile este că instalează o mulțime de suplimente și depozite și fac Kodi voluminoase. Dacă aveți deja suplimentele preferate, atunci tot ce vă trebuie este o piele care transformă rapid interfața de utilizator și vă îmbunătățește experiența.

Cum se instalează piele Kodi

Înainte de a începe, permiteți-mi să vă dau pașii rapide pentru instalarea oricărei piele Kodi. Nu va face mai mult de 6 pași. Iată cum o faceți:

1. Deschideți Kodi Setări 

cele mai bune piei de kodi

2. Faceți clic pe Interfață

modul de instalare a pieilor de kodi

3. Faceți clic pe Piele în stânga și apoi faceți clic pe Piele pe dreapta

cum să schimbi pielea kodi

4. Alege-ți pielea. Dacă pielea dorită nu este pe listă, faceți clic pe A lua mai mult… 

piei de top de kodi

5. Faceți clic pe Skin pe care doriți să o aplicați și așteptați descărcare și instalare

cele mai bune piei de kodi

6. Faceți clic pe da când vi se solicită

instalați piei de kodi

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut nelimitat de streaming, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Cele mai bune piei Kodi

Urmează lista celor mai bune Skins care funcționează pentru ambele, Kodi Leia și Krypton. Există mai multe piei comune între cele două platforme, le-am ales pe cele care contează. Ceilalți pur și simplu nu erau suficient de buni.

Aeon Nox

cele mai bune piei de kodi 2019

Aeon Nox este probabil cea mai bună piele Kodi din prezent. În urma unei idei minime de design, această piele face Kodi incredibil de simplu pentru tine. Este o îndepărtare încântătoare de pe planul mondial, implicit Kodi Skin Estuary. Această piele adoptă abordarea minimalistă și face ca interfața Kodi să fie atrăgătoare vizual fără să fie strălucitoare. Simplitatea aspectului vă permite să vă familiarizați rapid cu acesta. Nu este de mirare de ce o mulțime de construcții Kodi folosesc această piele.

Această piele este disponibilă ca Aeon Nox Silvo pe Kodi 18 Leia, cu diferențe minore față de Aeon Nox pentru Kodi 17.6. De exemplu, bara de meniu de acasă este poziționată un pic mai sus - mai mult spre centrul ecranului - în versiunea 17.6. Versiunea Silvo nu are, de asemenea, niciun fundal implicit, în timp ce versiunea 17.6. Cu toate acestea, puteți alege cu ușurință dintr-un set de fundaluri preîncărcate cu Aeon Nox.

Aeon Nox permite diverse personalizări și configurații pentru a regla pielea la preferințele dvs. Este o piele ușoară și, prin urmare, nu are ca rezultat schimbări vizibile de performanță, chiar și pe dispozitivele cu caracter scăzut, cum ar fi FireStick. Este într-adevăr o piele minunată de a avea.

Bello

cele mai bune piei de kodi 2019

Bello este o altă piele minimală Kodi care îți oferă un mod nou și frumos de a experimenta centrul tău preferat. Deoarece Bello este o piele minimă, nu veți găsi foarte multe clopote și fluiere. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei interfețe care să fie ușor de utilizat și ușor pe resursele sistemului dvs., Bello este pielea Kodi pe care să o alegeți.

Această piele este disponibilă ca Bello 7 pe Kodi 17.6 și Bello 6 pe Leia. Din nou, nu este mare de ales între cele două versiuni, cu excepția anumitor variații cosmetice nesemnificative. De exemplu, versiunea 17.6 are un fundal de gradient violet implicit, în timp ce K18 vine cu un fundal negru gri. Bello vă permite să setați culori noi de fundal pe ambele. Deși, Leia poate să nu te lase să schimbi fondul. În plus, ambele versiuni ale lui Bello nu au opțiunea de a adăuga imagini de fundal personalizate.

Bello nu acceptă mouse-ul și vă solicită să îl dezactivați în setări. Deși puteți interacționa în continuare cu mouse-ul, indicatorul mare nu este permis de mouse nu este foarte convenabil de utilizat. Acesta este motivul pentru care, această piele este mai potrivită pentru dispozitivele tactile și cu telecomandă, cum ar fi FireStick.

Cu toate acestea, Bello este o piele bună pentru a avea și merită partea din lista noastră cu cele mai bune piele Kodi.

Cutie

piei de top de kodi

Acest alt ten cu aspect frumos pentru Kodi 18 și Kodi 17.6 l-am folosit de ceva timp. Caseta prezintă un design bazat pe panou cu un aspect organizat. Pielea are un aspect profesional și un aspect futurist. Designul panoului îl face o piele prietenoasă și intuitivă.

Ecranul de pornire al pielii organizează pe ecran o singură categorie. Filmele, emisiunile TV, muzica și TV live sunt categoriile implicite. Cu toate acestea, puteți adăuga sau elimina categorii din setările pielii. Pe lângă categoriile de streaming, puteți accesa, de asemenea, opțiuni de utilitate, cum ar fi suplimente, setări, imagini, preferințe, personalizare etc. de pe ecranul principal.

Chiar dacă această piele Kodi nu vă permite să adăugați fundaluri de imagine pe ecranul principal, puteți schimba culoarea fundalului. Există o paletă mare din care să alegeți culorile. Pe lângă culori, puteți personaliza această piele în multe alte moduri. De exemplu, puteți afișa Acum Redarea pe ecranul principal, puteți reda video în fundal, puteți schimba etichetele meniului și multe altele.

În total, Box este una dintre piesele de top Kodi pentru o minunată experiență Kodi. Incearca.

Confluenţă

cele mai bune piei de kodi

De-a lungul anilor, am testat și am folosit o mulțime de piei Kodi. Mulți dintre ei păreau promițători, dar nu toți puteau fi testul timpului. Pe de altă parte, confluența este de mult timp și este cu ușurință una dintre cele mai bune piei Kodi pe care le vei găsi. Nu este de mirare că Confluence este utilizat în mai multe build-uri Kodi, cum ar fi Durex (acum defunct) și Xanax (înlocuirea Durex).

Confluența nu este tocmai minimă, dar nici nu este prea aprinsă. Deci, dacă sunteți în căutarea unei piele care este la mijloc între prea simplu și prea ostentativ, trebuie să încercați Confluence.

Meniul de acasă este plasat mai aproape de centru decât de jos și se derulează de la stânga la dreapta ecranului. Veți găsi categorii importante în bara de meniu, cum ar fi videoclipuri, muzică, suplimente, sistem pentru a vă începe imediat.

Versiunea 17.6 a acestei piele vine cu un fundal prestabilit. Versiunea Kodi 18 nu are fundal. Cu toate acestea, puteți alege o nouă imagine de fundal din spațiul de stocare local.

Puteți personaliza pielea în multe alte moduri. Vă permite să adăugați sau să eliminați categoriile implicite din meniul principal. Puteți adăuga vizualizarea Acum joacă în fundal. Și foarte important, vă permite să adăugați scurtături suplimentare la categoriile dorite de meniu de acasă. Acest lucru vă permite să alegeți suplimentele video preferate chiar de pe ecranul de pornire.

Confluența este o piele decentă pentru tot felul de dispozitive, cum ar fi mouse, touch, telecomandat.

Eminenţă

cele mai bune piei de kodi

Nu a trecut mult timp când am pățit această piele Kodi. Eram absolut sigur că va face parte din această listă cu Best Kodi Skins. Să vorbim mai întâi despre ecranul de start.

Meniul de acasă prezintă un design elegant al blocului prins în partea de jos a ecranului. Seamănă cu interfața unui sistem de operare TV. Designul cu gresie nu numai că arată futurist și atrăgător vizual, dar adaugă și mai multă funcționalitate pielii. Designul general al pielii este atât de îngrijit, crocant și simplu, încât puteți începe instantaneu.

Meniul principal include videoclipuri, filme, emisiuni TV, muzică printre alte categorii. Puteți adăuga sau elimina categorii din setările pielii. De fapt, este posibil să schimbați chiar etichetele elementelor din meniu. Pielea vă permite, de asemenea, să adăugați o imagine de fundal separată la fiecare categorie. Pe lângă fundal și ecranul de start, puteți personaliza, de asemenea, Biblioteca, antet, culori, afișaj pe ecran (OSD) și multe altele.

străveziu

piei de top de kodi

Pellucid este una dintre cele mai minime piei de Kodi din jur. Ecranul de pornire al acestei piele afișează doar elementele esențiale goale, dar suficient pentru a începe repede. Videoclipuri, muzică, jocuri, imagini sunt singurele categorii implicite. În partea de jos, veți găsi pictograma Setări, care vă va permite să săpați pielea mai adânc.

Pielea nu are o mulțime de personalizări. Cu toate că, există anumite configurații de care v-ar interesa. De exemplu, puteți adăuga noi elemente de meniu în meniul principal. Puteți chiar elimina sau redenumi cele existente. Dacă executați Pellucid pe un dispozitiv cu specificații scăzute, puteți alege chiar Modul de alimentare cu CPU scăzut.

Fundalul ecranului de pornire este dinamic și alege imagini din folderul implicit. Puteți modifica directorul implicit pentru a afișa imaginile personale.

Pellucid nu este tocmai cel mai preferat al meu, dar îmi place să-l folosesc din când în când. Este o schimbare bună de la normal.

învârti

piei de top de kodi

Revolve este cea mai unică piele Kodi pe care am văzut-o vreodată. După cum sugerează și numele pielii, acesta prezintă un disc în jurul cărui axa se învârtesc diferitele elemente de interfață. Pe ecranul de start, veți găsi următoarele elemente din meniul rotativ: videoclipuri, muzică, imagini, jocuri, vreme, preferințe, etc. Puteți include elemente noi sau puteți elimina cele existente din setările pielii.

Chiar dacă pielea susține mouse-ul, este cel mai bine utilizat cu atingere, tastatură sau telecomandă. Oferă un minunat sistem de navigație pentru FireStick și alte dispozitive controlate de la distanță.

Această piele oferă diverse opțiuni de personalizare. Puteți schimba dacă sunt afișate sau nu imaginile de fundal. De asemenea, puteți estompa imaginile de fundal pentru a sublinia elementele din meniu. Pielea vă permite, de asemenea, să redați videoclipul de fundal.

Revolve vă permite să alegeți imaginea de fundal personalizată pentru fiecare element din stocarea locală. În mod implicit, își alege propriile imagini. Puteți modifica, de asemenea, tema culorii.

Dacă sunteți în căutarea unui mod complet nou și interesant de a folosi Kodi, cred că nimic nu s-ar putea îmbunătăți decât Revolve. Tocmai din acest motiv, este inclus în linia noastră de piele de top Kodi.

Spadă

cele mai bune piei de kodi 2019

Rapier este una dintre cele mai personalizabile piei Kodi pe care le vei găsi. Puteți modifica aspectul acestei piele într-o varietate de moduri. Puteți schimba complet culoarea de la implicit la plat, portocaliu sau roșu. Pielea vă permite, de asemenea, să schimbați culoarea elementelor din meniu. De fapt, este posibil să schimbați și fontul de piele.

Ecranul de pornire afișează filme, videoclipuri, emisiuni TV, muzică, suplimente etc., ca categorii principale. Puteți adăuga noi categorii personalizate sau puteți ascunde cele existente de setările de piele. Puteți chiar modifica sau ascunde elementele din submeniu.

În mod implicit, nu există fundaluri. Cu toate acestea, puteți descărca și seta o gamă largă de imagini de fundal și fanarts.

Meniul de pornire este aliniat la marginea de jos a ecranului și puteți selecta elemente cu navigare la stânga și la dreapta. Dacă există submeniuri referitoare la elementul meniului principal, acesta este afișat chiar deasupra meniului de acasă.

Rapier este o piele minunată, minimă, potrivită atât pentru începători cât și pentru experți.

FTV

cele mai bune piei de kodi 2019

Această piele Kodi inspirată de FireStick este o alegere excelentă pentru dispozitivele controlate de la distanță, cum ar fi FireStick, Android TV Box. Acceptă și funcționalitatea tactilă, dar nu este chiar atât de grozav. Cu un mouse, chiar se agravează. Așadar, folosiți-l cu un dispozitiv TV pentru a profita cât mai bine. Și nu uitați să dezactivați mouse-ul în Setări > Sistem > Intrare

FTV este o piele extrem de minimalistă. Atât de mult, încât nici măcar nu afișează data și ora pe ecranul său de pornire. Are o bară verticală de meniu în partea stângă, care subliniază elementele selectate și estompează restul. S-ar putea să vă uitați la fel de bine la un ecran gol dacă elementul de meniu selectat nu are widgeturi de afișat.

Legibilitatea ar putea fi o problemă. În timp ce elementele evidențiate ies în evidență, cele care nu sunt selectate nu contrastează bine cu fundalul.

Nu există o mulțime de opțiuni de personalizare. Puteți adăuga sau elimina elementele principale din meniu și widget-urile asociate. De asemenea, pielea vă permite să personalizați meniul de oprire și dezactivați / activați Fanart. Fundalul personalizat nu este disponibil. Nici măcar nu puteți modifica tema și culorile pielii.

Nu vă așteptați foarte mult de la FTV. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unei navigări prietenoase de la distanță și a unei interfețe ușoare, FTV este una dintre cele mai bune piei de Kodi.

Xperience1080

cele mai bune piei de kodi

Designul de panou al acestei piele Kodi îl face să iasă în evidență de mulțime. Am încercat mai multe skin-uri Kodi, dar nu există nimic similar cu Xperience1080 când vine vorba de designul interfeței.

Meniul de acasă este în partea de sus și aliniază diverse elemente, inclusiv TV, filme, emisiuni TV, muzică, imagini, setări, etc. Widget-urile pentru fiecare element sunt afișate sub meniul principal. Aceste widget-uri sunt prezentate în diferite plăci care formează împreună un panou.

Xperience1080 este foarte personalizabil. Puteți activa / dezactiva elementele din meniul de acasă după bunul plac. Puteți chiar personaliza fiecare țiglă pentru orice element din meniul de acasă. Pielea vă permite să alegeți un nume și o pictogramă personalizate pentru fiecare țiglă. Mai mult, puteți schimba tipul de țiglă de la implicit la suplimentul video, suplimentul muzical, suplimentul de programe, etc. Puteți chiar să atribuiți un addon fiecărei plăci.

Xperience1080 funcționează fără probleme pe toate dispozitivele Kodi. Cu toate acestea, nu acceptă funcțiile mouse-ului. Dacă îl utilizați pe un computer, navigați și interacționați cu tastatura. Pielea funcționează și mai bine pe dispozitivele cu telecomandă.

Kodi 18,5 Leia Doar piei

Există câteva piei Kodi excelente care au fost concepute special pentru cea mai recentă versiune Leia Kodi 18.5 (de asemenea versiunile mai vechi de Leia). Iată lista cu piesele de top Kodi pentru versiunile Kodi 18 sau mai noi.

Aură

cele mai bune piei de kodi

Este aceeași piele folosită de multe construcții Kodi. Aura prezintă un design bazat pe țiglă, care nu numai că îl face atractiv vizual, ci și funcțional. Elementele din meniul de pornire sunt plasate orizontal în partea de sus și categoriile, widget-urile și alte opțiuni de submeniu sunt afișate pe restul ecranului într-un format placat.

Interfața netedă, neclintită, face din Aura o piele ușoară pentru utilizator. Puteți personaliza în continuare pielea după bunul plac explorând numeroase opțiuni de configurare disponibile în setările pielii. Puteți adăuga elemente de meniu noi, personalizate. Puteți selecta un fundal personalizat din spațiul de stocare local. Există multe efecte și culori de utilizat.

Aura oferă performanțe bune pe tot felul de dispozitive. L-am folosit pe FireStick și Android TV fără probleme semnificative. Aceasta trebuia să facă parte din această listă cu cele mai bune piei Kodi.

Aeon Tajo

piei de top de kodi

Aeon Tajo este o piele Kodi 18 doar cu un sentiment de prospețime. Când sunteți pe ecranul de pornire, pielea reda o muzică ușoară, liniștitoare pentru dvs. (pe care, bineînțeles, o puteți dezactiva în setările pielii). Pielea vă permite, de asemenea, să utilizați lista de redare personală M3U pentru redarea pe fundal.

Este o piele îngrijită, minimă, cu elemente de meniu mari în jurul fundului. Acest lucru face pielea incredibil de ușor de utilizat. Imagini, muzică, filme, emisiuni TV, TV în direct, videoclipuri, sistem sunt principalele elemente din meniul principal cu submeniurile respective. Puteți elimina întotdeauna orice meniu principal sau submeniu pe care doriți sau chiar adăugați un element personalizat. În plus, puteți alege o imagine personalizată de fundal și o etichetă personalizată pentru fiecare articol.

Cu atât de multe opțiuni pentru a personaliza aspectul și funcționalitatea, interfața minimă și ușor de utilizat, Aura este cu siguranță una dintre cele mai bune skinuri Kodi din jur.

Cuarţ

cele mai bune piei de kodi

Când m-am uitat prima dată, m-am gândit că cuarțul este o piele neterminată - o lucrare în desfășurare. Curând, mi-am dat seama că este mai degrabă o piele crudă, care vă lasă mult la dispoziție pentru a vă personaliza. Oferă o structură fundamentală, dar în cea mai mare parte, trebuie să o construiți de la zero. Dacă sunteți nou la Kodi, poate doriți să încercați și alte skins Kodi din lista noastră. Cu toate acestea, dacă sunteți un utilizator cu experiență și cunoașteți modul în care sunt personalizate skinurile Kodi, vă poate plăcea.

Meniul de acasă este plasat de la marginea stângă la dreapta în centru și găzduiește opțiuni limitate. Filme, emisiuni TV, muzică, imagini, suplimente și KODI sunt singurele elemente. Cu excepția ultimelor două, suplimentele și KODI, celelalte elemente de meniu aproape că nu au niciun submeniu. Din meniul KODI, puteți accesa Setări și începe să construiți elementele din submeniu.

Puteți activa / dezactiva și redenumi orice categorie de meniu principal existentă. Cu toate acestea, nu puteți adăuga nicio categorie nouă. Având în vedere că este o piele atât de de bază, cred că dezvoltatorii ar fi trebuit să permită cel puțin acest lucru.

Puteți conecta până la 5 suplimente la orice categorie. Când sunt legate, aceste suplimente apar chiar deasupra barei de meniu. Puteți adăuga imagini de fundal personalizate și din stocarea locală.

Cuarțul nu este cea mai mare piele Kodi, dar nici nu este atât de rău. Poți să încerci.

Kodi 17.6 Piei doar Krypton

Un procent mic, dar semnificativ, de utilizatori utilizează în continuare Kodi 17.6. Prin urmare, m-am gândit că ar fi o idee bună să aliniem și câteva piei Kodi doar cu 17,6. Aceste piei nu au fost încă recodificate pentru Kodi 18 Leia. Dacă continuați să transmiteți fluxul pe Kodi Krypton, poate doriți să încercați aceste piese Kodi de top.

Chroma

cele mai bune piei de kodi 2019

Chroma este una dintre cele mai populare piei Kodi pentru platforma Kodi 17.6. Această piele este un cocktail de imagini de înaltă rezoluție, o mulțime de culori și un design ușor de utilizat. Această piele pare să funcționeze mai bine pe un ecran TV decât dispozitivele cu ecran mic. De fapt, navigarea cu atingere sau chiar mouse-ul nu este ușoară. Cu toate că se alătură foarte bine cu telecomenzile.

Bara de meniu de acasă este orizontală și proeminent mare, cu miniaturi mari. Puteți trece la un meniu vertical din setările pielii. Dar, va fi jefuit de grafica sa și va fi redus la afișare textuală. Există numeroase moduri de a personaliza această piele. Puteți adăuga elemente noi din meniu sau puteți șterge cele existente. Puteți alege diverse opere de artă, adăugați fanarturi și efecte. Puteți chiar să selectați o nouă schemă de culori.

Chroma nu este pielea cea mai prietenoasă cu utilizatorul. Cu toate acestea, atunci când obțineți atârnarea acestuia, poate chiar vă place. Prin urmare, am decis să-l includ în lista noastră cu cele mai bune piei Kodi.

Titan

cele mai bune piei de kodi

Titan a fost odată una dintre pieile mele preferate de Kodi când am folosit Kodi 17.6. Deoarece am migrat în Kodi 18 Leia și este o piele de 17,6 doar, nu o mai pot folosi. Dacă tot folosiți Krypton, v-aș recomanda să încercați această piele Kodi o dată. Ceea ce mi-a plăcut cu adevărat în legătură cu Titan a fost designul său modular, care vă poate servi o mulțime de opțiuni pentru ecranul de domiciliu fără a fi haotic sau înfundat.

Placile distincte, desi sunt legate intre ele, sunt organizate frumos pe ecranul de start. Puteți alege dintre categoriile implicite, inclusiv muzică, imagini, videoclipuri, YouTube, browserul de completare și setări. Când faceți clic pe o țiglă de categorie, elementele de submeniu aferente apar în partea de jos. Puteți modifica cu ușurință aspectul ecranului de pornire din setările pielii.

Titan oferă, de asemenea, tone de opțiuni de personalizare. De la reglarea machetei până la adăugarea de noi elemente de meniu, de la schimbarea schemei de culori a pielii, până la noi imagini de fundal, puteți face totul.

Această piele Kodi funcționează excelent pe toate dispozitivele Kodi, inclusiv FireStick și Android TV Boxes.

Înainte de a începe difuzarea cu Kodi Addons / Builds, aș dori să vă avertizez că tot ceea ce transmiteți pe Kodi este vizibil pentru ISP și Guvern. Acest lucru înseamnă că streamingul de conținut protejat de drepturi de autor (filme gratuite, emisiuni TV, sport) vă poate aduce probleme legale.

Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze un VPN în streaming. Un VPN pentru Kodi va evita accelerarea ISP-ului, supravegherea guvernului și geo-restricționarea accesoriilor populare. Mă conectez mereu ExpressVPN pe toate dispozitivele mele de streaming și vă sugerez să faceți la fel.

ExpressVPN este cel mai rapid și sigur VPN. Este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile. Adică, îl puteți folosi liber pentru primele 30 de zile și dacă nu sunteți mulțumit de performanță (ceea ce este foarte puțin probabil), puteți solicita rambursarea completă.

NOTĂ: Nu încurajăm încălcarea legilor privind drepturile de autor. Dar ce se întâmplă dacă sfârșești să transmiteți conținut dintr-o sursă nelegitimă în mod neintenționat? Nu este întotdeauna ușor de spus diferența dintre o sursă legitimă și cea ilegală.

Deci, înainte de a începe să transmiteți fluxul pe Kodi, iată cum puteți obține protecția VPN în 3 pași simpli.

Pasul 1: Obțineți abonamentul ExpressVPN AICI.

Pasul 2: Clic AICI pentru a descărca și instala aplicația ExpressVPN pe dispozitiv.

Pasul 3: Faceți clic pe pictograma Power pentru a conecta un server VPN. Asta e tot. Conexiunea dvs. este acum sigură cu cel mai rapid și cel mai bun VPN pentru Kodi.

conecta expresvpn pentru kodi

Înveliți

Iată, așadar, lista noastră de piele Kodi de top pentru Kodi 18 și Kodi 17.6. Am testat personal aceste construcții și am scris acest articol din experiența mea personală. Sper că vi se pare util. Dacă aveți întrebări, sugestii sau feedback, vă rugăm să ne informați prin secțiunea de comentarii de mai jos.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me