Emisiunile TV nu funcționează la Kodi: Soluții de eroare CDATA

>

În această postare, oferim soluțiile la eroarea CDATA care a afectat mulți utilizatori Kodi în timp ce încercau să vizioneze emisiuni TV prin mai multe addonuri Kodi, cum ar fi Exodus Redux.

Emisiunile TV nu funcționează la addon-uri Kodi din cauza erorii cdata

Oferim soluții de rezolvare și soluții pentru cititorii noștri prin răspunsul la comentarii la diverse postări din ultimele zile. Cu toate acestea, am considerat că ar fi potrivit să scriem această postare care să compileze toate soluțiile posibile într-un singur loc.

Majoritatea suplimentelor Kodi sursa conținutul emisiunii TV de la TVDB, o bază de date centralizată pentru emisiunile TV. TVDB a cunoscut recent o sclipire de răzuire din cauza căreia au fost afectate mai multe suplimente.

În timp ce TVDB a rezolvat acum eroarea, revine dezvoltatorilor să-și actualizeze suplimentele. Odată ce dezvoltatorii actualizează suplimentele, Programele TV vor începe să funcționeze din nou.

Între timp, iată câteva dintre soluțiile care au funcționat pentru noi.

Atenție Utilizatori KODI: Citiți înainte de a continua

Kodi Addons / build-urile oferă conținut de streaming nelimitat, dar v-ar putea de asemenea să vă confrunte cu probleme legale dacă sunteți prins în streaming gratuit Filme / emisiuni TV / Sport. Utilizatorii Kodi sunt sfătuiți să conecteze întotdeauna un VPN în timp ce transmit online. O VPN Kodi bună îți ascunde identitatea, ocolește supravegherea guvernului, conținutul blocat geo și accelerarea ISP (care ajută, de asemenea, la streamingul fără buffer).

Folosesc ExpressVPN, care este cel mai rapid și mai sigur VPN. Este foarte ușor de instalat pe orice dispozitiv, inclusiv Amazon FireStick. Veți primi gratuit 3 luni și economisiți 49% din planurile sale anuale. De asemenea, vine cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți mulțumit, puteți solicita întotdeauna o rambursare.

  Hoe Chronos Addon op Kodi te installeren

Faceți clic AICI pentru a obține gratuit 3 luni și a economisi 49% pe ExpressVPN

Citește și: Cum se instalează și se folosește un VPN Kodi

Cum să vizionezi emisiunile TV pe Kodi Addons

# 1: Folosiți suplimentele Kodi care au fost deja actualizate

În timp ce scriu acest ghid, doar o serie de aditivi și-au actualizat codurile (iar Exodus Redux nu este unul dintre ele).

Cele două suplimente care au fost complet actualizate și transmise în direct emisiunile TV sunt The Crew and Numbers.

Puteți instala aceste suplimente din următoarele link-uri:

  • Instalați The Crew Addon pe Kodi
  • Instalați Addon Numbers pe Kodi

Dacă aveți deja aceste suplimente și încă nu funcționează pentru dvs., este posibil să nu aveți versiunea actualizată.

Nu este nevoie să dezinstalați aceste suplimente. Pur și simplu urmați instrucțiunile de instalare obișnuite din ghidurile respective. Comenzile suplimentare vor fi actualizate.

# 2: Accesați emisiunile TV prin calendarul TV

Am oferit deja această soluție prin comentarii (ref: https://www.firesticktricks.com/exodus-redux.html#comment-7543).

Există unele suplimente care sunt încă actualizate pe măsură ce scriu acest ghid (cum ar fi Exodus Redux). Cu toate acestea, unele dintre ele au opțiunea Calendar TV în categoria emisiunile TV de unde puteți accesa și transmite emisiunile TV.

Deschideți suplimentul și navigați la Seriale TV > Calendar TV. Căutați emisiunea TV pe care doriți să o vizionați și începeți să faceți streaming.

  Como instalar e configurar o Trakt no Kodi

Soluție alternativă: Utilizați APK-uri în loc de Addons

Dacă utilizați Kodi pe dispozitive bazate pe Android (cum ar fi FireStick, Mobile, Android TV Box, Smart TV etc.), ar fi o idee grozavă să folosiți unele APK-uri în locul suplimentelor Kodi.

De fapt, devin din ce în ce mai convins în aceste zile că APK-urile sunt mult mai fiabile decât addonurile Kodi. Iată câteva dintre APK-urile / aplicațiile populare pe care le puteți utiliza pentru a viziona emisiunile TV preferate:

  • CatMouse APK
  • Cinema HD
  • UnlockMyTV
  • CyberFlix TV

Sfat bonus!

Indiferent dacă utilizați suplimentele The Crew and Numbers Kodi sau APK-urile pe care le-am sugerat, vă recomand cu mare drag utilizarea Real Debrid.

Real Debrid vă va oferi acces la tone de link-uri de streaming de înaltă calitate, pe care nu le veți găsi în mod normal. Vă va crește foarte mult șansele de a transmite cu succes emisiunile TV și vă va îmbunătăți experiența de vizionare generală.

Urmați ghidul nostru despre Cum puteți configura și utiliza Real Debrid cu Kodi și APK-uri pentru mai multe informații.

Înveliți

Așadar, acestea sunt soluțiile pentru a vă readuce la vizionarea emisiunilor TV din nou. După cum am spus, suplimentele pentru echipajele și numerele au fost deja actualizate. Sunt difuzate emisiunile TV. Dacă aveți Exodus Redux sau orice alt supliment cu opțiunea Calendar TV, folosiți-o ca soluție. În mod alternativ, utilizați APK-uri în loc de suplimente dacă aveți un dispozitiv Android.

Legate de:

Cum să încarceri un stick de foc
Cum să remediați tamponarea Kodi
Cum să resetați Kodi pe Firestick
Erori și soluții comune Kodi

  Come installare Duggz Kodi Build

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me