10 Ok Miért van szüksége VPN-re

>

Naponta sok órán keresztül használja az internetet. Szinte mindent meg lehet tenni az interneten keresztül a mai világban. Az internet ugyanakkor olyan veszélyes hely, mint hasznos. Függetlenül attól, hogy adatait, böngészési tevékenységét vagy személyazonosságát illeti, minden állandó veszélyben van, amikor az internetet böngészi. Itt áll a VPN életmentővé. Ebben a bejegyzésben arról beszélünk, hogy miért nem szabad figyelmen kívül hagyni, és haladéktalanul el kell kezdenie a VPN-t.

Miért használjon VPN-t??

A VPN-k segítenek megvédeni magát a magánélet megsértésével és az identitás-tolvajokkal szemben, de sok ember szerint ezek nem olyan dolgok, amelyekbe érdemes pénzt befektetni. Nos, ez nem az egyetlen oka annak, hogy a VPN-t használja. A VPN-nek számos módja van az online szörfözés javításának és védelmének.

1. Elrejtés a kormányzati felügyelet alól

miért használjon egy vpn-t?

Sokan tudták még azelőtt, hogy Edward Snowden nyilvánosságra hozta az NSA megfigyelési programját, hogy a világ minden tájáról a kormányok figyelemmel kísérik polgáraik online tevékenységét. Nyilatkozata után azonban széles körben ismert tény. Az összes internetes keresést, a meglátogatott webhelyeket, az e-maileket stb. A kormányzati ügynökségek felügyelik. Ennek célja a nemzeti biztonság megőrzése. Senki sem akarja, hogy életüket nyitottá tegyék, és minden egyes mozgásukat nyomon kövessék. Az olyan szövetségek, mint az Öt Szem és a TPP, megkövetelik a tagoktól, hogy osszák meg ezt az összegyűjtött információt egymással, tehát az Ön webes tevékenysége minden tagállam tulajdona. A VPN segítségével az online tevékenysége magántulajdonban van, mivel rejtve marad a világ többi részétől.

Például, amikor könnyen látom az Ön IP-címét, a kormányoknak, az internetszolgáltatóknak és a hackereknek sokkal könnyebb nyomon követni az összes online tevékenységüket..

2. Kerülje el a cenzúrát

Noha a kormányzati felügyelet rossz, az internet cenzúrája sokkal rosszabb. Az olyan országokban élő emberek, mint Kína, Irán, Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emírségek stb. Sok korlátozást szabnak rájuk az internetes böngészés során. Az olyan webhelyek, mint a Facebook, a Twitter, a YouTube, a Google, a Wikipedia, a hírportálok stb. Blokkolva vannak ezekben az országokban. Az online szabadság bármilyen látszatához VPN-t kell használnia. A VPN-k lehetővé teszik az Ön IP-címének megváltoztatását, ezáltal megtévesztve a földrajzi helyzetét, és titkosítva a forgalmat, hogy elrejtse tevékenységét. Így megkerülheti a kormányzati cenzúrát, és hozzáférhet a kívánt webhelyekhez.

3. Használja szabadon a Kodi / hasonló alkalmazásokat 

A Kodi vitathatatlanul legnépszerűbb média streaming alkalmazás a mai világban. Ez nem csak hozzáférést biztosít a streaming szolgáltatásokhoz, hanem ingyenes streaming linkeket is kínál filmek és TV-műsorok megtekintéséhez bárhonnan. De ezeket az ingyenes linkeket nem mindig használják legálisan, mivel hozzáférést biztosítanak a szerzői jogok által védett tartalmakhoz. Noha a Kodi használata törvényes, a szerzői joggal védett tartalmakhoz való hozzáférés nem. Ha úgy találja, hogy ezt az internetszolgáltatója vagy a törvényi hatóság végzi, akkor súlyos bajban lehet. Egy jó Kodi VPN segítségével észrevétlenül maradhat, és gond nélkül használhatja.

Jogi nyilatkozat: A FireStickTricks.com nem elismeri a szerzői jogok megsértését. Erősen javasoljuk felhasználóinknak, hogy ne folytassák / töltsék le illegális tartalmat. A VPN-ket az Ön személyes adatainak védelme érdekében kell használni, nem pedig a szerzői jogi tartalmakhoz való hozzáférés érdekében.

4. Nyissa fel a webhelyek blokkolását az iskolában / munkahelyen

Elég általános, hogy az iskolák, egyetemek és munkahelyek blokkolják a szórakoztató szolgáltatásokhoz és webhelyekhez való hozzáférést. VPN segítségével megkerülheti ezeket a szűrőket, és szabadon böngészhet az interneten.

5. Védje adatait és személyazonosságát

Valószínűleg az internetet használ mindenféle fizetéshez és bankszámlájához. Ez az összes olyan információ, amelyet nyilvánvaló okok miatt el akarja rejteni mindenki előtt. De néha a rosszindulatú felhasználók olyan technikákat használhatnak, mint például a középtávú támadás, hogy elfogják ezeket az adatokat, miközben azokat továbbítják. Ennek elkerülése érdekében használjon VPN-t, mivel ezek minden adatot titkosítanak a szervereiken keresztül. A megosztott összes érzékeny információ biztonságos, ha VPN-t használ.

6. Az online tevékenység elrejtése

Van egy teljes digitális profilod a neved alapján, számos vezető hirdetési, befektetési és egészségügyi ágazattal. Ezek a vállalatok ezt az információt használják célzott ajánlatok és hirdetések megjelenítésére. De nem rejti el, hogy a digitális történelem nagy része velük van. Noha ezeket az információkat most nem tudod teljesen kitörölni, legalább meg is akadályozhatod őket, hogy bármi több mást jelentsenek rád. A VPN segítségével megállíthatja ezt a kémkedést és adatgyűjtést. Ha VPN-hez csatlakozik, bárki láthatja, hogy VPN-t használ. Ez elrejti az online tevékenységet az internetszolgáltatójától, a kormányzati megfigyeléstől és ezen nyomkövetőktől is.

7. Nyissa fel a Netflix USA és más, földrajzilag korlátozott szolgáltatások blokkolását

Az interneten sok szolgáltatás csak a világ bizonyos részein érhető el. A BBC iPlayer, a Spotify, a Pandora, a Hulu stb. Egyaránt példák olyan szolgáltatásokra, amelyeket mindenki használni akar, de csak néhányuk támaszkodhat helyére. A Netflix mindenütt elérhető, de a könyvtárak különböznek, és az emberek általában nem szeretik. A Netflix USA a kívánt verzió, de ahogy a neve is sugallja, csak az amerikai állampolgárok számára készült. A Netflix VPN segítségével hamisíthatja földrajzi helyzetét, és elérheti ezeket a földrajzilag korlátozott szolgáltatásokat.

8. Böngészjen biztonságosan a nyilvános hálózatokon

Ha munkája sok utazást igényel, akkor gyakran csatlakozik nyilvános vezeték nélküli hálózatokhoz. E hálózatok biztonsága vicc. Nem létezik, ami megkönnyíti bárki számára, hogy megnézze, mit csinál, amikor csatlakozik ehhez a hálózathoz. Most valószínűleg hozzáférhet bankszámlájához vagy vállalati adataihoz, amikor nyilvános hálózatokhoz kapcsolódik. Nyilvánvalóan nem akarja, hogy ezek az információk ismeretlen személyek kezébe kerüljenek. Ha VPN-t használ, az adatok és a tevékenysége biztonságos. A nyilvános hálózatok méhsejtként jelennek meg a rosszindulatú felhasználók számára, így a VPN használata nyilvános vezeték nélküli hálózatokhoz való csatlakozáskor feltétlenül szükséges.

9. Javítsa az online játékélményt

VPN játékhoz? Igen, a VPN sokat segít az online játékban. Az online multiplayer rajongók tudni fogják, hogy a kiszolgálók és a csoportok számára sok a földrajzi korlátozások miatt hozzáférhetetlen számukra. A VPN-kkel hozzáférhet minden szerverhez és versenyezhet az emberekkel a világ minden tájáról. Általános az is, hogy néhány DLC és bónusz tartalom a világ bizonyos részein elérhető. A VPN-k segítségével leküzdeni ezt a problémát, és hozzáférhet az összes elérhető tartalomhoz.

A VPN-k másik előnye a játékhoz az, hogy segítenek a játékversenyeken. Általános trükkö az ellenfeleknek, ha DDoS támadásokat telepítenek mások kiszolgálókról történő leválasztására. De amikor VPN-t használ, ez a piszkos trükk használhatatlanná válik, és a játékteret szintje megegyezik.

10. Töltse le a P2P-t anélkül, hogy aggódna a Jogi Háttér ellen

Az internet és az élet torrentok nélkül értelmetlen. Megértjük ezt. Noha a torrentok és a P2P szolgáltatások használata teljesen legális, a piros zónában megy, amikor szerzői joggal védett tartalmat tölt le. Sok ország nem összpontosít erre, ám sok ország igen. Ha azt találják, hogy szerzői joggal védett tartalmat tölt le, akkor törvényes büntetésekkel sújthatják, bizonyos esetekben akár börtönidőt is. Ha P2P-szolgáltatásokat VPN nélkül használ, akkor a társ-pool, az ISP és az azonos nyilvános hálózaton csatlakozó bárki láthatja a letöltési tevékenységet. Torrent VPN használatakor ez a probléma megoldódott. Ha az internetszolgáltató és bárki más nem tudja, hogy torrenteket tölt le, akkor nem tudják tudni, hogy ez a tartalom szerzői jogvédelem alatt áll-e..

Jogi nyilatkozat: A cikkben szereplő összes információ csak oktatási célokat szolgál. Nem bánjuk el a szerzői jogok megsértését. A felhasználók csak olyan tartalomhoz férhetnek hozzá, amelyre törvényes joguk van. Ha úgy találja, hogy hozzáfér a szerzői jogi anyagokhoz, komoly jogi problémákkal szembesülhet. Olvassa el a teljes nyilatkozatot. 

Bónusz #Tip: Ne akadályozza meg az embereket, hogy nyomon kövessék webes kutatásaikat

Előfordulhat, hogy a munkája olyan érzékeny kérdések kutatására szólít fel, mint a háborús atrocitások, a gyermekekkel szembeni visszaélések, a kormányzati összeesküvések stb. Ha az emberek észreveszik, hogy ilyen tartalmat keres, akkor jobban érdekli Önt. Ez csak a veszélyt tudja megfogalmazni, és bölcs dolog lenne ezeket az embereket tartani. A VPN használata az egyetlen módja annak, hogy elrejtse munkáját, és továbbra is szabadon folytassa a kutatást.

Legyen óvatos letöltés és streaming közben

A letöltés és a streaming a modern internetfelhasználó fontos szempontjai. Bár egyikük sem törvénytelen, sok problémába ütközhet, ha nem vagy óvatos. A torrentek letöltésekor ügyeljen arra, hogy elrejtse tevékenységét, különben a jogi lépésekkel kell szembenéznie. Ha a Kodi-t használja az ingyenes streaming hivatkozások eléréséhez, ne felejtsen el elrejteni egy VPN-kapcsolat mögött, hogy a filmnézés nem jár rossz fordulattal.

Ezenkívül a VPN használata segíthet a tartalom streamingjében bármilyen szolgáltatáson keresztül, mivel az internetszolgáltató nem fog tudni róla. Ez különösen fontos a letöltés és a streaming szempontjából, mivel az internetszolgáltatók gyakran fojtják a hálózati sávszélességet, amikor azt találják, hogy a felhasználók ezt teszik. Tehát annak elkerülése érdekében használjon olyan VPN-t, amely lehetővé teszi a P2P használatát, támogatást nyújt a Kodi számára, és a világ minden tájáról kiszolgálókkal rendelkezik, hogy rengeteg csatlakozási lehetőséget biztosítson a földrajzilag korlátozott szolgáltatások feloldásához..

Nem csak egy, de sok esetben a felhasználóknak nagyszerű bírságot kellett fizetniük. Az alábbiakban felsorolunk néhány ilyen példányt, amelyet a felhasználók megosztottak egy Reddit beszélgetési szálban.

# 1. 960 dollárt kellett fizetni (zeneszámonként 80 dalt 12 dalért), mert dalokat illegálisan töltöttek le.

Kommentár a beszélgetésből A reddit emberek, akiket filmek illegális letöltéséért vádoltak, mi történt?.

# 2. Egy másik felhasználónak 3500 dollárt kellett fizetnie a zene illegális letöltése miatt.

Kommentár a beszélgetésből A reddit emberek, akiket filmek illegális letöltéséért vádoltak, mi történt?.

# 3. Egy további felhasználó 2000 dolláros bírságot kapott.

Kommentár a beszélgetésből A reddit emberek, akiket filmek illegális letöltéséért vádoltak, mi történt?.

A VPN megszerzése jobb és megfizethetőbb választás, mint ha izgalmas bírságokkal és díjakkal kell szembenézni a nem kívánt jogi problémákkal. Nem az??

Melyik VPN-t kell használni?

Van néhány dolog, amelyet biztosítania kell a VPN vásárlásakor. A következő öt VPN-t javaslom, amelyek az iparágban a legjobbak, sebességük, kiszolgálójuk helyének, adatvédelmi irányelveiknek és árainak szempontjából. Személy szerint én használom az ExpressVPN-t (nézd meg az ExpressVPN-áttekintést), amely a dátum legnépszerűbb és leggyorsabb VPN-je..

Kategória: VPN

Keressen ezen a weboldalon

Legjobb VPN-k

10 Ok Miért van szüksége VPN-reexpressvpn oldalsáv10 Ok Miért van szüksége VPN-re10 Ok Miért van szüksége VPN-re10 Ok Miért van szüksége VPN-re10 Ok Miért van szüksége VPN-re10 Ok Miért van szüksége VPN-re30 napos pénz-visszatérítési garanciaVisit Express ExpressPPNolvassa el az oldalt
ipvanish sidebar10 Ok Miért van szüksége VPN-re10 Ok Miért van szüksége VPN-re10 Ok Miért van szüksége VPN-re10 Ok Miért van szüksége VPN-re10 Ok Miért van szüksége VPN-re7 napos pénz-visszafizetési garanciaVisd meg az IPVanishRead felülvizsgálatát
nordvpn oldalsáv10 Ok Miért van szüksége VPN-re10 Ok Miért van szüksége VPN-re10 Ok Miért van szüksége VPN-re10 Ok Miért van szüksége VPN-re10 Ok Miért van szüksége VPN-re7 napos pénz-visszatérítési garanciaVisitit NordVPN

Hozzászólás tartalma

 • 1 Miért használjon VPN-t??
  • 1.1 1. Elrejtés a kormányzati felügyelet alól
  • 1.2 2. A cenzúra megkerülése
  • 1.3 3. Használja szabadon a Kodi / hasonló alkalmazásokat 
  • 1.4 4. Nyissa fel a webhelyek blokkolását az iskolában / munkahelyen
  • 1.5 5. Védje adatait és személyazonosságát
  • 1.6 6. Az online tevékenység elrejtése
  • 1.7 7. Nyissa fel a Netflix USA és más, földrajzilag korlátozott szolgáltatások blokkolását
  • 1.8 8. Böngészés biztonságosan a nyilvános hálózatokon
  • 1.9 9. Javítsa az online játékélményt
  • 1.10 10. Töltse le a P2P-t anélkül, hogy aggódna a Jogi Háttér ellen
  • 1.11 # Bónusz: Ne engedje, hogy az emberek nyomon kövessék webes kutatásaikat
 • 2 Legyen óvatos letöltés és streaming közben
 • 3 Melyik VPN-t kell használni?
 • 4 Következtetés

Népszerű útmutatók

 1. A legjobb VPN a FireStick számára
 2. Hogyan lehet börtönbe dobni egy FireStick-et
 3. A Kodi telepítése a FireStick-en
 4. A legjobb Kodi kiegészítők
 5. A legjobb Kodi épít
 6. A legjobb FireStick alkalmazások
 7. IPTV
 8. Mozi APK
 9. Exodus Redux Addon
 10. A legjobb torrent oldalak

Legutóbbi hozzászólások

 • 8 legjobb showbox-alternatíva (2020)
 • Hogyan lehet börtönbe dobni egy FireStick-et (2020 február)
 • A legjobb Kodi épít (frissítve 2020 februárjára)
 • A legjobb Kodi-kiegészítők a világ minden tájáról [2020]
 • Hogyan lehet telepíteni a valódi Debrid filmeket, kizárólag filmeket, Kodi Addon

lemondás - A szerzői jogi tartalom streaming vagy letöltése törvénytelen.

A FireStickTricks.com semmilyen módon nem engedi el, ösztönzi vagy ösztönzi a Kodi, a Fire Stick vagy az útmutatóink illegális használatát. A felhasználók felelnek tetteikért. Olvassa el a teljes nyilatkozatot.

Max Eddy
Max Eddy Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me