Ressourcer til skærning af Amazon FireStick-ledninger

>

Hvis du er en eksisterende FireStick-bruger eller planlægger at købe en, er dette den eneste ressource, du nogensinde har brug for. I denne guide vil jeg føre dig gennem hvert eneste trick, du muligvis har brug for for at streame film, Live TV, shows, sport eller andre ting.


firestick

Amazon FireStick er en lille, men alligevel utroligt nyttig medieenhed, som øjeblikkeligt konverterer ethvert almindeligt tv til et smart TV. Det tilsluttes HDMI-porten på dit tv og giver dig mulighed for at streame dit yndlingsindhold via Wi-Fi. FireStick er en bærbar enhed, som du kan glide i lommen og bære den overalt. Så længe du har adgang til et tv med HDMI-indgang og Wi-Fi, kan du bruge FireStick hvor du vil.

FireStick er en omkostningseffektiv måde at åbne hele verdenen af ​​streamingmuligheder for dig. Den seneste FireStick 4K koster $ 49.99. Den nye enhed indeholder 4K-streamingfunktioner, en betydelig opgradering fra sin forgænger, der kun tilbyder Full HD (1080) streaming.

FireStick kører på en modificeret version af Android-operativsystemet og bruger Amazon Store som den officielle app store. Der er snesevis af apps og spil, der skal downloades og bruges.

Udover de populære, abonnementsbaserede underholdningstjenester som Netflix, Hulu, Prime Videos giver FireStick dig også adgang til ubegrænset gratis streaming via tredjepartsapps og Kodi medieafspiller. FireStick giver dig mulighed for let at indlæse apps fra tredjepart, der ikke findes i Amazon Store.

Bogmærk denne side for altid at holde dig opdateret med den seneste udvikling på FireStick, Kodi og andre streaming-apps.

FireStick: Kom godt i gang

Sæt din FireStick i strømkilden, og tilslut den til dit tv via HDMI-porten. Lad det tænde. Hvis dette er første gang, kører enheden dig gennem en simpel konfigurationsproces. Du har brug for en Amazon-konto og Wi-Fi til opsætningen. Du kan lære hele konfigurationsprocessen ved hjælp af nedenstående link.

Sådan konfigureres FireStick for første gang

Se gratis film, tv-shows, sport

Nu hvor din FireStick er klar, er den næste ting du ønsker, at begynde at se gratis film, tv-shows, sport og andet indhold efter eget valg. Så i den næste del af artiklen vil jeg dele interessante guider til at supercharge din FireStick. Fortsæt med at læse!

Jailbreak Fire Stick

De fleste af brugerne jailbreak deres FireStick for streaming af gratis indhold på deres enhed. Udtrykket "jailbreak" her er intet som at lege med din hardware, men bare installere en app kaldet “Kodi”, som ikke er tilgængelig på Amazon App Store. Så du kan være sikker på, at jailbreaking af din FireStick er helt sikker og ikke annullerer garantien. Du kan bruge nedenstående link til let at forstå trinvis vejledning.

Sådan Jailbreak FireStick

Opfør dig ordentligt

Inden du begynder at bruge din Jailbroken FireStick, vil jeg gerne advare dig om, at du skal bruge en god Fire Stick VPN, så dine streamingaktiviteter forbliver private. Din regering, din internetudbyder og endda visse tredjepartsenheder holder muligvis et spor over alle dine online aktiviteter (inklusive dem, der er relateret til FireStick-brug).

Når du jailbreak FireStick eller bruger tredjeparts underholdningsapps til gratis streaming, kan du lande i juridiske problemer. Selvom jeg aldrig accepterer streaming af ophavsretligt beskyttet indhold, er jeg overbevist om, at dit privatliv aldrig må kompromitteres. Derfor anbefaler jeg at bruge en VPN.

Jeg bruger ExpressVPN på mine streaming-enheder, og jeg foreslår, at du gør det samme. Du kan installere det hurtigt ved hjælp af nedenstående link.

Sådan installeres og bruges en VPN på FireStick

Kodi: En one-stop-shop for alle dine streamingbehov

Jeg tror, ​​at du har fængslet din FireStick med Kodi efter linket ovenfor. Men du skal vide, at Kodi er en medieafspiller uden noget eget indhold. Med Kodi-tilføjelser og builds åbner du dig dog for uendelige streaming-muligheder på FireStick.

For at komme i gang med Kodi på din FireStick, har du brug for nogle tilføjelser. Her er nogle nyttige ressourcer:

For begyndere - Sådan bruges Kodi

Min komplette samling af Addons - Bedste Kodi Addons

En must-know guide - Sådan installeres enhver addon på Kodi

Populære tilføjelser

Venom Kodi Addon

Exodus Redux Kodi Addon

7 af 9 Addon

Odin Kodi Addon

DeathStar Kodi Addon

SportsDevil Kodi Addon

Du har kun brug for addons for at starte streaming af dit yndlingsindhold. Kodi builds er ikke-væsentlige, men anbefales. En build forbedrer din oplevelse med en visuel opgradering til interface og ved at tilføje flere interaktive elementer til interface. Bygninger leveres typisk også med forudinstallerede tilføjelser. De bedst bedømte bygninger holder sig ajour med de nyeste og populære addons.

Min komplette samling af builds - Bedste Kodi Builds

Populære bygninger

Titanium Kodi Build

Ingen grænser Magic Builds

Xanax Build

Streamline build

Nogle gange står du måske over for problemer med Kodi. I dette tilfælde er nedenfor nogle ressourcer, der kan være nyttige.

Sådan nulstilles Kodi på FireStick

Sådan stopper du med at buffere på Kodi

Sådan rettes 'Fejl ved installation af en afhængighed' -fejl på Kodi

For at tage din Kodi-oplevelse til et helt nyt niveau anbefaler jeg, at du tilmelder dig Real Debrid. Denne service tilføjer snesevis af premium-kvalitet premium-links, når du anmoder om videoafspilning. Disse links tilbyder Full HD-streaming og har den højeste suksessrate for afspilning. Real Debrid er den bedste multi-hostor for Kodi og sørger for, at du støder på den mindst mulige buffering, mens du ser din yndlingsvideo.

Sådan bruges Real Debrid sammen med Kodi

Bedste streaming-apps til FireStick

Der er masser af apps til streaming af høj kvalitet i Amazon Store. FireStick giver dig også mulighed for at abonnere på forskellige kanaler eller vælge betaling per-view-streaming. Det er fantastisk. Men det koster dig penge, nogle gange meget.

Firesticks virkelige potentiale ligger i muligheden for at understøtte tredjepartsapps, der giver dig mulighed for at udforske ubegrænset film, shows, live TV, sport og meget mere gratis. Brug af tredjeparts apps til gratis streaming er ofte blevet kendt som 'Jailbreaking'.

Der er masser af apps derude. Imidlertid er ikke alle velegnede til FireStick. Der er kun en masse Android-apps, der tilpasser sig selv til tv-skærmen. For at få en god oplevelse skal appen være fjernvenlig.

Her er vores ressourcer og anbefalinger:

Cinema APK (HD Movies) - Denne app er hurtigt rykket op ad stigen og er muligvis den bedste gratis streaming-app i byen.

Titanium TV - Denne app er kendt som Terrarium-tv-klonen, så du kan se alle dine yndlingsfilm og shows gratis.

Mobdro - Dette er den perfekte app til kabelskærere, der ønsker at se live-tv på FireStick

CyberFlix TV - En anden klon af Terrarium TV, denne app til film og shows har gjort et godt indtryk på meget kort tid

UnlockMyTV - Denne on-demand app bringer dig et stort bibliotek med film og shows til uendelige timer med binge-watching

Her er vores liste over alle populære og bedste FireStick-apps, du kan prøve.

Andre populære ressourcer til FireStick

Sådan installeres Downloader på FireStick

Sådan installeres Mouse Toggle på FireStick

Sådan installeres MX Player

Sådan installeres FileLinked på FireStick

Sådan rettes FireStick-fjernproblemer

Fire TV / Stick Varianter

I øjeblikket kan fire varianter af Fire TV købes som følger:

Fire TV Stick 4K: Den seneste frigivne i Fire TV Stick line-up, denne 3. generation enhed understøtter 4K (UHD) afspilning og den helt nye Alexa Voice Remote.

Fire TV Stick (eller simpelthen FireStick): Denne anden generation af streamingenhed er fortsat den mest populære i Fire TV-serien.

Fire TV Generation 3: Med lidt mere processoreffekt, dobbelt så meget RAM og 4K support, er denne Fire TV-enhed en betydelig forbedring i forhold til Fire TV Stick

Fire TV Cube: Udstyret med Echo Dot og fjerntliggende feltgenkendelse er Fire TV Cube den mest avancerede af alle. Ikke kun giver det en utrolig underholdningsoplevelse, det beviser også dens anvendelige værdi ved at lade dig styre alle dine smarte apparater derhjemme med din stemme.

Fire TV StickFire TV Stick 4KFire TV (3. generation)Fire TV Cube
Pris $ 39,99 $ 49,99 $ 69,99 $ 119,99
4K Ultra HD Ingen Ja Ja Ja
HDR-10 Ingen Ingen Ja Ja
Indbygget højttaler Ingen Ingen Ingen Ja
Langtliggende feltstyring Ingen Ingen Ingen Ja
Alexa Voice Remote Ja Ja Ja Ja
Processor (Quad-core) 1,3 GHz 1,7 GHz 1,5 GHz 1,5 GHz
Opbevaring 8 GB 8 GB 8 GB 16 GB
vædder 1GB 1,5 GB 2 GB 2 GB
Understøttet lyd Dolby Audio Dolby Atmos Dolby Atmos Dolby Atmos
Ethernet-adapter Købt separat Købt separat Købt separat Inkluderet

Konklusion

Så her er alt hvad du har brug for for at komme i gang med din FireStick. Jeg vil meget gerne høre fra dig. Fortæl mig, hvordan din erfaring har været med FireStick via kommentarfeltet nedenfor.

Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me